![]() |
Karny jak .... a tu kur.. "przyhaczony" to nie faul, ja pier...
|
Teraz karny był. ****a mać.
Drugi mecz z rzędu ****a Ślepota sędziego ślepotą, brak transferów brakiem transferów, ale dlaczego Skorża do cholery jasnej ściąga Małeckiego? |
Jaka liga tacy sedziowie :lol:
|
Podobno rozgrzewa się Łobodziński... Jak ściągnie Małeckiego to ja już niczego nie rozumiem..
No i ****a nie rozumiem... |
w srodku pola gramy dwoma obroncami. na prawą wchodzi wlasnie Łobodziński. jest dobrze.
|
No i Zieniu !!
|
Jeeeest!!!!!
Łobodziński - Zieńczuk i jest 1-0:D |
no wreszcie;))) ufffffff
|
Diaz ikoną :D Wisły
Zieniu gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooolllllllllllllllllllll! |
****A
wkońcu ale teraz trzeba uważać bo Górnik chuja gra tylko na farcie jedzie i cisnie długie piłki jak my na Camp Nou! |
Nasze "diamentowe" skrzydla zadzialaly Lobo asysta Zieniu gol :lol:
|
Hehe może Łobo i Zieniu przez ta akcje wrócą do formy :p jeszcze jeden!:)
|
No nareszcie wyrównanie. Zieńczuk! Teraz już nie ma szans, abyśmy z PP odpadli.
|
no nareszcie!! Można powiedzieć że rezerwowi ratują nam mecz :p
|
Czyżby skrzydłowi się obudzili?
|
Cytat:
No no .. żebyś się nie przeliczył. |
Co to się porobiło? Jak już strzela Zieńczuk, Łobodziński asystuje to może tak jeszcze Dawidowski zacznie? oO
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Grać Wisła grać!
|
Jak dla mnie sposob rozgrywania akcji i dokladnosc to Gornik >Wisla
|
2 2 2!!!!!
Diaz! |
Mowilem ze wygramy :D ile mozna cisnac :P
|
Spokojnie, spokojnie.. do końca meczu jeszcze dłuuuga droga.
Niech Paweł coś dołoży bo coś ospały dziś jest. |
2-1!! Tak jest!!
|
Brawo Diaz.!!!
|
No i Diaz wkoncu zerznal!!! :D
|
Matko jedyna, ale się bałem, że nawałnica i ostrzał bramki w kolejnym meczu nic nie dadzą.
Ufff...... |
Bravo Junior! Ten to ma formę.
|
Jeszcze Jeden!!! WiseŁko Jeszcze Jeden!!
|
Diaz to taka ulepszona wersja Dudki. Gdzie nie postawisz tam zagra
|
Glowacki ,Cantoro ława
Marcelo , Diaz za nich w przyszlym meczu |
Cytat:
o ironio losu... Ci których większość z nas nie chciała w składzie zapunktowała 2:1 :D a Małecki widać z opisu że kiepsko :/ Boguski chyba też skoro zmieniony po pierwszej ehhh.... nie trener zły, tylko nie ma czym grać i nie tyle że nie ma zmienników ale nawet podstawowi zawalają :/ |
bOGUSKI KONTUZJA A NIE ZMIENIONY BO SŁABO GRAŁ!
|
Małecki aż za bardzo chciał, kiedy trzeba było podać do kolegi w szybkiej kontrze to podawał ale do bramkarza Zabrza. Chciał ale za bardzo się grzał na bramkę! Mimo to kilka razy ładnie zagrał...
Gdyby był bardziej "chłodny" w głowie podczas gry to zaliczyłby z 2 asysty. |
Najbardziej mnie przeraza mnie fakt, ze to, co dotychczas bylo nasza najwieksza bronia czyli para swietnych stoperow dziala teraz na szkode druzynie. Nie wiem co im sie obu stalo, ale kiepsko to wyglada.
|
Cytat:
mozna gdzieś mecz obejrzeć? ( nie mam ani cyforwegoP ani "n") |
2:2 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zartuje |
Cytat:
|
Trzeba kombinować. W takiej ogórkowej lidze Skorża powinien rotować składem niczym Benitez :) nota bene jego ulubieniec. Baszczu może grać na środku z Marcelo a na prawej Singlar. A Diaz na środku defensywy tez elegancko wyglądał w meczu z Barcą.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 11:17. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl