![]() |
Cytat:
:haha: Ide po popcorn, bo debata świetna! :lol: :popcorn: |
Cytat:
SKWK rozpoczęło akcje "Cala Wisła...", tak? No to nic dziwnego, że są im przypisywane takie akcje. Ja wiem, tak jak i 99% osób wie, że nawet jak to zrobili członkowie SKWK to zapewne tacy "niskiego szczebla" i bez przyzwolenia/zlecenia góry. Ot taka samowolna akcja małolatów żeby było czym się później chwalić przed kolegami. Problem w tym, ze SKWK powinno wydać oświadczenie (może jeszcze to zrobią, kto wie), że potępiają takie zachowania, że owszem może i mają cel usunięcia Bednarza tak niszczenie bazy treningowej ich ukochanego klubu jest niedopuszczalne blablabla. Jestem pewien, ze jak Bednarz w końcu odejdzie (a w końcu na szczęście to się stanie) to SKWK będzie pierwsze do wydawania oświadczeń jak to nie rozprawili się z największym szkodnikiem w historii klubu. |
Cytat:
Ide nastepna ulica bednarz cwel-mysle pewnie SKWK Ludzie ogarnijcie się...zakazdy taki wrzut SKWK maprzepraszac i pisać dementi ze to nie oni,kazdy może sobie kupic puszke spreyu i pisać co wymyśli... Już był jeden gość w Wisle co dementowal nawet swoje dementi... Teraz bednarz obiera taktykę "na pokrzywdzonego" i "walczącego z ustrojem" |
O jezu mogliby nawet nakłamać w tym oświadczeniu, ze to nie oni, tak samo o racach, przecież i tak nikt nigdy sprawców nie zidentyfikuje, żeby móc sprawdzić czy to oni, czy nie. Dajcie spokój już prosze was :D
|
Cytat:
Rowniez informacja Wisly, ze nie prowadzi negocjacji jest oczywista. Negocjacje jak coś prowadzi UFA Sports. Generalnie pozyjemy zobaczymy |
Cytat:
jakby ktoś nam spalił stadion to też w sumie ch** ich to obchodzi ? niech sobie go spalą jeszcze te porównania dewastacji naszej bazy do krymu, co ma jedno do drugiego?! dobrze się czujecie? Cytat:
NIE - gdyby SKWK potępiła wczorajsze incydenty i się od nich stanowczo odcięła to miała by święty spokój. A gdyby jeszcze dopisała że postara się znaleźć sprawców tego zdarzenia to sam bym ich tutaj wychwalał za racjonalne i słuszne działania. |
Cytat:
Będzie krótko: SKWK nie skupia wszystkich kibiców Wisły. SKWK nie jest tożsame z WSH. Niedługo jak komuś skroją szalik albo ktoś na mieście dostanie w lampę to winne tez będzie SKWK. Oni naprawdę nie muszą się odcinać od każdej głupiej akcji, chuligańskiego wybryku etc. Ułomnych i tak nie przekonają. Mogą najwyżej Jacusiowi wytoczyć proces o zniesławienie, który ten przegra, bo nie ma absolutnie żadnych przesłanek żeby łączyć członków SKWK z graffiti na ścianie. Tyle, że to potrwa kilka lat, do tego czasu o łysej pale w Wiśle wszyscy już zapomną. |
Cytat:
|
Cytat:
Zdewastowac to znaczy "cos zniszczyć" Tam się pojawily na płachtach napisy ...na płachtach... Nie widze zadnego syndromu dewastacji... |
Cytat:
|
Cytat:
http://media.tumblr.com/8333278fbcc3...9Ht1s8k5o4.gif |
Cytat:
|
Cytat:
Ponadto od kiedy za sugeruje jest paragraf? |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Ale dalej mi nie powiedziałeś w którym miejscu Bednarz oskarża SKWK o te malunki. |
I to jest wlasnie powod dla ktorego SKWK nie moglo podpisac umowy z klubem w tej wersji w ktorej klub cedowal pelna odpowiedzialnosc za zachowanie kazdego czlowieka, ktory znalazlby sie w okolicach stadionu badz pociagu na wyjazd.
Kogos nieodpowiedzialnego poniosly emocje a niektorzy ochoczo winia SKWK tak jakby to na zarzadzie byla uchwala aby pomazac bandy w osrodku treningowym |
Cytat:
Ludzie.... Zostaly pomalowane płachty reklamowe... I nie mowcie mi ze Wisła zaplacila za to żeby owe płachty mogly tam wisieć... |
Cytat:
niektórym to chyba te upały nie służą... Cytat:
|
Cytat:
I chyba nie zdajesz sobie sprawy ile kosztują takie płachy. Bo myśle, że jakiś starszy samochód idzie za to kupić. :) |
Cytat:
|
Cytat:
I tak, to oczywiste - odcięcie się przez SKWK od tej całej akcji byłoby bardzo rozsądne. O ile w ogóle zależy im na jakimkolwiek rozwiązaniu tego całego konfliktu. Bo czy tego chcą czy nie, są utożsamiani z tymi, co to napisali. Bednarz może sobie odejść, ale nie wierze, żeby jego następca palił się do współpracy z ludźmi posługującymi się takim językiem i podejmującymi takie działania. |
Cytat:
|
Cytat:
Nie tępiąc patologii w swoim gronie ( ogólnie przyjętych kibiców Wisły ) dajemy im ciche przyzwolenie. Jeśli SKWK chce być porządną organizacją kibicowską po prostu MUSI potępiać zjawiska na taką skale (jak to ktos powiedział to nie byle blok na osiedlu ale Baza treningowa naszych piłkarzy. Cytat:
Jeśli baner w byle drukarni metr na metr kosztuje 100 zł to wyceń ile będzie kosztować 20 ( czy ile tam jest ) metrów płachty z logiem adidasa za darmo to można w tym kraju co najwyżej dostać po pysku PS. Wcale bym się nie zdziwił gdyby P. Cupiał widząc rano te napisy pomyślał sobie ( bo i bądź co bądź jest to prosto myślący człowiek) " Jak ja mam z nimi negocjować, jak oni niszczą moje mienie ?! Po moim trupie" i choćby z tego powodu tak potrzebne jest odcięcie SKWK od tych zjawisk |
Cytat:
Naprawde jest wiele ważniejszych rzeczy niż on... |
Cytat:
|
Ja słyszałem od ziomków z Myślenic ,ze zrobiła to sprzątaczka, którą zwolnili parę miesięcy temu. Ponoć była bardzo negatywnie nastawiona co do osoby łysego prezesa, trenera też nie lubiła bo nie czyścił butów po treningu gdy wchodził do budynku klubowego. Podpisała się WSH ,żeby zbić milicję i forumowych rozkminiaczy z tropu! Info od pewnych osób!
|
Panowie....
Powiedzmy sobie szczerze... Co bednarz zrobil dla Wisły?? Ja Wam powiem co....doprowadzil do tak ogromnego podzialu miedzy kibicami jakiego ten klub nie pamięta,pamietac nie może ponieważ nigdy go na taka skale nie było... Dlaczego przy każdym innym prezesie który był powiedzmy w przeciągu ostatnich 10 lat nie doszło do takich sytuacji...cos naprawdę jest nie tak... |
Hmmm czyli demolowanie własnego obiektu jest godne pochwały? (abstrahując czy to Bednarz, SKWK, Franek i Jasio, FSB, KGB)
|
Z tej konferencji uważny obserwator może się dowiedzieć, że łysemu wujowi puszczają coraz bardziej nerwy (wbrew pewnym siebie wypowiedziom). Nie mając żadnych dowodów wali bezczelnie w stronę SKWK. Pewnie dostaje sraczki na myśl, że niebawem gdy rozpocznie się sprzedaż karnetów wszyscy będa mogli zobaczyć do czego doprowadził ten łysy legionista. Puste trybuny z garstką swoich przydupasów. Ten bydlak grozi kibicom 108 letniego klubu w sposób zwykłego łachmyty spod budki z piwem.Straszy, ze nigdzie się nie wybiera. Narazie moze nie, ale który właściciel wytrzyma długo kolejne sezony grania bez kibiców ?
|
http://sport.tvp.pl/16079517/mocne-s...wolocz-i-banda
Według JB już wkrótce będzie to klub „dla elity kulturalnej i intelektualnej”, czyli dla tych co mają coś tam .. „w du..e” , a najbardziej wzruszyła mnie ocena JB, co do tego co może sprawić iż przestanie być prezesem. Otóż usłyszeliśmy, że odejdę jak sam tak zadecyduje, ewentualnie jeśli uczyni to organ mnie powołujący. HA HA HA .. no to się nieźle panu prezesowi w główce zagotowało.. Otóż to po pierwsze, to organ go powołujący zadecyduje czy będzie nadal prezesem, a jego zdanie jest tu drugorzędne (bo jak wiemy ta intratna posadka wielce mu pasi), a po drugie, to ..musi być jakaś nowa elita która słowo na d. używa publicznie, ot tak, na co dzień. EDIT. Co to się porobiło, SKWK z Prezesem Wisły rywalizują na wulgaryzmy, hmm różnica jest jednak taka, że jedni to robią na stadionie, co da się czasem, choć nie zawsze (ja za takim dopingiem nie przepadam), jakoś wytłumaczyć, ale ten drugi co walczy z wulgarnością na stadionie..sam z niej korzysta i to na konferencjjach ..no muszę napisać, wygląda mi to na szczyt hipokryzji, naszego JB. |
Nieplanowana konferencja, o 4 napisy na płocie... ja .......e nie wierze :D
Jackowi coś nerwy puszczają... słabo z nim |
Cytat:
Zawsze przecież ktoś może coś rzucić na murawę, zawsze jakieś grono podpitych kibiców, kiboli może zacząć się zachowywać nie tak jakby chcieli. Więc, lepiej grać przy pustych trybunach, "poradzimy sobie bez was". A dzisiejsze publikacje i profilowe zdjęcia Bednarza są niczym innym jak odwracaniem uwagi od aktualnych problemów Wisły. Bo przecież baner ważniejszy. To tak jak dla Tuska przed Euro ważniejszy był jeden transparent od kilometrów autostrad bo... uderzał w jego osobę. To takie proste.... |
Cytat:
|
Tak, odpowiadasz jak najbardziej za nieudzielenie pomocy. Jeśli widzisz przestępstwo to powinieneś mu przeciwdziałać (w tym wypadku pomóc staruszce), lub przynajmniej zawiadomić odpowiednie służby. Nie robienie nic jest w prawie niemalże traktowane jak współudział.
|
Tak sobie prezglądam stronę SKWK i jakoś nie widzę, żeby potępili w jakikolwiek sposób działania w Myśleniacach albo się od nich jednoznacznie odcieli
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 22:27. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl