Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Aktualni pracownicy Wisły Kraków: prezes, marketing... (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=7417)

aNouc 30.04.2023 19:36

..............

aNouc 17.05.2023 19:04

Jutro (czwartek) od godz. 18:00 w sklepie klubowym Wisły na stadionie odbędzie się pierwsza wystawa wiślackich pamiątek.

- www.instagram.com/wislakrakowsa

pepe72 22.03.2024 01:24

Nowy trener od motoryki:

https://gazetakrakowska.pl/wisla-kra...ar/c2-18403315
Cytat:

Pierwotnie napisane przez B.Karcz
Wisła Kraków poinformowała o zmianach w sztabie pierwszej drużyny. Dołączy do niego Sebastian Szymczak, który zastąpił Daniela Michalczyka, trenera kontroli motorycznej, który żegna się z klubem z ul. Reymonta.

Sebastian Szymczak ma 35 lat. Ukończył krakowską Akademię Wychowania Fizycznego. Jego specjalizacjami są przygotowanie fizyczne w piłce nożnej oraz korekcja wad postawy. Jak informuje Wisła – doświadczenie zawodowe zbierał podczas indywidualnej pracy ze sportowcami, kładąc nacisk na trening funkcjonalny.

azor 22.03.2024 09:54

Cytat:

Pierwotnie napisane przez pepe72 (Post 1618682)

Od dziś pajączek zamiast sportstata.

Karherop 22.03.2024 15:19

Cytat:

Pierwotnie napisane przez pepe72 (Post 1618682)

Raczej od kulturystyki. Choć już dawno zszedł z soczku.

Arkadiusz.Czerepach 19.09.2024 08:27

https://i.ibb.co/jMs9jpX/km.jpg

Jagul 19.09.2024 08:27

Sto lat LEGENDO

Arkadiusz.Czerepach 19.09.2024 08:43

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Jagul (Post 1635059)
Sto lat LEGENDO

na obecnym stanowisku :>

krysztal 19.09.2024 09:44

Sto lat przed kominkiem i w ciepłych kapciach. Oby Pan zobaczył jeszcze mecz Wisły w ekstraklasie.

leszekpw 19.09.2024 16:40

Sto kat trenerze. Takich ludzi nie usuwa się z klubu. Brawo Królewski w tym względzie.

Karherop 10.12.2024 14:51

Podobno żegnamy Karoline Kawule ktora przenosi (?) sie do Lechii. Szykuje sie konkretne przemeblowanie calego biura w klubie. Obstawiam, ze ta zmiana nie jest z inicjatywy JK.

Stelio 10.12.2024 14:57

czyli warunkiem wejścia Urfera było jednak pozostawienie na stanowisku rzeczniczki a nie królewicza ;)

a tak na poważnie, to ładny gnój musi u nas być, skoro woli iść do Lechii w kâ€.órej panuje aktualnie astronomiczny burdel i która to płaci obietnicami XD

El'kabat 10.12.2024 15:31

Robota jak każda inna, powodzenia, trójmiasto fajna sprawa do życia :)

Patryko 10.12.2024 15:35

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Karherop (Post 1640374)
Podobno żegnamy Karoline Kawule ktora przenosi (?) sie do Lechii. Szykuje sie konkretne przemeblowanie calego biura w klubie. Obstawiam, ze ta zmiana nie jest z inicjatywy JK.

Widziałem to na Xie Mateusza Prochwicza, myślę, że JK robi sobie jaja. Do Lechii? Naprawdę? Z deszczu pod rynnę? No chyba, że chłopa tam znalazła, to wtedy jest to jedyne racjonalne wytłumaczenie.

Edit: a jednak nie jaja. LOL.

Levis88 10.12.2024 17:33

Jakieś potwierdzenie czy info pewne, telefoniczne?

doktor granat 10.12.2024 18:05

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Patryko (Post 1640378)
Widziałem to na Xie Mateusza Prochwicza, myślę, że JK robi sobie jaja. Do Lechii? Naprawdę? Z deszczu pod rynnę? No chyba, że chłopa tam znalazła, to wtedy jest to jedyne racjonalne wytłumaczenie.

Karolcia co przestała chcieć Jarka:)
Może jej po podpisaniu zapłacili za rok z góry?

Karherop 10.12.2024 20:35

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Patryko (Post 1640378)

Ona juz tam kiedyś pracowala, zapewnie obietnice wiekszej stawki + .... być może w jakiejś perspektywie sprzedaz klubu i lepsze czasy.

Albo to co sugerujesz. Moze jeszcze Jop naciska na powrot Biedrzyckiego do klubu i nie wyobraża sobie pracy z nim?

Myślę że po meczu z Miedzia pojdzie oficjalne info.

Patryko 10.12.2024 21:10

Nie żebym za nią jakoś specjalnie tęsknił, bo rzecznikiem była kompletnie przeciętnym.

Obietnica większej stawki.... obiecać to jej mogą 100k netto miesięcznie, pytanie ile z tego zobaczy na koncie.
Ja nie wiem jak można świadomie pchać się w takie bagno, gdzie zasłużeni pracownicy klubu rzucają papierami i odchodzą. Musi być drugie dno takiej decyzji.

gizmowisla 11.12.2024 09:20

Pralnia niedlugo padnie, jeszcze z rok moze dwa i znow od 4 ligi

leszekpw 11.12.2024 11:09

Żebyśmy nie musieli prędzej od 4 ligi zaczynać.

Arkadiusz.Czerepach 11.12.2024 12:55

Krzyż na droge najgorsza rzecznik odkąd pamiętam

Watts 11.12.2024 13:04

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Arkadiusz.Czerepach (Post 1640404)

pytanie bez podtekstu, dlaczego? i co według ciebie czyni dobrego rzecznika?

FraMat 11.12.2024 13:42

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Arkadiusz.Czerepach (Post 1640404)

Częściowo się zgadzam.
Może nie w kategorii "najgorsza", ale najbardziej bezpłciowa.
Choć niektórzy się zakochiwali. Ale rzecznik nie jest od/do tego.

Patryko 11.12.2024 14:24

Moim zdaniem rzecznik powinien np. posługiwać się płynnie przynajmniej językiem angielskim.

Pamiętacie Damiana Juszczyka? Angielski, hiszpański opanowany w stopniu takim, że mógł bezproblemowo prowadzić konferencje w tych językach, a u nas Karolina jedynie próbowała coś pod koniec kadencji Rudego robić w tej kwestii.

Witalis 05.01.2025 01:20

Basha z p.o. dyrektora został dyrektorem sportowym. Mógłby się najpierw wykazać w nadchodzącym okienku, upychając gdzieś jakichś naszych paralitykówi ściągając kogoś solidnego w ich miejsce.

tempertantrum 05.01.2025 17:21

Kolejna dziwna decyzja, zaprzeczająca wszystkim zapowiedziom prezesa. Swoją drogą czy ktoś kojarzy w ostatnich latach w Polsce sytuacje w której piłkarz rok po karierze przejął tak odpowiedzialne stanowisko i odniósł sukces? Jakoś ciężko mi uwierzyć, że ten skończony kurs sprawił, że nagle mamy fachowca z wiedzą i doświadczeniem.

Mieliśmy złamać enigmę polskiej piłki, a tymczasem robimy najbardziej oczywiste ruchy jakie widziała w ostatnich latach polska piłka. Były piłkarz dyrektorem sportowym, asystent pierwszego trenera zostaje Jego następcą, a jak szukamy kogoś na brakującą pozycję to najpierw sprawdzamy, gdzie grają nasi byli piłkarze i czy przypadkiem nie dałoby radę ich ściągnąć.

Zatrudnienie Vullneta Bashy to ruch w stylu Arkadiusza Głowackiego jako dyrektora sportowego.

Ciężko o optymizm, trzeba liczyć, że czymś Nas nowy dyrektor zaskoczy.

wolfy 05.01.2025 18:26

Cytat:

Pierwotnie napisane przez tempertantrum (Post 1641138)
Kolejna dziwna decyzja, zaprzeczająca wszystkim zapowiedziom prezesa. Swoją drogą czy ktoś kojarzy w ostatnich latach w Polsce sytuacje w której piłkarz rok po karierze przejął tak odpowiedzialne stanowisko i odniósł sukces? Jakoś ciężko mi uwierzyć, że ten skończony kurs sprawił, że nagle mamy fachowca z wiedzą i doświadczeniem.

Mieliśmy złamać enigmę polskiej piłki, a tymczasem robimy najbardziej oczywiste ruchy jakie widziała w ostatnich latach polska piłka. Były piłkarz dyrektorem sportowym, asystent pierwszego trenera zostaje Jego następcą, a jak szukamy kogoś na brakującą pozycję to najpierw sprawdzamy, gdzie grają nasi byli piłkarze i czy przypadkiem nie dałoby radę ich ściągnąć.

Zatrudnienie Vullneta Bashy to ruch w stylu Arkadiusza Głowackiego jako dyrektora sportowego.

Ciężko o optymizm, trzeba liczyć, że czymś Nas nowy dyrektor zaskoczy.

A ja wręcz przeciwnie - liczę że nas niczym nie zaskoczy. Potąd mam nieoczywistych wyborów...

doktor granat 14.03.2025 20:24

Po długim, wyczerpującym i zapewne wieloetapowym procesie rekrutacyjnym dyrektorem Akademii został pracownik klubu Mariusz Jania.
Czy ktoś z Was wie jak ten człowiek rokuje? Czy się nadaje? Czy może być jakiś progres czy to raczej kolejny znajomy bez pojęcia i kwalifikacji?

sandomingo 14.03.2025 20:25

Kto nie ma miedzi ten w domu siedzi.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 06:40.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl