![]() |
Wisła Kraków - Piast Gliwice 2:1 (0:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Jovanovic, Bunoza - Małecki, Garguła, Chrapek, Stjepanovic, Sarki - Brożek Zmiany: Boguski, Guerrier, Nalepa Bramki: Brożek, Małecki |
Wisła Kraków - Piast Gliwice 2:0 ( 1:0 )
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga Głowacki Jovanović Bunoza - Stjepanović Chrapek Garguła Małecki Boguski - Brożek Zmiany: Sarki , Guerrier , Fryc Gole: Brożek , Małecki |
Wisła Kraków - Piast Gliwice 3:0 (2:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga Głowacki Jovanović Bunoza - Stjepanović Chrapek Garguła Małecki Sarki-Brożek Bramki : Brożek , Garguła , Małecki Zmiany - Boguski ,Fryc , Nalepa |
Wisła - Piast 2:1 (1:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Jovanović, Głowacki, Bunoza - Małecki, Nalepa, Chrapek, Garguła, Boguski - Brożek Zmiany: Fryc, Sarki, Stjepanović Bramki: Brożek, Garguła |
Wisła - Piast 2:0 (1:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Jovanović, Głowacki, Bunoza - Małecki, Nalepa, Chrapek, Garguła, Boguski - Brożek Zmiany: Fryc, Sarki, Stjepanović Bramki: Brożek, Garguła |
Wisła Kraków - Piast Gliwice 2:0 (1:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Jovanvoić, Bunoza - Małecki, Garguła, Chrapek, Stjepanović, Sarki - Brożek Zmiany: Nalepa, Boguski, Guerrier Bramki: Chrapek, Małecki |
Wisła Kraków - Piast Gliwice 2:2 (1:1)
Skład: Mi¶kiewicz -- Burliga, Głowacki, Jovanović, Bunoza -- Małecki, Garguła, Chrapek, Boguski, Stjepanović -- Brożek Zmiany: Fryc, Sarki, Guerrier Bramki: Chrapek, Brożek |
Wisła Kraków - Piast Gliwice 2:3 (0:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Jovanović, Guerrier - Małecki, Garguła, Chrapek, Stjepanović, Sarki - Brożek Zmiany: Kocoń, Kuczak, Kamiński Bramki: Burliga, Sarki |
Wracam do gry do miesięcznej dyskwalifikacji.
Wisła Kraków - Piast Gliwice 2:0 (0-0) Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Jovanović, Głowacki, Bunoza - Stjepanović, Chrapek, Garguła, Małecki, Boguski - Brożek Zmiany: Sarki , Guerrier , Nalepa Bramki: Małecki , Brożek. |
Wisła Kraków - Piast Gliwice 2:1 (1:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Jovanović, Bunoza - Małecki, Garguła, Chrapek, Stjepanović, Boguski - Brożek Zmiany: Sarki, Guerrier, Nalepa Bramki: Brożek, Garguła |
Wisła Kraków - Piast Gliwice
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Jovanović, Głowacki, Bunoza - Małecki, Stjepanović, Chrapek, Garguła, Boguski - Brożek Zmiany: Sarki, Stolarski, Kamiński Wynik: 2:1 [1:0] Bramki: Brożek, Chrapek |
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Jovanovic, Bunoza - Małecki, Garguła, Chrapek, Stjepanovic, Boguski - Brożek Zmiany: Sarki, Guerrier, Nalepa Bramki: Brożek, Małecki |
Wisła Kraków - Piast Gliwice 3:0 (1-0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Jovanović, Głowacki, Bunoza - Stjepanović, Chrapek, Garguła, Małecki, Boguski - Brożek Zmiany: Sarki , Guerrier , Nalepa Bramki: Małecki , Chrapek,Guerrier |
Wisła Kraków - Piast Gliwice 4:1 (1-0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Jovanović, Głowacki, Bunoza - Nalepa, Chrapek, Garguła, Małecki, Boguski - Brożek Zmiany: Sarki , Guerrier , Stjepanović Bramki: Małecki , Chrapek,Guerrier, Brożek |
Wisła Kraków - Piast Gliwice 1:0 (1:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Jovanović, Bunoza - Małecki, Garguła, Chrapek, Stjepanović, Sarki - Brożek Zmiany: Boguski, Guerrier, Nalepa Bramki: Małecki |
Wisła Kraków-Piast Gliwice 2:0(1:0)
Bramki:Garguła,Guerrier Mi¶kiewicz-Burliga,Głowacki,Jovanovic,Bunoza-Sarki,Chrapek,Garguła,Stjepanovic,Małecki-Brożek Zmiany:Guerrier,Boguski,Stolarski |
Wisła Kraków - Piast Gliwice 1-0 (1-0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Jovanović, Bunoza - Chrapek, Nalepa, Małecki, Garguła, Sarki - Brożek Bramki: Brożek Zmiany: Kamiński, Boguski, Guerrier |
Wisła Kraków - Piast Gliwice 1:0 (0-0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Jovanović, Głowacki, Bunoza - Nalepa, Chrapek, Garguła, Małecki, Sarki - Brożek Zmiany: Boguski , Guerrier , Stjepanović Bramki: Chrapek |
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Jovanovic, Bunoza - Małecki, Garguła, Chrapek, Stjepanovic, Sarki - Brożek Zmiany: Boguski, Guerrier, Nalepa Bramki: Brożek, Garguła |
Wisła Kraków - Piast Gliwice 4:0 (2:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Jovanović, Bunoza - Boguski, Chrapek, Garguła, Stjepanović, Małecki - Brożek Zmiany: Nalepa, Guerrier, Burdenski Bramki: Brożek, Małecki, Guerrier, Burliga |
Wisła Kraków - Piast Gliwice 2:1(1:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Jovanović, Bunoza - Fryc, Chrapek, Garguła, Stjepanović, Małecki - Brożek Zmiany: Nalepa, Guerrier, Bramki: Brożek, Nalepa |
Wisła Kraków - Piast Gliwice 1:0(0:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Jovanović, Bunoza - Stjepanović ,Chrapek,Garguła,Guerrier ,Małeckii - Brożek Zmiany:Nalepa ,Fryc ,Boguski Bramki: Garguła |
Wisła Kraków - Piast Gliwice 2-0 (1-0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Jovanović, Bunoza - Małecki, Stjepanović, Chrapek, Garguła, Sarki - Brożek Zmiany: Boguski, Guerrier, Nalepa Bramki: Brożek, Garguła |
Wisła - Piast 2-0 (1-0)
Skład: Mi¶kiewicz - Bunoza Jovanović Głowacki Burliga - Garguła Chrapek Stjepanović Małecki Sarki - Brożek Zmiany: Guerreir. Boguski, Nalepa Bramki: Chrapek, Brożek |
Wisła Kraków - Piast Gliwice 1:1 (0:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Jovanović, Bunoza - Małecki, Garguła, Chrapek, Stepjanovic, Sarki - Brożek Zmiany: Boguski, Guerrier, Nalepa Bramki: Brożek |
Wisła - Piast 2:0
Skład: Miskiewicz- Burliga, Jovanovic,Głowacki,Bunoza- Stjepanovic, Garguła, Chrapek, Małecki, Sarki- Brożek Zmiany: Guerrier, Kaminski, Nalepa Bramki: Brożek, Chrapek |
Wisła Kraków - Piast Gliwice 4:1 (2:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Jovanović, Bunoza - Sarki, Chrapek, Garguła, Stjepanović, Małecki - Brożek Zmiany: Nalepa, Guerrier, Boguski Bramki: Brożek, Małecki, Garguła, Chrapek |
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Jovanović, Bunoza - Małecki, Garguła, Chrapek, Stepjanovic, Sarki - Brożek Zmiany: Fryc, Guerrier, Nalepa Bramki: Brożek, Chrapek |
Wisła Kraków - Piast Gliwice 2 : 0 (1 : 0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Jovanović, Bunoza - Stjepanović, Chrapek, Garguła, Małecki, Sarki - Brożek Zmiany: Nalepa, Boguski, Guerrier Bramki: Brożek, Boguski |
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Jovanović, Bunoza - Małecki, Garguła, Chrapek, Stepjanovic, Sarki - Brożek Zmiany: Boguski, Guerrier, Nalepa Bramki: Brożek, Garguła |
Wisła Kraków - Piast Gliwice 3:1 (1:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Jovanović, Bunoza - Chrapek, Stjepanovic - Małecki Garguła, Sarki - Brożek Zmiany: Fryc Guerrier, Boguski Bramki: Brożek x2 , Głowacki |
Wisła Kraków - Piast Gliwice 1:0 (1:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Jovanović, Bunoza - Chrapek, Stjepanovic - Małecki Garguła, Sarki - Brożek Zmiany: Fryc Guerrier, Boguski Bramki: Brożek Stary nick SWEET_83 |
Wisła Kraków - Piast Gliwice 3:0 (1:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Jovanović, Bunoza - Chrapek, Stjepanovic - Małecki Garguła, Sarki - Brożek Zmiany:Fryc,Gurrier,Boguski Bramki:Brożek ,2xGarguła |
Skład: Mi¶kiewicz – Burliga, Głowacki, Jovanovic, Bunoza – Małecki, Chrapek, Stjepanovic, Garguła, Boguski - Brożek Zmiany: Sarki, Nalepa, Fryc Bramki: Garguła, Brożek |
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Jovanović, Bunoza - Stjepanović, Chrapek, Garguła, Małecki, Sarki - Brożek Bramki: Brożek, Małecki Zmiany: Guerrier, Nalepa, Boguski |
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Jovanović, Bunoza - Stjepanović, Chrapek, Garguła, Małecki, Sarki - Brożek Bramki: Brożek, Guerrier Zmiany: Guerrier, Nalepa, Boguski |
WISŁA KRAKÓW - PIAST GLIWICE 3:0 (1:0)
Skład: - - - - - - - - - - - - - - - - - MI¦KIEWICZ - - - - - - - - - - - - - - - - - BURLIGA - - - - - GŁOWACKI - - - - JOVANOVIĆ - - - - BUNOZA - - - - - - - - - - - - - - - - STJEPANOVIĆ - - - - - - - - - - - - - - - - - SARKI - - - - - - - CHRAPEK - - - - - GARGUŁA - - - - - MAŁECKI - - - - - - - - - - - - - - - - - - - BROŻEK - - - - - - - - - - - - - - - - - - Zmiany: Boguski, Gurrier, Nalepa Bramki: Brożek, Małecki, Chrapek |
Wisła Kraków-Piast Gliwice 2-1(1-0)
Skład: Mi¶kiewicz-Burliga-Jovanovic-Głowacki-Bunoza-Sarki-Stjepanovic-Garguła-Chrapek-Małecki-Brożek Bramki: Brożek-Małecki Zmiany: Boguski-Guerrier-Nalepa |
Wisła- Piast 2-0 (0-0)
Skład: Mi¶kiewicz- Bunoza, Jovanovic, Głowacki, Burliga- Garguła, Chrapek, Stjepanovic, Małecki, Sarki- Brożek Zmiany: Guerrier, Nalepa, Fryc Bramki: Garguła, Chrapek |
Skład: Mi¶kiewicz – Burliga, Jovanović, Głowacki, Bunoza – Małecki, Chrapek, Garguła,Stjepanović - Boguski - Brożek Zmiany: Sarki, Nalepa, Fryc Bramki: Brożek, Chrapek |
| Wszystkie daty podane s± w GMT +1. Aktualna godzina to 18:10. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl