Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Nasi piłkarze – fakty, opinie, komentarze / ploteczki, auta, tatuaże ;-) (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=1627)

bearex 14.02.2010 13:14

Skoro oni tak Wiślaków podbierają, to może by z nimi współpracę zawrzeć. My im zawodników wypozyczamy a oni ich nam ogrywaja + co zdolniejszych w pierwszej kolejności do nas transferują :D

ach, marzenia ;/

sndr 14.02.2010 13:57

Cytat:

Pierwotnie napisane przez bearex (Post 854650)
Skoro oni tak Wiślaków podbierają, to może by z nimi współpracę zawrzeć. My im zawodników wypozyczamy a oni ich nam ogrywaja + co zdolniejszych w pierwszej kolejności do nas transferują :D

ach, marzenia ;/

A nie było przypadkiem kiedyś na rzeczy jeśli chodzi o współpracę Sandecji z Legią? Najpierw był transfer Janczyka, potem chyba kogoś jeszcze (nazwisko wyleciało mi z głowy w tej chwili) i w mediach spekulowano nt zawarcia między klubami współpracy.

mic1992 14.02.2010 14:35

Mieszkam w Nowym sączu także to było tak:
Janczyk - przeszedł z sandecji do legii
Damian Zbozień- przeszedł z sandecji do legii, ale tam grał tylko w ME, więc teraz Sandecja chce go z powrotem ale legia chce go sprzedać za cene 4 razy większą niż go kupili

A w Sandecji gra Jonczyk, świetny zawodnik a ma tylko 17 lat

Witoldon 14.02.2010 14:50

Cytat:

Pierwotnie napisane przez mic1992 (Post 854669)
Mieszkam w Nowym sączu także to było tak:
Janczyk - przeszedł z sandecji do legii
Damian Zbozień- przeszedł z sandecji do legii, ale tam grał tylko w ME, więc teraz Sandecja chce go z powrotem ale legia chce go sprzedać za cene 4 razy większą niż go kupili

A w Sandecji gra Jonczyk, świetny zawodnik a ma tylko 17 lat

Nie chce wracac do jego pobytu w Wiśle, bo nie ten temat, ale trochę dziwne, że odstrzelono go po 89 mintuach gry w ME (a był chyba pół roku). Strzelał regularnie bramki w młodzieżówce, w ówczesny super talent Leszczak grzał ławę.
A Janikowi życzę jak najlepiej, powinien grac jak najwięcej.

SpoXsteR 14.02.2010 15:44

Cytat:

Mamy informację, że Cleber ma jechać do szpitala. Zawodnik, który go faulował, upadając przymiażdżył mu klatkę piersiową. Oby to nie było nic groźnego.
http://www.live.wisla.krakow.pl/?subiektywne=on

fatum krąży wokół nas.. pier... fatum

kosaTS 14.02.2010 15:46

Twardy jest, za pare dni wróci.:)

Maciuś 14.02.2010 15:48

U mlodych kontuzje sie szybciej leczą.

brylant17 14.02.2010 21:08

Oglądam Nsport i wywiad z managejro Brozia mówi, że po sezonie wyjedzie za granicę albo podpisze kontrakt i zostanie z Wisłą do końca kariery.Zobaczymy jak to się potoczy

AYALA 15.02.2010 08:58

Skorża temperuje Brożków
http://ekstraklasa.wp.pl/kat,32282,t...wiadomosc.html

Marcinnno 15.02.2010 09:32

brawo! Skorża pokazał,że ma jaja!

it 15.02.2010 09:48

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Marcinnno (Post 854929)
brawo! Skorża pokazał,że ma jaja!

Ekshibicjonista?

arti 15.02.2010 10:08

Cytat:

Pierwotnie napisane przez bearex (Post 854650)
ach, marzenia ;/

Wujo (Dariusz Wójtowicz) jest tam trenerem więc łykają co zdolniejszych Wiślaków.

bearex 15.02.2010 11:40

Właśnie czytałem gdzieś wypowiedź Jonczyka, że to był ten największy argument, który zadycydował w sprawie przeprowadzki do Sandecji ;/

IncognitoTSW 15.02.2010 17:56

Cytat:

Pierwotnie napisane przez arti (Post 854937)
Wujo (Dariusz Wójtowicz) jest tam trenerem więc łykają co zdolniejszych Wiślaków.

Eh ;] pamiętam mistrzostwo Polski juniorów 10 lat temu ;] to był skład z tym trenerem

Wojtas 15.02.2010 23:27

Cytat:

Pierwotnie napisane przez AYALA (Post 854924)

Brozkow to trzeba trzymac krotko.

Zreszta Skorza juz im na wiele pozwolil w tamtej rundzie i i kazdy widzial ich negatywny wplyw na zespol.
teraz kasuje ich juz na starcie bo wie ze to trener musi rządzic zespolem.

eryk_cartman 16.02.2010 08:28

I za to szanuje Clebera. Oby wiecej takich ludzi zasilao szeregi naszej Wiselki!

http://sport.onet.pl/pilka-nozna/eks...wiadomosc.html

el Nuero 16.02.2010 10:20

Coś o Dzikim

Miłe słowa o Rafale Boguskim. W natłoku dziennikarskich krytyk oraz "opinii" o leniwych piłkarzach, miło czasem przeczytać, jaką sportową drogę życia przeszedł jeden z najlepszych naszych piłkarzy. Epizod dlaczego został "dzikim" może po prostu rozbawić.

http://www.sports.pl/Pilka-nozna/Raf...059,1,727.html

Zresztą, całe te regiony - białostockie, łomżyńskie - to tereny rolnicze, i wielu chłopaków, nawet takich "lokalnych gwiazd" jak łomżyńscy koledzy Rafała, musiało ciężko pracować na roli. A po pracy - grając na łące - nikt nie narzekał, że "boisko niewymiarowe", że tuż obok pasą się krowy, że zamiast bramki wrota od stodoły. Ja sam z dużym sentymentem wspominam te wieczorne mecze z kolegami z wioski, gdy już zwiozło się siano i wydoiło krowy.

W porównaniu do lalusiów, którzy nie chcą grać na sztucznej murawie u Arkowców w Gdyni, futbolowa droga życia Boguskiego brzmi jak historia innego kalibru.

snyrting 16.02.2010 10:40

Nie powiem, ten artykuł zrobił na mnie spore wrażenie. Zawsze ceniłem Rafała, ale to co przeczytałem spowodowało, że jeszcze bardziej urósł w moich oczach.

pan Dudi 16.02.2010 12:53

Cytat:

Marcelo ma kłopot z mięśniem czworogłowym. Narzekał na niego jeszcze przed meczem z Dynamem Kijów, po sparingu zszedł z naciągniętą "czwórką". Nie brał udziału w ostatnich treningach i być może nie wystąpi także w sparingu z Zagłębiem Sosnowiec, aby nie ryzykować pogłębienia urazu.
Brawo trenerze. Przecież od tego sparingu zależało nasze być, albo nie być, więc kontuzjowany Marcelo MUSIAŁ zagrać, a teraz ****a sobie możecie "nie ryzykować" pogłębienia kontuzji, skoro ta kontuzja już się pogłębiła. Ręce opadają po prostu.

felipe 16.02.2010 13:37

Cytat:

Pierwotnie napisane przez pan Dudi (Post 855290)
Brawo trenerze. Przecież od tego sparingu zależało nasze być, albo nie być, więc kontuzjowany Marcelo MUSIAŁ zagrać, a teraz ****a sobie możecie "nie ryzykować" pogłębienia kontuzji, skoro ta kontuzja już się pogłębiła. Ręce opadają po prostu.

Zwłaszcza, że w obwodzie mieliśmy jeszcze Jopa...

Żmijka 16.02.2010 13:47

Jakiego Jopa? Tego co nie trenuje normalnie od początku obozu?
(nie chodzi i ot, że Marce musiał grać, ale trzymajmy się faktów)

pan Dudi 16.02.2010 13:53

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Żmijka (Post 855313)

Wiem, że w obronie mamy szpital, ale zamiast starać się wyjść z tej patologii pchamy się w nią jeszcze głębiej właśnie przez kretyńskie decyzje personalne. To tylko sparing, mógł grać ktokolwiek, skoro na szali było zdrowie Marcelo.

felipe 16.02.2010 14:46

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Żmijka (Post 855313)

A to przepraszam, nie zwróciłem uwagi...

Marcinnno 17.02.2010 07:32

Nawet 400 tysięcy euro rocznie może zarabiać od przyszłego sezonu Paweł Brożek, jeżeli Wisła Kraków stanowczo nie wyrazi zgody na jego zagraniczny transfer. Warunek jest jeden: napastnik Białej Gwiazdy wiosną musi wrócić do wysokiej formy.

sports.pl

<wow>

Dean 17.02.2010 08:07

http://wislakrakow.com/www/showartic...rticleid=22732

Niefajnie.

rafal777 17.02.2010 08:28

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Dean (Post 855605)

To jest jakaś paranoja...Co jest nie tak? Kto tylko zagra mecz od razu ma kontuzję. Boguskiego cały czas boli i oni nie wiedzą chyba co...Przecież jego boli od maja tamtego roku!! A z Marcelo to już jakiś przekręt jeśli to prawda, że kontuzje miał już przed meczem z Dynamem a trener wystawił go do gry...

rozarian 17.02.2010 11:20

Z Boguskim to są w ogóle jaja sadzone.Nie zdziwiłbym się, gdyby taki Wasilewski po makabrycznej kontuzji,gdzie prawie urwano mu nogę,wrócił szybciej do pełnej sprawności od Rafała.

Maciuś 17.02.2010 12:58

Mysle ze przez to ze klub nie ma kasy oszczedzamy na wszystkim, od juniorow po opieke lekarska.

Proud 17.02.2010 13:22

Cytat:

Pierwotnie napisane przez snyrting (Post 855252)
Nie powiem, ten artykuł zrobił na mnie spore wrażenie. Zawsze ceniłem Rafała, ale to co przeczytałem spowodowało, że jeszcze bardziej urósł w moich oczach.

Cytat:

Któregoś dnia przejeżdżałem koło stadionu w Łomży, lał spory deszcz, wszyscy rozeszli się do domu. Zobaczyłem tylko zupełnie przemoczonego chłopaka, który wchodził na boisko z workiem piłek, nie zwracał uwagi na ulewę. To był Rafał.
Bardzo patetyczny wydzwięk ma to zdanie :) jak zakonczenie dobrej książki :)

ogólnie fajny artykuł :-p

oby nam Boguś w pełni wyzdrowiał.

tragez88 17.02.2010 13:59

Po obejrzeniu skrótu z wczorajszego spotkania muszę przyznać, że baaaardzo pozytywnie prezentował się Ba szczególnie w 1 połowie na tle innych zawodników Wisły- w niemal każdej akcji wartej odnotowania brał czynny udział, klepał, fajnie rozdzielał te piłki. Wiadomo, że skrót nie oddaje wszystkiego ale możemy mieć z niego pożytek:) Oby!

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 20:25.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl