![]() |
choć wątpię w powrót Mielcarskiego, to tak samo wątpiłem w powrót Bednarza czy Kasperczaka.
Co by nie mówić o Mielcarskim to pracował u nas na 100% zaangażowania. Chciał wprowadzić w Wiśle europejskie standardy. Może był trochę za młody na prezesa, nie wiem. Natomiast na pewno nie popełnił by dziś błędów które popełnił 8 lat temu ( jak ten czas leci) poza tym jednym z powodów rezygnacji Mielcarskiego (wtedy) był konflikt z Kapką. Jak on teraz będzie z nim współpracował. Grubymi nićmi szyta jest ta plotka. |
Jak również różnica zdań. Chcieli by Mielcarski tworzył np. sieć skautów, on miał pomysł ale gdy wyciągnął rękę po pieniążki to mu odmówiono. To był jeden z powodów dla których odszedł.
Czy inaczej ma być teraz? Ja w to nie wierzę. |
Ależ polityka miłości ze strony anty-SKWK. Noże, maczety, race, bitki w 10 na 1. Przyklasnąć.
|
Cytat:
Duzo piszesz , malo robisz .... jak wiekszosc zzabiurkowych szeryfów .....tkwij w tym ...kazdy ma prawo do bycia spelnionym |
Cytat:
1998, mecz Wisła -Parma, Misiek trafia Uups ! przepraszam rzeczywiście to był Dino Baggio ... ....co diametralnie zmienia moje poglądy odnośnie rzucania nożami w trakcie meczu ... |
Pierluigi Colina musial byc. Koniecznie:D
|
Cytat:
|
Biedronka będzie sponsorem Wisły Kraków? "Nie potwierdzamy"
http://www.sport.pl/pilka/1,64946,16...ierdzamy_.html Dlka tych którzy nie lubią sport.pl Cytat:
|
http://krakow.naszemiasto.pl/artykul...a0585626,1,3,5
Brożek dla interii: Cytat:
|
Cytat:
Czułem że odpadniemy jak już sędzią zostaje zawodnik z pola :foch: |
na takiego sędziego to nawet Misiek był za cienki...
|
Wszystko idzie w dobrym kierunku. Jedynie ten Mielcarski zapowiadany to jakieś kuriozum...
Dla mnie w TF doszli do pewnej konkluzji. Boss nie da klubowi upaść, więc jak się sam nie sfinansuje to i tak zapłacimy my z naszej kasy. Trzeba się dogadać z kibicami żeby wrócili i trochę kasy przynieśli albo przynajmniej ich tak zwodzić żeby trochę tych biletów sprzedać. Może nawet lysego chcieli obronić a tu nagle że dzwon że jak będziecie ściemniać to my damy jak sobie fajnie gadaliśmy... No to lysa głowa stała się dużo łatwiejsza do przyniesienia niż to żeby np do Bossa doszło o czym my tam gadaliśmy. Jednak jest i drugie dno, w TF wiedzą że Wisła nie może być na tyle silna aby Boss znów się zapalił i ładował kasę w graczy. |
Jacek szanowany wg. siebie prawnik:
Dość nieoczekiwanie doszło dzisiaj do drugiej części konferencji – zupełnie nieplanowej. Jacek Bednarz po ostatnich wydarzeniach (m.in. wulgarne napisy wokół bazy treningowej) postanowił zabrać głos. Jak sam stwierdził, było to nieplanowane wystąpienie, do którego nie przygotowywał się. I to było widać. – Nie zamierzamy tego ukrywać, opinia publiczna powinna wiedzieć, co tam jest napisane (Cała Wisła krzyczy razem precz z Bednarzem; Smuda Cwel – przyp. red.). Jeśli chodzi o Wisłę Kraków SA i jej relacje z pseudokibicami i bandytami od czasu meczu z Cracovią nic się nie zmieniło. Odblokowaliśmy zakazy stadionowe, ale będziemy przedłużać kary dopóki się nie nauczą – mówił Jacek Bednarz, po czym wyszedł z równowagi: - Można lżyć na prywatną osobę. Dopóki ja tu będę, a ja się nigdzie nie wybieram, mam w dupie co jest napisane na murach. Inne organy mnie powołały. Jeżeli mamy grać mecze tylko z pracownikami na trybunach to niech tak będzie. Nie chcę bandy na trybunach. Kibice nie pozwalają dobrze przygotować się do meczu, nie zasługuje na to Franciszek Smuda, oraz ja jako prezes Wisły. – Jest grupa osób, która identyfikuje się z SKWK i spółka nie będzie z nimi rozmawiać. To stowarzyszenie doprowadza do konfrontacji z klubem, karmi się rasizmem i ksenofobią. Tego nie może być na stadionie. Można przyjść na stadion i kibicować drużynie. Będą dalsze zakazy dla kibiców – zapowiadał prezes Wisły. Bednarz odniósł się również do spotkania Rady Nadzorczej z SKWK. – Proszę o to pytać Radę, ja zdania nie zmieniam. Przyszłości się nie boję, nieważne czy będę pracował godzinę, tydzień, rok czy dłużej, moje zdanie się nie zmieni – odważnie skomentował ostatnie spotkania tych dwóch grup, po czym dodał, że osoby z SKWK, które rozmawiały z RN nie są dla niego osobami do jakiejkolwiek rozmowy, nie tylko o Wiśle. PS. I szersza wypowiedz na TWSD... |
On już dziś szedł do klubu i nie wiedział czy mu zamków nie zmienili :D
|
Bedac przedstawicielem takiej Biedronki to po takiej akcji bym sie mocno zastanwoil czy wchodzic w sponsoring klubu z takimi "kibicami" zeby potem nie musiec odmalowywac wszystkich sklepow w Krakowie czy okolicy.
|
Mogę zrozumieć wszelkie dotychczasowe działania "kibiców" SKWK , ale kur.... smarować , niszczyć napisami grafitti po obiektach Wisły to dla mnie już żenada.. Kur.. nie szanujemy własnych miejsc ( wiem ,że baza nie do końca nasza ale jednak Wisła tam urzęduje ) , a chcemy żeby ktoś szanował. I potem się dziwicie ,że ludzie mają taką opinie o ludziach kibicujących drużynom piłkarskim.
|
Pan Bednarz na bank nie posiedzi tu długo ale wiecie co? On możliwe ze przegra z nami i kibice wrócą na stadion. Lecz tak naprawdę będzie wygranym bo znajdzie posadę gdzieś w strukturach rządowych, walki z kibicami na naszych stadionach. Jest uparty a w naszym kraju nie ma dużo ludzi w strukturach rządowych aby walczyć z bezpieczeństwem na stadionach. I można by powiedzieć z czasem poszedł z naszego klubu mamy spokój ale znajdą się kolejni naśladowcy którzy nie będę robić syfu w klubie lecz syf będą zrzucać na dane kluby.
To taki tekst gdybajacy i odbiegający od tematu. ... On chyba walczy o coś większego niż prowadzenie klubu w Ekstraklasie.... |
A kto Wam kur...powiedział ze SKWK pomalowalo??
Rownie dobrze to moglo być 2malolatow którzy chcieli zablysnac ... Wiec przestańcie pierd.... Lepiej sobie rozlozcie na czynniki pierwsze wypowiedz tej lysej paly bo to istny blady strach pada.... |
Cytat:
A bednarz sie kur**il i powiedzial co mysli tak jak druga strona i tyle. |
Cytat:
To nie skwk rzucało race. To nie skwk malowało po obiektach Wisły. Nie ma dowodów. Sam Bednarz rzucał race, żeby móc pozbyć się skwk, a teraz sam na siebie wymalował napisy. To taki cwany kozak. Jutro sam na siebie złoży skargę i sam się zwolni. |
A tak mi przypomnial w pismie SKWK
http://skwk.pl/skwk/5-wazne-skwk/578...rakow-s-a.html jest fragment "Jeżeli Panowie Ryszard Pilch i Mirosław Pawełczyk mają amnezję i nie pamiętają o spotkaniu, to w dniu dzisiejszym w godzinach popołudniowych upublicznimy wszystkie szczegóły spraw poruszanych na spotkaniu w Katowicach, tym bardziej ze nie mając zaufania do w/w Panów zostały zarejestrowane." Pytanie: gdzie SKWK upublicznilo te szczegoly?? |
Cytat:
Atak naprawdę jakie na dzień dzisiejszy masz dowody na to?? W dupie mam kto to napisał ...ponieważ mogl to napisac byle małolat i już... Pieprzysz jak powalony co zresztą nie jest niczym nowym... Idz pocałuj go w dupe i jego kolegow tez,pocaluj w dupe i swoich pojeba... kolegow .... A Ty jesteś mocno...... |
^^ Znasz jakiś inny sposób komunikacji niż wyzywanie?
|
Ludzie, wy chyba jesteście bardziej nienormalni niż sądzicie, co wy myśleliście że będziecie niszczyć to co Wiśle udaje się budować, będziecie żądać czego wam się chce i to dostaniecie??? Mam nadzieje że Bednarz w stosunku do was nie zmieni Nigdy swojego stawiska jako Prezes Wisły Kraków. Takie zachowanie jak wasze należy tępić gdyż to wy tak naprawdę szkodzicie temu klubowi.
|
Cytat:
Mieszkam w wolnym kraju i mam do tego prawo... PS. Do poplecznikow Jacka... powodzenia w budowaniu nowej elitarnej Wisły... |
Cytat:
Idealna harmonia formy i treści... |
Sam Wawro dawał im puchy i flaszke po robocie :D
Fascynujące. Zwłaszcza w momencie, gdy mają nagrania rozmów z Radą Nadzorczą. I popisali bandy. Z obrzucaniem racami to samo. W sumie skoro wiesz kto obrzucał stadion racami, to powinieneś iść siedzieć. Winni nie zostali ukarani, bo utrudniałeś śledztwo, a na to jest paragraf ;) Dramacie, za co nie jest odpowiedzialne SKWK? Tajfuny, komary, muchy tse-tse? Czy może głód na świecie? |
Cytat:
Co do prawa w Polsce: "art. 212 KK § 1. Kto pomawia inną osobę, grupę osób, instytucję, osobę prawną lub jednostkę organizacyjną nie mającą osobowości prawnej o takie postępowanie lub właściwości, które mogą poniżyć ją w opinii publicznej lub narazić na utratę zaufania potrzebnego dla danego stanowiska, zawodu lub rodzaju działalności, podlega grzywnie, karze ograniczenia albo pozbawienia wolności do roku. § 2. Jeżeli sprawca dopuszcza się czynu określonego w § 1 za pomocą środków masowego komunikowania, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2." Więc nie jest tak, że bezkarnie możesz j***ć kogo chcesz za to, że myśli inaczej. Przypominam, że to komuna karała ludzi za poglądy. A ponoć za komuną nie jesteś. |
Cytat:
Przykro mi ale nie sadze zebysmy byli osobami godnymi siebie do rozmowy...Ty kochasz jacka a ja nie... |
Cytat:
PS. A jak już jesteśmy tacy skrupulatni to przecież Bednarz nie oskarżył SKWK o to, że pomalowali te mury. Nie w tym sęk całej sprawy. |
Cytat:
Tak, SKWK odpowiada za każde graffiti na murach Krakowa i okolicy... Tylko kompletny idiota może tak twierdzić. Zresztą, niby co mieliby tym zyskać? Jesteś naprawdę śmieszny jeżeli uważasz, że tylko SKWK ma na pieńsku z łysą pałą. Brutalna prawda jest taka, że Jacuś jest już na wylocie (tak przynajmniej ptaszki ćwierkają) i będzie starał się zaogniać konflikt żeby utrzymać się na stołku jak najdłużej. W najbliższym czasie spodziewaj się jeszcze kilku wystąpień swojego idola. Niemniej - szykuj się już raczej na bolesne rozstanie. |
Można się szarpać, ale autor napisów w ośrodku, dał piękne oręże Łysemu do wali z kibolstwem. Niestety...
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Wrzuce Ci zdjęcie gołej baby- czy to ja jestem odpowiedzialny, że się napalisz i ją zgwałcisz, czy może Ty sam?
|
Cytat:
Wali mnie to kto to napisał... Ale nagle po tych grafach pojawia się grupa oręża obrony jacka b. Dla mnie ta akcja niczego nie zmienia....jestem przeciw lysej pale i zdania nie zmienie nigdy... |
Cytat:
|
Cytat:
Nie wiesz jak było....to nie pisz... Może zrozumiesz to ze Wasz jacus wrzuca wszystkich do jednego wora... Nie wie kto to napisał,ale musieli to być bandyci z SKWK... Szymanski i Wawro nie sa dla niego nikim godnym rozmow,no podejście godne uwagi... I tak można wymieniac dalej... A skoro Jacek już nie tylko chce walczyc z SKWK to zycze mu powodzenia,Krakow to dziwne miasto i bardzo niebezpieczne... |
Ale dajecie się łatwo wymanewrować. Bednarz jest inteligentny i pociąga sznurkami, a Wy jak marionetki.
Zaraz przeczytam, że namalowała to Pani Ewa, a towarzyszył jej Pan Robert, który za wszystko jest generalnie winny. Przecież na banerze macie napisane kto to zrobił. :D WSH... |
Cytat:
:cenzura: Jacuś walczy o przetrwanie. Próbuje postawić RN pod ścianą. Ciekawe, czy podzielają jego sentyment o pustym stadionie :D |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 17:28. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl