![]() |
Od Błaszcza to się należy odstawić, bo gdyby nie on to już w ogóle żadnych akcji by nie było. Jak sam ciągnie każdą akcję to niech i sobie z raz strzeli. Z resztą jak wystawiał patelnie innym to walili na bramkę rugby, więc miał prawo się w****ić.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Ja nie rozumiem jednego. Skoro mieli wymarzony bojkot na narodowym w Chorzowie (koniecpzpn), udały się "znicze", nawet w Bydgoszczy gdzie po ogromnych wtopach na trybunach było "leeeoooo" stadion był w połowie pusty, to dlaczego nie poszli dalej? Przecież z tytułu towarzyskich też wpada kasa, też reklamują się sponsorzy (biedronka :P -> buaahahahaha), też kibice płacą za wejściówki.
Już im się odniechciało? Wiem, że na portalu zbierają kasę, sam zasiliłem ich dwoma stówami, ale nie o to chodzi. Wiem ile kosztuje ksero, ale do jasnej ciasnej nie mogliby dać podrukować ochotnikom na własnym pececie? Albo załatwić reklamę na stronce wzamian za reklamę? Odbioru lepszego by nie mieli. |
Cytat:
A poza tym- głowa do góry- Kamerunu nie będzie na Euro 2012:P |
ja *******e co Ci pilkarza graja, co ten Smuda wyprawia z ta kadra, oczywiscie wedlug niego nie licza sie wyniki, liczy sie styl ofensywny
tylko my huja gramy ;| szkoda gadac, Lewandowski(Mesjasz Polskiej Pilki) mial jedna sete i s*******il kiedys to z checia sie kadre ogladalo, a teraz 4 mecz bez bramki strzelonej, |
Cytat:
PS. "kopaczom", "komentator" i "reprezentacja" :-) |
Przede wszystkim, to musimy dmuchac i chuchac na pilkarzy, ktorzy potrafia grac(a takich mamy niewielu). Smuda powinien kleknac przed Borucem i ladnie go przeprosic za wszystkie chamskie wypowiedzi. Prawdziwy profesjonalista pogadalby z Arturem i przekonal go do pewnych rzeczy(wiadomo, ze Boruc to bardzo specyficzna osobowosc - nie interesuje sie pilka, nie integruje sie w grupie, itp), Smuda wolal sie z niego naigrywac w prasie.Nie mowie juz o Kosowskim. Gdzie jest Glowacki? Wole(bo jednak bledow popelnial dosc sporo) ogladac go, niz Glika czy Sadloka, i innych z mlodego pokolenia.
|
Smuda, gdzie te cuda?Ale jest postęp, już tylko 3 w plecy :D
|
Jeszcze więcej Glików i Sadloków w kadrze. A Głowa nie powoływany ... . Już nie mogę się doczekać emocjonujących występów naszych odmłodzonych stoperów na euro 2012.
|
Cytat:
Tylko, że my się cofamy. Na mój gust w pustych łbach kopaczy tworzy się taki schemat: ooo dzisiaj nie gramy z aktorami to znów będzie w*******. Można przegrywać z mocniejszymi - to jest normalne- gorzej że nie widać żadnego pomysłu. Dodatkowo dla mnie charakterystyczne jest jak Smuda miota się przy 0-0 ale już po pierwszym golu kompletnie "siada" i widać u niego na zbliżeniach twarzy bezradność. |
Zapatrzone w gwiazdeczki lecha (lub byłe), dodatkowe ściągające szrot z naszej ligi lub też totalnie bez formy piłkarzyny trenerskie beztalencie...
|
Smuda chyba za duża grał w FMa:lol: Co w tej kadrze robi Glik, co on robi w Palermo? Przecież on tam w depresje wpadnie, najgorsza liga dla obrońców, a go ośmiesza 4 siła Afryki... Wystawianie Sadloka na lewej obronie to też pomyłka, przecież on w Ruchu połowe tylko przekracza przy rzutach wolnych, a w dzisiejszych czasach boczni obrońcy muszą wspomagać skrzydłowych...
Oj nie wierzę coś w Smudę. Jego wizja tej reprezentacji jest za bardzo kolorowa, nawet Włochom nie idzie masowe odmładzanie składu, a co dopiero w tym jakże obsypanym talentami kraju... |
Dobry tekst z weszlo
http://www.weszlo.com/news/5389 "O Jędrzejczyku - nazywanego przez Smudę "Jędrzejczakiem", co jest jednak obciachem konkretnym - selekcjoner powiedział: "Ciekawy chłopak, widzę w nim potencjał. Podobał mi się wiosną w Kielcach. Teraz trzepnął trzy bramki w meczu z Arsenalem. To doda mu pewności siebie. To jest dobry moment na debiut. Rzucam go na głęboką wodę i niech pływa". Chodzą słuchy, że "Franz" wrzucił biednego Jędrzejczyka na głęboką wodę do hotelowego basenu i legionista niestety już nie wypłynął. Z tego powodu w Szczecinie go nie zaobserwowano." :D PS: Lewa strona obrony dzisiaj to byla tragedia. Latali po niej gracze Kamerunu jak po polu... |
Polska gra z meczu na mecz coraz gorzej to są te przygotowania do Euro?
|
Żewłakow: "Weź, kur..." :rotfl:
|
Zastanawia mnie fakt dlaczego w kadrze nie ma w kadrze Grosickiego.Obecnie bije na głowę Brożka czy Peszke,którzy grali w tym meczu,nie wspominjąc o ławkowiczach typu Boguski ;/
|
Cytat:
|
Mnie to śmieszyło do dzisiaj bo można przegrać mecz 2 ,3 ale nie każdy,ludzie każdy nas leje,śmieją się na całym świecie z kraju gdzie mieszka ponad 35mln ludzi
Zero ambicji,honoru Czy wyjdziemy z grupy? My nie wyjdziemy z połowy! |
Trochę przesadzasz 98% globu nawet nie zarejestruje tego wyniku. Więc troszkę pokory ;]
|
Zewlakow, to jedyny facet z jajami w tej grupce. Widac, to bylo zwlaszcza w III czesci meczu(tego dokumentu Orange Sport, szczerze polecam). Zal mi go, bo oprocz Blaszczykowskiego, to nie ma z kim grac(gdzie stoperzy pokroju Baka, Waldocha, Jacka Zielinskiego, Hajto czy Klosa?).
http://www.youtube.com/watch?v=gPJpUxdeQNU - klasyka :D. Boruc najlepszy ;). |
O Meczu w skrócie : http://www.youtube.com/watch?v=Chhp-...embedded#at=27
|
Cytat:
|
w wielu reprezentacja do składu włącza się także bardzo młodych zawodników
przykładowo w dzisiejszym meczu Kamerun miał jednego z 92r. dlatego tez nie rozumiem po kiego jest U-23 która gra w nic nie znaczących turniejach, po kiego dwa razy się kompromitować, na co nam ci zawodnicy? czemu taki Majewski z Nothingham gra U-23 a nie w "pierwszej" podobnie Janczyk co tam(U23) robi Stachowiak który nie ma miejsca nawet w Górniku Z. ktoś to ogarnia? |
Nasi zawodnicy powinni sie schowac w okopach i przez pare lat nie wychodzic. I jak tu sie dziwic, ze Koscielny nie spotkał sie ze Smuda i liczy na gre dla Francji.
|
Weszlo:
Cytat:
|
Cytat:
|
ja wiem
retorycznie pytam z frustracji i niemocy :-/ :(((( |
A Wy po Smudzie czego się spodziewaliście. Że dziwne powołania?on myśli,że jest w lidze polskiej. W sumie poza walnięciem bidonem w łeb z taktyką jest na bakier,a jeśli dodamy od tego,że ma szrotowy materiał to nie dziw,że średnia z dwóch spotkań to 4,5 bramki w tył. Glik,Sadlok,z całym szacunkiem ale trener kadry nie powinien się na takie numery nabierać. Powinien mieć ogląd sytuacji,realny a nie zmyślony.
|
Wisła brak Obrony, Reprezentacja Polski brak obrony
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 18:32. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl