![]() |
Brożek schodzi :/ Raczej cieżko bedzie teraz cos strzelic
|
Tego się nie da oglądać xD ...
|
Gry Wisły nie da sie oglądac.. trzeba to najprosciej wytlumaczyc jak sie da.. mamy slabych pilkarzy a drużyna gra totalne dno.. nie wiem jak to będzie;/
|
Mam nadzieję,że wygramy - w przeciwnym razie dla mnie Maaskant to kosmiczny trener - zdejmuje Brożka, wprowadza Rios. To co ? Bez napastnika gramy?
|
Siwetna zmiana,teraz juz gramy bez napastnikow...
A tego Bokhariego to niech nasz treneiro sobie wezmie do Holandii gdzie zapewne wroci po tym meczu... |
Z tym składem nic... absolutnie nic nie wygramy, szkoda słów, hańba. Tego nawet profesjonalnym footbollem nazwać nie można. Kpina z Klubu i jej Kibiców..
|
Cytat:
|
Jestem tak sfrustrowany, że nie powinienem nic pisać, ale nie mogę się pohamować. Zero k*rwa chęci gry, wychodzenia na pozycję. Im się normalnie nie chce grać!
|
Cytat:
|
Po h... tego Boukhariego wpuszczac? Czy Maaskant ma glowe??
|
A doping/o ile mozna to tak nazwac- ''koszernych'' - same bluzgi na Wisłe. żenada
|
widzieliśce co zrobił Bunonza ? sabotaż!!!!!!!
|
Aż chce się napisać "Kobieta mnie bije"....
|
Zróbmy ściepe narodową,
kupmy bombę atomową. Rozjebie to towarzystwo, i budować od nowa będziemy wszystko. Będzie radość niesłychana, jak nam zatrudnią Petrescu Dana. Bo on tylko z tego marazmu, zrobi nam grę wartą orgazmu. |
Zaraz, moment, przed chwila mowiliscie, ze gra za Skorzy byla fatalna(a byla poukladana), to dzisiaj jaka jest? Potencjal ofensywny ten sam i Maciek wyciagal z tego zespolu max.
|
dlaczego oni tak wolno biegają?
|
Cytat:
Oraz drugie pytanie, kto ich kupi ? |
co ten Mały odpierdziela????????????????????/
|
Przykro mówiąc ale my już nawet nie stoimy w miejscy. My się wręcz cofamy...
Drużyna nie wygląda... brakuje team spirit. Brakuje szybkości, opanowania, chęci gry, precyzji o technice i sile nie wspomne. Gdy trzeba strzelac podajemy, gdy trzeba podac strzelamy. Gdy należy gre przyśpieszyc my ją zwalniamy a gdy trzeba zwolnic i rozegrac spokojnie gre to jest dzida do przodu. Najbardziej denerwuje gdy jak już uda się rozegrac jakąs fajną akcje to w decydującym momencie jest zła decyzja, złe przyjęcie, strata... Byc moze strzelimy cudem bramkę ale to nie zmieni faktu że to jest jeden wielki żal... Co się stało z moją ukochaną drużyną? |
soku, bo po głębokim piasku, jaki się z nich sypie ciężko biegać szybciej...
|
Mały bardzo chce ale nie może...
|
Cytat:
|
my gramy z drużyną która ugrała 4 pkt. w tej rundzie ! szok i niedowierzanie...
|
rzygac sie chce
|
najsmieszniejsze jest to ze ta druzyna mogla z nami prowadzic
|
Cytat:
|
Małecki pójdzie do ''cienia'' i szybko pewnie zapomni to co prezentuje.. wstyd.. naprawde wstyd.. my nie mamy piłkarzy.. tam biega zbieranina jakiś chłopów w koszulkach naszej ukochanej Wisły...
|
Strzelcie tym patałachom z Kałuży choć 1 bramę,przecież oni grają totalną padakę
|
brak mi słów
|
Z Wisły to zostala juz sama nazwa...
|
yoda79, ale my gramy tak samo jak oni, jak nie gorzej.
EDIT: 63.5 Kg, ale to akurat najważniejsze. |
Po tych zmianach Maaskant stracil szacunek u mnie. Tragiczna runda. Transfery totalny niewypal. Cracovia w drugiej polowie wyglada o niebo lepiej przy braku ambicji "naszych" kopaczy. Zal!!!!! PADAKA!!
|
U nas w podstawówce był kiedyś gość, który stawiał sobie za cel przebiec co najmniej pół boiska z piłką, za wszelką cenę. Gdybym był młodszy to powiedziałbym, że nazywa się Małecki :). Oglądanie tego meczu to męczarnia.
|
jesteśmy ciency jak dupa węża
|
Cytat:
|
Wziąć 18 najlepszych piłkarsko kibiców i wystawić w składzie. Zaangażowanie 1906%.
|
Kończmy już mimo że 5 minut do końca.Zal żal co za formę mają
|
Sedzia koncz ten mecz bo zygac sie chce
|
Cytat:
|
przykre to wszystko.....
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 14:35. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl