![]() |
Cytat:
|
Na zimno?? mam kibicowac druzynie i kibicom ktorzy wywieszali flage z przekreslona BIALA GWIAZDA na meczu ze Sparta ? albo jak na meczu z nami spiewali WTSK ?? otrzasnij sie...a poza tym ten klub stracil moj szacunek jak sprzedali sie amice. 100% wole Legie od amici.
|
Wolę upaprane ropą Arabskie pieniądze niż Wronieckie słowiki ...
Go Citizens! Nawet jeśli prowadzi was Mancini. |
Kiełb szaleje. Nie poznaje tego zawodnika , momentami przypomina Kubę jak ten zaczynał swoją przygodę z Wisłą.
|
Worcester czytaj ze zrozumieniem, nie kibicować a patrzeć w kontekście ligi, pucharu Polski itp.
Wuefista jedno dla Lecha zrobił, przygotował ich kondycyjnie, 80 minuta a grają jak równy z równym. Bakero powinien mu działkę za to odpalić. PS. Panowie ja rozumiem wasze negatywne emocje, gdyby np.Widzew grał w pucharach to jako kibic Śląska, też bym pewnie dopingował ich przeciwników. |
63624, wyjaśnij ;)
|
O ku*wa!!!!!!!!!!!! :(
|
Oni chyba sprzedali dusze diabłu.
Nigdy takiego farta nie widziałem. |
To sie nazywa szczescie :D Zajebiscie to wygladalo hehe :D
|
to jest niepojęte, ileż można na farcie jechać!
|
o ku rwa :O
|
hehehe paranoja...Ribas dalej bedziesz obstawial przy swoim ? Amica ma tyle szczescia ze nawet razem wziete wszystkie kluby ekstraklasy tyle nie maja co amica...
|
To że strzeli na 2:1 to jeszcze nic , najbardziej boli to że bramke strzela ten pajac ...
|
Ale gol kurozium. Bialix wyjaśniłem. ;)
|
Cytat:
|
Kur** mać, jakim cudem te wronieckie sprzedawczyki mają więcej szczęścia niż cała Polska piłka razem wzięta.
|
63624, tak wiem zapomniał odświeżyć stronę przed wysłaniem posta ;)
3:1 :(( |
no ch*j mnie strzeli bo te pajace borek z kołtoniem jeszcze twierdzą że to nie był fart....przecież jakby to była Wisełka to by przez miesiąc mówili że zwykły fart, no ale że amica to nie mogłobyć zwykle szczęście...
|
Cytat:
szczęściu trzeba umieć pomóc... |
O ....aaaaaaaaa!
|
Ja .......e to sa jakies jaja.
3 bramki - 2 strzaly zycia i jednej mega fuks. Wronieckie sprzedawczyki chyba musialy zostac kurtyzana diabla :lol: |
Hahahahaha....powiedzcie jak to okreslic....??
|
nie rozumiem niby nie graja a wszystko im wchodzi
|
i bdb ! niech nasze gwiazdeczki to ogladaja !
da sie ?! da ! |
Ale ich rozjebali :)
|
Jestem ciekaw co Zielinski teraz czuje.
Co gorsze remis z Juve 1 grudnia i pajace awansuja |
Dobrze, że otwarty polszajs tego nie pokazuje.
A w ogóle czekam jak ktoś napisze, że Bakero to zajebisty trener i w 1 dzien poukładał Lecha :D |
Widać co różni piłkarzy Lecha od naszych patałachów - strzały z dystansu.
|
Czyli dużo nie różnimy się od MC.....
|
Teraz to już gol marzenie, Bakero trafił ze zmianami.
|
Szczęście kiedyś się kończy. Teraz każdy będzie wstawiał najsilniejszy skład na mecz z pyrami.
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Mozdzen nic gral przez 30 minut |
troche głupio się robi człowiekowi widząć że Lech wygrywa z MC a my dostajemy w....... od Karabachu....;/ Oj Wisełko Wisełko, teraz to balonik zostanie napompowany chyba helem i cieżko bedzie żeby powietrze z niego zeszło jak wyjdą z grupy..
|
Prawda taka, że my nawet przy takim szczęściu mielibyśmy już z 5 brameczek w plecy i na nic by nam się ono zdało.
|
Lech wygrał bo strzelał i tyle...
|
Boga nie ma.
|
wiecej farta niz rozumu razem wzieci tam na boisku,a Borka to już słuchać sie nie dało,chyba biało w gaciach miał po meczu : o .
|
2 mecze (Wisla, MC):
7 bramek: - 3 strzaly zycia :shock: - 2 totalne fuksy (Uwajaj i bramka na 4:1 z Wisla) - 1 bramka z karnego, ktorego nie bylo (albo 99% sedziow by nie dalo) -- A teraz czekamy na choragiewki ktore szydzily z Lecha przed meczem z nami, a teraz beda na twardym pisac jaki to Lech jest zajebisty :lol: |
Może i fartowne, ale wygrali.
W najbliższych latach na pewno nie osiągniemy tego co oni osiągnęli w pucharach. Tym bardziej, że zarząd ściąga nam takich zawodników jak katastrofalny Bunoza czy Boukhari. Lech jest mądrze budowaną drużyną i w ciągu jednego okna nie kupują po ch*j zawodników z zagranicy tylko dokładają cegiełka po cegiełce. Może i rezerwy Man City, ale spójrzmy ile ci piłkarza są warci, ile kosztowali. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 21:00. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl