![]() |
Cytat:
Więcej znajdziesz na przykład tu: http://forum.pcformat.pl/showthread.php?tid=45891 |
Cytat:
|
Heh :P no tak :P zadzwonie ale jakby ktoś wiedział to prosze o napisanie :-)
|
Wiecie czy bedzie gdzies w telewizji relacja z losowania II rundy LM ?
|
ponoć będzie na uefa.com ale na 100% nie wiem.
|
Cytat:
* Zawsze od kiedy pamiętam była relacja na żywo z losowania na uefa.com. I o ile to mi sie nie śniło, Eurosport też zawsze transmitował takie imprezy na żywo. W programie nie ma, ale może warto włączyć telewizor na wszelki wypadek . |
Jak zrobić żeby dopasować dokładnie zdjęcie na elektroniczną rejestracje?? Próbowałem Infranview ale nie chce mi zrobić odp rozdzielczości
|
Wie ktoś gdzie znajde jakieś zdjęcia Reymana ?? Chodzi mi szczególnie o tą: http://i31.tinypic.com/2gvmyxh.jpg ale żeby było widać troche więcej niż tyle głowe... inna jakaś dobra też mogłaby być, szukałem w google i nic fajnego nie znalazłem. Proszę o pomoc.
|
coś mi się porobiło w operze i jak tylko wlacze sobie filmik z youtube to zatrzymuje sie on po 2 sekundach i juz nie rusza. Nie jest to wina neta bo wczesniej chodzilo zawsze płynnie. Miał ktoś tak?? i jak sobie z tym poradzic??
|
|
Prośba do wszystkich mieszkających w okolicach Kazimierza Wielkiego - zgubiono portfel z dokumentami na nazwisko Przemysław Ś......Jeśli się komuś obije coś o uszy, to proszę o kontakt. Nagroda czeka rzecz jasna.
|
Kiedy będzie znany terminarz ligi na sezon 2008/09?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
RELACJA LIVE NA UEFA.COM ! |
Cytat:
|
mam pytanie:CZY TYLKO BEITAROWCY SA TAKIE KOZAKI CZY PRZY GRY W PUCHARACH INNY TEZ TAK NAPINALI:lol:
|
mam problem:]
kupiłem sobie nowe kolumny i podłączyłem do starego wzmacniacza (ale jary:P) i działa jeden głośnik, myślałem że wymiana wszystkich bezpieczników coś da, ale dała tyle co nic, tylko że teraz ten drugi głośnik tylko działa :] co może być jeszcze nie tak, bo podejrzewam że to jakiś mały problem i nie kali się zanosić do naprawy. :] z góry dzięki za pomoc. |
skąd wziąć rozkład jazdy mpk Kraków w formacie java?
dzięki! |
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Jeśli chciałbym kupić sobie karnet na rundę jesienną to przed tym muszę wyrobić kartę kibica?
jeśli tak to jak się ją wyrabia? |
ile czeka się na wyrobienie paszportui?
Cytat:
Jeśli jestes pełnoletni idź z dowodem i 20 zł do WŚ, tam wypełniasz kartkę i po tygdoniu masz kartę. Jeśil nie masz 18 czasami mogą prosić o podpis rodziców, wtedy mówisz, że rodzice zostali w samochodzie, wychodzisz, idziesz do budki z piwem prosisz o podbpis i vuala (jak to sie pisze?) |
Cytat:
123 |
Jak wygląda sprawa z przekroczeniem granicy ze Słowacją? Wystarczy legitymacja szkolna czy trzeba mieć paszport?
|
Jest gdzieś stronka, na której można zobaczyć progi punktowe na krakowskie uczelnie z ubiegłego roku ?
Pilne ! |
Cytat:
|
ma ktoś może dostęp do informacji związanych z awansem KAPFENBERG do austriackiej BUNDESLIGI ?
Tam chodziło o jakieś braki finansowe. może być po niemiecku BŁAAAAAAGAM TO NIEZMIERNIE WAŻNE !!!!!!!!!!!!!!!!! |
Co lekarz musi miec zeby wypisac L4 ? :P
NIP itd. ??? |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 12:12. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl