![]() |
Daje ktoś z was na dzisiaj taśmę jakąś?:)
Myślałem nad tym Tychy-Podhale 1 Wisla Krakow - Arka Gdynia 1 AC Ajaccio - Vannes OC 1x AC Le Havre - Dijon FCO 1 |
Korona - Polonia B. over2,5
Wisła - Arka 1 Fortuna D. - Greuther Furth 1 Ajaccio - Vannes 1 za 1zł w Betsafe, kurs bodajże 10,95 |
Dziś 2 kupony,jeden 4 fun czyli :
Wisła(-1) Arka 1 Lech Poznan - Cracovia Krakow 1 Eisbären Bremerhaven - Telekom Baskets Bonn 2 Clermont Foot - Stade Brestois 29 2 ako 11,36 0,5/10 drugi Wisła-Arka 1 Dusseldorf - Furth 1x ako 1.53 9/10 |
na dzis:
Ajaccio-Vannes 1 Volendam- Roosendaal 1 Dusseldorf-Gr.Furth 1 za 100 do wygrania 741 |
Wisła - Arka 1 na nasze gwiazdki już złamanego grosza nie puszcze
Le Havre - Dijon 1 Ajaccio - Vannes 1 Bohemians - Sporting 1 Leiria - Leixoes 1 Excelsior - TOP Oss 1 za 25 do wygrania 330 |
ja bym nie był taki pewny tej amiki i ległej nie z powodu tego że ich delikatnie mówiąc "nie lubię" ale grają z przeciwnikami którym punkty są potrzebne tak jak im ale jednak nie będzie o to lekko trochę się rozpisałem :P ale zobaczycie potwierdzą się moje słowa ;) a jak nie to nie zaglądne na forum przez jakiś czas ;p <lol2>
a na dziś WISEŁKA (0:1) 1 , Leiria 1 , Tarragona 1 , Volendam-Roosendaal over 2.5 oraz korona 1 |
Cytat:
|
widzę, że nasi nieźle udupili...
teraz nic tylko grać Lecha, Legie i Ruch. Motywacji im na pewno nie zabraknie... Na noc Buffalo i raczej Minnesote, chodź im nie ufam za bardzo.. |
Wisła musi w końcu się odblokować i wygrać. 0 bramek jak narazie w tym roku:( Trzeba teraz w weekend coś zagrać i odkuć:(
|
na noc stawiam under 5 w meczu Flames z Devils, na Buffalo ML, na Red Wings ML i Edmonton +1,5.
|
Kod:
52 Pilka nozna - 1.Anglia - Arsenal-Burnley |
Cytat:
Sirbobek Na pierwszy rzut oka Lyon na wyjezdzie-u zabojadow niespodzianki zdarzaja sie na porzadku dziennym,poza tym nie przepadam specjalnie za typowaniem wyjazdow,jedynie dla zabawy. |
Na dzisiaj:
Wolverhampton - Manchester United 2 VfL Wolfsburg - VfL Bochum 1 Hamburger SV - Hertha BSC Berlin 1 FC Köln - Bayern München 2 Borussia Dortmund - Borussia M'gladbach 1 Dep La Coruña - Tenerife 1 Ruch Chorzow - Zaglebie Lubin 1 Stawka 10 e.w 197 edit. dramat:( |
Skorzystam z tej analizy,raz się żyje i puszczę to za 20 zł:
Spotkanie: Unterhaching-Burghausen Typ: 2 Kurs: 4,78 Bukmacher: PinnacleSports Analiza: Na sobotę mam bardzo ciekawe spotkanie z trzeciej ligi niemieckiej. Jedenaste w tabeli Unterchahing zagra z dziewiątym Burghausen. Najważniejszą informacją są liczne kontuzje w zespole gospodarzy. Dostałem informację od zaprzyjaznionego typera z Niemiec, który powiedział, że gospodarze zagrają bez 4 kluczowych graczy. Co więcej zespołowi gospodarzy nie wiedzie się ostatnio. Nie wygrali już sześciu meczów z rzędu grając jakby bez motywacji - w końcu nie grozi im już ani spadek ani awans. Goście natomiast po serii nieudanych spotkań przełamali się i wygrali ostatnie spotkanie. Myślę, że jutro pójdą za ciosem edit.Nie ryzykowałbym grania na Real dzisiaj zakładając że czeka ich mecz z Lyonem a sami mówią że LM jest w tym sezonie priorytetem. |
Ruch - Zagłębie 1
Auxerre - Valenciennes 1 La Coruna - Tenerife 1 Alkmaar - Heerenveen 1 za 25 do wygraia 177.80 i tasiemka: Arsenal, Manchester Utd, Newcastle, Austria W., Salzburg, PAOK, Barcelona, Hamburger, Porto, Kaiserslautern za 25 do wygrania 263.30 pie***le, nie gram więcej polskiej ligi... oby niedziela przyniosła wygrane... |
Cytat:
Co myślicie o tym ? Werder - Stuttgart DW 2:1 St. Etienne - Lille DW 2:1 AS Roma - AC Milan DW 1:2 Stawka: 2zł Wygrana: 895.10 zł |
Cytat:
|
Co powiecie na :
Kavala - Aris 1 2.5 Almeria - Barca 10 3.25 Śląsk - Jaga 1 2.00 kurs: 16:25 tak za 25zł |
po wczorajszym niepowodzeniu na dzis:
Werder-Stuttgart 1 Lech-Cracovia 1 za 200 do wygrania 496 |
Cytat:
Cytat:
Myślę że ManUtd można zaryzykować na wyjeździe grają powinien być niezły kurs edit. nie ma dobrego kursu:D |
No i hitlerowcy przełożyli mecz polecany przez Lukasa. Pytanie tylko na kiedy?
|
No właśnie, żeby na jutro, bo jak nie to ci kluczowi gracze mogą wrócić:(
|
Cytat:
ps znaczy się na 100 pewien nie jestem - ze strony to wziąłem, wrzuciłem do tłumacza i wyszło mi to z tej niezrozumiałej zbitki słownej;) tu jest oryginał Um 14.03 Uhr erklärt der Unparteiische Raphael Seiwert nach einer erneuten Platzbegehung den Platz für unbespielbar, das Debüt des neuen Trainerduos Lust/Bucher verschiebt sich daher auf kommenden Dienstag (19 Uhr) |
Aż tyle ludzi to chciało zagrać no no :D do wtorku może się nie wyleczą bo dziś może zapiją:D
edit.Mi też to przetłumaczyło że na wtorek przełożyli mecz,Lato były zawodni Śląska im trafił,niewdzięcznik:P |
Ładnie Jaga gra ale jak na złość nie ma na moich bukach kursów live
I już by kasa była:/ Cytat:
|
możesz wpłacic sobie na bet365 tam jest dużo meczy zawsze
|
Takie dość ciekawe analizy na jutro,ja skorzystam może się uda:
Skoki narciarskie: S. Hula / A. Morassi Typ: S. Hula Kurs: 1.68 Buk: Bwin W niedziele o godz. 14;00 odbędzie się konkurs PŚ w fińskim Lahti. Wezmą w nim udział m. in. reprezentant Polski Stefan Hula i Włoch Andrea Morassi. Wg. mnie lepszy okaże się Stefan Hula, przemawiają za tym jego skoki na treningach, które były lepsze niż skoki Włocha. W dzisiejszym konkursie drużynowym Hula również prezentował się lepiej, skacząc 2,5 metra dalej niż Andrea. Jeszcze jednym argumentem przemawiającym za Polakiem są niedawno zakończone IO w Vancouver. Stefan zaprezentował się tam wyśmienicie zajmując 19 miejsce w konkursie indywidualnym na dużej skoczni, Morassi w tym konkursie był dopiero 59. Uważam, że w jutrzejszym konkursie Hula zdecydowanie pokona Włocha. Spotkanie: Lombard Pápa FC - Debreceni VSC Typ: 2 Kurs: 1,75 Bukmacher: BetSafe Analiza: Spotkanie Ligi Węgierskiej. Gospodarzem spotkania jest przeciętny zespół z Pápa, który w lidze ma ostatnio kryzys (w czterech ostatnich meczach dwa razy przegrał i dwa razy zremisował). Zaś goście to drużyna, którą pamiętamy z niedawnych spotkań fazy grupowej w Lidze Mistrzów. Debreczyn to wciąż aktualny Mistrz Węgier, który ostatnią ligową porażkę zanotował 8 listopada (z Györi ETO) i od tego momentu (a rozegrał już 5 spotkań ligowych) nie stracił nawet punktu, pozostawiając w pokonanym polu drużyny wyżej notowane od zespołu Lombardu Pápa. "Lokomotywy" z Debreczyna, jeżeli myślą o kolejnej obronie tytułu najlepszego zespołu w lidze węgierskiej muszą to spotkanie wygrać, bo do lidera z Fehérváru tracą już 5 punktów (chociaż Videoton Fehérvár ma rozegrane jedno spotkanie wiecej). Pierwszy gwizdek w tym spotkaniu zabrzmi o godzinie 17:30. Spotkanie : Olympique Marseille - FC Lorient Typ : 1 Kurs : 1,45 Buk : Bet-at-home Analiza: Olympique Marsylia jest na fali i kolejną ofiarą podopiecznych Didiera Deschampsa ma być Lorient. OM wygrało w lidze cztery kolejne spotkania, zdobywając w nich 13 bramek. Ostatnio pokonało na wyjeździe odwiecznego rywala - Paris Saint Germain (3:0). Ponadto Marsylia pewnie ograła FC Kopenhaga w Lidze Europejskiej i awansowało do 1/8 finału. W tym roku gospodarze wygrali także wszystkie trzy mecze ligowe na Stade Velodrome. |
Panowie, co myślicie o tym zestawie na jutro??
US Palermo - AS Livorno 1 Everton - Hull 1 Marseille - Lorient 1 FC Internazionale - Genoa CFC 1 Legia Warszawa - Odra Wodzislaw Slaski 1 Mallorca - Sporting Gijón 1 Athletic Bilbao - Real Valladolid 1 |
Co do live to polecam bet365,nie ma sobie równych.
A co do bwin to może uboga oferta odrzuca,ale ostatnio dwie wypłaty,które zleciłem przelewem byly na następny dzień także duże gratulacje dla nich. Jeżeli chodzi o pewne informacje o typach,to udalo mi sie skontaktować ze znajomym,który obstawia już pod ponad 8 lat i z tego co wiem to ma dostęp na 2-3 zamkniętych forach. Zobaczymy co z tego wyjdzie w przyszłym tygodniu bo ma podać ze 2 typy,spróbuje szczescia i ciekawe czy kit wciska.. |
5 kuponów pod rząd bez wygranej... najwyższa pora żeby coś weszło ;)
1# Bilbao - Valladolid 1 Mallorca - Gijon 1 Malaga - Xerez 1 Palermo - Livorno 1 Inter - Genoa 1 Sampdoria - Lazio 1 za 20 do wygrania 384.60 2# Roda - Feyenoord 2 Utrecht - Nijemegen 1 Hoffenheim - Mainz 1 za 20 do wygrania 136.40 3# Everton - Hull (+1) 1 Montepellier strzeli/nie strzeli 1 Cagliari - Catania 1 za 20 do wygrania 110.20 |
Sparta - Ajax 2
Legia Warszawa - Odra Wodzislaw Slaski 1 AS Bari - Chievo Verona 1x UC Sampdoria - S.S. Lazio 1x US Palermo - AS Livorno 1 Nürnberg - Bayer Leverkusen 2 Everton - Hull 1 Mallorca - Sporting Gijón 1 Marseille - Lorient 1 Athletic Bilbao - Real Valladolid 1 7zł e.w 321 |
http://i49.tinypic.com/2utmb8x.jpg taki ładny kursik wszedł :)
|
na dzis:
Nuernberg-Leverkusen 2 Palermo-Livorno 1 Mallorca-Gijon 1 za 100 do wygrania 400 |
Bayer Leverkusen sprawil, ze nie jestem bogatszy o 200 zł. To nie tylko polska liga jest parodią, to samo za granicą. Mogli byc liderem, a tu po 60 minutach 3:0 z outsiderem przegrywają. Miałem ten mecz podparty nawet... Nosz krwa ....
|
Cytat:
|
a Marsylia? zbyt piękną passę mieli żeby to trwało..
jeszcze trener ściągnął po godzinie najlepszego strzelca Nianga a minutę potem stracili bramkę.. inne wyniki też zaskakujące- Olimpiakos, Malaga, Legia.. jutro ciekawe mecze: Slavia w hokeja, Valencia i Liverpool, może nawet 2 (2) |
-Austria Wiedeń
-Salzburg -Lyon -Barca -PSV -Bayern -Wisła -Porto -Dynamo Kijów -Marsylia -Leverkusen -Legia te zespoly dały dupy najbardziej w ten weekend(a ten sie jeszcze nie skonczyl).istna masakra dla kieszeni<LOL> :( |
Buki zadowolone, mają duży zysk w tym tygodniu, i obrócą sobie naszą kasą
|
Cytat:
zajebisty weekend, 135zł do tyłu... |
Kamson wsółczuje szkoda, że dałeś na xerez, bo oni walczą o utrzymanie, sam się pokusiłem na ten typ niestety:(
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 12:06. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl