![]() |
Zwrotka Eldo jest mistrzowska, Włodi to w ogóle chyba nigdy nie zszedł poniżej swojego,wysokiego poziomu (jedynie wers z długopisem niepotrzebny) i bardzo duży szacunek mam do niego. W którym momencie Pelson się ośmieszył? Nie wypadł najlepiej w tym kawałku, ale też nie zaniżył jego poziomu, cała trójka na duży plus.
Moim zdaniem bardzo dobrze, że odpowiedzieli, zostali zaczepieni przez postać jednak coś znaczącą w polskim rapie, więc nie mogli tak po prostu przejść obok tego. Podkręcili chłopaki ciśnienie na płytkę Parias :) |
Gdybyś nie był psychofanem Ryśka nie wyzywał byś od debili kogoś kto go krytykuje.
OK ? |
Cytat:
|
Cytat:
moim zdaniem to zachowujesz się włąsnie jak psychofan Peji.... sypiesz takimi samymi argumentami jak i on.. Pele się osmieszył??tak??? no to powiedz niby czemu.. nie masz na drugie czasami Rysiu??;) |
Cytat:
Włodi "Żurom pokazał Tobie w której grasz lidze" nie nawinął, że Żurom wygrał beef, skumaj to. Peja myślał, że zje i wysra Żuroma w jednym kawałku a ciągnął to jakiś czas - potraktował go jak kogoś ze swojej ligi, tyle. 3 rymy w 48 wersach :lol::lol::lol: padłem heheehe W ogóle te argumenty przeciwko Pariasowi to jakaś farsa. Brak rymów? To, że nagrali we 3? Proszę Cię :) aaa i jeszcze jedno: to na 100% ze strachu |
Złota jesień ? Głowy nie tam ale chyba na jesieni wychodzi płyta Parias ? A no i zapamiętajcie sobie, że Tede nie jest ku*wą tylko kur*om. Co do opinii kolegi, że zwrotki w DTKJ wszystko tłumaczą. Hmmm... jedyne co one tłumaczą to to, że Rychu jest hipokrytą (np w nagraniach po łazienkach pizgasz koks, czy coś takiego) bo wszystkie argumenty wobec Tedego można użyć również w stosunku do Rysia. No, wyjątkiem są trzy koronne, Tede jest :
- po studiach, co go dyskwalifikuje jużna starcie, przecież to obciach - synem byłego marszałka sejmu, to też masakra - pracuje w TVN Ogólnie co do całego beefu dobrze wypowiedział się Fu. To już nawet nie jest śmieszne, chociaż poszerzenie go o Parias może być ciekawe ;) Marzę żeby Sokół coś nagrał na Peje bo ma do tego konkretne powody i zniszczył by go jedną zwrotką |
Peja powinien sie schowac. niepotrzebny byl kawalek Peja vs Hip Hop. chlopaki go teraz pojechali i myśle ze na tym powinno sie zakonczyc. Peja spadl na dno. zaczal nagrywac pod publike. Cenie go za przeszlosc nie trawie za terazniejszosc.
|
Cytat:
"raper z pod żabki proste kto zakłada dzieciom zimowe czapki na wiosnę" "sterydy pitbulle smarowanie oliwką" "dalej ruszaj w trasę roz....... wszystko" :lol: szydera niezła Rysiek się spiął, na maksa poważny a oni biedaka olali :lol: wywiad z trochę bardziej ludzkim Peją http://www.onet.tv/zmagam-sie-z-moim...2,6,klip.html# choć momentami znowu się spina |
Peja nie wjechał na Eldo na CW, ale zahaczył o niego w "Peja vs. Hip Hop" i to w ten sam sposób, a Eldoko to wykorzystał tylko ksywki zmienił :) Peja się przypierdalał do Eldo że ten na swoim koncercie płytki rozdawał i się z tego nabijał.. ch*j mu do tego, ja w tym nie widzę nic śmiesznego. Peja za dużo gówna pakuje do nosa i mu mózg nie działa, atakuje wszystkich i dzieli polską scenę hip hopową wg. mnie
|
cos sie dzieje przynajmniej na polskiej scenie ,bo te kawalk- wszyscy u wszytskich goscinnie ,lizanie dupy ,promowanie sie na slawie innych wygasajacych ,to bylo juz nudne i slabe
|
Cytat:
|
Cytat:
|
tak tak warszawski styl Eldo i Tede przyjaciele..
|
Bo **** Eldo sie w to wpierdalal? chyba ze sie obrazil za "**** mnie obchodzi co powiedzial Eldo" O.o Jak dla mnie to nie punch no ale coz...
|
Dopiero jak Peja pojechał Pelsonowi i wspomniał o Eldo nagle poczuli tą jedność z Tede i stanęli po jego stronie? Gdzie byli wcześniej?Bo trochę to już trwa. Nagle "warszawski styl" to ten sam który reprezentuje Molesta,Eldo i Tede ? Może jeszcze nagrają razem...
Dymcol myślę że teraz jest im bliżej do Tedego,bo wcześniej na pewno nie było, i dlatego moim zdaniem to jest takie śmieszne. Zgadzam się z jaitylkoja,niepotrzebnie Eldo się wtryniał,jeszcze mówiąc na koniec Pariasa "...i **uj mnie obchodzi co powiedział Peja."-chyba jednak nie do końca skoro napisał zwrotkę. |
Cytat:
|
Ludzie czytając posty, z tego tematu, wychodzi na to, że cała nasza scena h-h ogranicza się według większości do wojny Peja vs. Tede i reszta. Oceniając po postach nie których, autorzy owych, są już na ostatniej prostej do hipokryzji....
Nie lepiej zamiast oceniać po milion razy ciągnące się w nieskończoność dissy, które stoją na jednym poziomie (i które co raz bardziej przypominają tasiemca), pogadać o najbliższych koncertach, premierach, wydarzeniach i rzeczach które są ciekawsze?? W końcu diss to tylko pojedyncze odpowiedzi które tworzą kontrowersje, a gdzie prawdziwy h-h?? |
Gdzie prawdziwy hip hop ? Na Prosto Mixtape 600V. Polecam każdemu, bity niesamowite :)
|
Cytat:
napiszę tylko że beefy były zawsze wpisane w HH i są jego nieodłącznym elementem :) pozdrawiam bez napiny :) |
Cytat:
pozdrawiam, również bez napiny :-D |
Hip hop na prosto mixtape? O.o ja tam po przesłuchaniu 3 razy usunąłem z kompa... Czysta komercja jak dla mnie :p nawijanie tylko o hajsie praktycznie prócz paru kawałków.
|
Chyba się jeszcze w tym temacie to nie pojawiło: http://www.youtube.com/watch?v=7N51cLyHPVA
Ortega na mixtapie JuNouMi vol.4, polecam :) |
polecam również.. Ortega jak zwykle Klasyk....
mam nadzieje że jednak jeszcze cos nagrają, bo robią straszne kocury |
|
http://www.youtube.com/watch?v=gQoJaOIhBZ0
Mnie już osobiście dawno to przestało bawić. Na szczęście są jeszcze raperzy którzy odpuścili sobie dissowanie z Peją. On wie swoje i nikt mu nie zamknie buzi. "Z głupim nie wygrasz" i tyle. A reklama jest, płyty się sprzedają i Ryś zarabia. Tymczasem wolę czekać na płyty Gurala czy też Abradaba. |
Cytat:
|
Całe szczęście, że Waldemar Kasta lepiej rapuje niż mówi po angielsku :P
|
Co do dissu Peji i reszty co sądzicie o tym:
http://www.youtube.com/watch?v=77kl-...eature=popular |
sądzę, że Rysiek śmiesznie wygląda na tym pierwszym zdjęciu, w szalu Lecha. Po za tym no tylko krowa nie zmienia poglądów. Jak to ładnie powiedział Gural na jednym z koncertów o sytuacji z ZG i o dissie Peji z TDF'em: "robią z igły widły" więc może warto dać sobie już z tym spokój? Już nikt nic nowego nie powie, raczej nikt się do tego już nie dołączy, pewnie Parias jeszcze coś nagra później Rysio odpowie i na tym się to skończy.
|
TLL 11.06 - debiut w Studio
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 09:15. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl