![]() |
Cytat:
|
Cytat:
Na poważnie: 10 złotych za kiełbasę z bułką to normalna cena jak na stadion. Nie wiem, ile teraz kosztują te pod Halą Targową, ale podejrzewam że podobnie. Natomiast żal, że tak mizerna jest ta oferta. W United Center można kupić niemal wszystko do żarcia i picia, a stoisk tak dużo że czeka się bardzo krótko. Nie mówiąc już o tym, że można się napić piwa. Za 10 dolców, ale jednak. Na piwo władze klubu nic nie poradzą, ale na poprawienie oferty gastronomicznej - jak najbardziej mogą i powinny. A już ta Cola bez bąbelków to są jakieś jaja. |
Bodajże we wczorajszym czy przedwczorajszym fuckcie była tabeleczka z cenami poszczególnych produktów gastronomicznych i ceny na Wiśle są jednymi z najniższych. Najdrożej na Legii i Lechu.
|
Dla mnie dziwne jest to, ze na terenie stadionu nie sprzedaje sie alkoholu. Tutaj w Anglii bylo by to nie do pomyslenia. Oferta gastronomiczna nie jest wcale tak ogromna, przynajmniej nie na West Ham, Arsenalu czy Wembley - hotdogi, hamburgery, "pizze" (takie nasze zapiekanki ale 2x mniejsze).
|
Mam takie pytanie pisał ktoś maila do klubu w sprawie tych naszych nowych plakatów, lub może ma jakieś informacje czy będą a może już są dostępne w sprzedaży?
Bo bardzo chętnie bym zakupił. Edit: Podziękował fialo za informację :) |
Cytat:
|
to super!!
|
Cytat:
|
|
Zapewne poprawia. Przynajmniej mam taka nadzieje
|
macie konta na facebooku to im dajcie znac ;p
|
Cytat:
|
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...trzostwo_9273/
Sobol chyba wycięty z innej ramówki i wklejony na siłę, rzuca się to w oczy ;) Dziwnie wyszedł na tej focie, wygląda jak bezradny piłkarz innej drużyny, a za jego plecami 6 Spartan z Wisły. Cytat:
Pierwsza z nich http://bp.wisla.krakow.pl/nl/nl103/i...g1680x1050.jpg |
Nikt mi nie wmówi, że ta kampania nie jest epicka. Ogromny krok naprzód w dziedzinie marketingu. Narzekaliśmy na to, że brak jest tam Polaków, a w linku aNouca macie wyjaśnione co i dlaczego. W pełni zgadzam się z takim sposobem pokierowania tym przedsięwzięciem. Najpierw przedstawienie nowych - później całej drużyny, jako jednego wspólnego kolektywu, walczącego o mistrzostwo. I to prawdziwie walczącego, o czym świadczą wojownicze miny na plakatach.
Wisłę widać w mieście. O ile w poprzednich latach mogliśmy się czepiać, tak od kilku miesięcy wszystko idzie w dobrym kierunku. Czekam na gadżety związane z kampanią, na pewno coś dla siebie wybiorę;) Marzy mi się taki Maor w rozmiarach jak na słupach ogłoszeniowych. Ciekawe w jakich miejscach będą rozlokowane billboardy. Może jakiś jeden wielki na hotelu Forum? To by było coś.. :) PS. Ale się białoczerwoni w....ią ;)) |
Cytat:
|
Idealnymi punktami byłyby też Galeria Krakowska i szkieletor, ale pewnie na ten moment to jeszcze byłby za duży wydatek dla klubu.
|
Pierwszy billboard zlokalizowany na ulicy Konopnickiej jak jedziemy w strone miasta to po drugiej strony jezdni. Z dużej odległości niestety czytelność mała
|
Ten gostek w krótkich włosach na I planie to Cikos? Bo za cholerę go nie mogę rozpoznać..
To jest chyba Sivakov....on sciął włosy! :shock: |
Nie wiem o ktory plakat ci chodzi, ale chodzi raczej o Maleckiego
|
Nie plakat, tylko na stronie Wisły, górny banner - Jest Melikson, Sobol i na I planie chyba Sivakov.
|
No i wlasnie Malecki!
|
Domello...to nie jest Małecki..on ma zupełnie inny kształt głowy...porównaj sobie nos i uszy tego gościa z góry ze "starym" Sivakovem z prawe...tak samo wyglądają...
|
to jest Małecki.
|
Oczywiście, że to Małecki.
|
Małecki. Nr z końcówką 9. Czyli Patryk, ma na koszulce 19.
|
2 Załącznik(ów)
Prosze.... maly dowodzik
|
To tak go sfotoszopowali ze nie jest do siebie podobny...
|
Całkowicie do siebie podobny :D nie wiem jak mogles go nierozpoznac.
|
Ciekawe czy ofensywa Marketingowa przyniesie jakieś skutki dziś. gdyby było z 18 tys to bym sie zdziwił:D i pokłonił przed dyrektorem ds. marketingu:)
|
Cytat:
Na pierwszym planie to Małecki numerek na spodenkach ..9 brakuje 1 = 19 :) |
Mam nadzieję, że żartujesz.. Bo marketing w takiej formie ma przynosić korzyści szczególnie w dłuższym okresie i to tylko jeśli kampanie będą kontynuowane. Byłoby to zbyt proste i piękne, gdyby wystarczyło rozkleić po mieście kilka tysięcy plakatów żeby zapełnić cały stadion
tym bardziej, że macie na forum odpowiedni temat: http://wislakrakow.com/forum/showthr...?t=5600&page=4 |
Cytat:
Rezultaty działań marketingu jeśli nadal będą robić to co do tej pory to pierwsze efekty powinny pojawić się w nowym sezonie. |
Miala byc taka inicjatywa ze przed kazdym meczem bedzie sie wciagalo koszulke z numerem i nazwskiem zasłuzonego gracza pod dach stadionu.
Pomyslałem ze super inicjatywa, wiec ktos wie dlaczego wokol tej akcji cisza?? |
W temacie dzisiejszego meczu i tego jak byli ubrani stewardzi (byli w krawatach). Teraz kolej na kibiców :) Bez Krawata nie wejdziesz :) Na sektorze rodzinnym grzeczni aż do bólu :)"dobry wieczór", "może cukierka" itp. Można poczuć się nieswojo bo na stadionie jeszcze nie dawano to tylko "k.urwa" i "pi. erdolę" królowała.
Poniżej kultowy tekst w temacie krawatów :) http://www.youtube.com/watch?v=7sLiAebWM7U A taki sposób "oprawy" i podejścia do nowych kibiców to dobry sposób na zmianę obiegowej opinii o tym jak może wyglądać pobyt na stadionie. |
Od dziś na stadionie panuje zakaz wnoszenia napojów z zewnątrz...
Fajnie że ktoś o tym informuje, naprawdę bardzo fajnie, że bez zmiany regulaminu stadionu, z dnia na dzień zmienia się zasady wejścia na stadion. Ogólnie wypraszają ze stadionu osoby pijane, ale czy pijane aż na tyle żeby je usuwać? Chłopak normalnie stoi na nogach, widać że jest trochę zmięty ale nie wiem czy tym jedynym wyznacznikiem powinien być ochroniarz... To picie i nie możność wniesienia go, bez żadnego info od klubu uważam za robienie ze mnie idioty. 10 lat z tym problemu nie było, dziś Antkowiak sobie wymyślił że jest zakaz i jest zakaz. Ważne że jest profesjonalne, kasa w kioskach gastronomicznych leci. Wszyscy są szczęśliwi, kibic jest robiony w buca, ważne że w sakiewce się zgadza... Nawet tak naprawdę ochrony w pewnym momencie zrobiło mi się szkoda. Rozmowa z zarządcą wpuszczających miła i kulturalna, nawet żal mi było że nieodpowiedzialna decyzja sprowadza ich do roli bufora, a jak widać i słychać i im ta sytuacja nie odpowiadała... Antkowiak cwaniaku, zejdz do bramek, zostań i podyskutuj o swoich wizjach i zarządzeniach a nie pierdniesz a ludzie na dole muszą za ciebie joby zbierać. Czy naprawdę musi klub robić pod górkę w nawet takich sprawach? Już konfiskat szalików nawet nie podejmuje, bo ile ludzi tyle racji. Sprawdzajcie czy ktoś się Judasz nie nazywa i sobie napisu na koszulce z nazwiskiem nie zrobił... |
To nie górka - napoi w butelkach wnosić nie wolno ze względów bezpieczeństwa. Czymś takim można po prostu rzucić w kierunku murawy. Kubek z napojem nie doleci.
|
hmm, jak nie wolno wnosic napoi w butelkach?
0,5 cola przeszla bez problemu. oczywiscie musiala byc zakrecona oryginalnie. sektor E. i zawsze tak bylo. no chyba tylko na Legii im odbilo i kazali odkrecac butelki na bramie i puszczali bez zakretek. |
Cytat:
|
Od zawsze, wpuszczali max. z 0,5 litrową zamkniętą plastikową butelką. Z inną nie wejdziesz.
A jak kolega był "zmięty". to niech najpierw przetrzeźwieje w Parku Jordana,a potem niech mysli o wejściu na mecz. Potem są takie kwiatki jak zarzygane krzesełka, obszczane trybuny, czy matoły wymachujące dupą do sektora gości (jak na Arce). Nie dla pijanych na stadionie! |
Cytat:
10znakow |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 13:26. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl