Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Nasi piłkarze – fakty, opinie, komentarze / ploteczki, auta, tatuaże ;-) (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=1627)

tomaso 22.07.2010 22:32

Po meczu z FK Szavle trener Henryk Kasperczak był w dobrym nastroju, żartował. - Wiedziałem, że na "Żurawia" można liczyć. On po prostu ma wysokie umiejętności, a ostatnio jeszcze ma młodą dziewczynę i ona daje mu większą dynamikę - uśmiechał się Kasperczak.
Dobre, ma ktos fotke tej gwiazdy co go tak motywuje?:)

akakiusz 22.07.2010 22:38

Widzieliście jak w 77 minucie Małecki krzyknął na Cikosza, a w 82 się na niego krzywo popatrzył?? Do rezerw go

sportnh 22.07.2010 22:45

Cytat:

Pierwotnie napisane przez akakiusz (Post 941882)
Widzieliście jak w 77 minucie Małecki krzyknął na Cikosza, a w 82 się na niego krzywo popatrzył?? Do rezerw go

zgadza sie, drugi mecz z rzedu wyglada to jakby Malecki chcial sobie USTAWIC Slowaka... pajac

Filippo123321 22.07.2010 22:47

To byla ironia miszczu :D

element 22.07.2010 22:48

Cytat:

Pierwotnie napisane przez zordon (Post 941859)
na forum wszyscy są zgodni, na trybunach (sektor 1,4) też, a skwk ... skandowało po meczu "Patryk Małecki"
Żenada.
Pojęcie "mieć znajomości" zyskało dla mnie zupełnie nowy, wiślacki wymiar

Skandowało nie tylko SKWK i co w związku z tym? Przy okazji wytłumacz mi o jaką żenadą chodzi.
I co Cie obchodzi kto co skandował? czy Tobie ktoś broni skandować nazwiska innych graczy, ewentualnie zmusza do skandowania nazwiska Małeckiego? Nie, to po co się rzucasz?
Bo Ty i ktoś jeszcze sobie coś ubzdurał to reszta ma postępować według zasad Pana Zordona? Wiec że tak nie będzie bo każdy ma swój rozum i swoje zdanie, których gówno obchodzi któryś z sektorów i forum, które nie wyznacza żadnych trendów na Wiślackich trybunach.

A tak całkiem serio - przepraszamy. Przepraszamy Pana i Pana kolegów że poczuliście się urażeni. To się nigdy nie powtórzy. Będziemy skandować nazwiska tych graczy, których Pan i Pańscy koledzy wymienią.

zordon 23.07.2010 06:23

Skandowanie nazwiska Małeckiego po meczu, w którym nic nie pokazał to budowanie jego i tak przerośniętego ego. Dajecie mu do zrozumienia, że po tym, co zrobił ma wsparcie kibiców. A nie powinien mieć.
Jak zasłuży na skandowanie swojego nazwiska możesz być pewien, że będę krzyczał najgłośniej

pan_premier 23.07.2010 08:23

Cytat:

Pierwotnie napisane przez element (Post 941906)
czy Tobie ktoś broni skandować nazwiska innych graczy, ewentualnie zmusza do skandowania nazwiska Małeckiego? Nie, to po co się rzucasz?

zmusza może nie, ale...
Cytat:

3. Na stadionie gniazdowy jest dla nas alfą i omegą. Na stadionie nie istnieje bowiem coś takiego jak demokracja. To osoba odpowiedzialna za doping nakreśla nam jak mamy postępować i jak na pewne sprawy reagować. Nawet jeśli w życiu jesteśmy osobowościami mocno wewnątrzsterownymi (sami decydujemy o swoim postępowaniu, jesteśmy wyrazistymi indywidualistami) na stadionie podporządkowujemy się zasadom nakreślonym przez przywódców formalnych i nieformalnych.
ale spoko, zordon pójdzie jeszcze na kilka meczów i już mu sie wszystkie alfy i omegi ustawią :)

to jako offtop,

o odnośnie Patryka, to ta plotka z tym 1,5 miliona od Turasów brzmi całkiem, całkiem.
Powiedziałbym nawet, że na miejscu zarządu JEŚLI byłaby taka oferta nie wahałbym się ani chwili

albert02 23.07.2010 08:30

Cytat:

Z tym sie musze zgodzic. Tez to zauwazylem i wedlug mnie miedzy nimi beda duze klopoty. Wydaje mi sie, ze to wynika z tego, ze Cikos jest podobny do Maleckiego. Z ta roznica, ze Malecki to rozpieszczona gwiazda, a Cikos wyglada na ambitnego goscia. Dlatego tez pewnie Maly bedzie sie probowal odgrywac na Cikoszu.

palczi 23.07.2010 08:43

Cytat:

rozumie jesli by cos gral sam -jednak on nic nie gra... Bzdura -niech idzie do tej Turcji -tam go kibice zjedza na sniadanie :)

Mam nadzieje ze slowa Pana Cupiala do Pana Macieja Skorzy beda prawda:)
Bardzo fajnie prezentowal sie Slowak -w przeciwienstwie do Pablo (tez go lubilem) ma ciekawe dosrodkowania :)

tomasz_19 - wiele to on pracy nie mial ale trzeba przyznac ze wyciagnal to pieknie - Zapewne z Mariuszem mielibysmy 1:1 i FUCK`A w strone kibicow:)

tomasz_19 23.07.2010 08:43

a widzieliście zajebistą interwencję Jovanicia po strzale życia jaki oddał jeden z Litwinów ? super nie xD

borys 23.07.2010 08:52

Sorry za offtop ale moze mi ktoś streścić co w wywiadzie mówił Basałaj?

Jagul 23.07.2010 09:00

Cytat:

Pierwotnie napisane przez zordon (Post 942050)
Skandowanie nazwiska Małeckiego po meczu, w którym nic nie pokazał to budowanie jego i tak przerośniętego ego. Dajecie mu do zrozumienia, że po tym, co zrobił ma wsparcie kibiców. A nie powinien mieć.
Jak zasłuży na skandowanie swojego nazwiska możesz być pewien, że będę krzyczał najgłośniej

Jakbyś wybrał się na 2 lub 3 sektor to byś wiedział dlaczego było skandowane. Wodzirej użył słów: "Panowie zaśpiewajmy Małemu, dajmy mu wsparcie i żeby trochę zmądrzał" (lub coś w tym stylu). Tak więc nie widzę problemu. Chłop się nie popisał ale to nie znaczy, że wszyscy mają się od niego odwrócić.

..DRAGON.. 23.07.2010 09:00

Małecki przed samym wejsciem na boisko przez 10 min. nie robił nic(no może oglądał swoje nowe buty i poprawiał strój) to jest profesjonalista? niech siedzi na ławie moze spokornieje.Jeśli oferta turasów jest- sprzedać!!!! Nie chce w Wiśle chłopa co rozwala atmosferę w druzynie!!!

JrQ- 23.07.2010 09:47

Cytat:

Z ta roznica, ze Malecki to rozpieszczona gwiazda, a Cikos wyglada na ambitnego goscia. Dlatego tez pewnie Maly bedzie sie probowal odgrywac na Cikoszu.
I pomyśleć, że Maly też tak zaczynał (do składu wdarł się ambicją i zaangażowaniem).
Jak może człowiekowi odbić...

fanfan 23.07.2010 10:01

Cytat:

Pierwotnie napisane przez tomasz_19 (Post 942133)
a widzieliście zajebistą interwencję Jovanicia po strzale życia jaki oddał jeden z Litwinów ? super nie xD

Tylko że ten strzał był po błędzie Garguły który pozwolił Litwinowi zostawiając sporo miejsca, zamiast szybko do niego dojść to od odsunął się , Guła musi bardziej udzielać się w defensywie jeśli mamy grać dwójką w środku w tym jednym defensywnym .

Prezydentowa 23.07.2010 10:18

Czyja była kołyska po golu?

palczi 23.07.2010 10:19

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Prezydentowa (Post 942246)
Czyja była kołyska po golu?

Radkowi urodzil sie syn jesli o to pytasz:)

Prezydentowa - nie ma za co :)

SB 23.07.2010 10:44

co do Małego to niestety jeśli nie weźmie się do roboty i nie zmądrzeje to niestety tylko transfer do Turcji go ratuje - zresztą tam akurat temperament ma w sam raz ;)

Kamson 23.07.2010 11:40

Cytat:

Pierwotnie napisane przez zordon (Post 942050)

A tobie o co znów chodzi? Chyba ci wytłumaczyłem wczoraj w jakimś innym temacie twoje zażalenia?

akakiusz 23.07.2010 13:01

Dla tych co popierali moją wypowiedz jak to Małecki krzyczał na Cikosza proponuję - http://pl.wikipedia.org/wiki/Ironia

Syn Kangura z 1984 23.07.2010 13:17

Już wiem kogo z twarzy przypomina mi Wilk! Nie mogłem przez to spać, ale już wiem ! :D

http://www.wisla.krakow.pl/_pliki_/w...8845244799.jpg
http://www.fcbarcelona.com/web/thumb...OJAN_KRKIC.jpg

Czyż nie podobni? :lol: Żeby tylko Wilk grał na tym poziomie co Krkić :D

Prezydentowa 23.07.2010 13:35

Cytat:

Pierwotnie napisane przez palczi (Post 942249)
Radkowi urodzil sie syn jesli o to pytasz:)

Tak, o to. Dzięki :)

tomasz_19 23.07.2010 13:52

zapodaj ktoś linki z umiejętnościami naszego nowego Wilka :)

tofik 23.07.2010 14:09

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Syn Kangura z 1984 (Post 942481)
Już wiem kogo z twarzy przypomina mi Wilk! Nie mogłem przez to spać, ale już wiem ! :D

http://www.wisla.krakow.pl/_pliki_/w...8845244799.jpg
http://www.fcbarcelona.com/web/thumb...OJAN_KRKIC.jpg

Czyż nie podobni? :lol: Żeby tylko Wilk grał na tym poziomie co Krkić :D

Faktycznie. No to koleś już ma ksywę. BOJAN :)

Wasiu 23.07.2010 14:19

Cytat:

Pierwotnie napisane przez tomasz_19 (Post 942515)
zapodaj ktoś linki z umiejętnościami naszego nowego Wilka :)

A zobacz stronę wczesniej...

szprotson 23.07.2010 14:31

z Wilka bedzie duze wzmocnienie.

WIELKA WISŁA 2010

Birsa 23.07.2010 15:30

Kolega dziennikarz był na treningu 1 dryużyny i powiedział, że Rios wsadza bramy jedna za drugą :-)

royalmichael 23.07.2010 15:49

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Birsa (Post 942631)
Kolega dziennikarz był na treningu 1 dryużyny i powiedział, że Rios wsadza bramy jedna za drugą :-)

maci0s także pisał że robi Clebera i Kowalskiego jak chce ;)
oj zapowiada się ciekawy sezon. popatrzcie na nasze skrzydła i atak (od lewej strony):
Pi. Brożek, Paljic, Kirm, Pa. Brozek, Zurawski, Rios, Boguski, Malecki, Lobodzinski. 10 zawodnikow na 4 pozycje. podobnie w srodku pomocy. czterech zawodnikow na 2 pozycje. do pelni szczescia brakuje dobrego stopera i lewego obroncy jezeli Brozek na dluzej zostanie w pomocy

Wilk: Decyzję podjąłem w 15 minut
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...em_w_15_minut/

spontants 23.07.2010 15:58

Henio ma łęb to niech myśli... grajków ma wiec jak cos pojdzie nie tak to wszystko bedzie jego winą

mitmichael 23.07.2010 16:14

Cytat:

Pierwotnie napisane przez szprotson (Post 942547)
z Wilka bedzie duze wzmocnienie.

WIELKA WISŁA 2010

Fajnie, dzisiaj podpisał kontrakt i od razu zagra z KSZO. To sie dopiero nazywa szybki debiut w nowym klubie ;)

KOMINEK 23.07.2010 23:56

A mi się najbardziej podobała wypowiedź Wilka że Wisła to przystanek na drodze do Anglii :lol:

1q2 24.07.2010 00:01

Cytat:

Pierwotnie napisane przez spontants (Post 942672)
Henio ma łęb to niech myśli... grajków ma wiec jak cos pojdzie nie tak to wszystko bedzie jego winą

Spokojnie, na razie to nie mamy pojęcia co oni w ogóle reprezentują.Także Jovanic i Cikos nie mówiąc o reszcie
Ogólnie dużo pracy Kasperczaka czeka

Wojtas 24.07.2010 00:08

Cytat:

Pierwotnie napisane przez royalmichael (Post 942657)
maci0s także pisał że robi Clebera i Kowalskiego jak chce ;)
]

Gdzies tez byla wypowiedz fana ligi Argentynskiej ,ze jak sie Rios dobrze zaaklimatyzuje itd to mamy najlepszego dryblera w lidze.A w sumie przy naszych Sadlokach i Polczakach to jest wielce prawdopodobne :)

To mi sie wydaje bedzie taki Jasiu Paulista ale jeszcze lepszy ,i strzelajacy wiecej bramek.Takiego plkarza nam potrzeba bylo od dawien dawna.

brylant17 24.07.2010 05:13

Cytat:

Pierwotnie napisane przez KOMINEK (Post 943055)
A mi się najbardziej podobała wypowiedź Wilka że Wisła to przystanek na drodze do Anglii :lol:

Taa miałem o tym pisać,ledwie co już podpisał to już chce wyjeżdżać to po jaką cholerę podpisywał? :lol: było od razu jechać :P

Karherop 24.07.2010 07:27

Cytat:

Pierwotnie napisane przez brylant17 (Post 943091)
Taa miałem o tym pisać,ledwie co już podpisał to już chce wyjeżdżać to po jaką cholerę podpisywał? :lol: było od razu jechać :P

to samo mowił Marcelo i co ? żałujecie że do nas trafił ?

Bardzo jestem ciekaw jak potoczy się kariera Michała Nalepy , w swojej kategorii wiekowej jest jednym z najlepszych obrońców w Polsce , ta dzisiejsza bramka może da tez do myślenia Heniowi , że warto chociaz zapraszać na treningi Wiślacką młodzież .

klubus 24.07.2010 08:38

A ja mam troszke inne pytanie. Kto wie z jakim numerem będzie grał Rios?

mitmichael 24.07.2010 09:01

Cytat:

Pierwotnie napisane przez brylant17 (Post 943091)

Co chcesz od Wilka. Chłopak postawił sobie cel na przyszłosc i wcale nie jest to takie smieszne. Wisła juz wielu pilkarzy wypromowala wiec jest to dobry przystanek do rozwijania swoich umiejetnosci. Przy Radku Sobolewski Czarek nabierze doswiadczenia i byc moze ta jego wymarzona Anglia stanie sie faktem :>
Cytat:

Pierwotnie napisane przez klubus (Post 943110)
A ja mam troszke inne pytanie. Kto wie z jakim numerem będzie grał Rios?

Na wikipedii podany jest przy nim numer 21. Na oficjalnej stronie klubu jeszcze go nie uwzglednili.

Krzysiek 24.07.2010 09:58

Pozwolę sobie napisać o Patryku. Wielu z nas po nim 'jedzie'. Faktycznie, to co zrobił na zgrupowaniu w Niemczech było karygodne. Jego postawa od jakiegoś czasu była niepokojąca. Może to wina charakteru? Szczerze? Nie obchodzi mnie to! Ale pisanie, wyzywanie go od najgorszych do niczego nie prowadzi. Zastanawiam się, czy wy na siłę szukacie jakiegoś kozła ofiarnego? Był Mariusz Pawełek, teraz jest Patryk Małecki? Tak to wygląda. Mówicie, że nie ma formy. No to fakt, gdzieś uciekła. Ale pamiętajcie, że gdy reszta drużyny odpoczywała na urlopach, 'Mały' tułał się po świecie, żeby rozegrać 3 mecze w Tajlandii.

Nasuwa mi się jeszcze jeden wniosek. Może 'Mały' dlatego taki teraz nerwowy jest, bo włąsnie deprymuje go brak formy?

Dajcie mu trochę czasu. I co najważniejsze, dajcie mu szansę.

PS. Nie przypuszczałem, że kiedyś napiszę posta w obronie Patryka, bo sam mnie denerwował swoim gwiazdorskim zachowaniem, ale widząc jak się z niego nadupcacie, to aż wstyd mi się zrobiło. Owszem, pogubił się trochę, ale jeszcze nie jest za późno by wszystko naprawić. A my powinniśmy mu w tym pomóc. Ale nie w taki sposób jaki preferuje część użytkowników.

Pozdro!

IncognitoTSW 24.07.2010 11:09

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Krzysiek (Post 943159)
Pozwolę sobie napisać o Patryku. Wielu z nas po nim 'jedzie'. Faktycznie, to co zrobił na zgrupowaniu w Niemczech było karygodne. Jego postawa od jakiegoś czasu była niepokojąca. Może to wina charakteru? Szczerze? Nie obchodzi mnie to! Ale pisanie, wyzywanie go od najgorszych do niczego nie prowadzi. Zastanawiam się, czy wy na siłę szukacie jakiegoś kozła ofiarnego? Był Mariusz Pawełek, teraz jest Patryk Małecki? Tak to wygląda. Mówicie, że nie ma formy. No to fakt, gdzieś uciekła. Ale pamiętajcie, że gdy reszta drużyny odpoczywała na urlopach, 'Mały' tułał się po świecie, żeby rozegrać 3 mecze w Tajlandii.

Nasuwa mi się jeszcze jeden wniosek. Może 'Mały' dlatego taki teraz nerwowy jest, bo włąsnie deprymuje go brak formy?

Dajcie mu trochę czasu. I co najważniejsze, dajcie mu szansę.

PS. Nie przypuszczałem, że kiedyś napiszę posta w obronie Patryka, bo sam mnie denerwował swoim gwiazdorskim zachowaniem, ale widząc jak się z niego nadupcacie, to aż wstyd mi się zrobiło. Owszem, pogubił się trochę, ale jeszcze nie jest za późno by wszystko naprawić. A my powinniśmy mu w tym pomóc. Ale nie w taki sposób jaki preferuje część użytkowników.

Pozdro!

Oj biedny Patryk, musiał się tułać z reprezentacją na wycieczkę do Tajlandii... Współczuję mu z całego serca, ja to bym tego nie wytrzymał.:rotfl:

Zwierze 24.07.2010 11:16

No z tym tułaniem to przesadziłeś. Za karę tam nie pojechał. Z drugiej jednak strony jestem za tym że dać chłopakowi spokój, wtedy zobaczymy co z tego będzie.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 09:27.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl