Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Hyde Park (moderowane) (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=6)
-   -   Mam pytanie.... (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=349)

WislakWiDoK 05.01.2009 17:58

Cytat:

Pierwotnie napisane przez South (Post 652300)
potrzebuje ściągnąć filmik który jest na stronie,niestety nie jest on na żadnym YT czy czymś podobnym,tylko działa on na jakimś wewnętrznym odtwarzaczu tak że nawet bezpośredniego linku nie da się wyłuskać ,da rade to jakoś pobrać ?

Załatwione ;)

Coglin 05.01.2009 19:44

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Martinho (Post 652291)
Kupował ktoś tutaj perfumy??

http://www.pedet.pl/ << Mozna na nich polegac?

Bo nie chciałbym kupic w ciemno i sie naciac na pseudo orginał(jakich dużo na allegro :D)

pedet.pl = perfumeria.pl - mozesz kupowac, pewna na 100%
jeszcze moge polecic http://www.raan.istore.pl/ - sam u nich kupowalem i zadnych problemow.

WiślakNH 05.01.2009 20:12

Jak jesteśmy przy perfumach to mam pytanie o Oriflame - jest to jakaś wyższa półka od Rexon i innych efektów Ax'ów ? :D

jurukuru 05.01.2009 20:15

gdzie mogę taki szal zdobyć?

http://www.szalikits.friko.pl/1_szale/128.jpg

koyoot 05.01.2009 20:19

Mam pytanie czy ktos moze mi powiedziec jak nagrac plyte DVD z Windowsem Vista zeby to cholerstwo mozna bylo zbootowac. Wczesniej jakos nagrywalem takie rzeczy i problemu z bootowaniem nie bylo a teraz jest do jasnej ku... mac. Mam wersje nope z peb.pl.

Robert_wislak 05.01.2009 20:23

Cytat:

Pierwotnie napisane przez putinm (Post 652274)
Takie troche oryginalne pytanie ;) Jaki jest najlepszy sposob na powieszenie szalikow na scianie zeby jak najmniej zniszczyc szaliki i sciane? :)
2. Jest strona z meczami Wisły do ściągnięcia?
Odp najlepiej na priv

wszyć magnesy do szalika a drugi magnes do sciany przymocować

pozdr

LAB 05.01.2009 20:38

takie pytanko,jak nie bylismy w Uni Europejskiej to nieobowiązywało prawo Bosmana. Co wtedy sie działo z piłkarzem któremu sie skonczyl kontrakt?

impreza 05.01.2009 21:05

Cytat:

Pierwotnie napisane przez koyoot (Post 652385)
Mam pytanie czy ktos moze mi powiedziec jak nagrac plyte DVD z Windowsem Vista zeby to cholerstwo mozna bylo zbootowac. Wczesniej jakos nagrywalem takie rzeczy i problemu z bootowaniem nie bylo a teraz jest do jasnej ku... mac. Mam wersje nope z peb.pl.

Może programem nLite dla Visty, intuicyjne dzialanie ma, gdy ci sie pojawi okienko z opcjami Zintegowania sterownikow, dodania komponentow to bedziesz tez mial opcje Bootowalny dysk czy cos takiego, zaznaczasz tylko to i dalej, a potem klikasz stwórz obraz... program utworzy ci obraz i nagrywasz ten obraz na plytke i nie ma problemów dalej, robilem kilka dni temu tak z innym systemem gdy kolezance laptopa naprawialem i nie bylo problemow, choc z Vista tego nie robilem, jeszcze ewentualnie innym programem sprobuj nagrac niz ten z ktorego korzystasz i sprawdz dokladnie czy bootowanie masz ustawione, wiem ze moze niepotrzebnie pisze ale na wszelki wypadek sprawdz...

edit:
do Opętany:
moze to przywracanie systemu tak ci dysk zajmuje...ja mam Viste i jeszcze nigdy nie zauwazylem niczego takiego, zawsze ile mialem wolnego miejsca tyle mam...
Komputer, prawy przycisk myszy,Właściwości, Zaawansowane ustawienia systemu i zakładka Ochrona systemu. Jesli nie potrzebujesz to odznacz wyszstkie dyski z przywracania systemu i zobacz, moze pomoze :)

WiślakNH 05.01.2009 21:18

Cytat:

Pierwotnie napisane przez WiślakNH (Post 652380)
Jak jesteśmy przy perfumach to mam pytanie o Oriflame - jest to jakaś wyższa półka od Rexon i innych efektów Ax'ów ? :D

W sumie naturalne 'składniki' w tych perfumach są a to chyba znaczy,że są dobre.??

pio 05.01.2009 21:27

jak jest z rejestracją w przychodniach sportowych? potrzebne jest skierowanie od lekarza pierwszego kontaktu?

Arkas 05.01.2009 21:31

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Robert_wislak (Post 652387)
wszyć magnesy do szalika a drugi magnes do sciany przymocować

pozdr

On nie chce niszczyc szaliki a ty mu magnesy każesz wszywac:P
A poza tym tak dziwnie isc na mecz z wszytym magnesem :D

Proponuje rozwiesic taki specjalny powielany drut od sciany do sciany i gitara.

Andrzej_TSW 05.01.2009 22:01

a ja proponuje zwykłe pinezki ;]

MISTA92 05.01.2009 22:39

Jaki proponujecie krem do twarzy??..Aby byla gładka delikatna elegancka:)Plis...Z góry Thx

Kobieta_Wislak 05.01.2009 23:00

dobre mydło - będzie gładka i delikatna - a elegancji to niestety najlepszy krem nie doda - się trzeba z elegancją urodzić :>

a tak serio: a jaką masz cerę? ile lat masz? płeć Twoja? człowieku w tych czasach to trzeba na kilkanaście pytań odpowiedzieć żeby dobry dla siebie krem dostać... Proponuję wizytę w jakiejś Seforze czy Daglasie - tam za darmochę Ci polecą jakiś dla Twojej skóry a i jeszcze dadzą próbki na próbę :-)

trial 05.01.2009 23:07

Cytat:

Pierwotnie napisane przez trial (Post 651536)
orientuje się ktoś jak wygląda sprawa biletów na mistrzostwa europy w koszykówce? znaczy czy bilety były już sprzedawane, czy dopiero będą, jak będą to kiedy i gdzie?

podbijam na nową stronę.

Aro1234 05.01.2009 23:16

Ma ktoś jakieś tanie kwatery w górach z terminem na drugą połowę lutego ? Najlepiej Białka Tatrzańska, Bukowina ... ;]

medyk 05.01.2009 23:20

jakas dobra navigacja do samochodu (nie w telefonie) za rozsadną cene co polecicie?

Żmijka 05.01.2009 23:21

Cytat:

Pierwotnie napisane przez trial (Post 652590)
podbijam na nową stronę.

W googlach naprawdę wiele można znalezc ...

Bilety mają być w kwietniu. Przez neta, jakaś specjalna strona ma być. Na pzkosz.pl patrz.

YaSiOTSW 05.01.2009 23:44

Medyk za rozsądną cene to co masz na mysłi? według mnie najlepsza póki co jest MIO...

medyk 05.01.2009 23:52

jakies ma + ile kosztuje?

a co warte są tomtomy

YaSiOTSW 05.01.2009 23:54

tomtom jest dobry tak ja i automapa... Zależy ile masz do wydania... Popatrz na allegro.. Acha i jedno odemnie. Jeżeli masz więcej to kup palmtopa niz sama nawigacje:) Pozdro i miłej nocy :)

_KRIS_ 05.01.2009 23:54

Cytat:

Pierwotnie napisane przez godzilla (Post 652592)
sztuki walki na pradnikach olszy lub azorach?
z gory dzieki

na Azorach masz Kick Boxing jesli chcesz o info pisz na priv

a w Bronowicach masz Krav Mage.

jaki sztuka Cie interesuje to Ci powiem co gdzie i jak? w czym sie czujesz dobrze?

Kobieta_Wislak 05.01.2009 23:57

Cytat:

Pierwotnie napisane przez medyk (Post 652638)
jakies ma + ile kosztuje?

a co warte są tomtomy

ja mam palmtopa i wgraną AutoMapę i jest OK, koleżanka ma tomtoma i wiecznie się gubi, nie ma części adresów, nie można u niej punktu GPS ustawić - no cuda wianki - bo chciała taniej...

Skipper 06.01.2009 00:32

sprawa bynajmniej nie jest błaha

pistolet z tłumikiem potrzebuje skombinować :) pozyczyć, coś takiego...

jakaś atrapa naturalnie, więc policjanci z forum darujcie sobie namierzanie

Kamil_mchw 06.01.2009 02:29

ja muszę zrobić kupują sprzęt na firmę... nie moją oczywiście :] tylko na wujka. To on musi iść do sklepu i kupić czy ja mogę?? jakieś papiery muszę mieć czy co...??

Romy S. 06.01.2009 02:46

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Kamil_mchw (Post 652677)
ja muszę zrobić kupują sprzęt na firmę... nie moją oczywiście :] tylko na wujka. To on musi iść do sklepu i kupić czy ja mogę?? jakieś papiery muszę mieć czy co...??

Nazwa, adres firmy i koniecznie NIP firmy do wystawienia faktury wystarczą.

miba 06.01.2009 09:20

Cytat:

Pierwotnie napisane przez medyk (Post 652600)
jakas dobra navigacja do samochodu (nie w telefonie) za rozsadną cene co polecicie?

LARK Freebird 35.0, czy jakoś tak

Tani, rozblokowany, wrzucasz najnowszą automapę z my-navia.pl i cieszysz się super nawigacją za mniej niż 300zł :)

No chyba, że chcesz w niej mieć wodotryski, chromowane guziczki i przyjemnie wibrujący rysik, ale wtedy to już inna bajka...

ja_ka_ 06.01.2009 10:47

Cytat:

Pierwotnie napisane przez miba (Post 652704)
LARK Freebird 35.0, czy jakoś tak

Tani, rozblokowany, wrzucasz najnowszą automapę z my-navia.pl i cieszysz się super nawigacją za mniej niż 300zł :)

No chyba, że chcesz w niej mieć wodotryski, chromowane guziczki i przyjemnie wibrujący rysik, ale wtedy to już inna bajka...

He, he, he..Mam taką nawigację. Zrobiłem jak pisze miba i za 200 zł + karta 2GB SD i jest w miarę nawigacja. Trzeba zadać sobie pytanie. Czy GPS ma bajerancko wyglądać czy zaprowadzić mnie do celu?

maTyS. 06.01.2009 13:56

gdzie kupię tanio farby do malowania na murze ? obi castorama ?ktoś wie jak się tam ceny kształtują ?

i gdzie w Krakowie kupię tanio spraye ?

dzięki Wiślak_92

jurukuru 06.01.2009 15:11

http://wislakrakow-szale.republika.pl/ts_009.html, wiecie, gdzie taki mogę zdobyć????

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 08:21.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl