![]() |
Na ligę chyba coś takiego poślę:
Slask W. - Piast 1x Rapid W. - Altach 1 Sturm Graz - Kapfenberg 1 Wisla - LKS (+1) 1 Celtic - Motherwell (+1) 1 Kurs: 4.73 Ruch Ch. - Arka 1 Real M. - Malaga 1 Barcelona - Valladolid 1 FC Zurich - Grasshoppers 1 Kurs: 5.00 |
moja rada: nie grajcie lepiej meczy po kursie 1.20 w pucharach... zawsze wałki.
ja dzis protestuje i nie gram pUEFA... no chyba że później mnie olśni jakiś mega typek... na dziś tylko singiel w kosza DKV- Fenerbahce za 30zł. -------- dobra. tak przyszło mi do głowy... Wolfsburg - SCH1 @1.40 st.20zł + Tottenham - NK Dinamo 1 @ 1.40 st. 30zł ++++++ no i w grze już (niewazne bo juz pozno) Spartak - Udine X2 +++++ Lech - Nancy 1X +++++ Feyenoord - CSKA 2 ++++ st.20zł dziś mięciutko gram bo wiadomo jak puchary. |
Liverpool-Atletico 1
Stuttgart-Partizan 1 Sporting-Szachtar 1 Lech-Nancy 2 Benfica-Galatasaray 1 ako.22.89 |
Valencia
4 kupony zjebała mi valencia.:evil:
|
Cytat:
|
I rada kolegi wyżej- nie graj meczy ze stawką po 1,20, bo wtedy gra nie jest warta świeczki.
|
Dokładnie... Kiedyś puszczałem 5-6 zdarzeń po kursach +\- 1,2 ale doszedłem do wniosku że to nie ma sensu. Zawsze zdarzy się jakaś niespodzianka. Teraz max 3 zdarzenia na kuponie. Na LM i P.UEFA strasznie popłynąlem, ale wczoraj przynajmniej 30 PLN do przodu (Euroliga, NHL).
Na weekend zagram chyba coś takiego: Flota-Kmita 1 1,7 Lecce-Milan 2 1,6 Jakieś sugestie ? Edit: Gra ktoś w Expekcie? Jeśli tak, to proszę o kontakt na priv. |
Siemano
gram zawsze single nie gram piłki bo na piłce tylko wtopy wszyscy lub prawie wszyscy uważają że się znają na piłce gram kursy tylko powyżej 1.6 dziś na początek Atlas Stal Ostrów Wlkp. - Polpharma Starogard Gdański handi + 6.5/0 1 kurs 1.65 -Ilves Tampere - HPK Hameenlinna koncowe zw 2 kurs 1.9 na razie tyle SLASK-WISLA-LECHIA POZDRO |
A ja Postawilem Optymalnie
Odra Wodzisław - Wisła Kraków - 2 Polonia Bytom - Lech Poznań - 2 Atletico MG - Vasco - 1 (brazylia) PSG - Nancy - 1 Powinno Wejśc...:) |
na dziś jeszcze
Energa Czarni Słupsk - Kotwica Kołobrzeg handicap : 0-3.5 1 kurs 1.7 Kk Buducnost - Galatasaray Cafe Crown 1 kurs 1.90 New York Islanders - Philadelphia Flyers końcowe rozstrzygnięcie 2 kurs 1.68 WISŁA-LECHIA LECHIA-WISŁA |
witam jeszcze raz na 5 meczy dziś które podałem
weszło 4 a Philadelphia prowadzi 1-0 w 3 t i może też wejdzie na noc jeszcze Chicago Bulls-Atlanta Hawks - handicap : 0-2.511,70 pozdrawiam i powodzonka juz nie przeszkadzam DO ZOBACZYSKA W KRAKOWIE W SOBOTĘ WISŁA-LECHIA |
Takie coś małego na weekend:
Piast - Odra W. x Wisla - Lechia G. (+1) 1 Kurs: 5.68 |
Siema. Orientuje się ktoś czy jest może jakiś buk online gdzie nie trzeba wysyłać na 100% skanu dowodu ani żadnego dokumentu? Odpowiedz ktoś kumaty:P
|
Bah, Betsson
|
Przy zakładaniu konta nie chcą ale przy wypłacie kasy już tak , eh przerabiałem to więc raczej bez dowodu nie da rady ale możesz założyć na ojca konto ja tak robiłem jak nie miałem 18 lat.
|
tofik jesteś zalogowany w Betssonie? Wypłacałeś już kasę? Harry twój pomysł odpada:P
|
Kuponik na weekend:
Polonia B - ŁKS 1 Chelsea - Newcastle 1 Real M - Huelva 1 Bayern - Cottbus 1 Liga polska.. ja .......e 30 zł w plecki trza sobie jutro odbic:) Wszyscy do Chorzowa! |
Na weekend:
Slavia-Teplice 1 Antalyaspor-Kocaelispor 1 Cercle Br.-Mechelen 1 Ako 4,14 |
witam dziś na chwilę obecną kusi mnie jeden mecz i to bardzo
-HPK Hameenlinna - Karpat Oulu typ 2 kurs 2.75 pozdro WISŁA Z KRAKOWA TO LECHII DRUGA POŁOWA |
Cytat:
dobry typ, zgadzam się w 100% pozdro. |
Bordo
Breda Real Villareal Bayer Phoenix Ako 13.08 Stawka 10zł Ew.Wygr. 117.70 |
Lechia - Piast 1
Watford - QP 1 Cr.Palace - Bristol C. 1 Plymouth - Cardiff 1 Reading - Southampton - 1 st. 3 zł, ew. wygrana 89,50. |
ta promocja na hokeja to fest byla ;P:rotfl:
|
Cytat:
Wolfsburg elegancko pyknął 4 - 1 Vfb. planowo. |
Wczoraj na minusie :-/ a to na dziś:
Tottenham-Blackburn +2.5 (1,70) Napoli-Cagliari +2.5 (1.80) Feyenoord-Den Haag +2.5 (1,45) |
Jak ja kocham inter mediolan.Dzis wyleczylem sie totalnie z grania kursow po 1,2-1,3
|
Mój koponik:
Bayern - Steua 1 Szachtar - Basel 1 CSKA - Lech 1 Stawka: 50 zł Ew wygrana: 123 zł No i elegancko :) |
Jakby to powiedziec - wpadłem w kompleksy dziś w stsie jak gościu przede mną wypłacał wygraną 3700 zł... Aż mi się duszno zrobiło:P
A tak na poważnie jakieś dwa - trzy meczyki, tak żeby kursik był z 3.0... Co byście polecili?? Kusi sąsiadka zza błoń a dobry kurs jest... |
Racing, Sampdoria, HSV, C Brugge, PSG, Deportivo.
ja gram dzis to, każdy singiel po 50zł na mecz. jeden kupon za dyche gdzie połączyłem wszystkie mecze w ako (bez Deportivo). a do tego dokladam po dyszce na Rosenborg 1X i do tego Portsmounth 1X. no i + hokej, ale juz wszystko w grze jest. do tego moza sie pokusić o handicap CSKA (-2.0) bo dobre kursy są, a czuję, że Amica tam dziś polegnie. Grają bez Murawskiego a Love sam może im ze 3 bramy wbić. pozdr. |
Do Arkasa -Bochum-Hamburg 2 -kurs 2.25 .Dortmund-Wolfsburg 1 -kurs 2.05 .Hoffenheim -Bielefeld 1 -kurs 1.4
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 07:28. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl