![]() |
Cytat:
|
Szczerze wątpie w Lameya! Badania ponoć przechodził wtedy co Iliev, Ilieva jakoś podpisali a o Lameyu cisza, a wydaje mi się że w Leicesterze chętnie się go pozbędą, po za tym nie wydaje mi się żeby Valcx uważał Lameya za wzmocnienie a póki co nie sprowadzają zawodników którzy nie grają w swoich zespołach a ich forma jest wielką niewiadomą (oczywiście liczę od zimowego okienka bo wtedy mieli dopiero czas na poważne transfery)
|
Cytat:
Lameya na oczy nie widziałem , jednak jak już kiedys pisałem Wisła to nie jest klub na odbudowanie formy , tym bardziej dla przeciętnego gracza który z każdym kolejnym sezonem schodzi o poziom niżej CV podobne , lub nawet słabsze niż Branco . A z tym ograniem bym nie przesadzał na przestrzeni 12 lat rozgrywał sredio 15 spotkań w sezonie |
Cytat:
Jak mamy ściągać takich Lamerów czy Lameyów to lepiej już kupić jakiegokolwiek polaka typu Wilczyński czy Socha. |
Jak Chavez przychodził to były o nim podobne opinie co teraz o Lameyu - ja wtedy mowilem, ze Osman to bedzie bardzo dobre wzmocnienie i tak sie stało. Kto wie czy nie bedzie tak teraz z Lameyem - nie kazdy w Anglii potrafi sie dobrze zaaklimatyzowac.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Zawsze może być tak że na prawej stronie będzie grał Jaliens a zostanie ściągnięty jakiś lepszy środkowy, co nie zmienia faktu że zmiennik na prawą musi być.
|
Cytat:
|
Poczekajmy, czy to rzeczywiście chodzi o Lameya.
Pochodziłem trochę po niemieckojęzycznych forach (angielski znam słabo) i Lamey nie miał dobrej opinii wśród internautów, ale to było dawno temu, za czasów jego gry w Arminii i Duisburgu. Nawet trener Duisburga powiedział, że Lamey nie jest typem zawodnika, który pójdzie za drużyną w ogień. Ale jak mówię, to było dawno. |
Że zacytuje jednego kibica z Angli " Nie wierze, że to piłkarz zawodowy"
Jedyna nadzieja w tym, że user który pierwszy poinformował, że Lamey jest w Krakowie, dzień czy dwa później napisał, że nie przeszedł badań medycznych. |
Cytat:
|
jeśli Lamey będzie cienki to przeciez Stan z Robertem go nie wezma, a w dodatku poczekajmy czy to w ogole będzie Lamey, wiem że w gdybyaniu nie ma nic zlego ale z drugiej strony co jest pozytecznego:) trzeba czekac na info z oficjalnej:)
|
Pytanie jak u Lameya z formą fizyczną. Piłkarzem może kiedyś był dobrym, tak samo kiedyś dobrymi piłkarzami byli Bukhari czy Branco. Ale w Polsce takie elementy jak taktyka czy technika są mało ważne, tu trzeba przede wszystkim mieć siłę zapierdalać! Maaskant z Valckxem starają się to odrobinę zmienić, podciągnąć nas taktycznie, żeby Wisła mogła grać w ten sam sport w który gra się np na zachodzie kontynentu. Zanim to się stanie nam trzeba takich harpaganów jak Iliev.
|
co Wy chcecie do Lameya, dobry byl by, moze grac na obu stronach, na pewno nie bylby szykowany na pierwszy sklad, bo dojda zapewne LO i PO, ale taki uniwersalny by sie przydal
zreszta, on moze nie byc odpowiedni na Leicester, Bundeslige, ale w polskiej lidze moze byc wymiataczem coz, jaki kraj, taka pilka :lol: |
No właśnie boję się, że byłby szykowany na 1 skład. Przyszedł by właśnie jako prawy obrońca... Jak na rezerwę by miał przyjść to ok.
|
lepszy Lamaey niż żaden taka prawda....
|
Wraca temat Despotovica?
http://www.novosti.rs/vesti/sport.72...vic-kod-Ilieva 18 goli w tym sezonie w Segunda Division |
Cytat:
|
Cytat:
|
Marzy mi się żeby PZPN dowal;ił limit - np 5 zawodników z Polski w składzie ...
A nie jest początek okna - a Stan mówi że nie obserwują żadnego Polaka !! Ściągnijmy jeszcze 10 Lameyów !! Sorry za double post - miałem edytować a zacytowałem własny post... |
Cytat:
|
Do czego Ci Polacy są potrzebni? Im mniej tym lepiej, może w końcu awansujemy do LM.
|
Angmir, wymień prosze polaków którzy:
a) są w naszym zasięgu finansowym b) są warci pieniędzy jakich się za nich żąda c) są warci pensji jakiej żądają d) grają na poziomie gwarantującym przyzwoite występy w europejskich pucharach (przynajmniej awans do grupy LE) nie moge się doczekać :) |
Cytat:
Wedłóg mojej opinii z każdego Polskiego klubu można by wyciągnąć co najmniej 2-3 fajnych zawodników, którzy po przyjściu do Wisły podnieśli by wartość swoją jak i klubu. Przykład Wilka jest znaczący. Od piłkarza no-name nie specjalnie wyróżniającego się w Kielcach, do piłkarza który z powodzeniem może grać w pierwszej 11 w Wiśle. I nie piszcie tylko ze był w Kielcach gwiazdą, bo zanim do nas trafił jedyny Wilk jakiego znała 3/4 tego forum wchodzi na ogony w Lechu. |
Właśnie takiej odpowiedzi sie spodziewałem :lol:
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
na tle europy : są świetnie wyszkoleni technicznie? są świetnie przygotowani fizycznie? mają opinie pracusiów na treningach? słyną ze swojej ambicji na boisku i w życiu? są wyjątkowo tani? są wielkimi profesjonalistami ? a może są wyjątkowo charakterni? po tym sezonie mogliśmy porównać prace wielu Polaków i obcokrajowców. jak to wyglądało? myśle że każdy sam sobie na to odpowie. a od użytkownika Angmir również czekam na podanie nazwisk konkretnych Polaków spełniających ww kryteria. @Baro1995 - czytasz ze zrozumieniem? ..... a) są w naszym zasięgu finansowym b) są warci pieniędzy jakich się za nich żąda c) są warci pensji jakiej żądają d) grają na poziomie gwarantującym przyzwoite występy w europejskich pucharach (przynajmniej awans do grupy LE) |
Cytat:
baro1995 a myslisz,że gdyby taki wymóg faktycznie istnial to byłoby nas stac na ich pensje?np Wasilewski grałby za cirka ebaut 200 tyś€? |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 16:02. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl