![]() |
Ciekawe ile ludzi przyjedzie z Bielska do Krakowa na mecz.
|
Cytat:
TS Podbeskidzie. Myślałem że mają w nazwie Bielski Klub Sportowy. A to inny klub. |
Dobrze by było już w pierwszym meczu załatwić sprawę awansu wbijając im 4 lub 5 bramek nie tracąc żadnej.
|
Jako ze mieszkam w Bielsku to juz Wam mowie. NIE MA SEKTORA GOSCI(Stadion jest niby od 2 lat przebudowywany). Czyli zadnych biletów nie dostaniecie. No chyba ze przyjedziecie i bedziecie stali za płotem, tylko ze w tamtym miejscu jest ulica z parkingiem wiec lipka.
|
Cytat:
Nie wiem jak można pomylić zespół walczący o Ekstraklasę z zespołem 3-ligowym. Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
BKS powstal w czasach kiedy Bielsko i Biała były osobnymi miastami, a siedziba BKSu była w Białej i dlatego BIALSKI KLUB SPORTOWY a nie BIELSKI KLUB SPORTOWY. |
Cytat:
Ty Kolego znasz wszystkie kluby trzecioligowe? |
Fajny mecz. Mam nadzieję że przyjadą kibice Podbeskidzia. Pewnie w takim meczu będzie to dla nich okazja do pokazania się. Każdy z was wie jak jest w Pucharach więc nie muszę tłumaczyć jak ważne jest zwycięstwo. Dla mnie dobrze że akurat z nimi gramy pierwszy mecz u siebie. Zgnieść ich dopingiem i walnąć kilka bramek bez straty własnej i na wyjazd jedziemy na luzie. Pożyjemy zobaczymy. Najważniejsze aby nasi nie olali ich tak jak Levadię. Wystarczy już tych kompromitacji. PS. Pamiętajcie że Lech przegrał z Stalową Wolą która była ostatnia w tabeli więc nie możemy sobie dopisać od tak 3 punktów
|
"Idzie, idzie, idzie... Podbeskidzie" :rotfl: Nigdy tego okrzyku nie zapomne :D
|
Cytat:
a kiedy oni tak o awans walczyli ?bo spiewali ze idą do pierwszej ligi...czyli przed reoganzacją rozgrywek.. a rywal ok,pewnie kolejny mecz z nimi za 20 lat wiec przyda sie cos innego niz kolejna Arka czy Polonia Warszawa. |
Cytat:
Od ulicy Rychlińskiego widać całe boisko elegancko :) |
Cytat:
Przepraszam Cię bardzo, że nie jestem godzien nosić tego tytułu... Przecież BKS to wielokrotny mistrz Polski i zdobywca PP...Szok że go nie znałem. ;))) |
Cytat:
Musimy awansować... to teoretycznie najłatwiejszy przeciwnik z mozliwych. |
Cytat:
Szkoda że nie ma już sektora gości bo nic mnie tak nie ucieszyło w polskim futbolu jak wizyta Ruchu w Bielsku... i "Gdzie jest słonko kiedy śpi, czy wilk zawsze bywa zły?" :rotfl: Swego czasu w okresie wakacyjnym często jeździłem na mecze BBTS-u oraz Górala Żywiec :) ps. Swoją droga BKS ma całkiem niezłą ekipę uderzeniową :) |
http://www.youtube.com/watch?v=E6apbC7Ekjs idzie idzie LOL motyw zaczerpniety z kosciola :P
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Widze ze zaczynaja sie usmieszki i lekcewazenie Podbeskidzia. Ja tam wole podejsc do rywala z szacunkiem, bez strachu ale z powaga. Nie takie cuda sie sdarzaly wiec smiac sie bedziecie mogli jak wygramy z Nimi i to w stosunku 5-0. Jak pokazal ich mecz z Belchatowem nie sa to przypadkowi gracze a i walcza o E-klase wiec spokojnie poczekajmy na wynik tego dwumeczu. Bez napinki.
|
super losowanie:) szkoda, ze bez gosci jak zawsze w Bielsku, no ale coz... jechac i tak trzeba:) najlepsze mozliwe losowanie :)
|
Cytat:
2. Podbeskidzie Bielsko-Biała 17 39 12 3 2 33-11 7 1 0 13-3 5 2 2 20-8 no nie wiem, nie wiem... |
Wydział Gier PZPN wyznaczył terminy rozegrania spotkań 1/4 finału Pucharu Polski. Mecze będą transmitowane na antenie TVP Sport i TVN Turbo.
Wisła Kraków - Podbeskidzie Bielsko-Biała - 1 marca, 20:30, transmisja: TVP Sport, Lech Poznań - Polonia Warszawa - 20 lutego, 15:30, transmisja: TVP Sport, Lechia Gdańsk - Jagiellonia Białystok - 2 marca, 18:30, transmisja: TVN Turbo, Ruch Chorzów - Legia Warszawa - 1 marca, 18:30, transmisja: TVN Turbo. Spotkania rewanżowe: Podbeskidzie Bielsko-Biała - Wisła Kraków - 16 marca, 20:30, transmisja: TVP Sport, Polonia Warszawa - Lech Poznań - 2 marca, 20:30, transmisja: TVP Sport, Jagiellonia Białystok - Lechia Gdańsk - 16 marca, 18:30, transmisja: TVN Turbo, Legia Warszawa - Ruch Chorzów - 15 marca, 18:30, transmisja: TVN Turbo. |
Kibicami bym się nie przejmował, bo w samym Bielsku to niepodzielnie BKS panuje, TSP to raczej piknikowe towarzystwo, natomiast od strony sportowej jeśli ich zlekceważymy to możemy się boleśnie sparzyć. To nie są chłopcy do bicia i jak przypuszczam w przyszłym sezonie będą w ekstraklasie. Dla Mnie fajna sprawa, bo mam kilku znajomych wielce ULTRAS TSP, więc liczę, że po dwumeczu będę mógł trochę im podocinać ile im do ekstraklasy brakuje ;)
|
Witam, podejrzewam ze nie zdazą z sektorem dla gosci wiec moje pytanie brzmi : Jestem z B-B i napotkam problemy kupujac bilet na sektor gospodarzy?
|
Cytat:
10 znaków. |
Cytat:
|
Podbeskidzie mogłoby dostać bilety na narożnik D i po kłopocie bo podejrzewam że więcej niż 200 to ich nie przyjedzie
|
pod warunkiem, że narożnik D byłby przystosowany. To, że 'nie będzie ich więcej niż 200" na pewno nie oznacza iż służby stwierdzą, że strefa buforowa jest zbędna, stąd moim zdaniem mało prawdopodobne by na D zasiedli goście :)
|
Jaga wchodziła na nasze sektory i kłopotu nie było, poza tym kto mówi że muszą wejść oficjalnie jako goście? Jakby się pojawili mecz zyskałby na wartości bo już dawno kibiców gości nie było na R22
|
Jasne, że nieoficjalnie nikt im nie broni wejść. Zresztą, chyba źle mnie zrozumiałeś - ja też jestem oczywiście ZA tym, żeby w końcu jacyś przyjezdni zawitali. Ale z Twojej wypowiedzi wywnioskowałem, że masz na myśli przeznaczenie D dla grupy zorganizowanej, a to wydaje się mało realne.
Faktycznie dawno nie było kibiców gości, ale fakt ich przybycia w formie nieoficjalnej i wtopienia się w tłum raczej nie sprzyja zorganizowanemu dopingowi z ich strony ;) |
Mogą spróbować się dogadać zawsze i odkupić bilety na D bo kompletu z naszej strony raczej nie będzie, a nienawiści między nami raczej też niema
|
Cytat:
ok po bilet i tak bym jechał o wiele wczesniej i obawiam sie ze gdy zobaczy miejscowość z kad pochodze to bedą problemy. Ale jezeli sadzicie ze bedzie wszystko ok to spoko ;) po 2 jeżęli był by wyjazd w co wieze ze jakims cudem uda sie to załatwić to uwież mi że przyjedzie na ok 1000 ;) pozdrawiam. ;) |
frekwencja u was to jakieś 2 500 osób, skąd weźmiecie 1000 osób na wyjazd zwłaszcza że nagonka medialna skutecznie odstraszy większość z was że Kraków= nóż w plecach, poza tym macie swoje towarzystwo kibicowskie? Jeśli tak to nie wiem co za kłopot spróbować dogadać się z naszym SKWK w sprawie ewentualnej pomocy przy zakupie biletów żeby zasiąść na jednym sektorze.
|
Wisła Kraków vs Ts Podbeskidzie 1/4 Finału Pucharu Polski 01,03,2011 PP Zapowiedz
http://www.youtube.com/watch?v=txKvl_bE_7k |
ja mam nadzieje że te mrozy i śniego w jakimś tam stopniu zejdą do marca, bo ja teraz patrze na murawe Lecha (grają wlasnie z Polonią), to pożal się Boże..
|
Cytat:
|
nie co roku dochodzimy do ćwierćfinału PP trafiajac na taka drużyne i pomyśleć że niema wyjazdu na taki mecz. Masakra...
|
Dobry wynik dla Wisły ja tam wolę grać z Polonią ale Lecha nie można jeszcze skreślać.
|
Przygotowania Podbeskidzie przed meczem z nami
Cytat:
na 23 lutego mają zaplanowany jeszcze jeden mecz. Gwoli jasności od meczu ze Zniczem w dół to ich ostatnie mecze. |
aNouc, to są tylko mecze sparingowe?
A co do Lecha to chyba każdy normalny kibic Ekstraklasy wie, że Lech nie potrafi grać ataku pozycyjnego, a za czasów Peszki mieli zdecydowanie najlepszą drużynę do kontr w lidze. To dlatego tak świetnie im idzie w LE, gdzie chyba tylko z Salzburgiem u siebie musieli konstruować akcję, tak to kontry, dzidy i świetne stałe fragmenty gry. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 04:07. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl