![]() |
Może dzisiaj "mecz życia" rozegra Pilarz ;> Chciałbym...
|
Już 1-0 i koniec iluzji
|
Cytat:
|
I oto mamy gol Amiki...
|
I to by było na tyle...
|
Janoszka zdecydowanie frajerem 26 kolejki, ale ... ja wcale nie jestem przekonany, że np Ćwielong by to strzelił, czy "stary" Brożek.
1:0 - to by było na tyle w kwestii mistrzostwa dla Wisły w tym sezonie Cytat:
Cytat:
co do Śląska to jestem przekonany że tylko my stracimy z nimi punkty |
o co Wam chodzi? Co Wy myślicie , że Lech to teraz wszystko będzie wygrywał?
|
Predzej czy pozniej musial pasc. Zostaly 4 kolejki i zobaczymy co bedzie. Jesli w meczu z Legia nie bedzie 3 pkt to odpadamy z walki o MP. Legia tez nie moze grac na remis i to jest dobra wiadomosc.
|
Lewandowski w 43. minucie czyli do szatni. A Ruch też mógł strzelić, ale sam na sam z Kotorowskim zwalił zawodnik Niebieskich.
A co do mistrzostwa, to przesadzacie z tym pesymizmem. Jest druga połowa jeszcze, Kolejorz zalicza wypad na Śląsk a wy już płaczecie. |
To co zrobil Janoszka to mistrzostwo swiata.Moze jakims cudem wyrownaja w 2 polowie
|
Nie będę się brzydko wyrażał, powiem tylko tyle, że gorszej kolejki jescze nie przeżyłem
|
Śląsk , Polonia łatwo skóry nie oddadzą
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Przestańcie płakać, że po mistrzostwie. Lech ma jeszcze przynajmniej 2 ciężkie mecze. Natomiast osobną kwestią jest, to że o mistrzostwo będzie faktycznie niezwykle ciężko. Nasze mecze z Legią czy ŁKS też łatwe nie będą. Niestety, ale ten sezon jest popisem frajerstwa drużyn aspirujących do mistrzostwa. Jeśli w przypadku Lecha można mówić o złym przygotowaniu przed rundą czy zejściu powietrza po odpadnięciu z UEFA, tak Wisła czy Legia dziś powinny mieć już zaklepane trofeum. Do końca już bardzo blisko, a więc wkrótce dowiemy się kto zasłużył na miano frajera sezonu, a tym samym nie zasłużył na mistrzostwo bo to jak wiadomo zdobywa się ligą a nie potyczkami z czołówką, a i tą mamy nieciekawy bilans.
|
Herban- Polonia na pewno bedzie walczyc do konca bo na puchary jeszcze ma szanse a Slask jestem pewien ze albo z nimi zremisuje albo wygra
|
macie może link do meczu Lecha z Ruchem?
|
Czy Lechia Gdańsk ligowy mecz z Lechem gra u siebie czy na wyjeździe?
|
Cytat:
|
Cytat:
Śląsk nie będzie gryzł trawy, Lech tam wygra i to łatwo, bo będzie miał taką potrzebę. Polonia natomiast już sobie dała spokój z walką i stanie się to, co już tu kilka osób prorokuje, czyli Lech wygra w lidze a Polonia będzie w finale PP. Jedyną nadzieją może być Lechia, ale oglądając czasem mecze Braci z Gdańska muszę przyznać, że niestety nie mają argumentów, żeby podjąć walkę w Poznaniu. Jakoś tak czarno to widzę... |
Dobre wyniki Bełchatowa pozwalają mi jeszcze wierzyć w to, że Polonii będzie się chciało zagrać dobre spotkanie z Lechem.
Lech będzie musiał wygrać wszystkie mecze do końca - tak samo jak Wisła i Legia. Jak widać po wielu spotkaniach w tej rundzie - nie ma już w polskiej lidze zdecydowanych faworytów, bo i Lech, i Legia, i Wisła frajersko tracą punkty ze "słabeuszami". Biorąc pod uwagę to jak wszyscy "faworyci" grają w rundzie wiosennej - to GKS najbardziej zasłużył na MP. |
Cytat:
Cytat:
|
Ależ bramka Ruchu, cudo! :D
|
Gooolllll!!!!!!!!!!!!!!
|
GOL no brawo Ruch walczą chłopaki,walczą
|
Herban- Czytam ze zrozumieniem, mam inne zdanie i tego nie zmienie
|
Brzyski jak Aurelio. tylko wytrzymac !!
|
Nie liczyłbym na czyjeś niepowodzenia. Mistrza nie zdobytwa się czyimiś wpadkami, tylko własną dobrą grą. Wisła ma być mistrzem ? Ok, wygrajmy co mamy do wygrania i mistrz będzie. Ale jak ma się do rzeczywistości sytuacja, w której samemu traci się punkty, a później naiwnie liczy, że pogubią je inni ?
|
Kapitalna bramka Ruchu 1:1 :D
|
Amice na drodze może już sytanąć tylko Lechia ale czy tak się stanie(Ruch też jest za słaby w roli gościa)?[/QUOTE]
Za tydzień Lech jedzie do Wrocławia musi tam zgubić punkty a my musimy wygrać z Legią i wracamy na 1 miejsce tylko pytanie na jak długo. |
Ja .......ę.. łał! :)
|
Ruch przez to co prezentuje zasłużył sobie na ta bramkę
|
dawac ruch .jeszcze jeden.
|
gol dla Ruchu! Ale dam sobie rękę uciąć, że i tak to Lech zwycięży... ;/
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Bik- zgadzam sie z toba w 100%
|
janoszka znowu spiepszyl
|
Obstawiamy zakłady w takim razie czy Lech strzeli w doliczonym.Na moje jak zawsze będą mieli fuksa po słabej grze ale wygrają.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 08:33. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl