![]() |
Cytat:
|
ale rozmiarowwka tych koszulek w umbro to dramat,jak zawsze kupuje XL ,XXL ta teraz kuzwa jak worek na mnie po kolana : Sizer M1
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Sam mam wzrost podony, i kupiłem sobie teraz M-ke. ale cos jest podupcone. Mam XL treningowa, od piłkarza, jest w sam raz. Mam L ktora dostałem, i jest prze szeroka. Dopiero M-ka jest niby ok, ale i tak bym sie czegos doczepił. Koszulke Nike, z ery Tyski i biała gwiazda, mam L-ke i jest ****a w sam raz idealna. A Umbro to jakies dziwne te rozmiary robi. |
Cytat:
|
może Umbro rozmiar XXL zrobił na Adasia M. żeby można było go przyozdobić na fecie na Rynku? ;)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Ja mam ponad 195 cm i mam XL, troche duża jest ale nie jest zle.
|
ja mam 195 cm i XL pasuje.
w Bonarce w Sizeerze jest mnóstwo rozmiarówki do wyboru. |
Cytat:
Co do rozmiarów to mam koszulkę logo Tyskiego i rozmiar XL pasuje do 188cm wzrostu (przy w miarę normalnej budowie ciała). |
nie wiecie moze czy w bonarce są czerwone z długimi rękawami w sizeerze ?
i jakie rozmiary ? |
W sklepie Seizera na Szewskiej jest duży wybór rozmiarów, kolorów i wzorów.
|
Kupiłem dzisiaj czerwoną koszulkę meczową umbro bez loga sponsora w galerii krakowskiej w sklepie umbro (poziom -1). Na dzień dzisiejszy są dostępne wszystkie rozmiary. Jedyny "mankament" to fakt, że są to koszulki bez loga sponsora. Ale dla mnie nie jest to żaden problem bo nie o logo sponsora chodzi:) Koszulka za 69 zł więc wg mnie okazja bo już niżej z cen raczej nie zejdą. A pamiętać trzeba, że na nowym stadionie wstęp będzie TYLKO w czerwonej koszulce!
|
Cytat:
p.s. też kupiłem, białą i niebieską. Cena b. atrakcyjna. |
Też uważam, że im więcej koszulka czerwona tym lepiej ;) Mówiłem o mankamencie tylko dlatego, że różni ją to od meczowego stroju piłkarzy.
A co do ceny to na prawdę bardzo atrakcyjna i jeśli ktoś nosił się z zamiarem kupna wiślackiej koszulki, to dawno nie było tak dobrej oferty cenowej. No chyba, że będziecie polować na najnowszy model nike'a, który pewnie będzie kosztował 200 zł... |
Te za 69 to oryginalne Umbro czy repliki?
|
meczowki 1234567890
|
Na metce od koszulki pisze m.in.
- nie wirować - nie suszyć w pozycji pionowej :D;D Jak wy się do tego odnosicie ?? |
Cytat:
tzn ze mam wyjebane na takie instrukcje. nie wolno gotowac np białego bo żółknie,taki myk. A suszenie, wirowanie? WTF? nigdy nie zniszyłem ŻADNEJ koszulki |
tzn ? Jak mam to rozumieć ??
|
nie pierze jej;) pewnie wiruje i suszy jak popadnie;P
|
Ja dzisiaj dorwałem w sizeerze w krokusie ostatnią czerwoną eskę, jaka była. Wogóle te rozmiary faktycznie trochę porypane, mam 175 cm wzrostu i większość t-shirtów to Mki albo Lki, a jak taką włożyłem to po kolana :D.
Jak ktoś jest zainteresowany, to są tam jeszcze czerwone L i M bez sponsora, pare białych - jedna nawet z TF i kilka niebieskich ze sponsorem, zostały same M i L. |
|
Cytat:
To jest raczaj bluza :) |
I raczej trudno ją kupić, prędzej zdobyć od piłkarza z ławy rezerwowych na meczu :D
|
Też kiedyś rozglądałem się właśnie za tą bluzą bo jest strasznie fajna. Niestety przynajmniej ja nigdzie jej nie znalazłem.
|
ale ta naszywka na bet-at-home troche głupio wygląda
|
A ja bym taką koszulkę chętnie sobie kupił :
http://www.wisla.krakow.pl/_pliki_/z...7969718180.jpg |
Cytat:
http://www.sklep.wisla.krakow.pl/pl/...8_09_czerwony/ |
rozmary
A nie orientujecie sie jakie sa te rozmiary w cm?? tzn potrzebuje taka zeby miala gdzies 120cm w obwodzi klatki piersiowej:) i nie wiem czy zamowic XL czy XXL czy wogole to wystarczy;)
Pozdrawiam:D |
Cytat:
bo takiej rozmiarówki jak ma Umbro, to nie ma chyba nikt. czasem mam wrażenia że Łobo gra w S-ce Noo bez kitu. każdemu polecam mierzenie koszulki! No wg. mnie, sa dosc ...szerokie jesli w bonarce jest sizzer to powinienes znalezc |
nom dokladniej to potrzebuje 120cm obwod w klatce i nie wiem jaka zamowic;D czyli ze co sa dosc duze tak?? chyba najlepiej bedzie podjechac i przymiezyc:) orientuje sie ktos z w bonarce znajde gdzies?/:)
|
http://www.bonarkacitycenter.pl/plan,1,ŁZ119 zaraz za cinema city jest Sizeer i jeszcze dni temu kilka widziałem koszulki. :D
|
Zdecydowanie sobie przymierz przed zakupem. Rozmiarówki umbro ma bardzo niestandardowe..
|
Można gdzieś dostać jako prasowankę albo czy zrobią mi gdzieś reklame bet at home lub telefoniki? Ze wzgledu na to że wszędzie są czerwone dostępne jedynie gładkie z przodu a fajniej wygląda jak coś jest.
Tak oprócz tego to w GK w Umbro promocja trwa nadal, dostępne były wszytkie rozmiary. Białe i niebieskie z reklamą TF Kable czerwone gładkie. |
Cytat:
co do prasowanki, to Decathlon np. czy Kraksport czy tez jakas drukarnia, zrob logo w grafice wektorowej, i powinni wszedzie Ci nadrukowac. Daj znac jak bedzie efekt koncowy, bo tez mam czystą a ze sponsorem ładniej :) |
nie spotkał się ktoś z koszulkami Wisły ale z długim rękawem ?
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 16:15. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl