![]() |
Te dwie porażki przypominają mi okres z poprzedniego sezonu, gdzie przegraliśmy z Ruchem i ze Śląskiem. To nie był podobny okres jak teraz? Wynika z tego, że drużyny Skorży nie potrafią grać w listopadzie/grudniu
|
Cytat:
|
kiedyś w mojej firmie był szef, prawdziwy sk....
były wyniki i porządek potem przyszedł ten "dobry" wyniki też były, przez 5 miesięcy, a potem wszyscy zaczęli mieć wszystko w dupie a dobry się frustrował, bo nie chciał nikomu zrobić krzywdy wyjeb... go 4 mies później także gdzieś już to widziałem, gdzieś już to słyszałem jeżeli teraz Skorża będzie twardy z tymi samymi piłkarzami, to nikt mu już nie uwierzy, to nie w jego naturze teraz Cupiał ma da wyjścia: albo wypieprzy 7 zawodników z drużyny i Skorża zacznie od zera albo będzie się modlił na Jasnej Górze o powrót Dana do Krakowa... |
Cytat:
|
Smutne nie jest to, że Łobodziński zarabia więcej od Kazka czy Tomka, tylko to, że on zarabia więcej od sumy ich pensji!!
Przecież taki gość nie dałby rady w żadnej robocie, a za kopanie (nie mylić z graniem) zarabia krocie, czy Wojciech ma w ogóle mature?? |
Cytat:
|
I wiesz co będzie się wiązało z powrotem Dana?
Przegląd Sportowy: Małecki: Jesteśmy zmęczeni To przykład. Pozatym myślisz, że Dan zrezygnuje z gry w LM i przyjdzie do Krakowa jeszcze raz? Niestety, według mnie głowną role odgrywa mentalność, jak są derby dajmy na to Londynu Arsenal - Tottenham to zawodnicy chcą się nawzajem zjeść, ostra gra, rywalizacja mówiąc dosadnie chcą się zesrać, w Polsce słysze, że mecz derbowy traktuje się jak każdy inny. Wyobraźcie sobie czy ktokolwiek w Liverpoolu czy to z obozu Liverpoolu czy Evertonu powie , że traktuje ten mecz jak np. Liverpool - Stoke? Aczkolwiek uprzedzam, że tylko są to moje rozważania a że jestem zły to moge troszkę zbytnio narzekać... A druga sprawa to brak zawodnika z Krakowa, zawodnika który wie co to są derby, który jako młody wiedział o co chodzi kibicom, co dla nich znaczy WISŁA PANY, obecni piłkarze wiedzą co to znaczy wypłata i wakacje. A zimowy obóz przygotowawczy sugeruje zrobić w Polsce bo czy którykolwiek z tych zawodników zasługuje na trenowanie w cieple na ładnych boiskach? |
Cytat:
Panie Maćku albo pan złapiesz za jaja te rozszczekane i błyszczące ( ale po knajpach krakowskich ) gwiazdki albo weź się pan podaj do dymisji. |
szkoda że Pater,Moskal,Kulawik,Sarnat czy Kaliciak dziś nie grali w Naszych barwach - zwycięstwo byłoby pewne....
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Weźcie się od.......cie od Łobodzińskiego!!!!
"Jak się wpadnie między wrony trzeba krakać tak jak one" - po prostu dostosował się do poziomu i porządku panującego w klubie. Małecki i Brożek "kapitan" to jak gangrena jak noga z gangreną - amputować!!!!! |
Cytat:
Po takim meczu trudno zebrać myśli, ale rzeczywiście z tego materiału już więcej się nie da wycisnąć. Nawet jakby przyszedł trener ,,z jajami" to przecież nie sprawi, że Jop zacznie myśleć, a Łobodziński czarować zwodami. Myślę że potrzeba przede wszystkim trenera, który nie będzie się bał wprowadzić więcej młodzieży do składu- rzeczywiście a nie tak jak dzisiaj na 4 minuty, żeby gwiazdy zobaczyły, że Wisła i Kibice nie są na nich skazani. |
Niech te nasze płaczki zawodowe uczą się od Tottenhamu Londyn! Dziś ograli Wigan 9-1 ... Brozio nasz Pawełek niech bierze przykład z Defoe! ...
Niech idą do kopalni jakiejś popracować z tydzień to się naucza! I nie wypłacać im do cholery pensji! :| ...gwiazdki... EDIT: *pikey*- Jop i Łobo pewnie nie, ale Mały jednak ma potencjał. Noi Boguski wraca... |
Brożek Paweł , Łobodziński , Diaz , Jop , -to są zawodnicy ktorzy poprostu moim zdaniem albo musza rozwiazac z nimi kontakty albo sprzedać bo niektórzy mieli oferty
|
za takie granie i zero ambicji, przegrane derby to powinni dostac na treningu od kibicow!!! najwiekszy wstyd od 50 lat!!!
|
Cytat:
|
Tu nawet sam Bóg trenerem by został to niektórych wirtuozów nie nauczyłby nawet myślenia
|
Chce się wyć. Jak dobrze policzyłem ostatni raz w najwyższej klasie rozgrywkowej przegraliśmy u siebie 50 lat temu.
Jadąc autem mówiliśmy, że przydałaby się taka wysoka wygrana z 4: 0 po 15 minutach juz wiedziałem, że jak będzie jeden zero dla nas to będzie dobrze. I jeszcze coś już dawno nie było tak, że musieliśmy śpiewać K.rwa Mać Wisła grać - dziś trzeba było znowu to zaśpiewać. |
Podobała mi się jedna akcja w koncówce meczu, Brożek chciał przyjąć piłke ale kleju brakło i zamiast powalczyć, zaczął drzeć się na Boguskiego, który notabene dobrze zrobił bo odciągnął Pawłowi bodaj Polczaka, ale cóż można zrobić z przyjęciem 'jak do roboty'.
PS. Brożek gwiazdor ma rozdawać w Wielkopolsce :) |
Po raz kolejny już nie byliśmy zespołem gorszym, a przegraliśmy – złościł się po końcowym gwizdku Paweł Brożek.
Tego się spodziewałem. Czysta hipokryzja i prymitywne, żałosne próby ratowania tyłka. Taki bajer mogą już chyba tylko łyknąc początkujący "redaktorzy" z "gazety" Fakt. Albo się coś kopczaowi porąbało albo mówi o innym meczu... |
Cytat:
|
Cytat:
Natomiast Panu Skorży osobiście już dziękuję ! Pan już stracił wszystkie kredyty zaufania ! |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Czy ci ludzie nie myślą nad tym co mówią i do kogo ? Nie zauważyli, że dziś powtórzyli mecz z Legią, tyle że ta zmieniła koszulki na czarne. |
Cytat:
|
"Piłkarze i sztab szkoleniowy splamili honor Wisły Kraków ...." - nic dodać nic ująć
Chciałem pisać więcej ale szkoda słów... |
załamany jestem....dramat
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 18:32. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl