![]() |
Też to widziałem, ale nawet nie próbuje tego pobierać bo z YT to jest 99% szans na chwasta w środku. Te patche dodają tylko aktualizacje i spokojnie można grać na "oficjalnie" scracowanym przez skidrow 12.0.4, jesli komuś nie przeszkadzają troche starsze składy, a zmiany w silniku gry są kosmetyczne...
|
Mam pytanie. Czy ktoś na wersji 12.0 kupował do większego klubu europejskiego Carlosa Fierro? Od następnego (czyli w moim przypadku 2 sezonu) będzie grał u mnie w Valencii i nie wiem czego się po nim mogę się spodziewać. Podobno jeden z większych talentów obecnego FM'a.
|
Cytat:
|
Mam pytanie , wiem że może wydać się głupie , ale jestem nowicjuszem w grze. DLaczego nie mogę robić transferów dowolnych zawodników, tylko mam ograniczone pole manewru? Np. w z ligi włoskiej piłkarze są niedostępni - nie można ich kupić?
http://www.wislakrakow.com/forum/dat...AAAElFTkSuQmCC http://www.wislakrakow.com/forum/dat...BJRU5ErkJggg== |
a jakie ligi masz zaznaczone jako grywalne im wiecej lig tym wiecej zawodnikow masz
|
http://allegro.pl/football-manager-2...469684656.html
powiedzcie mi - z tym jest wszystko ok? bo jeśli konto z zarejestrowaną grą, to wygląda na to, że tylko należy ją sciągnąć i można grać na oryginalce, a konto jest twoje, bo zmieniasz dane. prawda? |
posiada ktoś może fmrte 5.0 beta? link z kilku stron wcześniej nie dziala...
|
http://www.sendspace.pl/file/d86492b9fe3a15f74d991e2 nie jestem pewien czy dobrze wgrałem :)
|
Nie działa mi to :/
|
Weź sobie zapłać za tego FMrte nie jest drogo coś ok 20 zeta ja dałem i nie narzekam :) A starsze wersje już nie działają....
|
Nie ma ktoś ochoty zagrać przez sieć? :)
|
Mam pytanie, na początku przepraszam,że prawie post pod postem.Do rzeczy Czemu mi nie działają Skórki ani Backpacki? Robię to co w instrukcji mimo twego w grze nie mam....
|
Panowie rok 2013 fm 12 potrzebuje pilnie jakiegos zajebistego bramkarza oraz bramkostrzelnego napastnika i ofensywnego srodkowego pomocnika na poziomie Meliksona lub nawet lepszego. Gram Wisla na transfery lacznie do wydania 10 mln euro.
|
Skad moge sciagnac glowny edytor do fm12(pirat)
Potrzebuje zeby stworzyc swoj klub |
Cytat:
|
Jak wam się widzi Fm 2013
|
Cytat:
|
Cytat:
Tryb 3D co prawda dalej nie zachwyca, aczkolwiek podoba mi się rozwinięcie roli współpracowników. W końcu nie będzie zatrudnij i zapomnij, tylko się czymś będą zajmować :D |
Znów sięgnę po kolejnego FMa i będę marnował dziesiątki godzin przed monitorem :(
|
arrosmay może w nastepynch latach juz 3D bedzie lepsze :) Mario NH jeśli twierdzisz ze marnujesz czas na FM to nie kupuj nowej i nie bedziesz gral i problem masz z glowy ja tam juz doczekac sie nie moge
|
Jaki klub polecacie w którym można spokojnie budować potęgę przez 2-3sezony??Grał ktoś może Termaliką,albo Wartą???.Przy okazji może ktoś zapodać uaktualnienie do FM 11 na wrzesień 2012 byłbym bardzo wdzięczny
|
orientuje sie ktoś kiedy ma być FM 13 ? :D
|
Pod koniec listopada ponoć.
|
może ktoś zapodać uaktualnienie do FM 11 na wrzesień 2012 byłbym bardzo wdzięczny
|
ma ktos dobrego linka do FMa ? Cierpie na brak zajec i zagral bym sobie moze byc 2011 wersja nawet
|
Cytat:
|
pytanie czy dodatki typu logopacki kitspaki i facepaki z FM11 będą działały normalnie w FM12 ????????
|
Siema mam pytanie.Gram Wisłą drugi sezon wszystko idzie elegancko.Wygrałem wszystkie polskie trofea i wszedłem do ligi mistrzów ,tylko mam problem bo jakiś pedał chce przejąć klub a przy okazji zatrudnić jakiegoś bencwała na moje miejsce .Miałem embargo no ale w końcu nic z tego nie wyszło.Czy spotkaliście się z czymś takim? I czy ewentualnie Boguś dalej będzie u mnie szalał i próbował sprzedać Wisłę :)
? |
Mi się parę razy zdarzyło, że klub został przejęty przez kogoś innego - czasem mnie zwalniano, a czasem zostawałem jako trener, bo "cieszę się popularnością wśród kibiców". Nie ma reguły czy dalej będzie próbował sprzedać, czy nie. Zobaczysz :)
|
Cytat:
Takze radzilbym sie nastawić na to, ze dalej bedzie chcial komus sprzedac klub. |
U mnie za każdym razem ktoś klub kupuje, głównie Jakub Jarosz. Nie wiedziałem nawet, że jest taki dziany.
|
u mnie zawsze w 2 badz 3 sezonie Jarosz jest włascicielem.
Śmiech będzie wiekszy jak za rok Cupiał naprawde sprzeda klub |
raczej wina cracka, ja mam oryginał i jest elegancko :) teraz oryginał kupisz za niewiele ponad 70 zł :) o ile nie mniej, steam Ci wszystko zaktualizuje i hulasz na wszystkich bajerach :) cracki są obecne do wersji 12.0.0 do 12.0.4, powyżej już nie było
|
Podrzuci ktoś tego patcha 12.0.4 bo za uja nie mogę znaleźć aktualnych linków ?
|
w końcu po kilku godzinach szukania i kombinowania odpalłem FM12 i szkocką 3lige tylko kolejny mankament gdzie trzeba poprawnie wgrać grafike .Pytam bo wgrałem zgodnie z tradycją do folderu FMa 12 w moich dokumentach ale po odpaleniu gry nie ma ani herbów ani logosów ani kitsów.Przy okazji gdzie sie ustawia zadania dla asystenta tak by odpowiadał za sparingi???
|
Cytat:
|
Jeżeli ktoś szuka dość ciekawego klubu, to polecam TSV 1860 Monachium. Niby 2.Bundesliga ale jak wszystko poukładacie to w pierwszym sezonie macie szanse awansować do 1 Ligi i wcale nie jesteście bez szans, bo obecnie sam jestem w 2 lidze ( jest 10 Styczeń 2012) to zdołałem pokonać Borussię Dortmund 1-0, zremisować z Schalke 2-2 i z Bayernem Monachium 0-0. Taktyka którą gram to takie dziwne 5-4-1 bo skrzydłowi są wysunięci i FM czyta tę taktykę jako 5-2-3 a wygląda ona tak:
BR PO-ŚO-ŚO-ŚO-OL PŚ PŚ OPL OPP N Na 13 meczy które rozegrałem nie przegrałem żadnego 3 remisy i 10 zwycięstw.Z 13 miejsca na którym byli kiedy ich przejąłem są obecnie na 1 miejscu i mam tyle samo punktów co SpVgg Greuther Furth i jedno oczko więcej niż Fortuna Dusseldorf. Żadnych transferów nie zrobiłem oprócz tego że ściągnąłem za 12,25 mln zł Tim-a Krula z Newcastle a to tylko dlatego że miałem dobrą sytuacje finansową. Mam nadzieję że komuś przypadnie ta drużyna do gustu jak coś to mogę podrzucić screena z taktyką i wynikami :-). |
polecam Rangers 3liga i 1milion na transfery.Nawet można zrobić ciekawy team.Teraz tylko potrzebuje dobrego bramkarza do Rangersów może być z wolnego transferu.Kogo polecacie???? . A przy okazji po wgraniu grafiki wyskoczył error XML i teraz niby wszytko śmiga ale czcionka i napisy w grze są rozmazane? jak to naprawić????
|
FM 2013 2 listopada oficjalne info.
|
najlepszy FM to 2008 :D
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 09:51. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl