![]() |
Cytat:
Próbował ktoś tego wcześniej wrzuconego cracka? |
nie działa... :(
|
Mam pytanie;
Czy kiedy chcecie zatrunić nowego trenera - zarząd też Wam blokuje transefer, bo ich zdaniem nowy trener jest niepotrzebny? Prosze o odpowiedź, bo nie wiem czy instalować tego patcha nowego. Pozfdro. |
Cytat:
|
Mam pytanie: Jestescie w stanie podac mi zrodlo do sciagniecia update'a dla FM 2008?
|
Cytat:
|
jedyny błąd jaki dostrzegłem to ten z "opóźnieniem sezonowym" tzn. zająłem w 1 sezonie Wisłą 3 miejsce, a w następnym sezonie grałem w kwalifikacjach do ligi mistrzów :| (mam nadzieje, że to naprawią!)
moje dotychczasowe osiągnięcia: pierwszy sezon: - 3 miejsce za Lechem i Legią. - 2 runda Pucharu Polski - Nie wyszedłem z grupy Pucharu Ligi - Odpadłem w 3 rundzie kwalifikacyjnej do LM i później nie dostałem się do grup w PU drugi sezon: - 2 miejsce za Legią. - 1 runda Pucharu Polski - Ćwierćfinał Pucharu Ligi - 4 miejsce w grupie w LM trzeci sezon: - 4 po 24 kolejkach.. - Ćwierćfinał Pucharu Polski (ciągle gram!) - Ćwierćfinał Pucharu Ligi (ciągle gram) - 3 miejsce w grupie Pucharu Uefa (grupy 4 drużynowe = odpadłem) ciekawostki: mam w składzie Rivaldo :D stary ale jary, choć wolny :( |
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
Kurczę ... jednak starania o młodego bramkarza (Zakarie Boucher) mi nie wszyły, chce za duże wynagrodzenie oraz uważa, że przejście w tak młodym wieku było by nie odpowiednie gydż musi się wiele nauczyć ... Macie jakiegoś młodego bramkarza ? U mnie póki co borni Cebanu , nie narzekam lecz jest jedynym bramkarzem w Wiśle. Mała konkurencja nikomu by nie zaszkodziła. A tak wogóle to w mojej drużynie plaga, plaga i jeszcze raz plaga kontuji :( co Wy robicie, aby tego uniknąć ? |
zatrudniam lepszego fizjoterapeute
|
A masz jakiegoś ciekawego ? :))
|
Wejdźcie sobie na peb.pl w temat Football Manager 2009, jak będzie crack to napiszą tam z pewnością, i z tego co tam piszą to jedna (!) osoba pracuje nad tym crackiem/fixem ...
|
Cytat:
Dzieki za linka. |
http://img75.imageshack.us/img75/2592/beztytuucx7.png
A potem to: http://img296.imageshack.us/img296/3492/jhgyhvg2.jpg Niech mi ktoś powie co jest odpowiedzialne za ten błąd przy uruchamianiu gry ! Wszystko chodziło dobrze na piracie do pewnego momentu. Po wgraniu oryginalnej wersji to samo... Może się przydać: System Windows XP 2002 Intel Core 2 Duo CPU E7200 @ 2.53GHz 253.GHz, 2,00 GB RAM Noż **** może człowieka trafić |
Cytat:
Poczytaj tutaj może pomoże :) http://www.cmrev.com/sufler/problem/4810.html |
Usunąłem odpowiednie pliki i działa ;) Dziękuwa dymek.
|
Tu macie fix'a po którym powinien dzialac Fm z najnowszym patchem. Jednak niektórym nie działa i mają błędy, a innym działa (masło maślane...). Ja jeszcze nie sprawdzalem.
Cytat:
Tym którym niby działa - mają brak możliwości zapisania stanu gry (przynajmniej część... nie wiadomo od czego to zależy). Także próbujecie na własną odpowiedzialność. Jak będzie coś pewniejszego to wrzuce. Dobranoc. |
Spróbuj odinstalować całego FMa i zainstalować ponownie, podane w instrukcji pliki zapisz na pulpicie, podmień certyfikaty i może zadziała za którymś razem...
|
To jest to samo co było wrzucone wcześniej. Z tego co czytałem na innych forach crack ten może i niektórym uruchomi gre, ale nie da się na nim np. pójść na konferencje czy zaakcpetować wyzwań na sezon przez co niemożliwe jest kontynuowanie gry. Prace nad w pełni sprawnym crackiem trwają, powinien wyjść na dniach...
edit; nie uruchamia sie stronka z aktywacją :[ |
To nie jest crack tyklo Fix który łamie kod przez aktywacje...
I sporo osób pisze że wszystko działa normalnie, można skończyć konferencje itp. Także nie wiem od czego to zależy? Moze inny kod aktywacyjny czy coś. "Spróbujcie ściągnąć to: http://rapidshare.com/files/17602838..._Crack_9.2.rar http://rapidshare.com/files/176027340/fixv3.zip Ten drugi programik jest potrzebny do scrackowania. FULL Instrukcja po POLSKU jak scrackować w środku !!! " |
Moze ma ktoś ochotę za 20 złotych odsprzedać mi 20% swojej licencji do FM2009:)
|
http://www.cmrev.com/fileplanet/plik...nal-_fix_.html
Wielka prośba ściągnąłby mi to ktoś i wrzucił na jakiś rozsądny serwer może być http://www.sendspace.com/ bo u mnie za skur****** się nie chce pobrać. Z góry dzięki i wesołych świąt |
Mam takie pytanko czy patch 9.2.0 wystarczy zainstalowac i uruchomic gre..? Czy jednak nie? bardzo bym był wdzięczny jakby ktos mi to wytłumaczył...Z Góry Thx
|
Cytat:
Albo kupić oryginała... |
Cytat:
Mirrory: » Mirror 1, Mirror 2, Mirror 3 |
|
Witam:) Po pierwsze... na cracka do wersji 9.02 musimy cierpliwie czekać;) ja jadę na 9.01 cały czas.
A co do samego FM'a... Gram Wisłą, aktualnie mam marzec 2012r. Moim największym sukcesem jest awans do 1/8 pucharu UEFA (odpadłem z Chelsea, 2:3 u siebie, a na Stamford Bridge zwyciężyłem 1:0). Moim najlepszym transferem, już na początku przygody z Wisłą okazał się lewoskrzydłowy hiszpańskiego C.D. Tenerife S.A.D. - Ayoze Garcia Perez. Stał się prawdziwą gwiazdą. W obecnym sezonie w 32 występach strzelił 13 bramek, zaliczył 11 asyst i 8 razy był wybierany piłkarzem meczu. Mój pierwszy skład na chwilę obecną wygląda tak: Bramka: Mariusz Pawełek, Obrona od lewej: Diaz, Leonardo Bonucci, Marcelo, G.Wojtkowiak, Pomoc od lewej: Ayoze, Sebastian Mila, Tomas Jirsak, Wojtek Łobodziński (rozszalał się), Atak: Igor Pavlovic, Paweł Brożek. Do tego do udanych transferów mogę dodać takich piłkarzy: -Bartosz Fabiniak, -Łukasz Garguła, -Szymon Pawłowski, -Vuk Sotirovic, Tytuł Mistrza Polski wywalczyłem dwukrotnie, 09/10 i 10/11. W obecnym sezonie (2011/12) jestem na pierwszym miejscu po 21 kolejkach. Do fazy grupowej awansowałem dwa razy. Za pierwszym razem zająłem ostatnie miejsce, natomiast w tym sezonie dzięki zajęciu trzeciego miejsca w grupie, zagrałem "na wiosnę" w pucharze UEFA ;) Do tego dołożę 1 zwycięstwo w finale Pucharu Polski, 1 w finale Pucharu Ekstraklasy i aż 3 razy zdobyłem Superpuchar Polski. Myślę, że nie miałbym nic przeciwko, gdyby i Wisła miała takie sukcesy w rzeczywistości :D |
Cytat:
|
Cytat:
Wpisałem, że jest moim podstawowym zawodnikiem, bo mam kilku obrońców, którzy zostali "stworzeni przez grę". Bonucciego ściągnąłem przed sezonem 2011/12 z Hapoel Tel-Awiw za 350tys Euro, ale gdy zaczynasz grę, Bonucci gra w Interze Mediolan. |
http://peb.pl/sportowe-wyscigowe/407...-2009-a-5.html
jest tu crak lecz nie mam wiem czy działa bo nie mam czasu sprawdzic (rodzinka) jak ktoś chce niech obada |
Wróciłem do "dziewiątki".
Dziś się przekonałem, że FM wyzwala w człowieku złe emocje. Gram PAOKiem. Miałem przed momentem podejmowałem "Ateńską trójkę". Grałem kolejno z Olympiakosem, AEKiem i Panathinaikosem. Najpierw Olympiakos. Do przerwy dostaje 4:0. W 70 minucie już jest 4:3 i non stop atakuję. Niestety nie udało się wyrównać. Potem AEK. Przy stanie 1:1 dostałem czerwoną kartkę. Potem siły się wyrównały. Ostatnie 25 minut grałem 10 a AEK w 9. Nie wychodziłem z połowy AEKu. Niestety nie udało się. I na koniec PAO, które do naszego meczu tj. 16 kolejki nie przegrało meczu. 90. miuta - wygrywam na wyjeździe 2:1 i nagle czerwona kartka dla mojego obrońcy i karny.... Ale się wk...iłem... Pierwszy sezon zakończyłem na 7. miejscu. Dotarłem też do półfinału Pucharu Grecji. Teraz po 19. kolejkach jestem piąty z siedmioma punktami straty do czwartego Arisu. W 1/4 finału Pucharu gram z Olympiakosem. Z ciekawszych graczy to polecam Emira Facciolego - młodego argentyńskiego obrońcę z Lanusa. Niestety gość strasznie często łapie czerwone kartki. Na prawej stronie biega u mnie Irańczyk Hosain Kaebi. Kupiłem za 400k (funtów) z drużyny o nazwie Saipa. Całkiem niezły zakup. Szukam jakiegoś taniego i dobrego napastnika. Zna ktoś takowego? A i nie obraziłbym się jakby mi ktoś polecił AMC, bo moja druga linia ciut wiekowa. O ile ze skrzydłowymi i DMC sobie poradzę to nie mogę znaleźć solidnego rozgrywającego. |
Gram drugi sezon Wisła, po pierwszym zająłem 4. miejsce (przez cały sezon budowałem sezon) patrze... a ja nadal w rozgrywkach LM ... co jest grane ? Macie jakąś łatkę ?
@up Hmm ... na atak polecał bym Ci Denys Vasin młody ukrainiec. Po pierwszym sezonie w Wiśle nie błyszczał, ale potem w 4 meczach strzelił, aż 8 bramek. Co do środka proponuje Tomasa Jirsaka, a do duetu młodego Belga Naniggolen ;) U mnie wymiatają ;) |
Krissu jeśli chodz o napastnika to polecam :
Leonardo Ulloa -21 lat. Gracz bardzo tani. Jednak drzemie w nim olbrzymi potencjał, szybko się rozwija. W niedługim czasie może stać sie kluczowym strzelcem prawie każdej drużyny. Idir Ouali -20 lat. Gra w belgijskiej lidze , ale umiejętnościami przewyższa innych jej grajków. Jest bardzo solidny, dobrze wyszkolony technicznie i skuteczny. Jeden z najlepszych zawodników młodego pokolenia. Robert Lewandowski - 19 lat. Chyba nie muszę tłumaczyć dlaczego ? Chłopak ma olbrzymie możliwości , u mnie wart jest już 7 mln a kupowałem go za 400 tys.! Jeśli chodzi ci o pomoc to na defensywnego kup Joeya Brocka z NEC , na lewą Mauricio Alves Peruchi -jest do wziecia za darmo na początku gry.Na prawą Chinedu Obasi z TSG 1899 Hoffenheim ,a na rozegranie Birkira Bjarnasona Viking FK. Gwarantuje ci , że ta linia pomocy w ciagu kilku sezonów stanie sie jedną z najlepszych w Europie. Ja posiadam tych zawodników w moim Ajaxie i w 4 sezonie zdobyłem Lige mistrzów. Obasi został 6 strzelcem rozgrywek. |
Wow!
Ten Bjarnarson to przekozak! Będę go musiał wyciągnąć z Australii, ale powinienem podołać finansowo. Pozostałych oprócz Lewandowskiego nie ma w bazie. (a mam large) |
Krissu dziwne że nie masz tych piłkarzy. A spróbuj tych : Eyong Enoh - Ajax Amsterdam , Vaclav Kadlec -Sparta Praga ,Franco Zuculini -Racing , Sebastian Rusculleda-Tigres, Hamed Diomande - ASEC, Hugo - Desportivo Brasil.
To są piłkarze , ktorych mam na swojej liście. Mam nadzieje że 2-3 z nich uda mi sie pozyskać. Nie mam wątpliwości że wszyscy to olbrzymie talenty. |
Krissu a tych co Ci podałem to ich nie ma ? Jak zainstalować tego patcha 9.2.0 ? Ściągnął mi się w formacie notatnika, podejżewam, że trzeba go gdzieś wkleić, ale gdzie ? ;)
|
Polecam Marvina Angulo .Gra w Herdiano i przechodzi do polskich klubow.Kupiłem go w 2 sezonie od Wisły za 600 tys euro a juz za pół roku sprzedałem za 4 M.
|
Cytat:
wkleic? data/db bodajze |
mi się sciągnęło w formacie .dmg ... to może wrzuć jakiegoś linka ;)
|
http://rapidshare.de/files/41170669/..._Installer.exe
tutaj w formacie exe jest :) Borges, Herrera, Lung Jr :) wymiatają u mnie:) no i Jonathan Cristaldo :) |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 06:44. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl