![]() |
Cytat:
Z tego artykułu co podał DrunkenBear wynika, że jednak Lamey będzie szykowany na pierwszy skład i nie należy oczekiwać jeszcze jednego prawego obrońcy. Oby Stan z Robertem byli pewni tego co robią... Sam zawodnik mówi to co pisali niektórzy kibice Angielscy na forum Leicester, że nie do końca było tak że był za słaby tylko po prostu nie był faworytem Erikssona i co ciekawe zapewnił, że nie miał przewlekłych kontuzji.. Ciekawe ciekawe, oby było to wszystko prawdą. |
Cytat:
|
z fb:
"Za chwilę będzie małe BUM, które oznaczać będzie koniec pewnej bardzo długiej sagi" |
Cytat:
|
Grigorie i Galamaz dolecieli?
|
Zdzisław Kapka odchodzi z Wisły?? :D :D
|
Cytat:
|
Cytat:
|
to z pewnością chodzi o Chaveza...
|
Cytat:
|
Gimenez w końcu dotarł !!!
|
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...ejne_piec_lat/ Wreszcie dobra decyzja...
|
|
Cytat:
|
Załatwili Chaveza. Całe szczęście, bo już myślałem że i środkowego obrońcę trzeba będzie szukać
|
No to jeszcze powinno być sześć transferów: prawy, środkowy i lewy obrońca, środkowy pomocnik, skrzydłowy i napastnik.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Jak dla mnie super wiadomość, że już oficjalnie podpisali Osmana na pięć lat. Dla mnie osobiście to będzie ostoja Naszej defensywy z Jaliensem! :-)
|
Cytat:
Bramkarze: Pareiko, Jovanić, Kurto Boczni obrońcy: Lamey, Paljić Stoperzy: Chavez, Jaliens, Bunoza Defensywni pomocnicy: Sobolewski, Wilk Środkowi pomocnicy: Jirsak Rozgrywający: Melikson, Garguła Skrzydłowi: Małecki, Kirm, Iliev Napastnicy: Genkow, Boguski. Plus tacy piłkarze jak Kowalski, Burliga, Brud i z ME. |
Ktoś widział Mączyńskiego w ŁKS? Warto mu dać szansę?
|
Cytat:
|
W sumie siedzę na tym forum od 2 lat i czytam, stronę odwiedzam regularnie od 3-4 lat ale ten temat mnie tak wkurza, że postanowiłem się po tylu latach zarejestrować...
Czyżby te osoby które tutaj tak płaczą zapomniały o 2 bardzo ważnych rzeczach? Otóż do 01.07.2011 nie można przeprowadzać transferów gotówkowych, do tej daty Wisła nie może przedstawić nowych piłkarzy choćby byli zakontraktowani! A jeśli nie podpisali żadnego kontraktu to nie można zdradzać z kim się rozmawia po to aby ktoś nie przebił oferty stąd cisza na linii Wisła-Media Druga to związana z pierwszą: otóż przychodzą do nas teraz zawodnicy z karta w ręku ponieważ oficjalne do 01.07 NIE wolno ściągać innych. Okienko transferowe otwiera się za 2 tygodnie a wy płaczecie, że sciągamy graczy za darmo... no tak bo innych nam po prostu teraz NIE WOLNO.... |
Cytat:
|
ale po co ogłaszać jak np zapinane są ostatnie szczegóły? żeby utrudnić sobie zakontraktowanie? przecież to byłoby działanie na szkodę klubu... Poczekajcie na pewno będą wzmocnienia.....
Co do Klicha to nie Wolfsburg się wygadał a sam Klich i prezesi Cracovii |
Cytat:
|
Cytat:
Goetze przeszedł do realu za pare ładnych mln euro w połowie maja klub może przeprowadzić transfer na pół roku przed jego wejściem w życie , tak też było u nas gdy Kuba przechodził do BVB latem , a zimą zostały już podpisane papiery |
Cytat:
Ostatni przyklad Genkov - tez chlop mial z wami ciezko na poczatku na szczescie dosc szybko pozamykal usta krytykom. Dwie rzeczy ktore mnie nastawiaja optymistycznie co do jego osoby (oczywiscie jesli bedzie zdrowy) to to ze jednak podczas swojej kariery gral na poziomie o ktorym 99,5% naszych ligowcow moze pomarzyc oraz to ze bedzie z zespolem przez caly okres przygotowawczy |
ja żałuję, że Cikosa nie wykupili. Liczę na dobrą grę Lamya, ale jakby się nie sprawdził albo po prostu nie wkomponowałby się szybko do drużyny (patrz Jaliens) to zawsze mógłby do składu wskoczyć Erik, po którym wiemy czego się spodziewać. Tym bardziej, że na prawdę z biegiem czasu grał coraz lepiej. rozmawiałem z nim przed meczem z Legią i on strasznie chciał zostać w Krakowie. Poza tym Słowacy są w cenie w Europie, więc jakby pograł trochę w pucharach to na pewno sprzedałoby się go za więcej niż było zapisane w umowie wypożyczenia.
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 05:46. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl