![]() |
Na jakim kanale w tv będzie transmisja środowego meczu w pucharze polski o 20:45 Lech Poznań - Wisła Kraków? Przeglądałem program telewizyjny i nie znalazłem na tvn turbo, tvp sport i kanałach nc+ sportowych.
|
Polsat sport
|
jest jakas opcja zeby ogladnac meczyk na http://canalplussport.pl/ za granica?
jesli nie to na jakich stronkach bedzie w miare dobra jakosc i nie bedzie zamulac? |
Aby oglądać poza granicami Polski materiały wideo ze stron takich jak canalplussport, ekstraklasa.tv, niektóre filmy z onet-u, player tv, ipla i innych, wystarczy dodać do swojej przeglądarki (chrome, firefox) dodatek "Hola Better Internet". Jeżeli bardzo zamula, to można wykupić opcję premium za $5/m-c.
|
Czy moze ktos podrzucic,w jakim pubie blisko Tauron Areny można obejrzec spokojnie derby?
Przyjeżdżaja znajomi na Jump Night i ze stadionu to dotarliby pewnie na koncówkę. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
Bardzo dziękuje. Tylko z Fantasy jest chyba problem... http://www.fantasypark.pl/korporacyjna Ok juz wiem,ze teraz jset tam: Pink Bowling & Club |
Witam, czy zna ktoś jakieś miejsce, gdzie w Poznaniu można obejrzeć mecz Wisły :D?
|
Dacie jakiś namiar, gdzie w pn oglądnę mecz Wisły? Najlepiej w okolicach Huty :)
|
Może to nie Nowa Huta,ale okolice Ronda Czyżyńskiego,czyli prawie -Bar pod Gąską (retro :) )
|
Z reguły tam oglądam własnie, ale jeśli dobrze pamiętam, to tam jest zamknięte przez święta. A chciałbym mieć pewność, że nie zastanę zamkniętej furtki :/
Dzięki za odp :) |
Dobrze wiedziec.
Aaron |
Witam, czy ma ktoś może dzisiejszy mecz (Wisła - Korona) i mógłby udostępnić? Potrzebuję go do zrobienia kompilacji o jednym naszym zawodniku (pokażę Wam jak zrobię).
Pozdrawiam. |
skrót jedynie
|
W ktorej tv bedzie dzisiejszy mecz?
|
Cytat:
|
Ktoś zna jakąś knajpe na ruczaju gdzie można mecze Wisełki ogladać ?
Pytam bo dopiero sie tam wprowadzam i nie znam jeszzcze tego rejonu krakowa tak dobrze. |
Gdzie w Zakopanem oglądne nasz mecz z Legią?
|
Cytat:
Jakieś lokale z NC+, ktoś, coś? |
Kiedyś oglądaliśmy w Zakopanem mecz z Widzew- Wisła. Pamiętam, że był to lokal idąc Krupówkami "w górę", po prawej stronie, lekko na uboczu, mniej więcej w połowie lub bliżej końca deptaka. Trzeba było minąć tę pierwszą linię chałup. Duża restauracja, z antresolą i chyba ze dwiema czy trzema salami. Próbowałem znaleźć teraz to na google maps, ale coś nie mogę skojarzyć.
Na pewno, koniec końców, nie szukaliśmy tam długo knajpy z meczem. edit: to mogła być Karcma po Zbóju. |
Dzięki :)
|
Zna ktoś lokal w Gdańsku gdzie transmitują dzisiejszy mecz Wisła-7egia? :D pilne
|
Podbijam pytanie. Może być trójmiasto + Władysławowo
|
Nie no, Panowie, w Gdańsku nie powinno być problemu z meczem Wisły.
Najlepiej tutaj, na Przymorzu. https://www.facebook.com/barbilard.market?fref=ts Ale i w T29 na stadionie Lechii na pewno będzie transmisja. I pewnie 100 innych knajpach w centrum. ;) |
Oglądałem mecz we Władysławowie a ogródku piwnym z kibicami legii. Pierwszy raz się tak powstrzymywalem z okazywaniem emocji... Nie polecam :-D
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Panowie, pytanie bardziej techniczne. Podczas meczu z Ruchem jestem w robocie. Jest jakaś opcja obejrzenie meczu poprzez telefon? Jakaś aplikacja może?
Mam Lumię 735 i Windowsa 8.1 Ktoś ogarnia takie tematy? |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 10:45. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl