![]() |
Pamiętajcie że mecz trwa 90 minut. Jeszcze różnie może być.
|
Cytat:
|
Przy drugiej bramce popisał się Komorowski który zamiast grać bluzgał na sędziego i poszło szybkie podanie do Grosickiego a dalej to już wiemy... Ujęcie z cieszącym się Jareckim i zmartwionym Urbanem bezcenne. Ale ich Grosicki wozi... Warto było wpłacić tą kasę żeby mógł zagrać.
|
Zapowiada się kolejka cudów, oby podobnego "cudu" nie było jutro w Bełchatowie
|
Brawo Jagiellonia!!!
|
trzeba powiedzieć, że Jaga ma naprawdę ciekawy skład i chłopy wiedzą, co robić z piłką.
Dziś przy nich Legia to drwale , tylko pijar im został :) |
No to się teraz Paluchowski popisał...uffff.
I nie piszcie Brawo Jagiellonia, bo to jeszcze nie koniec... I JEEEEST...jutro wygrać i już jesteśmy na równi z Legią |
Brawo Jaga pokazują co znaczy walka i presing , oby dowiezli wynik do końca w końcówce kocioł i emocje nie taka Legia straszna jak się walczy z poświęceniem i sercem . 1 min z 4 doliczonego czasu gry .
|
i to mi sie podoba :)
wracamy do gry o mistrza |
Grosicki, Frankowski, Bruno - oni robili grę Jagi - dziękuje:D
Fajny mecz, dobre tempo a Bruno nie był gorszy (a nawet lepszy) od Rogera... Jutro trzeba wygrać:) |
Dziś dla nas wyniki ułożyły się bardzo dobrze ,oby jutro nasi wygrali
|
No sędzia jeszcze od siebie minute dołożył...ale na szczęście Jaga zasłużenie zwycięża
Oby tylko teraz wygrać z Bełchatowem |
Koniec meczu, Legia podzieliła los Polonii w tej kolejce. Szacunek dla Paluchowskiego, który będąc na środku pola karnego w idealnej sytuacji z 3-4m przed bramkarzem, przestrzeliło o jakieś 2m nad bramką ;)
|
Wielkie brawa dla Jagiellonii za dzisiejszy mecz!
|
Cytat:
-- Roger ma cos nie tego z glowa chyba, ostatnie sekundy meczu, zamiast przylozyc sie do strzalu to od odwala jakas brazyliane... Brawo dla Jagi |
aby kolejka była tym razem pod nas potrzebne dwa drobiazgi:
-wygrywamy w Bełchatowie, najlepiej bez żółtych kartek :D -każdy leci do swego proboszcza i daje na mszę, aby chłopaki Ąnriego w Zabrzu zrobili kolejny duży krok do utrzymania w lidze . |
dobra dobra, czołówka traci punkty... ale nasza gra o mistrza toczy się również z tymi "słabszymi", gdyby z tymi słabymi szło nam jak kiedyś, 5-0 i po sprawie to byśmy na fotelu lidera byli od początku... więc trochę umiaru w tej radości... jest dobrze... ale to my musimy grać lepiej... a będzie zaje...
|
Na razie nie ma się czym podniecać, Legia przegrała, co nie zmienia faktu, że jutro czeka nas trudny mecz w Bełchatowie, a Lech wciąż ma 5 pkt przewagi, tak jak wierzyłem na początku sezonu czy po remisie w Bytomiu, dalej wierze w mistrzostwo.
|
jutro musimy wygrać.
Amica ma też ciężki mecz w Zabrzu, bo tam teraz każdy mecz o życie. spokojnie, bo Amica szczyt formy szykowała na Udine, ławkę mają krótką to i słabsza gra musi przyjść, także te 5pkt to do odrobienia. edyta: bigi333 - z ciekawości zajrzałem przedtem w regulamin i liczą się punkty w bezpośrednich meczach. więc nawet wygrywając 10-0, wiceliderami nie będziemy.. narazie. |
Czy jeśli uda nam się jutro pokonać GKS to wyprzedzimy Legie w tabeli? Liczy się stosunek czy bezpośredni mecz?
|
I tak i tak nie wyprzedzimy jutro Legii - bezpośredni mecz przegraliśmy i mamy gorszy stosunek bramek
|
Oby nasi piłkarze uczyli się na czyiś błędach i jutro przywieźli 3 punkty z Bełchatowa
|
pięknie sie ta kolejka uklada,lecz do pelni szczescia jeszcze sporo brakuje.
GRAĆ SWOJE I POKONAC GKS !!!!!!! |
No to jeszcze brakuje efektywnej walki jutro z Bełchatowem , a w Niedzielę leszki w Zabrzu mogą sie potknąc ...
|
ja przewiduje, że po tej kolejce to Lech ucieknie wszystkim i tyle będzie z tego.
|
Cytat:
I to i to mamy gorsze :D :P |
Wisła musi jutro wygrać, a wcale nie byłbym taki pewny o zwycięstwo Lecha - tak samo Polonia miała połknąć ŁKS - skończyło się blamażem i Legia miała z palcem nie powiem gdzie ograć Jagę - jak się skończyło, widzieliśmy przed sekundą.
Tylko zwycięstwo jest ważniejsze niż styl w jakim je odniesiemy. Leszek zremisuje 1:1 albo przegra 1:0...mówię wam. |
To jest dla mnie nie pojęte jak Legia z pomocą Roger - Iwański - Giza nie jest w stanie przez 90 minut wypracować ani jednej konkretnej sytuacji podbramkowej, nie licząc strzału Gizy bo tu asystował obrońca Jagi. Końcówka to wiadomo, na afere a nóż się dobrze odbije piłka, ale 90 minut totalnej padaki ze strony Legii. Tak mi się ten mecz skojarzył se spotkaniem Polonia B. - Legia. Podobna nieporadność legionistów z ambitnie grającym rywalem.
Jedyne co mnie martwi to to że my w tym sezonie nie potrafimy wykorzystać takich wpadek naszych rywali. Ile to już było okazji żeby odjechać tak Legii jak i Amice, tymczasem ewentualnie zrównamy się punktami z Legią. Mam nadzieję że jutro będzie przełamanie z naszej strony. |
Cytat:
Obyś był złym prorokiem. Mimo tego, że Bełchatów do tej pory grał kaszane to jutrzejszy mecz będzie ciężki, bo na pewno będą chcieli się odbić - zespół jest podrażniony porażkami co jeszcze bardziej spotęguje walkę o dobry wynik; a jak wiadomo GKS to nie "czerwona latarnia" tylko zespół który aspirował (a raczej był wyróżniany przez gazety) do mistrza i po mimo braku kilku grajków, to jutro możemy mieć naprawdę ciężki orzech do zgryzienia. W Niedziele natomiast czeka nas pojedynek dwóch starych wygów czyli Kasperczak vs. Smuda, jak dla mnie zapowiada się interesująco... |
Brawo Jaga :-)
Teraz pora na Wisełke , Lechie i Górnika i kolejka super |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 03:03. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl