![]() |
A czy to wazne jakie beda krzeselka ?? Wiadomo ze skladane sie mniej brudza ale chyba sie nic niestanie jak chodziaz raz na rok beda je czyscic :D:D Szkoda tylko ze bedzie szczelina miedzy D, E a C na drugim pietrze naroznikow bo mozna by podciągnąc do rowna ze starymi trybunami i byloby super;p;p
|
1 Załącznik(ów)
Od jakiegoś czas nurtuje mnie czemu wykopy nie są prowadzone w tym miejscu ( jak zaznaczyłem na focie ) dlaczego nie do samej ścianki szczelinowej od strony murawy, przecież to spora odległość. Orientuje się ktoś ?
|
Popatrz gdzie są filary narożników. Po prostu trybuna będzie do miejsca, gdzie jest wykop - tam gdzie zaznaczyłeś będzie przerwa.
|
Cytat:
http://www.wisla.krakow.pl/_pliki_/z...1058725316.jpg Czemu tego jeszcze nie odkopali nie wiem, mogę się domyślać że czekają aż ten beton zaschnie gdyż był zalewany z tego co pamiętam w ostatniej kolejności. Mogę sie mylić, ale zapewen będzei to odsłoniete w późniejszym terminie |
Cytat:
No właśnie trybuna będzie do tej zielonej kreski, a przynajmniej powinna być , dlatego właśnie zastawiam się dlaczego tam nie kopią . |
Cytat:
|
Może po prosty w tym miejscu ścianka nie jest jeszcze odpowiednio wyschnięta
|
Czyli jednak między drugim piętrem narożnika a D i E będzie dziura. Szkoda, nie widzę przeszkód by aż do najwyższych rzędów na D i E dociągnąć narożnik.
Ale tam coś jednak będzie, nawet schody są zrobione http://img41.imageshack.us/i/rendernaronik4.png/http://img41.imageshack.us/img41/204...ernaronik4.png tylko co? |
dziala wam kamerka na A i B???
|
Narożniki powoli nabierają kształtu z czego można się tylko cieszyć :) Już nie moge się doczekać kiedy wrócimy na stare śmieci. Wszędzie dobrze, ale w domu najlepiej.
|
Cytat:
|
moze cos naprawia kamerke bo brak obrazu wiec postep:D
|
Co wam nie działa? Aktualny zrzut z kamerek 2 i 3:
http://kamery.2012.org.pl/images/kra...ualny_1024.jpg http://kamery.2012.org.pl/images/kra...ualny_1024.jpg Kamerka z A/B też nie mi nie działa ale nigdy mi nie działała, tylko nie wiem dlaczego:-/ |
Kamerka na A/B od od kilku dni nie działa i o to chłopaki pytają. Kamerki 2 i 3 miały tylko chwilowy "przestój"
|
a przydalo by sie zeby ja naprawili bo ciekawe rzeczy sie tam dzieja i jest na zywo a to duzy plus
|
Z tego co widać prace na trybunie wschodniej idą dosyć sprawnie. Czy w ogóle jest w planach, że powrócicie na stare śmieci w rundzie wiosennej ? W końcu jaki problem jest grać przy budowanej 1 trybunie zachodniej. Zakładam, że za pół roku wschodnia będzie ukończona i pozostaną prace wykończeniowe, zaplecze itp.
|
Nie, granie w rundzie wiosennej przy Reymonta nie będzie możliwe.
|
Czy wylewanie tego betonowego daszku nad C zostało już ukończone? CZy długo będzie jeszcze to rusztowanie tam stało?
|
Prace na stadionie postępują w widoczny sposób, chciałbym wierzyć, że zdążą na czas.
Mam jeszcze pytanie do zorientowanych - skoro wedle harmonogramu murawa ma zostać położona najpóźniej do kwietnia, a co za tym idzie, nie będzie mógł "na środku" obiektu stać żaden sprzęt, bo zostałaby zniszczona i skoro będą już wowczas gotowe aż 3 trybuny, jakaż to nieprzekraczalna przeszkoda uniemożliwi granie Wiśle meczów na Reymnota już w maju? Bo czegoś tu nie rozumiem. 3 trybuny gotowe, murawa położona, ogrodzenie oddzialające wykańczaną 4 trybudnę można postawić i nadal nie da się grać? Co będzie to uniemożliwiać? |
Może brak zaplecza (szatni, oświetlenia, ławek rezerwowych itp itd). Uprzedzajac Twoje porównanie do Lubina to tam jednak sytuacja z zapleczem wyglada inaczej.
|
Cytat:
Przypominam - w kwietniu ma być już murawa, gotowe 3 trybuny, żadnego cieżkiego sprzętu w okolicy płyty boiska - to nie są warunki, w których przy odrobinie organizacyjnego wysiłku nie można rozgrywać meczów! |
Dodam jeszcze oświetlenie które pewnie kosztuje dużo a poza tym jak to teraz zainstalować?
|
Cytat:
|
Myślę że nie jedyny ale pozbierając wszytko do kupy wychodzi tego dużo.
Wydaje mi się że jakby była szansa na grę na Wiśle to byśmy grali a tak to może też czas miał jakiś wpływ bo wiadomo jak jest pusty stadion to mają większe pole manewru Cytat:
|
W normalnym kraju i normalnej lidze, można by uzyskać zgodę na rozegranie kilku ostatnich meczy bez sztucznego oświetlenia. O ile dobrze pamiętam dwie ostatnie kolejki poprzedniego sezonu odbyły się za dnia, więc w praktyce pod tym względem nic nie stoi na przeszkodzie. A jeśli już, to nikt nie będzie wchodził w koszty by instalować tymczasowe oświetlenie na 2-3 mecze.
|
Cytat:
U nas nie myśli się jak najlepiej coś zrobić, tylko jak najlżej. |
Dla mnie byłoby super gdyby, chociaż ostatni mecz sezonu można by było zagrać na Reymonta a potem na rynek marsz :-)
|
Cytat:
Zadne mecze towazyskie nie daly by tyle frajdy jak koronacja na wyremontowanym- przebudowanym stadionie. |
Cytat:
Co do tego marszu na rynek po ostatnim meczu sezonu to też radziłbym puki co studzić marzenia o tym, bo przypominam że mamy dopiero początek sezonu i droga do ewentualnego tytułu mistrzowskiego jeszcze bardzo daleka, a przed nami mnóstwo trudnych spotkań - w dodatku wszystkie na wyjeździe. Ale jeśli udałoby się nam w tym sezonie zdobyć tytuł, to na rynek szlibyśmy z Dworca Głównego po wyjściu z pociągu relacji Sosnowiec-Kraków... Patrząc na działania miejskich władz nie mamy się co łudzić nawet tym, że na wiosnę zagościmy na Suchych Stawach, a co do powrotu na R 22 to miejmy nadzieję, że nastąpi on przynajmniej w przewidywanym terminie, czyli od początku sezonu 2010/2011... |
Cytat:
Mam tylko nadzieję że że ceny biletów nie pójdą w góre. W końcu będzie trzeba zapełnić 33 tys siedzeń :-p |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 06:55. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl