![]() |
A dlaczego ten je.... komentator nie wymienił Groznego albo Wilna ? Dlaczego nie wymieniał innych miast w których kompromitowały się nasze drużyny a było ich sporo tylko wymienił miast gdzie Wisła odpadała ?!!!!
|
Cytat:
|
Bozydar: moze Wojtek ciszej nad ta trumna:rotfl:
Jesli sie nie myle to Irtysz dokonal historycznego wyczynu. Pokonal w pucharach pierwszy raz rywala w dwumeczu:D |
Ktoś jest tym zaskoczony? Nie żartujcie. Tak jak pisałem już jakiś czas temu każdy awans polskiej drużyny będzie zaskoczeniem, czy to z zespołem z Azji, czy z cieniasem z Europy.
|
Cytat:
|
Plizga to chyba powinien z buta do domu wracać, ewentualnie rowerem. Nie, nie jako kare, tylko żeby go Probież przez przypadek w żadnym innym meczu nie wystawił, bo efekty beda jak dziś.
Przed tym meczem jeden pan z Białegostoku sie strasznie na mnie obraził, że śmiałem cos powiedzieć, że Maycon się o swoje nogi potyka - jak chcesz, mozemy dalej poprowadzic rozmowe na ten temat ;) |
Cytat:
polecam http://www.google.pl/search?client=o...N&hl=pl&tab=wi |
Nie no ja Boża rozumiem, to my jesteśmy najlepszą i najważniejszą polską drużyną, więc dlatego wymienił właśnie nasze wpadki...
Mógł równie dobrze powiedzieć: Grozny, Zurych, Wilno, Skopje, Wiedeń, od biedy Soligorsk... |
I pomyślcie że takie coś jak plizga dostawało powołania do kadry
|
Ten mecz mógł być ustawiony. Nie wierze, że takich paralitów Jaga nie potrafiła ograć. Przegrywają, a każda piłka w ataku pozycyjnym do tyłu. Sielanka, jakby było 0:3. Wszystkie podania do nikogo. Przy pierwszej setce Plizgi wg mnie gość zmienił ułożenie stopy pod sam koniec żeby nie strzelić. To ostatnie podanie do Franka też było zbyt nędzne jak na profesjonalnego pilkarza. Gruby wałek, może tak się klub dorabia ? .... go wie.
Doskonale zdaję sobie sprawę z ciotowatości polskich drużyn, ale przecież ten Irtysz nie grał choćby połowy tego co Levadia Tallin. Taki Karabach by ich zlał jak uczniaka. |
Po tym meczu nie tyle jestem w....iony, co bardziej chce mi się śmiać z tych patałachów. To się nie mieści w głowie jak można tak kompromitować nie tylko swój klub ale cały kraj.
|
Cytat:
Ja nawet nie wiem kto grał w Wilnie i Groznym. |
Burkhardt to miał jedno genialne podanie, które zmarnował Seratlić, bo piłkę przyjął tak jakby odbiła się od kłody drewna. W żaden sposób nie bronię Burkhardta ale to co się obrócił z gościem na plecach i zagrał przekątnie w pole karne to był majstersztyk. Jeżeli taki Plizga ma grać w reprezentacji to ja nie wróżę reprezentacji dobrej przyszłości. :lol:
|
To juz nie jest kompromitacja Jagielonii tylko calej polskiej pilki noznej.
Brawa tylko dla Dawida ;D |
Cytat:
|
Cytat:
|
Tusk i Lato wiedza czemu tak wlasnie koncza sie przygody w pucharach.... wina kibola :lol:
|
Cytat:
Na pewno teraz padnie fala krytyki nad Jage, ale ja sadze ze wiekszosc polskich klubow by odpadl z Irtyszem... |
I co mowilem? Niedowiarki :D. Taki jest poziom polskiej pilki. Jaga w niektorych momentach tego spotkania byla calkowicie zdominowana. Gralo tez 11 na 11, a nie tak jak w pierwszym meczu, ktory niektorym zaciemnil obraz. Pogrzeb polskiej pilki trwa, a finalem bedzie EURO 2012. KOMPROMITACJA. Teraz czas na Slask i pogrom z Dundee(bo tak najpewniej bedzie w Szkocji, gdzie wroclawianie zostana zabiegani).
|
trzeba bylo grac 2 napastnikami a nie kuwa 2 defensywnymi i bez rozgrywajacego. Plizga hahahah. Powiem wam że Mido Sidqy najlepiej zagrał choc był obronca lol.
|
Cytat:
Ustawili go Masoni: http://wiadomosci.monasterujkowice.pl/?p=2348 Panowi bez jaj. Co roku jest to samo. Nakręcanie się przed meczami pucharowymi, a później płacz z ręką trzymaną w nocniku. Proponuję wrócić do porządku dziennego i oczekiwać naszej kopanej ligowej, gdzie takich Plizgów będzie na pęczki. |
Interesowanie się polską piłką to jest masochizm
|
Na forum Jagiellonii na temat meczowy nie można się dostać z powodu obciążeń ,a szkoda bo chciałem przeczytać zanim tamten moderator zadziała ; )
|
Jaga ma jeszcze w obwodzie Grzelaka ( jak ten sie posklada i nie polamie znowu ) wiec sila razenia bedzie niepojeta jak Franek bedzie mial np kontuzje.
|
Tak to jest jak wiejskie kluby biorą się za puchary... Ja mam tylko nadzieję, ze Śląsk nie da dupska...
|
Wy się nie napinajcie, przeczytajcie to: http://ekstraklasa.wp.pl/kat,128634,...wiadomosc.html oj może być nie dobrze!!:/
|
Cytat:
|
weszlo zeżrę Jage:rotfl::rotfl::rotfl:
|
Niech to tusk zamknie wszystko w ch..j przynajmniej nie będzie więcej kompromitacji..
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
swoja droga to chyba wlasnie Jaga ustanowiła rekord
odpadajac 7 lipca z pucharów Dawid Plizga Superstar:-P |
....a każda polska drużyna jak widzi pressing, to jest w szoku co sie dzieje... Z rapidem My dzisiaj Jaga... wystarczy tylko troche wiecej biegać i wychodzić na pozycje, a jak widze tych lalusiów, co sie chowają za przeciwnikiem i do piłki nie wyjdą to mi sie zygać chce... Przeciez to jest proste jak budowa cepa... wychodzenie na pozycje i pogranie piłką z jednej na drugą... ale gdzie tam... niech sie obroncy meczą po co ja bede sie wysilał... i tak dostane swoje 50 tysiecy... ....a... dramat. Tego nawet w Kazachstanie uczą! biegania! a u nas stójka, masakra! Wsiowe kluby + syndrom polskiego piłkarza to mamy co mamy... dramat
Cytat:
Niestety taka prawda. |
To było pewne od samego początku, że będzie kiepsko, ale nie sądziłem, że aż tak i zadam pytanie: Co Jaga robi na 4 miejscu w ekstraklasie, już bardziej na to miejsce zasłużyłaby Polonia Warszawa
|
Cytat:
Matolek niech sie sam zamknie, to rozwiaze wiele problemow. Puchar Lata oglaszam za rozpoczety:) |
Wstyd jak ch*j.
Żal mi tych kibiców którzy tydzień jechali pociągiem na mecz tego nieprofesjonalnego klubu. Ale czego się spodziewaliśmy? Popatrzcie na ostatnie wyniki Jagi w sezonie... tak to jest jak się sprzedaje najlepszego gracza który był trzonem zespołu... i teraz pojawia się pytanie czy nie warto go było zatrzymać i zgarnąć więcej kasy za grę w LE i powalczyć o mistrzostwo Polski... a Frankowski sukcesu nie gwarantuje bo jest coraz starszy i jego skuteczność spada z miesiąca na miesiąc... przecież on już nawet karnego nie potrafi strzelić jak potrzeba. A Probierz nie jest wcale dobrym trenerem - co on osiągnał w karierze? Plizga żałosny występ - to nie powinien być piłkarz. Sandomierski dobry bramkarz? Normalny bramkarz - żaden tam wybitny... Już nie raz widziałem jak puszcza niesamowite szmaty, nie mówię ze w tym meczu takie były, ale nie jest to na pewno ktoś kto może wygrać mecz dla drużyny swoimi interwencjami. Myślę że Jaga mogła ustąpić tego miejsca komuś innemu - jestem pewny ze Lech czy Lechia nie skompromitowałyby w ten sposób polskiej piłki... przecież to są wszystko punkty których pózniej brakuje - zaraz będziemy miec o jedną drużynę mniej do LE jak tak dalej pójdzie kosztem jakichś Azerów czy Kazachów. |
Cytat:
Mi jest naprawdę żal kibiców Jagielloni.. Przejechali tyle tysięcy kilometrów za swoją drużyną, a w nagrodę zostali obrzuceni gównem. Powinna teraz nastąpić zamiana - kibice do samolotu, piłkarzyki niech się .......ą tydzień z konserwami w plecaku. Tak, tak i niech ktoś jeszcze powie, żebyśmy Polaków ściągali. Ten naród nie ma talentu do piłki nożnej i koniec. Trudno, trzeba się z tym pogodzić. Ściągajmy Arabów, Serbów, Argentyńczyków, .... nawet Żydów ściągajmy - byleby tylko nie wyżelowane polskie gwiazdki, które jak za juniora dwa razy piłkę dobrze kopną to już idą w miasto się najebać. Przykry obrazek.. |
chodzą plotki by w Białystoku powstała aleja Plizgi :D
|
Powiem szczerze, że spodziewałem się kłopotów Jagi szczególnie po kiepskim pierwszym meczu. Nie ma to jak nasza rodzima myśl trenerska - "Po co uczyć się na błędach innych i wyciągać wnioski z poprzednich sezonów. Lechowi udało się przejść Inter Baku to nam może też się uda". Brawo panie Probierz, gratulacje!
Należy docenić także wkład organizacyjny działaczy z Białegostoku - "Po cholerę wynajmować lot czarterowy pod granicę z Chinami pykniemy ich z marszu". PS. Angmir - gdzie jesteś? |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 01:21. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl