![]() |
Lech dużo lepszy, dziś to powinno być 5-0
Teraz jeszcze przegrana na Cracovii, remis z Legią i do widzenia panie Maaskant. |
Miałem zawsze Djurdjevica za takiego cwaniaczka boiskowego, ale po dzisiejszym fauli na Cleberze widać się przejął poważnie i odrazu poprosił o karetkę. Szacunek.
Ale najgorsze jest to, że w TV będą mówić o ' pogromie ' 4:1 albo o zadymie ( że mamy nowocześniejsze stadiony a hołota na nie chodzi ), a nikt kur*a nie powie, że ze względu na sponsorów, nastawiali tych reklam, że pogotowie nie mogło przyjechać.... |
Cytat:
Facet nie ma pomysłu na grę, żadnego. |
Kto zbuduje drużynę dobrymi wynikami z tymi piłkarzami jakich obecnie ma do dyspozycji Maaskant??
|
Maaskant udowodnił to co pisałem od kilku tygodni, że jest zwyczajnie słabym trenerem, którego ratuje tylko to że jest z Zachodu.
|
Co tu dużo mówić nie pokazaliśmy poza akcją z golem Pawła Brożka absolutni nic totalne dno
|
Brawo dla Lecha był lepszy w każdym elemencie i pokazał charakter niestety my jak zwykle ostatnio nie
|
Cytat:
Wynik tragedia. Miłe złego początki i tyle. |
Zastanawia mnie jedno dla czego Robert co mecz zmienia skład
Czy nie mogli od pierwszej minuty grać Rios i Garguła? |
Cytat:
|
Cytat:
|
Ile jeszcze będziemy musieli znosić te kompromitacje? Może jeszcze z trzy u parchatych chycimy.
Ta drużyna to wielki wstyd dla nas wszystkich. Trenerowi dam jeszcze spokój bo wcześnie ale postępów od dwóch mcy brak. W piątek na Kałuży pojedynek dwóch godnych siebie przeciwników. Będzie grał ślepy z kulawym. |
Walić Amikę, walić Legię, najważniejszy jest teraz mecz z parchami. Jeśli nie wygramy, to Maaskanta nic nie usprawiedliwi.
|
W-S-T-Y-D jednym słowem. Dalej do wymiany cała drużyna...trener chyba też nie wie co robi zaczynam wątpić w jego umiejętności...Ech idę się napić...
|
Najbardziej mnie wkur*ia, że chyba słyszałem, gdy karetka z Cleberem opuszczała boisko okrzyki "wypier*alaj! wypier*alaj!". Wieśniactwo i buractwo :/
Strasznie szkoda tego 1:4. Ładny ten gol Brożka, a potem miazga. Wydaje mi się, że gdyby Pawełek nie musnął tej piłki, to byłby słupek po strzale Injaca. A potem to już się posypało. Najważniejsze jednak jest zdrowie Clebera. Mam nadzieję, że to nie będzie nic poważnego. |
az chce sie wyjsc z kina
|
Cytat:
|
Ludzie co wy mówicie że zwolnić trenera. Wy patrzcie co Mały k**** robił cały mecz on ani jednego podania dobrego nie miał tylko bezsensowne kiwanie mu w głowie ja nie wiem jak to w ogóle komentować. Jego brak pomysłu w ataku głupie straty w dużej mierze przyłożyły się do dzisiejszego wpier.... Do tego znowu błąd Clebera przy bramce na 2:1. Fatalna postawa Pawełka przy karnym i 4 bramce. My nie mamy żadnych zawodników a najbardziej zawodzą ci nasi starzy wyjadacze Cleber, Mały i Pa. Brożek ja nie wiem całą pierwszą połowę wyglądał jakby mu się nic psia mać nie chciało. I Boukhari który chce budować akcję ofensywne pod naszą bramką. Dzisiejszy mecz to dramat. Pokazuje że nasi spaleni byli jeszcze przed meczem wyszli na murawę wysr*** jak nigdy.
|
Co wy myslicie ze zmiana trenera cos da ?? głupie gadanie .
nawet jak by Murinho przyszedł wielkie gówno by zrobil. z takimi pilkarzami i nastawieniem ich do gry to nic nie pomorze. DAC TRENEROWI MASKANTOWI DAC POPRACOWAC TROCHE ! |
a i jeszcze jedno ja to widzę tak od jakiegoś czasu na Wiśle podnoszą się wszyscy, obym nie był złym prorokiem ale czuję że w takiej formie to i Legia i Cracovia się na nas podniesie
|
Wiecej graczy ala pączuś Boukhari i 2 liga pewna. Szoda Clebera, a sedzia nawet faulu nie widział...Gwizdy poznańskich buraków lepiej pozostawić bez komentarza.
|
A ja tak z innej strony...
Jak to jest ze stadion na euro a karetka ma problemy z wjazdem na stadion bo ktos postawil na wjezdzie reklamy ktorych usuniecie zajelo kilka minut. I kolejna sprawa - kibice zaczynaja sie napierdalac na stadionie a ochrona ucieka (takie stwierdzenie padlo w komentarzu - chyba Szymek to powiedzial) Przeciez jakby takie dwie akcje wydarzyly sie na euro to uefa by nas (Polske) zaje****!! A jesli chodzi o mecz to WIsla grala slabo - Amica byla lepsza , grala szybciej i zasluzyli na zwyciestwo , moz enie 4:1 ale byli lepsi od Wiselki. Ale pamietajcie... Dumni po zwycięstwie. Wierni po porażce.TYLKO WISLA!! |
niestety ostatnie 1-1,5 roku pokazało jak jestesmy słabi przedewszystkim dzięki fatalnym decyzjom naszych włodarzy...i tyle w temacie nie powinno sie pisac petrescu wróc czy maskant podaj sie do dymisji...tu trzeba zmian na górze...
|
kto tu pisał,że dobrze by było jakby był taki sam wynik padł co w MESIE??Na szubiennice czarnowidza
|
Drużyna siadła po golu strzelonym dla nas, a bramka Injaca (czemu w takich momentach wchodzi im bramka życia?) dodała kuchenkom gazu i strzelili bramkę na 2:1, która paść nie powinna, gdyby obrona zagrała lepiej. Później karny (dzięki Czarek), a po sytuacji z Cleberem (POZnan* miasto kultury ma się rozumieć) wszystko poszło wiadomo gdzie.
....a. |
Wisła nie zasłużyła na taki srogi wymiar kary. Fakt faktem że obrona słabo, Sobolewski i Bukhari słabo, Garguła też zbytnio się nie rozruszał od wejśćia ale jemu nie ma co się dziwić.
4-5-1 ssie Bukhari w pierwszym składzie ssie No kiepsko..kiepsko |
To teraz niech się z nami przełamie Craxa jeszcze i mnie do czubków odwiozą. . .
Chcieliście powtórki z ME- proszę bardzo! Nawiasem mówiąc: ja chce całą drużynę ME [wraz ze sztabem] w następnym meczu! Gorzej od tych gwiazd nie zagrają. Cleber kontuzjowany został w doliczonym czasie gry więc nie ma się co tłumaczyć. Dodatkowo jeszcze Legia wygrywa... A trenerem Legii jest pan Maciej wciąż. . . Gdzie jest nasza Wielka Wisła, ta z boiska? Gdzie sa nasze grube lata? Oby nie przepadły bez powrotnie. Jak już pisałam: Ciężki tydzień idzie... |
Mieli pełne gacie przed meczem
|
.... z wynikiem, najważniejsze, żeby Cleberowi nie stało się nic poważnego. I to zachowanie najlepszych kibiców w galaktyce to ....A BRAK SŁÓW!!
|
Cytat:
|
ale wieś
mam nadzieję, że im tą burdel arenę zamkną |
Teraz wszystko trzeba zaorać. 3/4 składu do wymiany. W tym sezonie już o nic nie powalczymy chyba, że o utrzymanie. Wprowadzać teraz tylko młodych piłkarzy. Bunoze, Chaveza, Pawełka, Boukhariego, Jirsaka, Łobodzińskiego, Riosa wypierd*lić zastąpić ich wartościowymi piłkarzami.
|
Trudno ,przegraliśmy, Lech był dzisiaj lepszy ale dopóki piłka w grze wszystko możliwe . Teraz najważniejsze jest zdrowie Clebiego .
|
A tak spytam bo niezauważyłem, może ktoś widział. Czy Żurawski był przy piłce dziś?
|
Dla mnie Pawełek przy pierwszym golu nie miał nic do powiedzenia. To była zbyt mocna piłka by wybić ją jedna ręką, a na rzut z dwoma nie było czasu na taka reakcje. Generalnie to powinniśmy wyjść na drugą połowę w 10-ciu. Pierwsza połowa to kompromitacja myśli trenerskiej. Brożek stoi sam i w przestrzeni 30-40 metrów nie ma nikogo komu może podać!! Boukhari jest tak cienki że aż szkoda pisać. Zauważyłem że nie tylko nie biega i nie walczy, ale gra też na alibi. Clebera szkoda. Chavez>>Bunoza choć i tak nie aż tak dobry by go kupować. Aż się prosiło żeby Rios wszedł, bo to jedyny zawodnik który może przebiec te 20-30 metrów z rywalem na plecach. To on od początku powinien być ustawiony za Brożkiem.
|
Cytat:
A co do meczu.. Nasi skończyli mecz wtedy gdy strzelili bramkę na 0:1 |
a Borski powinien zmienić zawód
|
Było widać po I połowie że będzie wtopa,Nie wiem czemu wielu się nakręcało że Wisła wygra.Już w statystykach strzałów na bramke Lech wysoko prowadził.A niech tam Lech się nacieszy.I tak już majstra raczej nie zdobędą....
|
tez wlasnie slyszalem jak pseudokibice amici darli sie jak Cleber wyjezdzal wypierdalaj
myslalem ze jak Brozek strzelil to bedzie dobrze, ale potem strzal zycia Injaca i poszlo... |
Cytat:
Zarząd dorzucił swoje, bez dwóch zdań. Ale zwalanie winy na Heńka to psychoza maniakalna, lecz się.człowieku, jeśli już nie za późno. Jak w dzień po zatrudnieniu Maaskanta napisałem, żeby Basałaj walnął się.o sosnę, dostałem bana. Podtrzymuje to co napisałem i bana się.nie boję. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 02:05. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl