Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Nibylandia czyli polityka sportowo-finansowa Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=1318)

palikot 17.07.2014 15:31

Cytat:

Pierwotnie napisane przez dynek.pl (Post 1368261)
SKWK wywolalo ten konflikt wiec sila rzeczy jest utozsamiane, ze wszystkimi akcjami przeciwko Bednarzowi.
Zachowujecie się jak Ruscy w sprawie Ukrainie czyli niby jestesmy z boku co zlego to nie my ale w sumie to dzialania separatystow sa im na reke.
Brakiem potępienia i odcięcia od takich akcji dajecie na nie ciche przyzwolenie. To nie jest zwykle nabazgranie napisu
na murze/bloku i każdy kto twierdzi inaczej udaje idiotę.

A wy się zachowujecie jak USA które prowokując dąży do konfrontacji, bo żeby ukryć wysokie zadłużenie :P

:haha:

Ide po popcorn, bo debata świetna! :lol:

:popcorn:

mr_kwolf 17.07.2014 15:31

Cytat:

Pierwotnie napisane przez domin_czyzyny (Post 1368259)
nie przeprosić, ale potępić. Dokładnie taki sams nonsens...

to samo tyczy się potępienia, jak i przeprosiń. Gdyby SKWK to zrobiła, to by musiała przy byle gównie potępiac i przepraszać w przyszłości.

Naprawdę żal mi was.

A czemu Tobie jest mnie żal? Bo patrze na sprawę trochę szczerzej niż ty? Dziwne.

SKWK rozpoczęło akcje "Cala Wisła...", tak? No to nic dziwnego, że są im przypisywane takie akcje.

Ja wiem, tak jak i 99% osób wie, że nawet jak to zrobili członkowie SKWK to zapewne tacy "niskiego szczebla" i bez przyzwolenia/zlecenia góry. Ot taka samowolna akcja małolatów żeby było czym się później chwalić przed kolegami.

Problem w tym, ze SKWK powinno wydać oświadczenie (może jeszcze to zrobią, kto wie), że potępiają takie zachowania, że owszem może i mają cel usunięcia Bednarza tak niszczenie bazy treningowej ich ukochanego klubu jest niedopuszczalne blablabla.

Jestem pewien, ze jak Bednarz w końcu odejdzie (a w końcu na szczęście to się stanie) to SKWK będzie pierwsze do wydawania oświadczeń jak to nie rozprawili się z największym szkodnikiem w historii klubu.

63.5 Kg 17.07.2014 15:36

Cytat:

Pierwotnie napisane przez dynek.pl (Post 1368261)
SKWK wywolalo ten konflikt wiec sila rzeczy jest utozsamiane, ze wszystkimi akcjami przeciwko Bednarzowi.
Zachowujecie się jak Ruscy w sprawie Ukrainie czyli niby jestesmy z boku co zlego to nie my ale w sumie to dzialania separatystow sa im na reke.
Brakiem potępienia i odcięcia od takich akcji dajecie na nie ciche przyzwolenie. To nie jest zwykle nabazgranie napisu
na murze/bloku i każdy kto twierdzi inaczej udaje idiotę.

Jade sobie ulica widze napis bednarz ....-pewnie SKWK
Ide nastepna ulica bednarz cwel-mysle pewnie SKWK

Ludzie ogarnijcie się...zakazdy taki wrzut SKWK maprzepraszac i pisać dementi ze to nie oni,kazdy może sobie kupic puszke spreyu i pisać co wymyśli...
Już był jeden gość w Wisle co dementowal nawet swoje dementi...

Teraz bednarz obiera taktykę "na pokrzywdzonego" i "walczącego z ustrojem"

palikot 17.07.2014 15:36

O jezu mogliby nawet nakłamać w tym oświadczeniu, ze to nie oni, tak samo o racach, przecież i tak nikt nigdy sprawców nie zidentyfikuje, żeby móc sprawdzić czy to oni, czy nie. Dajcie spokój już prosze was :D

bódyń 17.07.2014 15:39

Cytat:

Pierwotnie napisane przez 63.5 Kg (Post 1368252)

PS. Biedronka odpada...a i wcale się nie zdziwie jak nie ma zadnego Ferrari czy tam banku...

No ja nie wiem czy nie ma. Jeronimo Martins" informujemy, że nie potwierdzamy informacji o sponsorowaniu klubu Wisła Kraków przez markę Biedronka.". Informacja, ze sie czegos nie potwierdza jest dosc dziwna. Jakby bylo napisane "zaprzeczamy" ze prwadzimy negocjacje to bym zrozumial..
Rowniez informacja Wisly, ze nie prowadzi negocjacji jest oczywista. Negocjacje jak coś prowadzi UFA Sports. Generalnie pozyjemy zobaczymy

Karherop 17.07.2014 15:40

Cytat:

Pierwotnie napisane przez milosz (Post 1368262)
A co do potępiania nie za swoje czyny, to jeśli SKWK nie potępiło zajęcia Krymu, to też za to odpowiada (!?)

czyli co , pseudokibice zdewastowali ośrodek treningowy Wisły Kraków , a Stowarzyszenie Kibiców Wisły Kraków to nic nie obchodzi ?

jakby ktoś nam spalił stadion to też w sumie ch** ich to obchodzi ? niech sobie go spalą

jeszcze te porównania dewastacji naszej bazy do krymu, co ma jedno do drugiego?! dobrze się czujecie?

Cytat:

Pierwotnie napisane przez domin_czyzyny (Post 1368259)
nie przeprosić, ale potępić. Dokładnie taki sams nonsens...

to samo tyczy się potępienia, jak i przeprosiń. Gdyby SKWK to zrobiła, to by musiała przy byle gównie potępiac i przepraszać w przyszłości.

Naprawdę żal mi was.

potępić = przeprosić :lol:

NIE - gdyby SKWK potępiła wczorajsze incydenty i się od nich stanowczo odcięła to miała by święty spokój. A gdyby jeszcze dopisała że postara się znaleźć sprawców tego zdarzenia to sam bym ich tutaj wychwalał za racjonalne i słuszne działania.

wolfy 17.07.2014 15:42

Cytat:

Pierwotnie napisane przez mr_kwolf (Post 1368267)
Ja wiem, tak jak i 99% osób wie, że nawet jak to zrobili członkowie SKWK to zapewne tacy "niskiego szczebla" i bez przyzwolenia/zlecenia góry. Ot taka samowolna akcja małolatów żeby było czym się później chwalić przed kolegami.

Wy naprawdę jesteście ułomni.

Będzie krótko: SKWK nie skupia wszystkich kibiców Wisły. SKWK nie jest tożsame z WSH.

Niedługo jak komuś skroją szalik albo ktoś na mieście dostanie w lampę to winne tez będzie SKWK.

Oni naprawdę nie muszą się odcinać od każdej głupiej akcji, chuligańskiego wybryku etc. Ułomnych i tak nie przekonają. Mogą najwyżej Jacusiowi wytoczyć proces o zniesławienie, który ten przegra, bo nie ma absolutnie żadnych przesłanek żeby łączyć członków SKWK z graffiti na ścianie. Tyle, że to potrwa kilka lat, do tego czasu o łysej pale w Wiśle wszyscy już zapomną.

mr_kwolf 17.07.2014 15:43

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wolfy (Post 1368273)
Wy naprawdę jesteście ułomni.

Będzie krótko: SKWK nie skupia wszystkich kibiców Wisły. SKWK nie jest tożsame z WSH.

Niedługo jak komuś skroją szalik albo ktoś na mieście dostanie w lampę to winne tez będzie SKWK.

Oni naprawdę nie muszą się odcinać od każdej głupiej akcji, chuligańskiego wybryku etc. Ułomnych i tak nie przekonają. Mogą najwyżej Jacusiowi wytoczyć proces o zniesławienie, który ten przegra, bo nie ma absolutnie żadnych przesłanek żeby łączyć członków SKWK z graffiti na ścianie. Tyle, że to potrwa kilka lat, do tego czasu o łysej pale w Wiśle wszyscy już zapomną.

Na ten moment to Jacuś może wytoczyć proces Tobie bo w którym momencie oskarżył niby SKWK o te malunki?

63.5 Kg 17.07.2014 15:44

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Karherop (Post 1368272)
czyli co , pseudokibice zdewastowali ośrodek treningowy Wisły Kraków , a Stowarzyszenie Kibiców Wisły Kraków to nic nie obchodzi ?

jakby ktoś nam spalił stadion to też w sumie ch** ich to obchodzi ? niech sobie go spalą

jeszcze te porównania dewastacji naszej bazy do krymu, co ma jedno do drugiego?! dobrze się czujecie?

potępić = przeprosić :lol:

NIE - gdyby SKWK potępiła wczorajsze incydenty i się od nich stanowczo odcięła to miała by święty spokój. A gdyby jeszcze dopisała że postara się znaleźć sprawców tego zdarzenia to sam bym ich tutaj wychwalał za racjonalne i słuszne działania.

Zdewastowali??
Zdewastowac to znaczy "cos zniszczyć"
Tam się pojawily na płachtach napisy ...na płachtach...

Nie widze zadnego syndromu dewastacji...

wolfy 17.07.2014 15:44

Cytat:

Pierwotnie napisane przez mr_kwolf (Post 1368274)
Na ten moment to Jacuś może wytoczyć proces Tobie bo w którym momencie oskarżył niby SKWK o te malunki?

Przeczytaj sobie jego wypowiedź (choćby na TWSD). Jednoznacznie sugeruje, że za napisami stoją te same osoby które dyskutowały z RN i tym uzasadnia brak rozmów (których nikt z nim akurat nie prowadzi, ale to drobny szczegół...).

Lukasz 17.07.2014 15:46

Cytat:

Pierwotnie napisane przez milosz (Post 1368265)
A co do potępiania nie za swoje czyny, to jeśli SKWK nie potępiło zajęcia Krymu, to też za to odpowiada (!?)

Noooooooooooooooo, w końcu..... mamy konsensus.

http://media.tumblr.com/8333278fbcc3...9Ht1s8k5o4.gif

63.5 Kg 17.07.2014 15:47

Cytat:

Pierwotnie napisane przez mr_kwolf (Post 1368274)

Zrozum ze jacek wszystkich którzy sa przeciwko niemu wrzuca do jednego worka pod nazwa SKWK bo takie ma pojecie...

mr_kwolf 17.07.2014 15:47

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wolfy (Post 1368276)
Przeczytaj sobie jego wypowiedź (choćby na TWSD). Jednoznacznie sugeruje, że za napisami stoją te same osoby które dyskutowały z RN.

W którym momencie? Bo ja czytam i nie widze, żeby oskarżał SKWK o cokolwiek poza prowadzeniem akcji "Cała Wisła..." co jest prawdą.

Ponadto od kiedy za sugeruje jest paragraf?

Karherop 17.07.2014 15:49

Cytat:

Pierwotnie napisane przez 63.5 Kg (Post 1368275)
Zdewastowali??

a myślisz ze takie płachty to ktoś wyprodukował i kupił za ładne oczy?

mr_kwolf 17.07.2014 15:49

Cytat:

Pierwotnie napisane przez 63.5 Kg (Post 1368275)
Zdewastowali??

:D :D :D Żadna dewastacja. Mogę ci tak samochód sprejem pomalować?

wolfy 17.07.2014 15:49

Cytat:

Pierwotnie napisane przez mr_kwolf (Post 1368279)
Ponadto od kiedy za sugeruje jest paragraf?

To jest pomówienie. Tak samo jak oskarżanie SKWK o propagowanie ksenofobii i rasizmu, ale to tak na marginesie.

mr_kwolf 17.07.2014 15:52

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wolfy (Post 1368282)
To jest pomówienie. Tak samo jak oskarżanie SKWK o propagowanie ksenofobii i rasizmu, ale to tak na marginesie.

To już prędzej.

Ale dalej mi nie powiedziałeś w którym miejscu Bednarz oskarża SKWK o te malunki.

As 17.07.2014 15:54

I to jest wlasnie powod dla ktorego SKWK nie moglo podpisac umowy z klubem w tej wersji w ktorej klub cedowal pelna odpowiedzialnosc za zachowanie kazdego czlowieka, ktory znalazlby sie w okolicach stadionu badz pociagu na wyjazd.

Kogos nieodpowiedzialnego poniosly emocje a niektorzy ochoczo winia SKWK tak jakby to na zarzadzie byla uchwala aby pomazac bandy w osrodku treningowym

63.5 Kg 17.07.2014 15:55

Cytat:

Pierwotnie napisane przez mr_kwolf (Post 1368281)
:D :D :D Żadna dewastacja. Mogę ci tak samochód sprejem pomalować?

Ale nie porównujmy samochodu do płachty...
Ludzie....
Zostaly pomalowane płachty reklamowe...
I nie mowcie mi ze Wisła zaplacila za to żeby owe płachty mogly tam wisieć...

domin_czyzyny 17.07.2014 15:57

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Karherop (Post 1368272)
A gdyby jeszcze dopisała że postara się znaleźć sprawców tego zdarzenia to sam bym ich tutaj wychwalał za racjonalne i słuszne działania.

chyba Ci się coś popierniczyło. W Polsce to POlicja odpowiada za ściganie wandalizmu czy przestępstw, a nie SKWK....

niektórym to chyba te upały nie służą...

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wolfy (Post 1368282)

SKWK powinno pozwać tego patałacha do sądu za zniesławienie. I żądać przeprosiń w mediach.

mr_kwolf 17.07.2014 15:58

Cytat:

Pierwotnie napisane przez 63.5 Kg (Post 1368286)
Ludzie....

Czyli do jakiej kwoty można malować i wtedy będzie spoko, a od jakiej kwoty już niespoko?

I chyba nie zdajesz sobie sprawy ile kosztują takie płachy. Bo myśle, że jakiś starszy samochód idzie za to kupić. :)

domin_czyzyny 17.07.2014 16:01

Cytat:

Pierwotnie napisane przez mr_kwolf (Post 1368288)
I chyba nie zdajesz sobie sprawy ile kosztują takie płachy. Bo myśle, że jakiś starszy samochód idzie za to kupić. :)

chyba sobie żartujesz...

Fuks 17.07.2014 16:03

Cytat:

Ludzie....

ale co za różnica co zostało pomalowane. Dewastacja to dewastacja. Jak pomalują elewacje budynku, to też nic wielkiego, bo farba kosztuje 10 zł? To ma zresztą kilka aspektów, wiem, że dla Ciebie taki rynsztokowy język jest naturalny, ale dla wielu osób, które nawet chciałyby być przeciwko Bednarzowi, zapala się w tym momencie lampka ostrzegawcza, że mają "walczyć" o lepszą Wisłę ramię w ramię z półgłówkami.

I tak, to oczywiste - odcięcie się przez SKWK od tej całej akcji byłoby bardzo rozsądne. O ile w ogóle zależy im na jakimkolwiek rozwiązaniu tego całego konfliktu. Bo czy tego chcą czy nie, są utożsamiani z tymi, co to napisali. Bednarz może sobie odejść, ale nie wierze, żeby jego następca palił się do współpracy z ludźmi posługującymi się takim językiem i podejmującymi takie działania.

mr_kwolf 17.07.2014 16:04

Cytat:

Pierwotnie napisane przez domin_czyzyny (Post 1368289)
chyba sobie żartujesz...

Nie wiem z czego to jest zrobione dokładnie, ale myśle że z 15-20 zł za m2 można liczyć.

Karherop 17.07.2014 16:08

Cytat:

Pierwotnie napisane przez domin_czyzyny (Post 1368287)
chyba Ci się coś popierniczyło. W Polsce to POlicja odpowiada za ściganie wandalizmu czy przestępstw, a nie SKWK....

czyli co, jeśli obok ciebie kopią staruszkę to w sumie po co masz reagować, od tego jest policja ?

Nie tępiąc patologii w swoim gronie ( ogólnie przyjętych kibiców Wisły ) dajemy im ciche przyzwolenie. Jeśli SKWK chce być porządną organizacją kibicowską po prostu MUSI potępiać zjawiska na taką skale (jak to ktos powiedział to nie byle blok na osiedlu ale Baza treningowa naszych piłkarzy.

Cytat:

Ludzie....

Ktoś za nie zapłacił. Tyle. Koniec kropka.

Jeśli baner w byle drukarni metr na metr kosztuje 100 zł to wyceń ile będzie kosztować 20 ( czy ile tam jest ) metrów płachty z logiem adidasa

za darmo to można w tym kraju co najwyżej dostać po pysku

PS. Wcale bym się nie zdziwił gdyby P. Cupiał widząc rano te napisy pomyślał sobie ( bo i bądź co bądź jest to prosto myślący człowiek) " Jak ja mam z nimi negocjować, jak oni niszczą moje mienie ?! Po moim trupie" i choćby z tego powodu tak potrzebne jest odcięcie SKWK od tych zjawisk

63.5 Kg 17.07.2014 16:14

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Karherop (Post 1368292)
czyli co, jeśli obok ciebie kopią staruszkę to w sumie po co masz reagować, od tego jest policja ?

Nie tępiąc patologii w swoim gronie ( ogólnie przyjętych kibiców Wisły ) dajemy im ciche przyzwolenie. Jeśli SKWK chce być porządną organizacją kibicowską po prostu MUSI potępiać zjawiska na taką skale (jak to ktos powiedział to nie byle blok na osiedlu ale Baza treningowa naszych piłkarzy.

Ktoś za nie zapłacił. Tyle. Koniec kropka.

Jeśli baner w byle drukarni metr na metr kosztuje 100 zł to wyceń ile będzie kosztować 20 ( czy ile tam jest ) metrów płachty z logiem adidasa

za darmo to można w tym kraju co najwyżej dostać po pysku

Naprawde tak bardzo martwi Ci ten baner??
Naprawde jest wiele ważniejszych rzeczy niż on...

Karherop 17.07.2014 16:19

Cytat:

Pierwotnie napisane przez 63.5 Kg (Post 1368293)
Naprawde tak bardzo martwi Ci ten baner??
Naprawde jest wiele ważniejszych rzeczy niż on...

Nie martwi mnie to że Wisła może stracić na tym 1000 zł, ale to jak ucierpi jej marka, opinia o kibicach, stosunki ze sponsorami i wiele innych rzeczy o których jeszcze nie wiemy.

jaro1985r 17.07.2014 16:38

Ja słyszałem od ziomków z Myślenic ,ze zrobiła to sprzątaczka, którą zwolnili parę miesięcy temu. Ponoć była bardzo negatywnie nastawiona co do osoby łysego prezesa, trenera też nie lubiła bo nie czyścił butów po treningu gdy wchodził do budynku klubowego. Podpisała się WSH ,żeby zbić milicję i forumowych rozkminiaczy z tropu! Info od pewnych osób!

63.5 Kg 17.07.2014 16:45

Panowie....
Powiedzmy sobie szczerze...
Co bednarz zrobil dla Wisły??

Ja Wam powiem co....doprowadzil do tak ogromnego podzialu miedzy kibicami jakiego ten klub nie pamięta,pamietac nie może ponieważ nigdy go na taka skale nie było...
Dlaczego przy każdym innym prezesie który był powiedzmy w przeciągu ostatnich 10 lat nie doszło do takich sytuacji...cos naprawdę jest nie tak...

Ajax 17.07.2014 16:50

Hmmm czyli demolowanie własnego obiektu jest godne pochwały? (abstrahując czy to Bednarz, SKWK, Franek i Jasio, FSB, KGB)

Gwiaździsty 17.07.2014 17:04

Z tej konferencji uważny obserwator może się dowiedzieć, że łysemu wujowi puszczają coraz bardziej nerwy (wbrew pewnym siebie wypowiedziom). Nie mając żadnych dowodów wali bezczelnie w stronę SKWK. Pewnie dostaje sraczki na myśl, że niebawem gdy rozpocznie się sprzedaż karnetów wszyscy będa mogli zobaczyć do czego doprowadził ten łysy legionista. Puste trybuny z garstką swoich przydupasów. Ten bydlak grozi kibicom 108 letniego klubu w sposób zwykłego łachmyty spod budki z piwem.Straszy, ze nigdzie się nie wybiera. Narazie moze nie, ale który właściciel wytrzyma długo kolejne sezony grania bez kibiców ?

milosz 17.07.2014 17:04

http://sport.tvp.pl/16079517/mocne-s...wolocz-i-banda

Według JB już wkrótce będzie to klub „dla elity kulturalnej i intelektualnej”, czyli dla tych co mają coś tam .. „w du..e” , a najbardziej wzruszyła mnie ocena JB, co do tego co może sprawić iż przestanie być prezesem. Otóż usłyszeliśmy, że odejdę jak sam tak zadecyduje, ewentualnie jeśli uczyni to organ mnie powołujący. HA HA HA .. no to się nieźle panu prezesowi w główce zagotowało.. Otóż to po pierwsze, to organ go powołujący zadecyduje czy będzie nadal prezesem, a jego zdanie jest tu drugorzędne (bo jak wiemy ta intratna posadka wielce mu pasi), a po drugie, to ..musi być jakaś nowa elita która słowo na d. używa publicznie, ot tak, na co dzień.

EDIT.
Co to się porobiło, SKWK z Prezesem Wisły rywalizują na wulgaryzmy, hmm różnica jest jednak taka, że jedni to robią na stadionie, co da się czasem, choć nie zawsze (ja za takim dopingiem nie przepadam), jakoś wytłumaczyć, ale ten drugi co walczy z wulgarnością na stadionie..sam z niej korzysta i to na konferencjjach ..no muszę napisać, wygląda mi to na szczyt hipokryzji, naszego JB.

palikot 17.07.2014 17:06

Nieplanowana konferencja, o 4 napisy na płocie... ja .......e nie wierze :D

Jackowi coś nerwy puszczają... słabo z nim

Mario Nh 17.07.2014 17:11

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Karherop (Post 1368294)
Nie martwi mnie to że Wisła może stracić na tym 1000 zł, ale to jak ucierpi jej marka, opinia o kibicach, stosunki ze sponsorami i wiele innych rzeczy o których jeszcze nie wiemy.

I o to właśnie chodzi. Pewne osoby w klubie najchętniej zamknęłyby ten stadion dla wszystkich, gdyby tylko zgadzał się końcowy rachunek zysków.
Zawsze przecież ktoś może coś rzucić na murawę, zawsze jakieś grono podpitych kibiców, kiboli może zacząć się zachowywać nie tak jakby chcieli.

Więc, lepiej grać przy pustych trybunach, "poradzimy sobie bez was".

A dzisiejsze publikacje i profilowe zdjęcia Bednarza są niczym innym jak odwracaniem uwagi od aktualnych problemów Wisły.
Bo przecież baner ważniejszy.
To tak jak dla Tuska przed Euro ważniejszy był jeden transparent od kilometrów autostrad bo... uderzał w jego osobę.

To takie proste....

master17 17.07.2014 18:50

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Karherop (Post 1368292)

Czyli jak obok Ciebie kopią staruszkę, to według Ciebie masz odpowiadać za ten czyn ?

TRNKRN 17.07.2014 18:59

Tak, odpowiadasz jak najbardziej za nieudzielenie pomocy. Jeśli widzisz przestępstwo to powinieneś mu przeciwdziałać (w tym wypadku pomóc staruszce), lub przynajmniej zawiadomić odpowiednie służby. Nie robienie nic jest w prawie niemalże traktowane jak współudział.

crazykaro 17.07.2014 19:23

Tak sobie prezglądam stronę SKWK i jakoś nie widzę, żeby potępili w jakikolwiek sposób działania w Myśleniacach albo się od nich jednoznacznie odcieli

serek.c2 17.07.2014 20:02

Cytat:

Pierwotnie napisane przez crazykaro (Post 1368324)
Tak sobie prezglądam stronę SKWK i jakoś nie widzę, żeby potępili w jakikolwiek sposób działania w Myśleniacach albo się od nich jednoznacznie odcieli

No popatrz, ja z kolei nie widzę, byś Ty się od tego jednoznacznie odciął... Wydałeś już jakieś oświadczenie w tej sprawie?

Gwiaździsty 17.07.2014 20:10

Cytat:

Pierwotnie napisane przez crazykaro (Post 1368324)

A niby dlaczego tak maja zrobić ? bo łysy wuj tak chce ? A moze nie mają zamiaru wchodzić w przepychanki słowne z tym osobnikiem dzieki któremu piłkarze Wisły graja przy pustych trybunach.

master17 17.07.2014 20:17

Cytat:

Pierwotnie napisane przez TRNKRN (Post 1368318)
Tak, odpowiadasz jak najbardziej za nieudzielenie pomocy. Jeśli widzisz przestępstwo to powinieneś mu przeciwdziałać (w tym wypadku pomóc staruszce), lub przynajmniej zawiadomić odpowiednie służby. Nie robienie nic jest w prawie niemalże traktowane jak współudział.

Dobra, ale podepnij sobie pod przykład SKWK i odpowiedzialności bo do tego ten przykład rozumiem się tyczył. Jesteś w stanie wszystkich dookoła ogarnąć, a później odpowiadać za ten czyn ?

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 22:27.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl