![]() |
Dokładnie, nie każdy mieszka w Krk...
A Ci co mieszkają, to czasem nawet nie chodzą. No cóż, wkrótce...;] |
gdzie można obejrzeć mecz ze Śląskiem?
Uprzedzając złośliwe komentarze: jestem za granicą... |
Cytat:
|
thnx
10 znaków |
|
bezpośredni link lub numer kanału do sopcasta poproszę, bo na justinie tnie się niesamowicie ;/
|
Channel - 11028
|
A chodzi Wam na sopcascie??Ja mam bufor rzędu 95 i nie moge coś wczytać meczu
|
Mi działa bez problemu tylko piłke słabo widać na tle murawy.
|
Ostatnio straszne dziadostwo jeśli chodzi o nadawanie!
Sopcast w ogóle nie chodzi, a justin tnie. |
komu tnie to tnit ja mam na sop bufor zawsze 80-90 i zawsze rewelacja
|
Na sopcascie mam bufor 95 i czarny obraz a na Justi nie moge wejsć
|
Ostatnio na Sopcaście super odbiór. W porównaniu z ubiegłym sezonem to rewelacja.
A justin od paru tygodni bardzo tnie. |
Nie wiem w czym problem z tym sopcastem. Dochodzi do 100% i nic, ani obrazu, ani dźwięku. Jakieś inne kodeki zainstaluje, może w tym pies pogrzebany, albo wersja WMP.
|
Ja też mam tak,dochodzi do 99 i czarno,ale to nie wina kodeków,bo inne transmisje na sopcascie chodzą bez problemu...
|
widzę jednak transmisję na spocast przez www a nie na justin - mam 80% i raczej wszystko jest i obraz i głos bez cięcia
|
To gdzie jest ten mecz do jasnej ciasnej!?
|
|
Cytat:
Cytat:
|
dziesiejsze derby w TV? albo gdzies na necie?
|
|
http://www.justin.tv/hqtv4
http://www.justin.tv/widgets/jtv_pla...annel=sport_hq to dlatych ktorzy nie moga ogl meczu w TV;d |
Nie dzialaja te linki...
|
Ma ktoś jakiś kanał? Bo Public Sport na soccer-live.pl leci w h*ja mam 100% a nic nie widać ani nawet głosu nie ma.
|
|
|
Czy ktoś mi może powiedzieć, dlaczego sopcast zatrzymuje mi się gdzieś między 10 a 20? Zawsze wszystko chodziło dobrze, ale od kilku tygodni nie potrafię oglądać żadnego meczu :( Mam net 1mb i zawsze wszystko było ok z oglądaniem. Kodeki mam zainstalowane chyba wszystkie możliwe. Problem pojawił się nagle.
Niedawno jeszcze sopcast dochodził do ok 30, a obraz pojawiał się klatkami. Teraz nic... Na 99% nie jest to wina transferu - zawsze chodziło mi idealnie! |
|
Będzie dziś mecz Ruch - Wisła na necie?
|
Ponawiam moje pytanie i bardzo proszę znawców o odpowiedź, bo inaczej nie zobaczę dzisiaj Wisełki :(
Czy ktoś mi może powiedzieć, dlaczego sopcast zatrzymuje mi się gdzieś między 10 a 20? Zawsze wszystko chodziło dobrze, ale od kilku tygodni nie potrafię oglądać żadnego meczu :( Mam net 1mb i zawsze wszystko było ok z oglądaniem. Kodeki mam zainstalowane chyba wszystkie możliwe. Problem pojawił się nagle. Niedawno jeszcze sopcast dochodził do ok 30, a obraz pojawiał się klatkami. Teraz nic... Na 99% nie jest to wina transferu - zawsze chodziło mi idealnie! |
Jest mecz w necie - http://soccer-live.pl/transmisje.php?id=sobota
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Sluchajcie , mam pytanie - nie wiem co to ma wspolnego , ale na moim pececie mam windows xp i jestem w stanie ogladac transmisje poprzez sopcast , zas na laptopie mam viste i sopcast w ogole nie lapie , lecz m.in justintv . Czy ktos ma podobne problemy?
|
mam coś podobnego.
Na viście sopcast trwa przy jednym kanale - stale 6001 i nie mogę tego zmienić. Natomiast oglądam mecze na sopcast przez www |
Cytat:
|
Kurde na justinie nie działa :(
|
www.justin.tv/lovitv tu jest :D bo na djcris nei działa obraz dla nowych:/
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 16:45. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl