Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   [11. Kolejka] Lech Poznań - Wisła Kraków 31 października niedziela godz. 17:00 (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=7677)

wwf 31.10.2010 19:04

Lech dużo lepszy, dziś to powinno być 5-0

Teraz jeszcze przegrana na Cracovii, remis z Legią i do widzenia panie Maaskant.

małpa 31.10.2010 19:05

Miałem zawsze Djurdjevica za takiego cwaniaczka boiskowego, ale po dzisiejszym fauli na Cleberze widać się przejął poważnie i odrazu poprosił o karetkę. Szacunek.

Ale najgorsze jest to, że w TV będą mówić o ' pogromie ' 4:1 albo o zadymie ( że mamy nowocześniejsze stadiony a hołota na nie chodzi ), a nikt kur*a nie powie, że ze względu na sponsorów, nastawiali tych reklam, że pogotowie nie mogło przyjechać....

yoda79 31.10.2010 19:05

Cytat:

Pierwotnie napisane przez 7 kotów (Post 1001854)
Treener powininen byc zwolniony.

Nie, powinien zostać dyscyplinarnie wyp... jak mawia pewien "złotousty" nadworny krytyk.
Facet nie ma pomysłu na grę, żadnego.

Mario Nh 31.10.2010 19:05

Kto zbuduje drużynę dobrymi wynikami z tymi piłkarzami jakich obecnie ma do dyspozycji Maaskant??

Baala 31.10.2010 19:06

Maaskant udowodnił to co pisałem od kilku tygodni, że jest zwyczajnie słabym trenerem, którego ratuje tylko to że jest z Zachodu.

Wajcha17 31.10.2010 19:06

Co tu dużo mówić nie pokazaliśmy poza akcją z golem Pawła Brożka absolutni nic totalne dno

robin hood 31.10.2010 19:06

Brawo dla Lecha był lepszy w każdym elemencie i pokazał charakter niestety my jak zwykle ostatnio nie

Zwitter 31.10.2010 19:06

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Teqcontroller (Post 1001849)
Co nas nie zabije to nas wzmocni !!!!!!!!!!

Zajebiście mi się podoba Twój post. Taki in + tego wszystkiego. Zgadzam się w 1906%

Wynik tragedia. Miłe złego początki i tyle.

brylant17 31.10.2010 19:06

Zastanawia mnie jedno dla czego Robert co mecz zmienia skład

Czy nie mogli od pierwszej minuty grać Rios i Garguła?

Kandzior 31.10.2010 19:06

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Teqcontroller (Post 1001849)
Co nas nie zabije to nas wzmocni !!!!!!!!!!

Zakładając, że tak właśnie będzie pojawia się pytanie kiedy to nastąpi.

WiślakMyślenice 31.10.2010 19:06

Cytat:

Kto zbuduje drużynę dobrymi wynikami z tymi piłkarzami jakich obecnie ma do dyspozycji Maaskant??
Gepetto. Tylko on potrafi zdziałać cuda z drewnem. Ewentualnie Fidiasz też był zajebisty ale miał lepszy materiał...

irman 31.10.2010 19:06

Ile jeszcze będziemy musieli znosić te kompromitacje? Może jeszcze z trzy u parchatych chycimy.

Ta drużyna to wielki wstyd dla nas wszystkich. Trenerowi dam jeszcze spokój bo wcześnie ale postępów od dwóch mcy brak.

W piątek na Kałuży pojedynek dwóch godnych siebie przeciwników. Będzie grał ślepy z kulawym.

RecordAble 31.10.2010 19:07

Walić Amikę, walić Legię, najważniejszy jest teraz mecz z parchami. Jeśli nie wygramy, to Maaskanta nic nie usprawiedliwi.

SĘDZIA ZGRED 31.10.2010 19:07

W-S-T-Y-D jednym słowem. Dalej do wymiany cała drużyna...trener chyba też nie wie co robi zaczynam wątpić w jego umiejętności...Ech idę się napić...

Bialix 31.10.2010 19:07

Najbardziej mnie wkur*ia, że chyba słyszałem, gdy karetka z Cleberem opuszczała boisko okrzyki "wypier*alaj! wypier*alaj!". Wieśniactwo i buractwo :/

Strasznie szkoda tego 1:4. Ładny ten gol Brożka, a potem miazga. Wydaje mi się, że gdyby Pawełek nie musnął tej piłki, to byłby słupek po strzale Injaca. A potem to już się posypało.

Najważniejsze jednak jest zdrowie Clebera. Mam nadzieję, że to nie będzie nic poważnego.

tommiyacht 31.10.2010 19:08

az chce sie wyjsc z kina

Plastman 31.10.2010 19:08

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Mario Nh (Post 1001863)

Sęk właśnie w tym, że takie wyniki z tymi piłkarzami zrobi prawie KAŻDY trener. Więc po co zatrudniać Holendra? Czy Kulawik gdyby został na stanowisku trenera miałby dziś mniej zdobytych punktów? Nie sądzę.

pawelwislak 31.10.2010 19:09

Ludzie co wy mówicie że zwolnić trenera. Wy patrzcie co Mały k**** robił cały mecz on ani jednego podania dobrego nie miał tylko bezsensowne kiwanie mu w głowie ja nie wiem jak to w ogóle komentować. Jego brak pomysłu w ataku głupie straty w dużej mierze przyłożyły się do dzisiejszego wpier.... Do tego znowu błąd Clebera przy bramce na 2:1. Fatalna postawa Pawełka przy karnym i 4 bramce. My nie mamy żadnych zawodników a najbardziej zawodzą ci nasi starzy wyjadacze Cleber, Mały i Pa. Brożek ja nie wiem całą pierwszą połowę wyglądał jakby mu się nic psia mać nie chciało. I Boukhari który chce budować akcję ofensywne pod naszą bramką. Dzisiejszy mecz to dramat. Pokazuje że nasi spaleni byli jeszcze przed meczem wyszli na murawę wysr*** jak nigdy.

Cwiara11 31.10.2010 19:09

Co wy myslicie ze zmiana trenera cos da ?? głupie gadanie .
nawet jak by Murinho przyszedł wielkie gówno by zrobil. z takimi pilkarzami i nastawieniem ich do gry to nic nie pomorze.
DAC TRENEROWI MASKANTOWI DAC POPRACOWAC TROCHE !

robin hood 31.10.2010 19:09

a i jeszcze jedno ja to widzę tak od jakiegoś czasu na Wiśle podnoszą się wszyscy, obym nie był złym prorokiem ale czuję że w takiej formie to i Legia i Cracovia się na nas podniesie

Filippo 31.10.2010 19:10

Wiecej graczy ala pączuś Boukhari i 2 liga pewna. Szoda Clebera, a sedzia nawet faulu nie widział...Gwizdy poznańskich buraków lepiej pozostawić bez komentarza.

bouli76 31.10.2010 19:10

A ja tak z innej strony...

Jak to jest ze stadion na euro a karetka ma problemy z wjazdem na stadion bo ktos postawil na wjezdzie reklamy ktorych usuniecie zajelo kilka minut.
I kolejna sprawa - kibice zaczynaja sie napierdalac na stadionie a ochrona ucieka (takie stwierdzenie padlo w komentarzu - chyba Szymek to powiedzial)
Przeciez jakby takie dwie akcje wydarzyly sie na euro to uefa by nas (Polske) zaje****!!

A jesli chodzi o mecz to WIsla grala slabo - Amica byla lepsza , grala szybciej i zasluzyli na zwyciestwo , moz enie 4:1 ale byli lepsi od Wiselki.

Ale pamietajcie...

Dumni po zwycięstwie. Wierni po porażce.TYLKO WISLA!!

PabloTS 31.10.2010 19:11

niestety ostatnie 1-1,5 roku pokazało jak jestesmy słabi przedewszystkim dzięki fatalnym decyzjom naszych włodarzy...i tyle w temacie nie powinno sie pisac petrescu wróc czy maskant podaj sie do dymisji...tu trzeba zmian na górze...

czera84 31.10.2010 19:11

kto tu pisał,że dobrze by było jakby był taki sam wynik padł co w MESIE??Na szubiennice czarnowidza

murray 31.10.2010 19:12

Drużyna siadła po golu strzelonym dla nas, a bramka Injaca (czemu w takich momentach wchodzi im bramka życia?) dodała kuchenkom gazu i strzelili bramkę na 2:1, która paść nie powinna, gdyby obrona zagrała lepiej. Później karny (dzięki Czarek), a po sytuacji z Cleberem (POZnan* miasto kultury ma się rozumieć) wszystko poszło wiadomo gdzie.
....a.

Mixu 31.10.2010 19:12

Wisła nie zasłużyła na taki srogi wymiar kary. Fakt faktem że obrona słabo, Sobolewski i Bukhari słabo, Garguła też zbytnio się nie rozruszał od wejśćia ale jemu nie ma co się dziwić.

4-5-1 ssie

Bukhari w pierwszym składzie ssie

No kiepsko..kiepsko

masterlag 31.10.2010 19:12

To teraz niech się z nami przełamie Craxa jeszcze i mnie do czubków odwiozą. . .

Chcieliście powtórki z ME- proszę bardzo!

Nawiasem mówiąc: ja chce całą drużynę ME [wraz ze sztabem] w następnym meczu! Gorzej od tych gwiazd nie zagrają. Cleber kontuzjowany został w doliczonym czasie gry więc nie ma się co tłumaczyć.

Dodatkowo jeszcze Legia wygrywa... A trenerem Legii jest pan Maciej wciąż. . .

Gdzie jest nasza Wielka Wisła, ta z boiska? Gdzie sa nasze grube lata? Oby nie przepadły bez powrotnie.

Jak już pisałam: Ciężki tydzień idzie...

Awe 31.10.2010 19:12

Mieli pełne gacie przed meczem

rafalek 31.10.2010 19:13

.... z wynikiem, najważniejsze, żeby Cleberowi nie stało się nic poważnego. I to zachowanie najlepszych kibiców w galaktyce to ....A BRAK SŁÓW!!

ociec Ciemka 31.10.2010 19:14

Cytat:

Pierwotnie napisane przez masterlag (Post 1001895)
To teraz niech się z nami przełamie Craxa jeszcze i mnie do czubków odwiozą. . .

Chcieliście powtórki z ME- proszę bardzo!

Nawiasem mówiąc: ja chce całą drużynę ME [wraz ze sztabem] w następnym meczu! Gorzej od tych gwiazd nie zagrają. Cleber kontuzjowany został w doliczonym czasie gry więc nie ma się co tłumaczyć.

Dodatkowo jeszcze Legia wygrywa... A trenerem Legii jest pan Maciej wciąż. . .

Gdzie jest nasza Wielka Wisła, ta z boiska? Gdzie sa nasze grube lata? Oby nie przepadły bez powrotnie.

Jak już pisałam: Ciężki tydzień idzie...

ME przegrałoby 20-0

szczebrzeszcz 31.10.2010 19:14

ale wieś

mam nadzieję, że im tą burdel arenę zamkną

Titto 31.10.2010 19:14

Teraz wszystko trzeba zaorać. 3/4 składu do wymiany. W tym sezonie już o nic nie powalczymy chyba, że o utrzymanie. Wprowadzać teraz tylko młodych piłkarzy. Bunoze, Chaveza, Pawełka, Boukhariego, Jirsaka, Łobodzińskiego, Riosa wypierd*lić zastąpić ich wartościowymi piłkarzami.

fanfan 31.10.2010 19:15

Trudno ,przegraliśmy, Lech był dzisiaj lepszy ale dopóki piłka w grze wszystko możliwe . Teraz najważniejsze jest zdrowie Clebiego .

Bialix 31.10.2010 19:15

A tak spytam bo niezauważyłem, może ktoś widział. Czy Żurawski był przy piłce dziś?

Baala 31.10.2010 19:15

Dla mnie Pawełek przy pierwszym golu nie miał nic do powiedzenia. To była zbyt mocna piłka by wybić ją jedna ręką, a na rzut z dwoma nie było czasu na taka reakcje. Generalnie to powinniśmy wyjść na drugą połowę w 10-ciu. Pierwsza połowa to kompromitacja myśli trenerskiej. Brożek stoi sam i w przestrzeni 30-40 metrów nie ma nikogo komu może podać!! Boukhari jest tak cienki że aż szkoda pisać. Zauważyłem że nie tylko nie biega i nie walczy, ale gra też na alibi. Clebera szkoda. Chavez>>Bunoza choć i tak nie aż tak dobry by go kupować. Aż się prosiło żeby Rios wszedł, bo to jedyny zawodnik który może przebiec te 20-30 metrów z rywalem na plecach. To on od początku powinien być ustawiony za Brożkiem.

Rafee 31.10.2010 19:15

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Bialix (Post 1001876)
Najbardziej mnie wkur*ia, że chyba słyszałem, gdy karetka z Cleberem opuszczała boisko okrzyki "wypier*alaj! wypier*alaj!". Wieśniactwo i buractwo :/.

Dokładnie to samo słyszałem...

A co do meczu.. Nasi skończyli mecz wtedy gdy strzelili bramkę na 0:1

ociec Ciemka 31.10.2010 19:16

a Borski powinien zmienić zawód

Zbychu 31.10.2010 19:16

Było widać po I połowie że będzie wtopa,Nie wiem czemu wielu się nakręcało że Wisła wygra.Już w statystykach strzałów na bramke Lech wysoko prowadził.A niech tam Lech się nacieszy.I tak już majstra raczej nie zdobędą....

qchar90 31.10.2010 19:16

tez wlasnie slyszalem jak pseudokibice amici darli sie jak Cleber wyjezdzal wypierdalaj
myslalem ze jak Brozek strzelil to bedzie dobrze, ale potem strzal zycia Injaca i poszlo...

willow 31.10.2010 19:17

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Heero (Post 1001825)
Typowo polskie myślenie, że zmiana trenera pomoże. Po drugie, to nie Maaskant, a wielki Heniu przygotowywał do sezonu, więc jeśli chodzi o kondycję, nie ma za dużo do gadania.

Ten sezon można spisać na straty, dajmy mu przepracować przerwę zimową... kto wie, może wtedy ruszymy jak po wejściu Cupiała? A jeśli w grze nie będzie postępu, na nowy sezon zatrudnić nowego trenera.

Przestań pi...ić za przeproszeniem. Henio jeśli już to przygotowywał 12 zawodników, bo tylu miał do dyspozycji. Maaskant w pierwszym swoim wywiadzie powiedział, że potrzebuje 4-6 tygodni na przygotowanie zespołu. Miał dwie przerwy na reprę, co zrobił?
Zarząd dorzucił swoje, bez dwóch zdań. Ale zwalanie winy na Heńka to psychoza maniakalna, lecz się.człowieku, jeśli już nie za późno.

Jak w dzień po zatrudnieniu Maaskanta napisałem, żeby Basałaj walnął się.o sosnę, dostałem bana. Podtrzymuje to co napisałem i bana się.nie boję.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 02:05.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl