![]() |
Sam się prosił o taki koniec kariery dla siebie.
|
Cytat:
Frankowski - może będziemy mieli okazję zobaczyć czy zostanie królem strzelców czy zakręci się wokół np. 5 goli na sezon. Latka lecą poza tym po odejściu z Wisły miał trochę kontuzji jak i Żuraw zresztą. Kosa - temu też czas nie stoi w miejscu. Mam wątpliwości czy w słabszym Górniku jest w stanie grać jak w Wiśle. Ty masz prawo do swojej opinii, ja do swojej. O ile do tych transferów dojdzie to przekonamy się wiosną co pokażą w GZ. |
Cytat:
weszlo.com |
Cytat:
|
Cytat:
Mi wystarczy, co pokazuja w ligach zachodnich(Zurawski, Kosowski), bo w Polsce raczej napewno nie zagraja w najblizszym czasie. |
|
Cytat:
|
Cytat:
Trzeba wziąć uwagę kolegi poważnie, żeby miłość do Wielkiego Brata z za Atlantyku nie doprowadziła nas do takiego końca :rotfl:. |
Kuba zagrał wczoraj rewelacyjny mecz z VFB Stuttgart. Był najlepszym piłkarzem na boisku i kibice Borussi twierdzą, że jeśli dalej będzie tak grał to długo w Dortmundzie nie pogra. Był to też pierwszy mecz Kuby po kontuzji.
|
A Dudka znów zaczął na ławce i wszedł na ostatnie 2 minuty
|
Cytat:
|
|
Apoel zremisował na wyjeździe z AEP 2 : 2. Kamil zagrał cały mecz , Jasiek nie grał. Prowadzili juz 2:0, ale nie udało się tego wyniku utrzymac. Jedną bramkę stzrelił Żewłakow. Apoel jest na 3 miejscu.
|
To juz 4 asysta Kosy w obecnych rozgrywkach.
Video: (Kamil z nr 11) http://www.esl2006.com/~ellas/2008-2009/Football/10%20-%20aep%20-%20APOEL%202-2/01%20-%20Zewlakow%200-1.4iAgwnistiki.28-09-08.wmv |
Cytat:
|
Dwóch Polaków w 11 kolejki Kickera - Mariusz Kukiełka i Kuba Błaszczykowski. Kuba został oceniony na 2 (1-klasa światowa 6-poniżej krytyki). Po meczu trener Borussi mówił,że Kuba w pewnym sensie to zagrał nawet na ataku. Dodatkowo podobno Liverpool nie chce dać za wygraną co do transferu (ale to akurat może się okazać też plotką)
|
Radek Majdan o nowym teldysku, w którym gra ... policjanta, o swojej przyjaźni z rzecznikiem Komendy Wojewódzkiej Policji w Szczecinie Maciejem Karczyńskim i zakończeniu kariery.
[ http://www.mmszczecin.pl/19441/2008/...?category=news ] |
O 18.10 na Polsacie Sport będzie mecz Schalke - Apoel. Apoel szans nie ma żadnych, ale można będzie pooglądać Kamila i może Jaśka.
Sosinowa drużyna wygrała dzisiaj 3:1 z Panathinaikosem, Łukasz grał do 64 minuty. |
No i Kosa piekna piłke posłał do Pinto i Apoel prowadzi z Schalke 1-0 ...
Kosa gra swietny mecz, juz mogl zaliczyc z 3 asysty ale koledzy nie wykorzystali 2x sam na sam ... (bundesliga.de) |
ma ktoś linka do meczu UNIREII ?
na razie 1-0 dla hamburga :( |
Tu juz 5 asysta Kosy:
http://hostuje.net/file.php?id=b8fc7...ef997289275a3e |
No, a my niestety puscilismy go lekka reka... Tak wiem moze i zrzedze ale az mnie skreca bo dzisiaj ze swieca w reku moznaby szukac kogos takiego na boisku kto moglby pociagnac gre naszej druzyny w ciezkich chwilach, a tym kims mogl byc Kosa...
|
Błaszczykowski gra cały mecz w meczu Udinese - Borussia, dogrywka, karne, i Kuba niestety karnego nie strzelił...
I niestety Borussia odpadła... |
Tak jak Unirea z HSV ,tak myslalem ze nie dadza rady bo HSV to na prawde swietna druzyna.
No i 0-2. |
szkoda , ale pamietajmy ze Dan w zalozeniu mial uratowac Uniree przed spadkiem z rumunskiej ekstraklasy
oj szkoda , ze go puscilismy , jeszcze za kilka lat bedziemy sie chwalic ze twn wielki trener przez chwile byl u nas |
Pozdro dla Dana, ale z tą jego wielkością to nie przesadzajcie hehe.
|
Aha bo Unire'a gra piekny dla oka ofensywny futbol... Ja jakoś nie żałuje powiem wiecej jestem mega szczesliwy że tego pajaca już tu nie ma!
|
pewnie , spoko
lepsze seryjne MP , a potem żenada jak ten mecz wczorajszy |
eY ktoś wie co w końcu z tym Ko(sz)koszką?:P bo miała być decyzja w ciągu poprzedniego tygodnia... a tu kończy się kolejny... i nic nie słychać..
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 07:32. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl