![]() |
Panowie przepraszam, ze dopiero teraz... Jakby ktoś jeszcze nie wiedział:
https://recruiter.betsafe.com/welcom...-gCZJLu_qGEw== Oraz to co kolega wkleił wyżej. |
Cytat:
|
25 razy przy kursie 1.50, więc ja dziękuje za takie bonusy:P
|
Cytat:
Ostatnio np walczyłem z bonusem 100 zeta - 100% w expekcie - trza było go obrócić chyba z 5 razy a ja zanim doszedłem do zakładanych przezemnie 400 zeta , miałem obrót chyba z 2500;) |
Klimarnock - Rangers (1:0) 2 [2.00]
Fiorentina - Bayern 2/2 [4.22] Arsenal - Porto (0:1) 1 [2.55] AKO: 21,52 Stawka: 5 zł PWK: 96,20 zł |
Arsenal - Porto 1
West Brom - Sheffield W. 1 Kilmarnock - Rangers 2 QP Rangers - Plymouth 1 za 20 do wygrania 95.90 |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Można się wkur.... Odpuściłem dzisiaj LM, bo nie czuję tego, a po weekendzie budżetu do zabawy nie było... Cały dzień dwa overy po głowie chodziły, to się osrałem żurem...
|
Jak tutaj nie podaje typow na NHL to trafiam (w poprzednia noc grałem Dallas...) ale zaryzykuje, moze tylko dwa typy, takie ktore moglby podac nawet laik, ale co mi tam. Anaheim i Ottawa.
|
Jagiellonia - Wisla x2 1.363
Polonia - Legia 2 2.000 Belchatow - Lech 2 2.300 Levadia - Narva 1 1.500 Stawka 3.50 gbp ~~~~32.92~~~~~ Real - Lyon (To qualify) 1 1.450 Debrecen - Budapest H. 1 1.250 Videoton FC - Lombard 1 1.363 Stawka 2.00 gbp ~~~~4.94~~~~ |
Dzięki kolego za typa. Zrobiło się trochę nerwowo jak stracili bramkę na 1-1 w 89. minucie :lol: , ale grunt, że szybko walnęli następną.
Ja zagrałem dziś na 2 w meczu Bordo- Auxerre. Liczę na Irka ;) |
Ja dziś trochę grubiej na handi Realu.
Muszą wygrać 2 golami by awansować, są w formie więc pewne, że się rzucą na rywala od samego początku. Liczę, że skutecznie :) Kurs (1,9) dość atrakcyjny moim zdaniem. |
ja gram ze Real strzeli przynajmniej 2 bramki. czas przelamac hooyową passe:)
|
Manchester - Milan 1
Bordeaux - Auxerre 1 (gratuluje Dudi :p) Besiktas - Istanbul BB 1 Teplice - Plzen 1 Blau Weiss - Rapid W. 2 za 20 do wygrania 160 |
Ja też dziękuje za azjatycki typ, szczególnie że dopiero w przerwie wszedłem do tematu i postawiłem lajwa z jeszcze większym wsp.Oczywiście po golu na 1-1 też wymiękłem;)
Teraz jednak na Bordeaux - jak widzę każdy obstawił co innego, wypada chyba tylko życzyć by mecz nie skończył się wynikiem 0-0 bo wszyscy udupimy :lol: |
Tak sobie przeglądam piątkowe mecze na stronce stsu i w lidze chorwackiej jest mecz NK Zagrzeb - Varteks.
Kurs na gospodarzy to 1.50 a na gości 6. Wg boisko.info Zagrzeb jest na 15 (przedostatnim) miejscu a Varteks na 11. Skąd więc taki wysoki kurs na gości? Spróbuje chyba to zagrać... |
Ja zagrałem cashbacka w BetClicku na real, że wygra 2 bramkami...
Jak wywali zwracają kasę i wypłacam jak wejdzie też wypłacam... ;D |
Bordeaux - Auxerre 1
Real Madryt -1 AC Milan +2 kurs 3,74 |
na dzis :
Manchester United - AC Milan 1 Real Madrid - Olympique Lyonnais 1 Reading FC - Derby County 1 |
Przed chwilą właśnie przeczytałem poradnik na temat stawkowania... Powiem tyle, że jak pomyślę ile kasy przepuściłem przez bezmyślne stawkowanie to się włos na głowie jeży...
Mówię o systemie stawkowania metodą D'Alemberta. Przy skuteczności mniejszej niż 50% (ok. 41.67) można zarobić, a jak obliczyłem na wszystkich moich kontach bukmacherskich to miałem skuteczność ok 58% i ręce załamałem... |
Ma ktoś coś ciekawego na weekend?
|
Stawiał ktoś na Auxerre? bo ktoś musiał się ładnie obłowić :D
na dzisiaj Mu-Milan 1 Real-Lyon 1 |
Cytat:
|
Cytat:
|
gratulacje dla tych którzy wygrali na Auxerre, ja tym razem nie stawiałem
respect |
Dziękuje ci kochany relau za zepsucie kuponu, akysz więcej na nich nie gram :foch:
|
Cytat:
Przyznam się bez bicia - nie doceniłem Auxerre, a może bardziej - nie doceniłem Jelenia;) + taki że jeszcze Real miałem na kuponie więc nie musiałem się dodatkowo w****iać. |
No, jak narazie żre. Po bardzo sytym poniedziałku dalej jest nieźle (odpukać itp). Do czasu aż się s.......i :lol: Potem standardowo będzie kilka dni chujowych, bo jak już jedno padnie, to tracę kontrolę i chęć "odegrania się" bierze górę i wiadomo, jak to się kończy. ;) No i jeszcze singla na Reading miałem, więc też ładnie do przodu.
|
rocco jakies typy z nhl ?:)
|
Panowie, jakieś pomysły na dziś dzień? Walczę ze sobą, żeby nie zagrać LE mając w pamięci ostatnie wyniki tych rozgrywek, ewentualnie spróbuję zwietrzyć jakąś niespodziankę ;) Na pierwszy rzut oka Werder całkiem nieźle wygląda z Walencją... Kurs w okolicach 4,5. A może Lille? :)
|
liga europejska to masakra. Mi ochote grania na to odebrała skutecznie Roma, to juz był szczyt, zagram sobie dzisiaj jedynie jeden mecz - Panathinaikos na 1.
|
over w meczu Benfika - OM i Fulham +2 (Juve mocno osłabione), ale po wczorajszej zerowej skuteczności nie ufałbym sobie. :-)
|
Ja się skuszę na 1 - Benfica-OM
|
Ja narazie się trzymam i nie zagrałem niczego na dziś :lol:
|
Cytat:
|
Ja gram Pana -1
|
Faktycznie sa jakies buki ktore juz obstawiaja kto bedzie nowym trenerem Wisly ?
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 19:39. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl