Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   TS Wisła byłym właścicielem Wisły Kraków S.A. (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=9691)

Lukasz 30.08.2016 15:55

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Griszka30KR (Post 1452318)
Tu wyraziłem moja obawę, ale do tego,że "niektórzy" jak widać maja wstęp na wszystkie sektory ,a odpowiedź jest jak tytuł z filmu"nic nie widziałem,nic nie słyszałem".....
(...)
Dla potencjalnego sponsora(a tu już są bardziej myślący) to nie najlepsza reklama.

Orzechy przeciw kasztanom że Pani Prezes faktycznie nic nie widziała i o niczym nie wie. I mówię to jak najbardziej serio. :-)

Cytat:

Pierwotnie napisane przez czaro (Post 1452322)
Ale w tym wypadku co miała zrobić? Własnych kibiców opieprzyć w mediach i zacząć wojnę w stylu Bednarza? Nie zawsze można powiedzieć to, co się myśli.

Ale jak dla mnie własnie powiedziała dokładnie co myśli - dopóki Panowie przebywają tam legalnie nie ma tematu.

wściekłe pięści węża 30.08.2016 16:15

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Griszka30KR (Post 1452318)
To chyba raczej dowód ,ze Tobą raczej łatwo sterować,albo zupełnie nie zrozumiałeś o co mi chodziło...Mam ponad 40 i nie jedno na Wiśle robiłem i nie jedno widziałem(bluzgi itp.dla mnie urok stadionów,normalka),ale zdanie mam swoje.
Tu wyraziłem moja obawę, ale do tego,że "niektórzy" jak widać maja wstęp na wszystkie sektory ,a odpowiedź jest jak tytuł z filmu"nic nie widziałem,nic nie słyszałem".....
Ot tylko to.Zły fragment wybrałeś.
Dla potencjalnego sponsora(a tu już są bardziej myślący) to nie najlepsza reklama.

Czyli lepszą reklamą by było, gdyby Pani prezes rozpętała wojnę z grupą kibiców, którzy wg jej wiedzy byli na danym sektorze legalnie? Co miałaby im zarzucić? Że krzyczeli w stronę sektorów zajętych przez kibiców gości? Nie szukaj sensacji, nie wyolbrzymiaj i nie wysnuwaj zbyt daleko idących wniosków.

Incydent (jeśli w ogóle był jakiś incydent) jakich co tydzień na polskich stadionach jest wiele. Bez znaczenia jeśli idize o sponsorów... co na pewno bardzo zaboli dziennikarza, który uczynił z tego "wydarzenia" główny temat wywiadu.

arti 30.08.2016 19:19

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wściekłe pięści węża (Post 1452337)
Czyli lepszą reklamą by było, gdyby Pani prezes rozpętała wojnę z grupą kibiców, którzy wg jej wiedzy byli na danym sektorze legalnie? Co miałaby im zarzucić? Że krzyczeli w stronę sektorów zajętych przez kibiców gości? Nie szukaj sensacji, nie wyolbrzymiaj i nie wysnuwaj zbyt daleko idących wniosków.

Incydent (jeśli w ogóle był jakiś incydent) jakich co tydzień na polskich stadionach jest wiele. Bez znaczenia jeśli idize o sponsorów... co na pewno bardzo zaboli dziennikarza, który uczynił z tego "wydarzenia" główny temat wywiadu.

"którzy wg jej wiedzy byli na danym sektorze legalnie" może tak jest, a może odwraca kota ogonem albo jak kto woli zamiata pod dywan?
Nie pora się nad tym skupiać, nie mówię, że to moim zdaniem zła taktyka.
Natomiast jeśli rzeczywiście jest jakaś wymiana informacji między Nią a SKWK to niech uświadomi durniom, że takie akcje na sektorach pikników spowodują, że późniejsze apele o liczne przychodzenie na mecze będą śmiechu warte.

Rience 30.08.2016 19:28

Cytat:

Pierwotnie napisane przez arti (Post 1452352)
"którzy wg jej wiedzy byli na danym sektorze legalnie" może tak jest, a może odwraca kota ogonem albo jak kto woli zamiata pod dywan?
Nie pora się nad tym skupiać, nie mówię, że to moim zdaniem zła taktyka.
Natomiast jeśli rzeczywiście jest jakaś wymiana informacji między Nią a SKWK to niech uświadomi durniom, że takie akcje na sektorach pikników spowodują, że późniejsze apele o liczne przychodzenie na mecze będą śmiechu warte.

śląsk ich prowokował cały mecz to się przyszli przywitać z prowokatorkami, w czym problem?

crux.a 30.08.2016 19:35

Rience, odpowiedź na twoje pytanie jest w cytacie, który komentujesz. Chętnie powtórzę: "takie akcje na sektorach pikników spowodują, że późniejsze apele o liczne przychodzenie na mecze będą śmiechu warte." W tym problem.

Ale nie zrażaj się, to jest zdanie złożone, niekiedy trzeba trochę czasu.

TheMadness06 30.08.2016 19:42

Wątpliwości dot. dyrektora sportowego rozwiał na TT nasz rzecznik: https://twitter.com/DJuszczyk/status/770660784485625856

nesta 30.08.2016 19:50

Czyli jak przypuszczałem - Kapka u steru, ale nie nagłaśniali z jakiegoś powodu. Cóż, lepszy teraz on niz nikt..

bonawentura 30.08.2016 20:18

Cytat:

Pierwotnie napisane przez nesta (Post 1452358)
Czyli jak przypuszczałem - Kapka u steru, ale nie nagłaśniali z jakiegoś powodu. Cóż, lepszy teraz on niz nikt..

Tzn. on przecież de facto nigdy nie przestał być DS. Przez te zawirowania poszedł jedynie na urlop.

brylant17 30.08.2016 20:35

Niezatapialny i nieśmiertelny na dyrektora zawsze Zdzisiu Kapka :D

Lukasz 30.08.2016 20:45

Cytat:

Pierwotnie napisane przez brylant17 (Post 1452361)
Niezatapialny i nieśmiertelny na dyrektora zawsze Zdzisiu Kapka :D

Cytujać klasyka:

Cytat:

Od Haiti po Wodzisław - królem skautów Kapka Zdzisław
A tak poważniej myślę że niezatapialny jest dlatego że jest wbrew opinni obiegowej kompetentny i przydatny.

Cytat:

Pewnie nikt nie myślał że może być inaczej :)

szczepans21 30.08.2016 20:53

Stilica Wam ogarnie to zobaczycie :P :P : P

pomeran 30.08.2016 21:05

Skoro likwidujemy rezerwy to sprawa jest prosta- transferów nie będzie bo nie ma za co. Poza tym jeśli brakuje nawet odżywek.. o czym rozmowa.
Jak się uda jakiś transfer to może z klubu.. chociaż gumiś swoimi fochami i formą raczej ostatecznie pogrzebał swoje szanse na transfer do Włoch.

Jedyna nadzieja, że znajdzie się jakiś inwestor, który będzie chciał zrobić to samo co przy kontrakcie z Wolskim.

ReMix 30.08.2016 21:13

Cytat:

Pierwotnie napisane przez pomeran (Post 1452367)
Skoro likwidujemy rezerwy to sprawa jest prosta- transferów nie będzie bo nie ma za co. Poza tym jeśli brakuje nawet odżywek.. o czym rozmowa.
Jak się uda jakiś transfer to może z klubu.. chociaż gumiś swoimi fochami i formą raczej ostatecznie pogrzebał swoje szanse na transfer do Włoch.

Jedyna nadzieja, że znajdzie się jakiś inwestor, który będzie chciał zrobić to samo co przy kontrakcie z Wolskim.

O jakiej nadziei mowisz kolego, skoro do konca okienka transferowego zostalo tak niewiele czasu (26h)?

nesta 30.08.2016 21:46

http://www.gazetakrakowska.pl/sport/...-nas,10571586/

Nowy wywiad z Panią prezes..

Ogryzek 30.08.2016 21:57

Hmmm wywiad i od razu atak na nową prezes. Czemu jako radca prawny reprezentowała...

Nie pytanie, co zrobiła, co zrobi i co zamierza dla Wisły. Ale pierwsze pytania nie najważniejsze, żeby pokazać nową prezes nie jako kompetentnego managera ale obrońcę "przestępców".

czaro 30.08.2016 23:16

Z tego, co pisaliście, to nie broniła "Miśka", tylko reprezentowała go w procesie cywilnym. Jako powoda. Po drugie, od kiedy ocenia się obrońcę w procesie karnym po tym, kogo reprezentuje. Lekarze, którzy pracują w zakładach karnych, to już w ogóle degeneraci muszą być. Po trzecie, żenujące jest to wywlekanie historii sprzed tylu lat (Baggio).

Cytat:

Pani działalność w roli radcy prawnego będzie jednak wpływać na wizerunek Wisły
No bez żartów, gdyby postępowała wbrew etyce zawodowej, albo wręcz w związku z wykonywaniem zawodu popełniła przestępstwo - to tak. Ale za uczciwe wykonywanie pracy?

Wormal 31.08.2016 08:02

:>
Cytat:

Mówisz...? :>

pietruch 31.08.2016 09:43

Nie bez powodu ponad 10 lat temu, Zdzisiek otrzymał na tym forum ksywę "niezatapialny" i to chyba stworzoną przez Wormala :-).

mcrap 31.08.2016 10:10

Wie ktos kiedy jest mecz z legią?? Na naszej stronie jest, że 23 sierpnia a na stronie ekstraklasy, że 24 sierpnia?

regan 31.08.2016 10:22

Szanujcie Zdziska swego bo mozecie nie miec żadnego

nesta 31.08.2016 10:57

Cała I cz. wywiadu już dostępna:

http://www.dziennikpolski24.pl/sport...-nas,10573660/

Raf 66 31.08.2016 11:46

Powoli coraz mniej wątpliwości. Zresztą widać to po ilości osób tutaj komentujących. I to nie dlatego, że ludzie nie chcą dla Wisły jak najlepiej.
Niestety, z tej mąki chleba nie będzie. Na tym dealu z pewnością Wisła nie zyska.
Był mereś, strzały dostawaliśmy codziennie, teraz pewnie będą rzadziej, ale cóż to za pocieszenie... .

Thuesen 31.08.2016 12:09

Pani Prezes powiedziała że już udało się zmniejszyć zadłużenie klubu o 3bańki. Dobrze im idzie, mam nadzieję że uda się piłkarzy opłacić w terminie.

ps. jakieś nowe info o potencjalnym sponsorze?

krzaq12 31.08.2016 12:11

Wywiad z Panią Prezes.

http://www.przegladsportowy.pl/pilka...529,1,727.html

,,Dzisiaj trudno powiedzieć czy to będzie jeden sponsor, kilku, czy kilkudziesięciu. Rozmowy trwają i jeszcze w tym tygodniu na dobry początek powinniśmy coś ogłosić"
W takim razie czekamy.

EDIT:
Cytat:

Pani Prezes powiedziała że już udało się zmniejszyć zadłużenie klubu o 3bańki. Dobrze im idzie, mam nadzieję że uda się piłkarzy opłacić w terminie.
Pani Prezes twierdzi że były to fundusze pozyskane z bieżącej działalności klubu (bilety, pamiątki). Choć twierdzi także że środki pochodzą od osób które to klubu wchodzą, odzyskawszy zaufanie do nowych władz.

regan 31.08.2016 12:53

No to jakto jest Misiek mial odstraszac sponsorow a tu mowia ze odzyskuja zaufanie do klubu? :D

Griszka30KR 31.08.2016 13:47

Cytat:

Pierwotnie napisane przez regan (Post 1452420)
No to jakto jest Misiek mial odstraszac sponsorow a tu mowia ze odzyskuja zaufanie do klubu? :D

Po prostu ,każdy ma swojego Dude.

fond 31.08.2016 13:55

Chętnie bym usłyszał o tym odzyskiwaniu zaufania z ust jakiegoś sponsora a nie Pani Prezes.

_al3x 31.08.2016 17:59

Cięcia kosztów ciąg dalszy, Broniszewski out

http://www.gol24.pl/ekstraklasa/a/zw...akow,10575030/

Ja dotrwamy do końca rundy jesiennej to będzie cud

serek.c2 31.08.2016 18:01

Bo co? Bo zwolnili kompletnie bezużytecznego asystenta, który siedział u nas .... wie po co?

Lukasz 31.08.2016 18:05

Cytat:

Pierwotnie napisane przez mcrap (Post 1452399)
Wie ktos kiedy jest mecz z legią?? Na naszej stronie jest, że 23 sierpnia a na stronie ekstraklasy, że 24 sierpnia?

Za legijną gazetką:

Cytat:

Zmianie uległ termin meczu z Wisłą Kraków. Spotkanie odbędzie się w piątek 23 września o godzinie 20:30.
http://legionisci.com/news/68383_Z_L...u_z_Wisla.html

Jeśli oczywiścice pytasz o to spotkanie we wrześniu a nie w spierpniu.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 22:27.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl