![]() |
Mam pytanie. Ile biletów można kupić na 1 KK ? Czy każdy kto chce kupić bilet musi mieć wyrobioną KK ?
|
Na 1 KK możesz dostać jedną wejściówkę na dany mecz. Możesz nabić 2 mecze (np. Wisła-Zagłębie i Wisła-Apoel) lub też cały karnet (czyli 9 meczy).
Na Ligę Mistrzów i Ligę Europejską nie potrzebujesz KK, bo organizatorem jest UEFA. Na ligę natomiast KK musisz mieć. Pozdrawiam |
do zakupu biletu nie potrzebujesz KK wystarczy tylko: imię, nazwisko i pesel danej osoby jednak przy wejściu na mecz osoba wraz z biletem musi okazać KK
|
Niech mi ktoś powie - czy można posiadać karty kibica dwóch różnych klubów ? Mieszkam w łódzkim i czasem jeżdżę na mecze GKSu, dzisiaj chciałem jechać zobaczyć mecz z Lechem, ale jak to wykluczy możliwość wejścia na R22 to podziękuję
|
Dzięki :) Czyli bilety dla znajomych mogę kupić bez problemu, ale aby mogli oni wejść na stadion muszą mieć KK tak ?
|
Na LM nie trzeba miec KK, na lige tak.
|
Podziękował.
|
Cytat:
Cytat:
|
ja mam szybkie pytanko. czy ktoś się orientuje czy jutro kasy są otwierane jak zwykle o 11 ? czy wcześniej, próbuję znaleźć info o innej godz otwarcia ale nic nie widzę...
|
- poniedziałek – piątek godz. 11:00-20:00
- sobota – niedziela, godz. 10:00-16:00 |
Luki dzięki wielkie;)
|
Cytat:
Żmijka kiedyś pytała bo miała taką sytuację tylko że z Lechią. i z tego co pamiętam powiedzieli jej ze może wyrobić sobie 2 kartę w Gdańsku. co do tej naklejki: logicznie myśląc to zgadzam się z Tobą w 100% ale sam wiesz że w naszym klubie tacy ludzie nie pracują. bo przecież kupując bilet musisz mieć ze sobą potwierdzenie bo kretyn w kamizelce na trybunie nie będzie wiedział gdzie Twoje miejsce (taka odpowiedź z klubu) więc podobnie może być z karnetem bo to na naklejce masz napisane swoje miejsce. |
Przed kupnem karnetu pisałem do klubu w sprawie legitymacji. Odpowiedzieli, że liczy się zniżka w dniu zakupu i później nie trzeba legitymacji okazywać. A jednak na meczu z Zagłębiem sprawdzali, próbowałem to pani wytłumaczyć i nie dało rady wejść do puki nie pokazałem jej tej legitymacji. Teraz spoko, ale co jak we wrześniu będę musiał oddać legitymację, jak zapewne wielu innych kibiców?
|
Dokładnie o to właśnie mi chodzi na następny mecz ligowy idę bez legitymacji i będę dyskutował do skutku
|
a wiesz co jest najśmieszniejsze że tak jak piszesz klub napisał OFICJALNIE na FB.
a teraz wejdź na główną stronę i co piszą: Dzieci, młodzież ucząca się oraz studenci korzystający ze zniżki będą musieli okazać ważną legitymację zarówno przy zakupie karnetu, jak i przy wejściu na stadion. i pytanie czy w tym klubie pracują KRETYNI. przecież za coś takiego cały marketing powinien zostać wyjebany na zbity pysk. jedni swoje drudzy swoje. |
Nawet z logicznego punktu widzenia, skoro karnet jest na pół roku to skąd mam wiedzieć co w tym czasie stanie się z moją legitymacją? Może ją zgubię, może będę musiał ją oddać bo nie dostanę dyplomu, albo zrezygnuję ze studiów. To nie jest moja własność na pół roku, poza tym jak traci ważność to nigdy nie wiem czy zostanie przedłużona.
|
Czy orientuje sie ktos czy mozna wymienic biltet? mam na g a zawsze chodze na C, ale akurat kupowala mi osoba ktora za bardzo nie orientowala sie w tych sprawach...
A kolejne pytanie czy na G jest jak na C czy walacza o swoje miejsca? |
wychodzi brak profesjonalizmu u pewnych osób w klubie
|
pewnie mówisz o środzie. Na G raczej nikt się nie czepia o miejsca a na środku to taki mniejszy młyn...
|
Na Litexie na G raczej siadali na swoich miejscach ludzie z tego co widziałem, na lidze raczej nie.
|
Cytat:
Tak czy owak rodzice sa teraz nad morzem, poszli wyrobić KK Lechii (mają Wisły). No i przed nimi stał w kolejce tez gośc od nas, on sie spytał co w związku z tym, że ma KK Wisły. Obsługa go poinformowała, że nie można mieć dwóch KK, ale "w drodze wyjątku" mu wyrobią. Rodzice nic nie powiedzieli, że mają KK Wisły i bez problemu wyrobiono im Lechijne. Także ten system troche o dupe rozbić, bo w żaden sposób nie są w stanie zweryfikowac tego czy ktoś ma inna KK czy nie (rózne systemy operacyjne). |
Czyli na dobrą sprawę jeżeli kogoś interesuje tylko piłka to musi mieć 16 kart :) W Warszawie tak chyba było że mając jedną kartę np. Legii nie można było wyrobić Polonii ale ktoś to zaskarżył i zniesiono ten przepis. (o ile dobrze pamiętam).
|
Cytat:
"mniejszy młyn" - ciekawe kto ledwo zipioł po 30 min. ... |
Cytat:
|
Orientuje się ktoś ile zostało jeszcze biletów na środowy mecz i mniej więcej na jakie sektory?
|
Cytat:
Załóżmy tak: skończyłem liceum, mam legitkę ważną do 30 września, ale nie wybieram się na studia. Więc? Więc zniżka przysługuje mi tylko do 30 września. Po 30 września muszę kupować normalne bilety. Sądzę, że w klubie tego nie przemyśleli do końca. Ale to nie powinien być duży problem - jak komuś w opisanej wyżej sytuacji, albo analogicznej, to będzie musiał dopłacić różnicę za pozostałe mecze. Najlepiej niech ktoś, kto w takiej sytuacji jest, zadzwoni do klubu i się zapyta, ew. napisze do nich maila. Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
ale tak chyba będzie... chcieliście ełuropy to mocie... te karty kibica to debilizm w czystej postaci - nie można kupic komuś biletu jak sie jej nie ma - zaraz będziemy przywiązani do jednego stadionu i na zgody nie bedzie można nawet jeździć Cytat:
|
Cytat:
resztki na E13 i E14 (dosłownie parę z pierwszych rzędow) i chyba narozniki (tez niewiele). |
Albo z jakąkolwiek kartę kibica będzie można wejść na jakikolwiek stadion.
|
Cytat:
|
Cytat:
I robią, robią... Zgodnie z prawem stworzenie takiej bazy musiałoby się odbyć za zgodą zainteresowanych o przetwarzaniu danych. Ja poza Wisłą Kraków nie dałem prawa innemu podmiotowi do przetwarzania danych jako kibica. To chyba wiele wyjaśnia, jaką bujdą jest tzw. Centralna Baza..? |
Cytat:
|
I oleją te karty i kasę jaką kluby wydały do tej pory na te cele ???
Spokojnie, nikt nie narazi się przed Euro na coś takiego... |
Panowie takie pytanie technicznie, kumplowi pomylili jedną literkę w nazwisku na bilecie (bez KK), czy może mieć jakieś problemy z wejściem na E jeśli PESEL się zgadza? mam nadzieję że nie trafi na jakiegoś ochroniarza społeczniaka
|
raczej nie aż tak drobiazgowi to raczej nie są
|
Dzięki, też mam taką nadzieję że nie będą przeginać z drobiazgowością
|
Cytat:
Druga sytuacja, karnet to jeden bilet na całą rundę, karnet to nie 12 biletów, tylko wejściówka na 12 meczy. Jeśli przysługuje ci zniżka w momencie zakupu to ją masz, jak zniżka może być powiązana z datą wydarzenia to tego nie rozumiem. Miałeś zniżkę, skorzystałeś z niej i tyle. Dodatkowo klub pisze o tym na swoim oficjalnym FB a później się wypiera. |
Wiadomość z ostatniej chwili!
Podobno zostały już tylko bilety na F (rodzinny)! Kumpel idzie pierwszy raz na mecz (16 lat) i cośtam mi mówił przez telefeon, że pozwolili jakoś sprzedawać cz coś, ale nie wiem dokładnie^^ W każdym razie, zostały tylko na F podobno. |
odnośnie pytań o KK. Dzwoniłem do strefy kibica i dowiedziałem się, że można mieć wyrobioną KK w każdym klubie w Polsce...
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 05:06. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl