Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Porady bukmacherskie (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=20)
-   -   Bukmacherki nadszedł czas... czyli nasze kupony (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=104)

Fuks 07.03.2010 19:47

Malaga przeciez tez jakies jaja odstawila. Dostali czerwoną, stracili bramke, w tej samej minucie był jeszcze karny, ale przestrzelony, i potem jeszcze dali sobie wbic dwie bramki 10 na 10. niezly weekend :D

Szarny 07.03.2010 20:24

swego czasu, na jakimś forum bukmacherskim widziałem system zwany "KRETYN" znany pewnie przez większość. Obstawiamy w kolejce danej ligi same największe kursy, oczywiście grając single. Ta kolejka w naszej i kilku innych ligach w europie była do tego stworzona.

kursy z Betclic'a:
Legia - Odra 2 10,00
Wisła - Arka 2 10,00
Śląsk - Jaga 2 3,50
Lechia - Polonia X 3,10
Ruch - Zagłębie 2 6,00

Tylko w 3 meczach nie wygrały najwyższe kursy:shock:
Oby jeszcze miała miejsce taka kolejka cudów, oczywiście tylko nie z udziałem Wisły.

1q2 07.03.2010 20:29

Ano rzeźnia
Mnie jak zazwyczaj uratował hokej - Koszyce+Salzburg

rocco - jakieś typy na noc;)?

bartek89TS 07.03.2010 20:35

Cytat:

Pierwotnie napisane przez rocco_1906 (Post 865841)
-Austria Wiedeń
-Salzburg
-Lyon
-Barca
-PSV
-Bayern
-Wisła
-Porto
-Dynamo Kijów
-Marsylia
-Leverkusen
-Legia

te zespoly dały dupy najbardziej w ten weekend(a ten sie jeszcze nie skonczyl).istna masakra dla kieszeni<LOL> :(

Jeszcze bym do tego dorzucił Malage, Olympiakos, Marsylie i Hoffenheim.W ten weekend postawiłem łącznie 11 kuponów, nie wszedł mi żadne, łącznie postawiłem na 53 mecze z czego na plus było 23, a 30 na minus...dramat..

Pawel.Busko 07.03.2010 20:48

Panowie darmowe bonusy w betsafe kogos interesuja? bonus w wysokosci 5 zl. A ten weekend bez komentarza...

rocco_1906 07.03.2010 21:51

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Pawel.Busko (Post 865914)
Panowie darmowe bonusy w betsafe kogos interesuja? bonus w wysokosci 5 zl. A ten weekend bez komentarza...

mnie interesują:) po takim weekendzie to nawet 5zł ucieszy;/ :) a na noc nic nie gram... trzeba odpoczac,napic sie piwa,obejrzec druga polowe Magic-Lakers i isc spac....

BRTS39 07.03.2010 21:54

Widze że nie tylko ja mam chu*** wekend. A to co sie dzieje teraz w meczu Bordeux - MHTC woła o pomste do nieba. czerwona kartka chyba przesadzona, gdyby jej nie było te 2 karne obronione miały by jakis sens a tak to chyba ****.

Arkas 07.03.2010 22:51

*urwa mać. Aż do meczu Interu byłem dumny jaki to piękny kupon miałem że wszystko mi się działo a tu Inter daje dupy i 3 dyszki idą się jeb*ć. Grali na Wisłę - sytuacji w w****u a bramek zero...

BRTS39 07.03.2010 22:56

Cytat:

Pierwotnie napisane przez BRTS39 (Post 865970)
Widze że nie tylko ja mam chu*** wekend. A to co sie dzieje teraz w meczu Bordeux - MHTC woła o pomste do nieba. czerwona kartka chyba przesadzona, gdyby jej nie było te 2 karne obronione miały by jakis sens a tak to chyba ****.

Wszystko było git do 94 minuty!!!!!!!!
KUR** NO GO MAC!!!!!

Kamson 07.03.2010 23:01

Cytat:

Pierwotnie napisane przez BRTS39 (Post 866029)
Wszystko było git do 94 minuty!!!!!!!!
KUR** NO GO MAC!!!!!

Ja z kolei obstawiłem, że Montepellier strzeli... nie strzelone dwa karne i bramka w ostatnich sekundach... :D
Skakałbym ze szczęścia gdyby nie to, że kupon i tak pare godzin temu udupiło Cagliari ;)

LuKaS TSW 07.03.2010 23:22

Na jutro taki kupon,wręcz ostatniej szansy:
Slavia-Budejovice 1
Valencia-Santander 1
Hawkins-McCulloch 1 i tu analiza do ostatniego spotkania:
Pojedynek, którego być nie powinno. McCulloh przez wielu w tym przeze mnie skazywany na pożarcie w trzeciej rundzie przez Tony'ego Drago niespodziewanie z Maltańczykiem wygrał. Niestety (dla niego) przygoda z MŚ skończy się na czwartej rundzie eliminacji. Rywal, Barry Hawkins na pewno nie zmarnuje takiej okazji jaką jest przeciętny rywal w ostatnim etapie walki o Crucible Theatre. Młodszy z Anglików błysnął tuż przed eliminacjami wygrywając turniej z cyklu Pro Challenge Series, który jak sam mówił pozwolił ponownie uwierzyć mu w swoje umiejętności i bardzo go podbudował. No naprawdę McCulloh nie ma żadnych argumentów aby awansować, zresztą to byłoby śmieszne gdyby zawodnik, który w obecnym sezonie ani razu nie znalazł się w fazie telewizyjnej, zagrał w najważniejszym snookerowym turnieju. Nie wiem jakim cudem ograł Drago, cóż, takie rzeczy się zdarzają, ale drugi raz niespodzianki nie będzie.

Fuks 08.03.2010 00:40

Devils, Ducks, NY Rangers under 5,5, Flyers na noc.

edit: Devils sie skompromitowali, Ducks dali sobie strzelic na remis 11 sekund przed koncem, reszta weszła.

BRTS39 08.03.2010 15:51

na którym buku jest możliwość przeglądania meczów z tygodniowym wyprzedzeniem do przodu? Na Bah można zobaczyć tylko dziś i jutro.

Maxior 08.03.2010 15:58

Lukas zagram to samo co ty z piły, oby siadło w końcu:P

pan Dudi 08.03.2010 15:59

Od siebie odradzam granie Liverpoolu dziś. Są osłabieni, a cały sezon w ich wykonaniu jest raczej nieprzekonujący, zwłaszcza jeśli chodzi o wyjazdy.

BRTS39 08.03.2010 16:01

Cytat:

Pierwotnie napisane przez pan Dudi (Post 866262)
Od siebie odradzam granie Liverpoolu dziś. Są osłabieni, a cały sezon w ich wykonaniu jest raczej nieprzekonujący, zwłaszcza jeśli chodzi o wyjazdy.

za późno :/ :D poradzicie coś na te moje zapytanie u góry?

Donki 08.03.2010 16:12

Cytat:

Pierwotnie napisane przez BRTS39 (Post 866256)
na którym buku jest możliwość przeglądania meczów z tygodniowym wyprzedzeniem do przodu? Na Bah można zobaczyć tylko dziś i jutro.

Betsson
Klikasz interesującą lige i sobie przeglądasz :)

BRTS39 08.03.2010 18:30

Wiem że wymagam dużo, ale może przy okazji przyda sie to innym.

Chodzi bardziej o cos takiego że moge kliknąć w czwartek i mam tam wszystkie zakłady na czwartek( równiez te śmieszne ligi).

Dziekuję Kamson

Kamson 08.03.2010 18:31

Cytat:

Pierwotnie napisane przez pan Dudi (Post 866262)

Pora na przełamanie ;)

Wigan - Liverpool 2
Valencia - Santander 1

Slavia P. - Budejovice 1
Bielefeld - Karlsruher 1

za 20 do wygrania 105.10

Cytat:

Pierwotnie napisane przez BRTS39 (Post 866365)
Wiem że wymagam dużo, ale może przy okazji przyda sie to innym.

Chodzi bardziej o cos takiego że moge kliknąć w czwartek i mam tam wszystkie zakłady na czwartek( równiez te śmieszne ligi).

na sts.pl masz kalendarzyk

Speedy 08.03.2010 18:50

Valencia - Santander x2

a co:foch:

londonfan 08.03.2010 20:50

Wigan - Liverpool 1x
Valencia - Santander 1

$iWu$ 08.03.2010 21:09

Cytat:

Pierwotnie napisane przez rocco_1906 (Post 865965)
mnie interesują:) po takim weekendzie to nawet 5zł ucieszy;/ :) a na noc nic nie gram... trzeba odpoczac,napic sie piwa,obejrzec druga polowe Magic-Lakers i isc spac....

http://www2.maturakibica.com/campaign/maturakibica/ rozwiązujesz test wpisujesz maila, na którego dostajesz vouchera 5zł... ;]

Vashut 08.03.2010 21:56

co to za bzdury, że Liverpool osłabiony, średnio lubię tą drużynę ale mniej więcej wiem na co ich stać i takie Wigan to na wyjeździe powinni powieźć trzy do zera- w składzie Lucas, Kuyt, Gerrad, Torres..
z tego co widzę w relacji nie mają farta- Torres trafił w słupek na początku a teraz już w plecy..

grzesiek632 08.03.2010 21:59

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Pawel.Busko (Post 865914)

Mnie by bardzo interesował;)
obecnie mam 0zł na konice w betsafe;P wiec wszystko się przyda.

1q2 08.03.2010 22:32

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Vashut (Post 866496)
co to za bzdury, że Liverpool osłabiony, średnio lubię tą drużynę ale mniej więcej wiem na co ich stać i takie Wigan to na wyjeździe powinni powieźć trzy do zera- w składzie Lucas, Kuyt, Gerrad, Torres..
z tego co widzę w relacji nie mają farta- Torres trafił w słupek na początku a teraz już w plecy..

To zupełnie tak jak my - w składzie Brożek,Kirm,Małecki,Boguski,Sobol , też powinniśmy powieść taką Arkę a tu wielki niefart i w plecy...:>

rocco_1906 08.03.2010 22:40

Cytat:

Pierwotnie napisane przez $iWu$ (Post 866455)
http://www2.maturakibica.com/campaign/maturakibica/ rozwiązujesz test wpisujesz maila, na którego dostajesz vouchera 5zł... ;]

buk zapłać:)

atbb 08.03.2010 23:02

nba na noc ktos cos poleci?

pan Dudi 08.03.2010 23:03

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Vashut (Post 866496)

Taka bzdura kolego, że dostałem cynka o osłabieniach od kolegi, który siedzi w premiership, więc przyjąłem to za pewnik i nawet nie sprawdzałem i postawiłem na Wigan za 6,2 w betssonie. Potem patrzę na składy, a są w nich ci, których miało nie być :D No, ale jak widać opłacało się. Dzięki uprzejmości panów z Wigan i Omniworld jestem na +500 i bardzo mi to pasi.

A poza tym, to z tego, co widziałem, to grasz już trochę, a tego posta przypisałbym raczej do gościa, który stawia "pewniaka", którego zna z nazwy i potem się dziwi "jak to możliwe, że przegrałem?".

A "takie Wigan", to Chelsea też powinna powieźć na wyjeździe 3-0, a sprawdź sobie ich ostatni wynik ;)

Vashut 08.03.2010 23:09

wolę sprawdzić wyniki Wigan z Mutd ;) 0-5 i 0-5 a ostatnio np. z Evertonem 0-3, to nie są zdecydowanie tytani własnego boiska, no ale cóż, tym razem się nie udało
pociesza mnie, że nie byłem sam, bo kursy leciały na łeb na szyję u wszystkich buków

a co do Liverpoolu- od zawsze Skorża chciał grać jak Benitez, i dobre nazwiska w składzie i niemoc zespołów podobna, i nawet ostatnie wyniki .. obyśmy nie skończyli jak oni

pan Dudi 08.03.2010 23:25

Miałem na myśli to, że potrafią sprawić niespodziankę z bardzo mocną w tym roku Chelsea, to dlaczego nie mieliby się pokusić o coś podobnego z Liverpoolem? Oczywiście, ryzyko było spore, bo L'pool, to L'pool, ale z takim kursem gra była zdecydowanie warta świeczki.

Fuks 09.03.2010 09:14

Cytat:

Pierwotnie napisane przez rocco_1906 (Post 866533)
buk zapłać:)

dostales z tego linka 5zł na betsafe? bo ja mialem taki sam link z innego forum, i 5 zł tez dostałem, tyle ze na betsson... roznicy mi to nie robi, bo konta mam w obu, tyle ze na betsafe tez bym chcial xD

rocco_1906 09.03.2010 10:26

również na betsson i również mi to różnicy nie robi hehe :)

LuKaS TSW 09.03.2010 10:29

Rocco się pojawił to się zapytam:D
Co sądzisz o tych dwóch typach:
Saipa-Tappara 2
Zug-Zurich 1

bo kursy dość ciekawe

edit: jakby się dało komuś z Was przekazać ten bonus ,to mogę oddać bo nie mam konta u internetowego buka,więc lepiej niech ktoś inny skorzysta:)

rocco_1906 09.03.2010 10:50

Cytat:

Pierwotnie napisane przez LuKaS TSW (Post 866663)
Rocco się pojawił to się zapytam:D
Co sądzisz o tych dwóch typach:
Saipa-Tappara 2
Zug-Zurich 1

bo kursy dość ciekawe

edit: jakby się dało komuś z Was przekazać ten bonus ,to mogę oddać bo nie mam konta u internetowego buka,więc lepiej niech ktoś inny skorzysta:)

Panie,ale żeś Pan mecze wymyślił:P

Saipa u siebie z Tapparą do tej pory dramatycznie słabo.z resztą na wyjezdzie tez szału nie było.z tym że to teraz Saipa ma zwyżke formy a Tappara odwrotnie.pachnie remisem:)

W Szwajcarii rownie ciezki mecz i tez wszystko sie moze zdarzyc.jakbym mial grac to chyba na over 5,5.

Mnie dzisiaj kusi Kometa Brno.ale odnosnie tego jeszcze sie postaram wypowiedziec pozniej

LuKaS TSW 09.03.2010 10:53

Tym się kierowałem:
Sezon zasadncizy w lidze fińskiej zmierza powoli ku koncowi. Jednak im bliżej konca tym emocje wieksze. Dzisiejsi rywale walczą o bezposredni awans do fazy play off. Bliżej tego jest drużyna gości gdyż im brakuje tylko 3 pkt. oczko wyżej do odrobienia ma drużyna SaiPy. Stawiam tu na gości gdyż prezentuja w ostatnich meczach wyższą formę. W ostatnim spotkaniu przydażyła im sie wpadka bo przegrali z TPS ale ten zespół także ma o co walczyć. Saipa nei zachwyca Zwycięstow chocby z Jokieritem bardzo skormne a przecież ten zespol jest w totalnym dołku.
Historia spotkan przemawia zdecydowanei za Tappara:
Tappara - SaiPa 2-3 sd http://www.forum.bukmacherskie.com/i...lies/minus.gif
SaiPa - Tappara 1-3 http://www.forum.bukmacherskie.com/i...ilies/plus.gif
Tappara - SaiPa 6-1 http://www.forum.bukmacherskie.com/i...ilies/plus.gif
SaiPa - Tappara 2-4 http://www.forum.bukmacherskie.com/i...ilies/plus.gif

SaiPa wygrała tylko raz i to w dodatku po dogrywce. Jutro zapewnie zoabczymy wspaniale widowisko bo obie druzyny walcza tylko o zwyciestwo i to w regulaminowym czasie gry. Ale zwycięsko wyjdzie Tappara

Analiza początek play off w szwajcarskiej National League. Wydaje mi się że ten mecz ma tylko jednego faworyta, którym jest 3 drużyna sezonu zasadniczego EV Zug. Jej przeciwnikiem będzie 6 drużyna sezonu zasadniczego ZSC Lions, która w ostatnim czasie prezentuje się fatalnie. Na 10 ostatnich meczów wygrali tylko 3 i to z drużynami typu Biel czy Rapperswil. Natomiast mój faworyt ostatnio znakomita passa. Na 10 spotkań u siebie 9 zwycięstw. Widać że forma przyszła w odpowiednim momencie.
W tym sezonie obie drużyny spotkały się 4-krotnie
ZSC Lions vs. EV Zug 4:5 (Po karnych)http://www.forum.bukmacherskie.com/i...ilies/plus.gif
EV Zug vs. ZSC Lions 6:4http://www.forum.bukmacherskie.com/i...ilies/plus.gif
ZSC Lions vs. EV Zug 4:1http://www.forum.bukmacherskie.com/i...lies/minus.gif
EV Zug vs. ZSC Lions 5:0http://www.forum.bukmacherskie.com/i...ilies/plus.gif
Widzimy że u siebie Zug odniósł 2 przekonywujące zwycięstwa, zatem aktualna forma, bezpośredni bilans spotkań oraz własna tafla przekonują mnie że jutro będzie pewne zwycięstwo gospodarzy.

pan Dudi 09.03.2010 11:24

Fiora- Bayern drużyna gospodarzy wygra 1 bramką po kursie 4,25.

rocco_1906 09.03.2010 12:07

Salzburg - Medvescak
Slavia - Litvinov
Kometa Brno - Mlada Boleslav
Karlovy Vary - Kladno 1x
Iserlohn - Eisbaren over 5,5

kurs: 7,26

i tak nie wejdzie :P

LuKaS TSW 09.03.2010 13:18

Dwa kupony na dziś:
Saipa-Tappara x2
Zug-Zurich 1x
Brno-Mlada Boleslav 1x
za 25 zł do wygrania 60 zł

Aue-Unterhaching 1x
Fiorentina-Bayern 2 (awans)
Crewe-Grimsby 1
West Bromwich-Sheffield W. 1
za 25 zł do wygrania 88 zł

$iWu$ 09.03.2010 13:38

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Fuks (Post 866626)
dostales z tego linka 5zł na betsafe? bo ja mialem taki sam link z innego forum, i 5 zł tez dostałem, tyle ze na betsson... roznicy mi to nie robi, bo konta mam w obu, tyle ze na betsafe tez bym chcial xD

Kolega proponował prawdopodobnie 5zł w betsafe, ale jak się zarejestrujesz z jego linka(polecenia). Więc jak masz konto to odpada...

Szarny 09.03.2010 13:48

na dziś

Sunderland - Bolton 1
West Bromwich Albion - Sheffield Wednesday 1
Levadia Tallinn - Trans Narva 1

kurs 4,76

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 14:22.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl