![]() |
Cytat:
W tekstach, ktore zalinkowałeś prasa rumuńska pisze o sensacji, że jakiś nieznany nikomu Rumun podpisuje kontakt za grube miliony z szejkami. W rumuńskich portalach sportowych po wklepaniu hasla Oproiescu nie pokzuje się nic... (słownie nic) |
Jeżeli to faktycznie prawda, to Wisła się kompletnie skompromitowała. Dobrze, że to rozgryźliście.
Jakby co to dodałem to na swojej stronie na fb, aby trochę to nagłośnić: https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater |
Masakra, jeden taki przypadek moglby byc smieszny nawet, ale to niestety pokazuje jaka w tym klubie panuje mizeria i jak sie przeprowadza transfery. To jest przerazajace. Czarno na bialym widac, ze nie robi sie zadnej, nawet podstawowej analizy kogo sie zaprasza.
|
Ale spójrzcie na stronę główną, tam obok tematu rumuna przemknęli i napisali tylko jedno zdanie w artykule o brazylijczykach... To potwierdza, że nasz klub bierze na testy ludzi, o których nie ma pojęcia, ....a największy klub w Polsce XXI wieku jak nisko trzeba upaść?
|
Boss. Powinien zrobić porządek raz na zawsze z tym skautem, co go sciągnął na testy.
|
Nie rozumiecie że ten Rumun nie ma agenta i dlatego się nim interesujemy??? Bierzemy tylko "graczy" bez płacenia prowizji...
|
nie .......
bo proponowany był chłopak bez prowizji i nawet og nie chcieli przetestować. wiec cos jest nie tak.wały/układy |
Podczas oglądania tego filmiku z YT z Rumunem, faktycznie już na początku coś mi nie pasowało. Mianowicie, w niektórych akcjach raz typek był wysoki, a raz dość niski. Większość z nas mogła sobie odpuścić rozkminianie tego tematu, bo nam za to nie płacą, ale jeśli wszystko się potwierdzi i Wisłę tak ośmieszono (gdzie jest dno?), to wszyscy ci pracownicy klubu, którzy choćby trochę maczali paluszki w tej gigantycznej kompromitacji powinni być dyscyplinarnie wyp...ni na zbity pysk. No chyba, że ośmieszanie Wisły wchodzi w zakres ich obowiązków.
|
Może sie zrzucimy Bednarzowi na FM'a, bedzie miał chociaż baze danych.
|
Podobno rumun jest od poniedziałku na zgrupowaniu, to w takim razie jakim cudem nikt nie zauważył, że gość piłkarsko nie odstaje od naszych profesjonalistów ?
|
haha, ciężko zauważyć na ich tle
|
Cytat:
Nie wiem jak wy, ale ja idę zmontować swoja kompilacje bramek z orlika, a nóż mnie na testy zaproszą :) |
A) Nasze Garguły nadają się tylko do rumuńskiej ligi akademickiej.
B) Smuda to trener na poziomie wuefisty w Wyższej Szkole Ludowej w Transylwanii. C) Odpowiedzi A i B są poprawne. |
jak go zatrudnią wtedy będą jaja :) a z resztą zobaczycie, dzisiaj strzeli hat- tricka Zawiszy :P
|
Video na temat Carlosa Eduardo.
http://www.sports21.com.br/atleta.asp?id=613 Technikę kopania ze stojące piłki ma fajną. |
Jakby był lepszy od naszych zawodników to podpisać z nim roczny kontrakt na poziomie 500 euro miesięcznie + premie za bramki. Niech się wykaże przebieraniec :D
|
No jak podpisali nowego Roy'a Keana z Magdeburga to i nowego Hagiego skądś tam podpiszą :)
|
Cytat:
No wiec po długich bojach znalazłem potwierdzenie tego, że Oproiescu jednak był zawodnikiem Politehniki Timisoara. Tylko, że jak można łatwo się przekonać zaglądając nawet na polską wiki ( http://pl.wikipedia.org/wiki/FC_Politehnica_Timiszoara ) w 2002 roku w tym klubie nastąpił rozłam. I grał on w tej części, która kontynuuje tradycje klubu. Tyle że pałęta się ona po 3 i 4 ligach. A zwana bywa też, zapewne od daty rozłamu, jako Poli 2002. http://www.prosport.ro/fotbal-intern...aresul-6443557 A poniżej link ze śladem obecności Oproiescu w Poli 2002 w roku 2009: http://www.renasterea.ro/stiri-sport...u-la-drum.html |
Cytat:
Cytat:
|
Sparing przeniesiony.Możliwe że analizują wykryty wałek z Rumunem :D
|
Student czy nie, to na tle dzisiejszej Wisły i tak pewnie za bardzo nie odstawałby in minus.
Przy Franku pewnie tylko windami jeździ. |
Cytat:
|
Cytat:
A co do samego Oproiescu to słabo mi jak na to patrze. |
rożnica Arked taka ze ci Polacy nie maja sfingowanych CV co rzuca jakiś tam cień na klub.
po za tym w PL testuje sie swoich Polakow (np. popytaj w Jadze jaki stosunek maja do D.D. który im sprowadzał na mase piłkarzy z jednej zaprzyjaznionej druzyny) Sam sie przekonałem na własnym ciele ze bez układow dobrych w Wiśle Cie nie przetestują. |
A ta jego domniana gra w mlodziezowce rumuńskiej to tez sfabrykowana ? moglby ktos sprawdzic\potwierdzic ? Pytam bo mnie zaciekawila ta sprawa ;)
|
Cytat:
A że są układy i układziki to fakt. Jak w każdej dziedzinie życia niestety. Ciekawe swoją drogą kto stoi za zaproszeniem na testy Oproiescu? Kapka? |
pewnie Kapka
Arked : a wiesz ze takie testy robią dla młodych roczników. Tzn : jest mecz 11 na 11 z czego jest z 4 chłopaków którzy maja zagwarantowany angaz a reszta dla picu. I nawet jak ktoś sie wyróżni, to nic z tego. Ode mnie z miasta 2 chłopaków było 2 lata temu to nawet dziendobry im nikt nie powiedział. Ubierz buty zagraj i nara :) |
jak się babrasz w gównie to się zawsze u.......isz, nie ma innego wyjścia.
Ludzie, którzy odpowiadają za transfery robią wałki. To jest skandal, aby kogoś nie sprawdzić i zaprosić na testy -ku*wa mać. Dawniej robione były wałki na grube miliony, dziś na tysiące - ale zawsze "ktoś" chce lody kręcić. Jeśli Cupiał otacza się takimi ludźmi to nie dziwota... ku*wa mać - sam jest sobie winny. Chyba każdy wie o kim mówię. Zaciąg bałkański swego czasu też dostał "bajeczne" kontrakty... I nie dziwie się, że Bunoza nigdzie nie chce iść, ma zajebisty kontrakt, nawet po tym jak odpali dole. Cytat:
Weszło przeczytało już forum! - a Gówno W. już przeczytało Weszo! http://www.weszlo.com/news/15393-Spr..._oszukal_Wisle komentarz Kapki pokazuje kim jest ten człowiek i czyje interesy reprezentuje. Bo o jakości Jego pracy szkoda nawet mówić! Jeśli Cupiał nie zainterweniuje to naprawdę powinien pomyśleć o oddaniu (bo sprzedawać nie ma co) praw do zarządzania Wisłą Kraków S.A. komuś biedniejszemu, ale zdecydowanie bardziej ogarniętemu. |
Juz jest jako glowny news na Weszlo ;)
Wlasnie dlatego ta degrengolada w Wisle mnie nie boli. Gdyby to byl wspaniale zoorganizowany klub, z fantastycznymi zawodnikami, ktorym wszyscy rzucaja klody pod nogi, ma pecha albo zdarzy im sie popelnic blad, czegos nie wygrac - okej, byloby smutno. Ale za obecny stan odpowiada kazdy, na czele z Cupiałem, podejmujacy takie a nie inne decyzje od lat. Nie zal mi ich w ogole. Za amatorke sie placi. A odpowiedz Kapki co do Rumuna no comment, wlasnie to mam na mysli. Gnijcie sobie wszyscy w tym bajorku ze Smuda, Kapka, Bednarzem i niereformowalnym Cupialem. |
Aż nie chce mi się wierzyć że to prawda. Wie ktoś może ile kosztuje pobyt osoby zaproszonej do testów, podejrzewam że to przyzwoita suma.
|
Panie Cupiał, chciał pan Kapkę na stanowisku dyrektora sportowego to proszę bardzo, oto efekty.
|
Wstyd mi za ten burdel, naprawdę. Już nawet znajomym ciężko wciskać kity. Dzieje się źle, chodzić na mecze trzeba, ale również tam trzeba okazać swoje niezadowolenie. Koniec pieszczenia się po pałach, koniec 100% wsparcia dla zarządu. Musimy pokazać, że WISŁA TO MY, a nie Jacek Bednarz i jego świta. Dopóki oni będą czuć się mocni, dopóty Wisła będzie tam, gdzie jest teraz... KU*WA!
|
Cytat:
Lepiej było przeznaczyć te pieniądze na "Świąteczną paczkę" albo dać bezdomnemu. Po Smudzie, Burdeńskim, pożegnaniu Sobola i tym studenciaku mocno zastanawiam się nad dalszym wspieraniem tego burdelu organizacyjnego. Ten klub to dla mnie zdecydowanie więcej niż 5 liter i 90 minut meczu, aby ze spokojem patrzyć co w nim się wyrabia! |
Jedyna nadzieja w Smudzie, który czyni cuda że stwierdzi że ten student - piłkarz nie jest mu potrzebny..:-)
|
Cytat:
http://www.gs24.pl/apps/pbcsi.dll/bi...der=0&MaxW=580 |
Niektorzy chyba pomylili adresy...odpowiedzialny za nowych pilkarzy jest Kapka, on pelni tutaj role Dyrektora od spraw sportowych. Niech on sie tlumaczy, a nie Bednarz(bo to nie jego broszka). Podzial obowiazkow w klubie jest jasny.
|
Legendarny Sobolewski odchodzi.
Burdenski, amator z Niemiec przychodzi. Student Oproinescu na testach. Bednarz, Smuda, Smuda, Bednarz, Kapka, Kapka... WIERNOŚĆ |
Mam kumpla Serba/Chorwata któremu sie kończy kontrakt w Mainz II. Da ktoś numer do Zdzicha ? :D
|
działaj Telefon komórkowy +48 602 779 042
|
Może wysmarujcie mejla na adres klubu - nigdy nic nie wiadomo.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 20:08. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl