![]() |
Dzięki za info kreseq i pirat.z.karaibow i dołączam się do wypowiedzi QBASa, że anty dopingiem tylko się kompromitujemy. Uwierzcie, że najlepszym strzałem w kierunki Pasów było by po prostu nie śpiewanie nic o nich. Jeśli ktoś nie wierzy niech sobie poczyta o kompleksach i ich objawach - bo te drugie bardzo łatwo rozpoznać.
|
skrót z meczu
http://www.youtube.com/watch?v=wdMKGXAyHMw |
Cytat:
|
Doping nie był zły jak by tylko odjąć 2/3 bluzg ;)
|
Cytat:
|
Dobrze, że na skrócie video nie słychać wielu anty..
|
Ooo nasz TS dobrze słychać i nawet dobrze wypadło ;)
|
Mam pytanie odnośnie Chrapka. On w Młodej Ekstraklasie gra jako defensywny pomocnik czy też ofensywny a może lewoskrzydłowy? Słyszałem że jako defensywny a na skrótach z Młodej Ekstraklasy jest bardzo często z lewej strony pomocy.
|
Różnie gra.
|
przegrywamy 1-0 z Legią .
już jest 2-0 |
Jak u nich grają Wawrzyniak, Bruno Mazenga, Skaba - Trzeba sobie jakoś humorki poprawić :)
|
Wystawią sobie Wawrzyniaków, Skabów, Mezengów, na ławkę kładą Rybusa czy Cabrala i mamy efekty, szkoda że nasi nie biorą kogoś z dorosłej, np. wtedy gdy ten ktoś nie zagra meczu, albo zagra 10-15 minut. Niby jest ten Kurto czy Burliga ale to nie to samo, między innymi Żurawski i Rios powinni być teraz na Ł3.
PS To za mało, Legia tak robi co mecz. |
Szkoda że Rios lub nawet Piotr Brożek nie pojechali na ten mecz
|
aNouc a co Ty 1 raz widzisz relacje z meczu ME dla przykładu w derbach Krakowa bramkę zwycięską strzelił dla ME Jirsak..
|
Przynajmniej beda chłopaki wiedziec jak daleko sa od poziomu ekstraklasy
wiecej to im da niz golenie jakis frajerów po 5-6 zero wiec nie wiem skad to oburzenie pamietajcie -lepiej byłoby by z czystym sumieniem co roku wprowadzac jednego zaowdnika z ME do pierwszego składu niż kolekcjonować nikomu niepotrzebne medale |
Cytat:
|
Wolałbym jednak podwójną wygraną :-) Jak to po co, swoim doświadczeniem mógłby ogarnąć towarzystwo.
Każdy medal związany z Wisłą czy to zdobyty nawet w szachach cieszy, to kolejna karta historii. Skaba skurczybyk ma dziś dzień konia. |
Jakie były prawidłowe odpowiedzi na pytania z konkursów, z relacji na oficjalnej? :D
Cytat:
Cytat:
|
6 zmian. 3 w przerwie i 3 w trakcie całego meczu. Papież i Chrapek po 5 goli
chyba:d |
Papież i chrapek po 5
|
3-0 o ładnie legia sprowadziła na ziemię młodych Wiślaków.
|
This is a pogrom. 4:0
|
Ale były peany na cześć naszej młodzieży :) I co? Wystarczy 2-3 zawodników z 1-go składu Legii, torchę pressingu i wszystko idzie w pył :)
|
Wynik bardzo dydaktyczny. Również dla niektórych kibiców.
(czekamy na tytuł na onecie: "LEGIA rozbiła Wisłe!!!") |
Cytat:
|
Chyba Kocoń,przynajmniej tak mi się zdaje ;) tak odpowiedziałem właśnie
|
Ładnie nas pocisnęli :)
Utalentowanej młodzieży to my nie mamy zbytnio. Całe życie będą w ME siedzieć. Taka prawda. Legia porobiła szkółki, z tego co wiem wyłapują talenty po całej Polsce i mają młodych: Zyro, Kosecki, Efir, Kucharczyk. A my mamy tylko Małeckiego... |
Cytat:
Kosecki - Warszawa (zreszta to syn Koseckiego...) Kucharczyk - Nowy Dwór Efir - Lublin faktycznie, cała Polska..... nie spinajcie, to tylko ME, pamietacie kto wygral to to w tamtym roku? albo kto byl drugi? no wlasnie.. |
Legia zapomniała o tym, że w ME nie chodzi o to kto skończy na 1. miejscu, ale o to żeby przygotować tych zawodników do naszej E-klasy. Jeżeli radochę sprawia im rozklepanie nas Mazengą, Wawrzyniakiem, Rybusem itd. to trudno. Natomiast naszych nie ma co o to obwiniać. To normalne, że miedzy MESA a E-klasą jest duża różnica. Musi być.
Żeby nie było, wygrywanie za pomocą Jirsaka, Riosa, Łobo itd. też uważam za śmieszne. Wszystko to wynika z tego, że nie ma już Wisły II, w której mogliby się ogrywać wracający po kontuzjach. |
Powiem szczerze, że jestem zszokowany. Wcześniej patrząc na tabelę myślałem, że rzeczywiście mają dobrą młodzież, a tu prosze wystawiają zawodników, z kadry meczowej na Wisłe. Ta ich pozycja jest zafałszowana, a potem tvn i onet krzyczy, że młodzież z legii świętuje mistrzostwo młodej ekstraklasy i jacy to oni zdolni nie są. Pozostaje śmiech. A sam fakt, że zasady tego nie uwzględniają, by piłkarze z kadry meczowej w tej samej kolejce nie mogli grać w MESA to kolejny przykład jak nasz futbol jest usilnie duszony przez władze...
Najlepszym komentarzem jest brak komentarza bo szkoda się denerwować |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 04:02. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl