![]() |
Po meczu z FK Szavle trener Henryk Kasperczak był w dobrym nastroju, żartował. - Wiedziałem, że na "Żurawia" można liczyć. On po prostu ma wysokie umiejętności, a ostatnio jeszcze ma młodą dziewczynę i ona daje mu większą dynamikę - uśmiechał się Kasperczak.
Dobre, ma ktos fotke tej gwiazdy co go tak motywuje?:) |
Widzieliście jak w 77 minucie Małecki krzyknął na Cikosza, a w 82 się na niego krzywo popatrzył?? Do rezerw go
|
Cytat:
|
To byla ironia miszczu :D
|
Cytat:
I co Cie obchodzi kto co skandował? czy Tobie ktoś broni skandować nazwiska innych graczy, ewentualnie zmusza do skandowania nazwiska Małeckiego? Nie, to po co się rzucasz? Bo Ty i ktoś jeszcze sobie coś ubzdurał to reszta ma postępować według zasad Pana Zordona? Wiec że tak nie będzie bo każdy ma swój rozum i swoje zdanie, których gówno obchodzi któryś z sektorów i forum, które nie wyznacza żadnych trendów na Wiślackich trybunach. A tak całkiem serio - przepraszamy. Przepraszamy Pana i Pana kolegów że poczuliście się urażeni. To się nigdy nie powtórzy. Będziemy skandować nazwiska tych graczy, których Pan i Pańscy koledzy wymienią. |
Skandowanie nazwiska Małeckiego po meczu, w którym nic nie pokazał to budowanie jego i tak przerośniętego ego. Dajecie mu do zrozumienia, że po tym, co zrobił ma wsparcie kibiców. A nie powinien mieć.
Jak zasłuży na skandowanie swojego nazwiska możesz być pewien, że będę krzyczał najgłośniej |
Cytat:
Cytat:
to jako offtop, o odnośnie Patryka, to ta plotka z tym 1,5 miliona od Turasów brzmi całkiem, całkiem. Powiedziałbym nawet, że na miejscu zarządu JEŚLI byłaby taka oferta nie wahałbym się ani chwili |
Cytat:
|
Cytat:
Mam nadzieje ze slowa Pana Cupiala do Pana Macieja Skorzy beda prawda:) Bardzo fajnie prezentowal sie Slowak -w przeciwienstwie do Pablo (tez go lubilem) ma ciekawe dosrodkowania :) tomasz_19 - wiele to on pracy nie mial ale trzeba przyznac ze wyciagnal to pieknie - Zapewne z Mariuszem mielibysmy 1:1 i FUCK`A w strone kibicow:) |
a widzieliście zajebistą interwencję Jovanicia po strzale życia jaki oddał jeden z Litwinów ? super nie xD
|
Sorry za offtop ale moze mi ktoś streścić co w wywiadzie mówił Basałaj?
|
Cytat:
|
Małecki przed samym wejsciem na boisko przez 10 min. nie robił nic(no może oglądał swoje nowe buty i poprawiał strój) to jest profesjonalista? niech siedzi na ławie moze spokornieje.Jeśli oferta turasów jest- sprzedać!!!! Nie chce w Wiśle chłopa co rozwala atmosferę w druzynie!!!
|
Cytat:
Jak może człowiekowi odbić... |
Cytat:
|
Czyja była kołyska po golu?
|
Cytat:
Radkowi urodzil sie syn jesli o to pytasz:) Prezydentowa - nie ma za co :) |
co do Małego to niestety jeśli nie weźmie się do roboty i nie zmądrzeje to niestety tylko transfer do Turcji go ratuje - zresztą tam akurat temperament ma w sam raz ;)
|
Cytat:
|
Dla tych co popierali moją wypowiedz jak to Małecki krzyczał na Cikosza proponuję - http://pl.wikipedia.org/wiki/Ironia
|
Już wiem kogo z twarzy przypomina mi Wilk! Nie mogłem przez to spać, ale już wiem ! :D
http://www.wisla.krakow.pl/_pliki_/w...8845244799.jpg http://www.fcbarcelona.com/web/thumb...OJAN_KRKIC.jpg Czyż nie podobni? :lol: Żeby tylko Wilk grał na tym poziomie co Krkić :D |
Cytat:
|
zapodaj ktoś linki z umiejętnościami naszego nowego Wilka :)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
z Wilka bedzie duze wzmocnienie.
WIELKA WISŁA 2010 |
Kolega dziennikarz był na treningu 1 dryużyny i powiedział, że Rios wsadza bramy jedna za drugą :-)
|
Cytat:
oj zapowiada się ciekawy sezon. popatrzcie na nasze skrzydła i atak (od lewej strony): Pi. Brożek, Paljic, Kirm, Pa. Brozek, Zurawski, Rios, Boguski, Malecki, Lobodzinski. 10 zawodnikow na 4 pozycje. podobnie w srodku pomocy. czterech zawodnikow na 2 pozycje. do pelni szczescia brakuje dobrego stopera i lewego obroncy jezeli Brozek na dluzej zostanie w pomocy Wilk: Decyzję podjąłem w 15 minut http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...em_w_15_minut/ |
Henio ma łęb to niech myśli... grajków ma wiec jak cos pojdzie nie tak to wszystko bedzie jego winą
|
Cytat:
|
A mi się najbardziej podobała wypowiedź Wilka że Wisła to przystanek na drodze do Anglii :lol:
|
Cytat:
Ogólnie dużo pracy Kasperczaka czeka |
Cytat:
Gdzies tez byla wypowiedz fana ligi Argentynskiej ,ze jak sie Rios dobrze zaaklimatyzuje itd to mamy najlepszego dryblera w lidze.A w sumie przy naszych Sadlokach i Polczakach to jest wielce prawdopodobne :) To mi sie wydaje bedzie taki Jasiu Paulista ale jeszcze lepszy ,i strzelajacy wiecej bramek.Takiego plkarza nam potrzeba bylo od dawien dawna. |
Cytat:
|
Cytat:
Bardzo jestem ciekaw jak potoczy się kariera Michała Nalepy , w swojej kategorii wiekowej jest jednym z najlepszych obrońców w Polsce , ta dzisiejsza bramka może da tez do myślenia Heniowi , że warto chociaz zapraszać na treningi Wiślacką młodzież . |
A ja mam troszke inne pytanie. Kto wie z jakim numerem będzie grał Rios?
|
Cytat:
Cytat:
|
Pozwolę sobie napisać o Patryku. Wielu z nas po nim 'jedzie'. Faktycznie, to co zrobił na zgrupowaniu w Niemczech było karygodne. Jego postawa od jakiegoś czasu była niepokojąca. Może to wina charakteru? Szczerze? Nie obchodzi mnie to! Ale pisanie, wyzywanie go od najgorszych do niczego nie prowadzi. Zastanawiam się, czy wy na siłę szukacie jakiegoś kozła ofiarnego? Był Mariusz Pawełek, teraz jest Patryk Małecki? Tak to wygląda. Mówicie, że nie ma formy. No to fakt, gdzieś uciekła. Ale pamiętajcie, że gdy reszta drużyny odpoczywała na urlopach, 'Mały' tułał się po świecie, żeby rozegrać 3 mecze w Tajlandii.
Nasuwa mi się jeszcze jeden wniosek. Może 'Mały' dlatego taki teraz nerwowy jest, bo włąsnie deprymuje go brak formy? Dajcie mu trochę czasu. I co najważniejsze, dajcie mu szansę. PS. Nie przypuszczałem, że kiedyś napiszę posta w obronie Patryka, bo sam mnie denerwował swoim gwiazdorskim zachowaniem, ale widząc jak się z niego nadupcacie, to aż wstyd mi się zrobiło. Owszem, pogubił się trochę, ale jeszcze nie jest za późno by wszystko naprawić. A my powinniśmy mu w tym pomóc. Ale nie w taki sposób jaki preferuje część użytkowników. Pozdro! |
Cytat:
|
No z tym tułaniem to przesadziłeś. Za karę tam nie pojechał. Z drugiej jednak strony jestem za tym że dać chłopakowi spokój, wtedy zobaczymy co z tego będzie.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 09:27. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl