![]() |
Zuraw juz wiekowy ale mysle ze 2 sezony moze jeszcze pograc:)
|
hm jeżeli Makinwa na wypozyczenie to licze na Miliinkovica i ze zainwestuja kase w bardzo dobrego srodkowego obronce. Jezeli chodzi o prawego obronce licze na Kowalczyka albo Braza.
Zuraw, Makinwa na wypozyczenie, Kowalczyk, Milinkovic, zajebisty mlody stoper i nie jest zle:) |
Żuraw - świetnie. A co z Makinwą?? Brożek, Żurawki, Boguski, Makinwa. Taka rywalizacja w ataku robiłaby wrażenie...
|
Cytat:
|
No zaraz chwila... to Żuraw jest bez klubu?!
|
Tak teraz mu sie skonczyl kontrakt
|
|
Cytat:
|
Jak wynika z naszych informacji niebawem stoper Wisły Kraków, Marcelo zostanie zawodnikiem PSV Eindhoven. Holendrzy od dawna wyrażają zainteresowanie młodym zawodnikiem, a w najbliższym czasie rozmowy mają zostać sfinalizowane.
Nieznana jest kwota transferu Brazylijczyka do PSV, jednak od jakiegoś czasu w mediach pojawiają się szacowane sumy rzędu 2,5-3 mln euro. Być może Marcelo podpisze kontrakt z PSV już w najbliższym tygodniu. wisla-online.pl natomiast chlodzi glowy... |
|
AHA................. Za Marcelo to ja dziękuje ;/;/
Aha panowie posłuchajcie : Zbymak mówił o transferze zachodnim, więc chyba Cypr odpada ? |
Ojoj, oby się mylili. Bo jeśli tak będzie, to nawet największe wzmocnienia w ataku nie zatuszują "tyłów" ...
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Tylko faktycznie co z tego, jeśli okaże się, że Marcelo odchodzi? Zostaniemy z jednym stoperem...
Mam nadzieję, że tym razem wisla-online się myli. Ciekawy jestem co z tym Milinkovicem...Zbymak, powiedz coś jeszcze, co wleje ciepło w nasze serca:D |
Tylko co z tego jak nam rozpieprzą całą obronę.
Dlaczego nie zablokowali transferu Głowy jak wiadome był, że na Marcysia będą chętni. Wreszcie kupiliśmy bramkarza a tu środkowi obrońcy się kończą, choć mam nadzieję, że mają jakiegoś innego na oku. A kupno Żurawia to bardzo dobry ruch marketingowy ze strony naszego klubu. |
Tylko faktycznie co z tego, jeśli okaże się, że Marcelo odchodzi? Zostaniemy z jednym stoperem...
Mam nadzieję, że tym razem wisla-online się myli. Ciekawy jestem co z tym Milinkovicem...Zbymak, powiedz coś jeszcze, co wleje ciepło w nasze serca:D |
Cytat:
|
Wydaje mi sie że jesli marcelo odejdzie to napewno kupią przynajmniej 2 obrońców. Przeciesz nie brali by napastników jak w obronie by było 3 zawodników
|
Mam nadzieje ze Marko Milinkovic przyjdzie do nas, jak pisza portale zwiazane z Wisla to jutro badz we wtorek ma byc zaprezentowany :)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
zbymak, idź spać już bo coraz większe nadzieje robisz :)
Żuraw, Makinwa, Milinković, Marcelo zostaje, dokupić obrońców...pięknie, pięknie :) |
juz nie ma na wisla online artykułu o Marcelo ..
|
Jeszcze wczoraj była tu grecka tragedia. Jak to się wszystko szybko zmienia..
|
Zbymak mówil ze jezeli bedzie dobra oferta za Marcelo czy innego piłkarza Wisły to nie bedzie sentymentow
|
Legia negocjuje z Kislyakiem. Szkoda, że Wisła nie zainteresowała się tym graczem bo byłby dobrym wzmocnieniem środka pola za nieduże pieniądze :/
|
Cytat:
|
Kislyak byłby dobrym ruchem, Sobol swoje lata już a Kislyak mógłby okazać się dobrym zastępcą. I chyba kończy mu się kontrakt no ale to nie my robimy transfery:)
|
Spojnie . Do srodka mamy jeszcze Gułe i Jirska który sie może obudzi
Do obrony przyjdzie 2 w miare dobrych, na skrzydlo jeden i MP mamy ;d |
Jak teraz zobaczyłem wszystkie transfery Legii i sprawdziłem przynajmniej CV zawodników, niektórzy wyglądają naprawdę dobrze. Mam przeczucie, że Skorża niedługo powie: " W Wiśle tego nie miałem".
|
Cytat:
|
Cytat:
..przynajmniej tak pdoaje goool.pl |
Ale dopiero po Legii widać, że ona rzeczywiście robi wszystko żeby zapełnić stadion. Transfery, fajne sparingi, m.in. z Arsenalem na Ł3 w sierpniu. Wiadomo, że stadion Legii ma być zdecydowanie wcześniej otwarty, ale życzę sobie, aby Wisła też znalazła jakiś ciekawy, profesjonalny sposób na zapełnienie stadionu po brzegi na KAŻDY mecz. Pzdr
|
Cytat:
Sama MAGIA Wisły przyciąga....:) |
to nie jest forum Legii nas interesuje tylko nasza Wiselka!! Transfery do klubu dopiero sie zaczynaja wiec nie ma sie co martwic
|
Cytat:
Bądźmy poważni, już nie te czasy ;) |
Cytat:
|
Ja myślę że najlepszym sposobem będzie ostre zapieprzanie w pierwszych fazach LE i to będzie najlepsza reklama za darmo na polsacie czy też tv4 Jak chłopaki dadzą z siebie wszystko dobrze grając przejdą pierwszą rundę to wielu osobom przed telewizorami się pojawi pierwsza iskierka w głowie o nieźle grają może pójdę na meczyk, druga sprawa zobaczą o jak ten stadion ładnie wygląda nie to co kiedyś i jakie ładne boisko, druga iskierka. I tylko im dać łatwy dostęp do biletów to będzie najlepsza reklama powrót Wielkiej Wisły nie żadne chwyty marketingowe tylko powrót do dobrej gry i magii.
|
Ok, kupiliśmy już Jovanicia i Żurawskiego. Teraz nam potrzeba: napastnika ( Makinwa ), drugiego napastnika: np. młody, obiecujący ten Kameruńczyk, skrzydłowego: Milinkovic, środkowy pomocnik ( tutaj się martwię, gdyż żadnym ŚP się oficjalnie nie interesujemy, a jest do wzięcia choćby Cetnarski i koniecznie potrzebny jest stoper oraz boczny obrońca. Oby w trakcie obozu w Niemczech pojawili się zawodnicy na te pozycje.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 15:53. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl