![]() |
w libertowie koło bmw też się wyświetla
|
Wiem, że nikt nie czyta ale.. https://www.facebook.com/WislaKrakow...53797740586282
|
Bonarka, Wielicka - są, są i jestem spokojny o frekwencję w sobotę.
|
Tylko do jutra do godz. 10 można wymienić Vouchery na bilety przez internet. Później tylko w kasach.
To oznacza ni mniej, ni więcej, że 10.10. będziemy mieli gigantyczne kolejki przed meczem. Zbyt wielu kibiców kupuje bilety na ostatnią chwilę... Póki co licznik stanął na 5963. Nic nie wskazuje na to, że frekwencja będzie na poziomie powyżej 15 tysięcy. W analogicznym okresie przed meczami z Legią było już sprzedanych 15-17 tysięcy. |
Cytat:
|
Jeśli ktoś z okolic Częstochowy albo po trasie w kierunku Krakowa waha się nad udziałem w meczu ze względu na brak dojazdu, to ja będę jechał z okolic Radomska przez Częstochowę/Dąbrowę Górniczą/Olkusz na Kraków i mam 3 miejsca wolne na mecz (nie udało mi się nikogo więcej namówić :( ). Ale może ktoś inny się zdecyduje. Ot, takie ogłoszenie :)
|
Drugi cel osiągnięty :) Brawo!!!
|
Co sprawiło, ze w 1 dzień poszlo niemal 30%? Jakie nagrody się pojawiły?
|
Mecenasi: Coca-Cola, Suempol i Food Care.
|
Trzech nowych mecenasów (Food Care, Suempol, Coca Cola), i kasa w kilka minut wzrosła o 100 tysiaków? Nieźle.
|
Mecenasi?????
|
Kupione bilety ( wreszcie udało mi się namówić ojca na wizytę na stadionie :p ) , koszulka i kubek . Cieszy , że drugi cel osiągnięty ale martwi, że nadal mało biletów kupionych .
|
zastanawia mnie coca-cola jako mecenat, niedawno mówiło się o możliwości sponsorowania nas przez coca-cole, możne nadal jest cos na rzeczy? :)
|
Nie musi Cie zastanawiać. Coca - Cola jest partnerem Wisły co jednocześnie przekłada się na mecenasa meczu. :-)
|
mówię o sponsorze tytularnym, myślałem że to oczywiste... ;)
jeśli doda się do tego dzisiejsze oświadczenie TSu o braku porozumienia w sprawie przejęcia piłkarzy, można usnąć historyjkę, dogadali się z coca-colą, więc znalazła się kasa na funkcjonowanie klubu... albo to tylko moje marzenia ;) |
To jest właśnie ten "sponsor tytularny" o którym była mowa. Partner i tyle. Masz firmę? to też możesz zostać partnerem Wisły.
Coca-Cola może być sponsorem FIFY czy największych gigantów tego świata, a nie polskiego klubu. Partnerem Wisły i tak jest oddział Coca Coli w Polsce, a nie ta Coca-Cola, numer jeden. |
Miasto udostępni stadion Wiśle na sobotni mecz za darmo.
(taka ciekawostka) |
To powinno się dodać miasto do mecenasów i podbić kwotę o kolejne 100K :)
|
Cytat:
Nie rozmywajmy juz tematu, napisalem tylko moje domysly-marzenia |
Cytat:
Jakby jeszcze było tak z 16k ludzi na meczu to stadion nie będzie wyglądał biednie. |
Cytat:
A raczej zarobi.... ;) |
Cytat:
|
Co raz więcej kasy na oprawę! C musi być pełne!
|
Cytat:
|
Kupujcie te bilety do chuja pana!
15 zł nie macie? Pożycz od mamy, taty, żony kochanki, brata siostry, kuzyna, szwagra kogo....akolwiek! Stadion ma być pełny!! |
Ja to juz pisalem..
Niewyobrazam sobie aby ktokiwliek kto nazywa sie kibicem,sympatykiem fanem itd Wisly nie byl na meczu w Sobote. jak cie nie bedzie,to potem nie masz prawa nazywac siebie kibicem Wisly.Proste jak konstrukcja cepa. jak cie nie interesuje mecz to kup bilet,usiadz ,odspiewaj hymn i wyjdz.Ale pokaz ze byles na meczu i cos od siebie dales. WISŁA TO MY |
Kibicu!
Tylko do jutra, tj. 06.10.2015 do godziny 10.00, posiadacze Karty Kibica mogą dokonać wymiany voucherów na bilety na stronie bilety.wisla.krakow.pl. Po tym terminie taka możliwość będzie tylko w Strefie Kibica. Numer oraz kod vouchera znajduje się na fans4club.com w panelu użytkownika pod linkiem Twoje Nagrody. Panel użytkownika widoczny po zalogowaniu w prawym górnym rogu strony. |
Cytat:
|
Jak nie będzie 10 tys ludzi to nigdy nie będziemy już mieli prawa zaśpiewać WISŁA TO MY
|
....a nawet Marcelo przyjedzie a niektórym się nie chce godzinkę na stadion jechać na mecz?
|
Cytat:
|
Przynajmniej dowiemy się ilu kibców ma Wisła w Krakowie i okolicach...
My, którzy mieszkamy daleko lub bardzo daleko dołączamy się (mam nadzieję, że tym bardziej!!) kupując inne nagrody. |
Jeśli ma się dane pesel + imię i nazwisko wypisane na kartce to zakup biletów jest błyskawiczny. Sam dzisiaj po 12 kupowałem dla znajomych i 4 bilety kupiłem w 8-10 minut. Otwarte kilka kas, kolejka na 3-5 osoba ciągle.
Informacje o powolnym procesie sprzedaży biletów przesadzone moim zdaniem. jonaf To już wiadomo, że teraz jest sprawniej dzięki większej liczbie kas. Może kogoś nakłoni to do zakupu biletu. 10 minut to dużo? To już indywidualna sprawa. Większość z Nas więcej czasu dziennie traci i nawet nie wie kiedy, a tak można zrobi coś pożytecznego. |
Cytat:
|
No dobra bilety idą, ale powinni jeszcze tam jakieś plakaty wywiesić albo ulotki o akcji w internecie, żeby ludzie dokupili jeszcze nagrody, 5zł najtańsza, nie dam sobie wmówić, że kogoś nie stać wydać tyle, co pół paczki fajek kosztuje.
|
Kupowac szaliki dla dzieciakow! Bedzie wstyd jak nie zejda wszystkie..
|
Cytat:
@art - masz rację, że niby 10 minut to krótko. ale 10 minut ktoś przed Tobą, 10 minut Ty i osoba za Tobą już spędzi tutaj 30 minut :) no chyba, że idzie to dosyć sprawnie jak napisałeś z powodu kliku otwartych kas :) |
Dziwne ze liczba biletow sprzedana w kasach zatrzymala sie wczoraj na liczbie 1499 a dzisiaj nawet nie drgnela;> miala byc aktualizowana na biezaco ;)
|
Teraz jest 2121.
|
Czy licznik na stronie funs4clubs obejmuje też bilety z kasy?
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 04:26. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl