![]() |
Oba dzisiejsze wynika bardzo dobre dla nas, Zagłębie z Bełchatowem 1:1 i to samo w Kielcach, co oznacza, że Jaga i Korona nam bardzo nie odskoczyli, Bełchatów nas nie wyprzedził, a Zagłębie dalej jest daleko.
|
Cytat:
Czołówka nie uciekła nam tak bardzo. |
Cytat:
EDIT: Z góry uprzedzam, że Wieszczycki nie jest kibicem Legii, lecz prawdziwym dzieckiem ŁKS, jakby ktoś nie wiedział i chciał nawijać nowe teorie spiskowe :) |
W Lidze+ ekstra i Wieszczycki uczy Borysiuka jak powinien zagrac :shock:
Pewnie liczy ze nastepnym razem zagra lepiej :lol: Za tydzien beda uczyc Malego pokory :lol: |
Zabrze wygra z Koroną czy też remisuje,my lejemy Zagłębie i jesteśmy viceliderem. Paranoja:)Szkoda tylko,że dobra pozycja w lidze będzie jak alibi dla Cupiała,że w sumie wzmocnień nie potrzeba,bo radzimy sobie z tym co mamy. Niech jeszcze Brożek strzeli dwie bramki z Zagłębiem do dołączy do najskuteczniejszych w lidze:). Też paranoja:) W najgorszym przypadku jesteśmy na 8 miejscu w najlepszym viceliderem. Co za liga:)
Zarzucie sobie Panowie Orange Sport, przynajmniej na luzie, bez bufonady i z dowcipem omawiają ligę. Zarzeczny między innymi. Rozwalił mnie właśnie Sasal,który mówi,że on nadal walczy o utrzymanie:)celu nie zmienił. Wieszczyski co on takiego grał,że Borysiuka poucza?Miernota. |
Jaga będzie podrażniona po tym remisie w Kielcach, więc myślę, że dołoży cegiełkę do szlachetnej misji spuszczania Pasów do niższej klasy rozgrywkowej :D
|
Wisła leje Legie 4-0 a w lidze + cały czas o Legii. Gościem Borysiuk, Wieszczycki analizuje jego dobre i złe zagrania, płacze nad karnym bo przecież Legia nie grała źle, a jakby Manu strzelił to sam na sam itd. Irytujące.
|
Cytat:
|
Czasami zastanawiam sie czy z Wieszczyckim nie jest tak ze nie tylko na glowie ma pusto. W glowie chyba tez.
|
Cytat:
|
No to polecam gadki Zarzecznego o Sobolewskim. "Facet przebiegł kilka razy po Vrdoljaku i chłop znikł", mówią konkretnie a nie pletą głupot. O piłce można fajnie opowiadać,sypać anegdotami i średnia liga jak nasza fajnie wygląda. Ale to nie każdy potrafi. Dlatego takie pseudo fachowe gadki z Ligi+ śmieszą mnie i męczą. Elokwentni na siłę a na myślicieli nie wyglądają. Towarzystwo wzajemnej adoracji.
|
Piękny program Liga+ Extra. Borysiuk zagrał super mecz, wystawia się do dwumetrowego podania, świetny 40-metrowy przerzut, czyści wszystko, a Legia pechowo przegrywa 4:0. Fajnie się to ogląda. Ale Smokowski fajnie po Arielce pocisnął.
|
Wieszczycki ewidentnie zaniża poziom tego programu, średnie analizy, pieprzenie o szopenie. A mówienie do Borysiuka, żeby nie słuchał trenera czasem a szedł po swojemu to niech w ŁKSie se pierniczy do swoich grajków
|
Ta ekspercina daje do pieca :lol: Pytaja sie go czy byl faul, czy byl na kartke, to odpowiada ze sedzia dobrze zastosowal przywilej :D
|
Cytat:
W programie Legia+ trwa zbiorowe wylewanie żali nad wynikiem meczu Wisła - Legia. Całkiem możliwe, że Komisja Legii Ekstraklasy S.A zweryfikuje wynik meczu na niższy ponieważ publicznie już wiadomo, że Legia za wysoko przegrała czyli niesprawiedliwie. :) A w programie Legia + trwa kabaret. Wg. "eksperta" PZPN-u atak Komorowskiego na nogę Kirma jest tylko atakiem na deskę czyli nie ma sprawy. Za akcję w polu karnym chce karać Kirma, zapominając o nurku Radovica w meczu z Koroną. Superstar Borysiuk noszony na rękach w studiu. Ten rzeźnik, który załatwił Boguskiego na ponad rok wysyłany jest przez legijnych dziennikarzy do...Manchesteru. :) jaja |
Dla przykładu z faulem Komorowskiego, mecz Korona- Jaga, atak któregoś z piłkarzy najpierw trafił w nogi przeciwnika, sędzia mimo wszystko odgwizdał przewinienie za co został pochwalony przez komentatorów.
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dobra, już się nie pastwię, bo znowu dostane priv, że to jakiś pokemon, którego trzeba ignorować.:lol: \EDIT: Marszałek - pw |
Chłopaki prawie jak "Szybka piłka" z tym,że tam jest minimum rozsądku za sprawą szyderczego Szczęsnego.
0 22 tragiczne insunuacje, kogo nazywasz pokemonem i dlaczego? |
Cytat:
|
Cytat:
|
panie 0 22 - Radovic w każdym meczu wykonuje z 5 takich nurków... To jedna z nielicznych rzeczy która mu wychodzi. Jeżeli oglądasz Ligę + to przy odrobinie ( tylko odrobinie) obiektywizmu musisz chyba przyznać że omówienie piątkowego meczu plus uczynienie gwiazdą programu pana Borysiuka jest wyjątkowo żenujące.
Rozpływanie się nad wyższym stanem umysłu Borysiuka, który pozwala mu tak umiejętnie faulować moim skromnym zdaniem doprowadzi do tego że dziecko uwierzy że mu wszystko można i jakiś drwal w ramach rewanżu zrobi kiedyś z niego kalekę , no ale to już nie mój problem. Chwalenie drużyny, która jak słusznie zauważył Wasz idol - nie przegrała tylko dostała w....... jest co najmniej nie na miejscu. Porównanie Sobola z Borysiukiem też jest perełką. Szkoda że nikt nie zauważył kto w 90% przyczynił się do tego że pan Vrdolijak (czy jak się tam pisze jego nazwisko) praktycznie nie istniał w tym meczu. Ale w sumie nawet fajnie że tak ten program wygląda - od "rozpływania" się nad grą Legii nam punktów nie ubędzie a Legii nie przybędzie a jest to tylko dowód na to jak bardzo boli. |
Cytat:
A Borysiuk nie lubię. P.S. Jak zapraszali Szatałowa ostatnio to byli pro Polonia Bytom czy pro Cracovia, bo nie wiem jak daleko spisek sięga... |
Cytat:
|
Cytat:
|
Dzisiejsza Liga + extra to przegięcie pały ... przeciez wszyscy Borysukowi wchodzili do pupy bez wazeliny .... boze ...
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Co nie zmienia mojej opinii na temat tego syfu, który leci obecnie na TVP2. Program na TVN był o wiele ciekawszy, robiony z większym rozmachem i chciało się go oglądać. |
A tak odchodząc od tematu obiektywności to TVP sama sobie robi te skróty? Czy dostaje je od C+? Bo zwykle są gówniane, brakuje kluczowych momentów, powtórek bramek itd., a widać np. jak trenerzy spacerują przed meczem. Tak z ciekawości pytam czy C+ podrzuca konkurencji takie coś, czy też dziennikarze z tvp odwalają kawał "porządnej" roboty?
|
Sądzę, że dostają to jako highlights od ekstraklasy.tv a podkładają wyłącznie komentarz swoich dziennikarzy.
Właśnie przypomniał mi się świetny kawałek z tamtego programu pt. "Wójta się nie bójta" :D http://www.youtube.com/watch?v=KMIZCA648EI |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
w ogóle, to połowy tych ekspertów z C+ nie da się słuchać np. taki Przytuła, że też takiego gościa wciskają do komentowania... to już wolę Żurka |
Może w umowie mają, że skrót może trwać minutę? Dostają 3-4 minutowy filmik z C+ i muszą ciąć.
|
Cytat:
Teraz to i tak jest w sumie wypas.Kiedyś jak się c+ nie miało to była lipa, teraz wszystko można sobie na necie oglądnąć ps i zdanie do tych wiecznie narzekających. Na prawdę nie nudzi Was notoryczne utyskiwanie na wszystko?.Jak tak czytam niektórych to prawie jestem w stanie uwierzyć że to nie nasza sąsiadka ale my jesteśmy wiecznie prześladowani.pzpn, komisja ligi, komentatorzy,dziennikarze..wszyscy przeciwko nam;), no i wszyscy to tajni współpracownicy Legii. |
Kulisy piątkowego lania (pogromu).
http://legia.com/www/index.php?akt=18923 Żałuję, że jednak nie mogłem obejrzeć tego spotkania na żywo. |
Cytat:
A teraz można wszystko na necie złapać, cały mecz, magazyn ligowy, poszczególne wydarzenia. Nawet głupi faul z meczu można dorwać prosząc na jakimś forum 'czy może ktoś ma'. Nie mówiąc już o palecie programów i meczów w telewizji. Jestem prawie pewny, że za parę lat będą transmitowane wszystkie mecze. Cytat:
|
Cytat:
Ja uwielbiam sluchac Zarzecznego bo facet ma wiedze,genialną nawijke gdzie moze normalnie sam opowiadac z 10 minut rozne historyjki a pozatym zawsze doda cos smiesznego. Szkoda ze nie jest juz w C+ bo z nim zawsze dzialo sie cos ciekawego.:) a teraz w C+ jak piszesz towarzystwo wzajemniej adoracjii,przydalo by sie u nich "odwiezyc" bo sie troche skisłe robi. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 14:39. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl