![]() |
Cytat:
Wiadomo ,że kadra musiałaby być szersza i wyrównana ale przecież właśnie o to chodzi. Chyba chcemy zbliżyć się do europejskiej piłki. Może wtedy kluby w końcu płaciłyby pensję adekwatne do poziomu tych marnych kopaczy. |
Cytat:
Ale jak ktoś piszę taką głupotę to zdecydowanie nie nadaje się do wypisywania tu swoich postów... Po prostu.Coś kosztem czegoś. Poziom wypowiedzi na tym forum i tak jest żenująco niski, nie pogarszajmy sprawy. Ktoś pisząc takie rzeczy, nie ma szacunku dla poprzednich pokoleń kibiców, którzy tracili zdrowię w walkach na ulicach Krakowa przez pałki Milicji. Jak ktoś nie zna elementarnych rzeczy z historii Wisły lub zna ją z wikipasów to niech po prostu zamknie morde. |
Dziś kolejny komplet na Hutniku no ale czwartek to wszyscy pracują:)
Bardzo ważny mecz dla Jagi i pasuje żeby zaliczyli drugie zwycięstwo wyjazdowe. |
Tak apropos można gdzieś w necie obejrzeć jak Jaga leje Cracovię? Czy nie ma transmisji żadnej?
Haha, dzięki za polecenie. Trochę śmiechu faktycznie nie zaszkodzi ;) |
polecam relacje live na stronie Pasów.. kupa smiechu co mecz.. przykladowo zawodnik Pasow na swojej polowie i "ajjjj.. bylo blisko strzelenia gola!" , ewentualnie pilka wybita na aut i "ajjjj.. bylo blisko"
i tak "ajjj!!!!!!!!!" "ajajaja!!!!!!!!!!" "ajjjj!!!!!!!!" co 2 minuty :D |
|
Jak na razie Jaga dość słabo gra - trzeba trzymać kciuki za Franka :D
|
Jak to było w tej reklamie parchów w mpk? "porywający doping"? :rotfl:
|
Cytat:
Najważniejszym efektem tego pomysłu byłoby OPTYMALNE PRZYGOTOWANIE POLSKICH DRUŻYN W LIPCU I SIERPNIU, kiedy to zwykle walczymy o kwalifikacje do Ligi Mistrzów i Europejskiej. Nawet moim zdaniem nie trzeba zmieniać terminologii jesień-wiosna, mistrz będzie w czerwcu i odrazu następny sezon, 2 tyg przerwy organizacyjnej powinno starczyć jeśli nie będzie barażów. |
Jak na nich, to powiedziałbym, że jest i tak całkiem nieźle ;)
Mecz niestety słaby narazie |
Cytat:
|
Strasznie słaby mecz. Trzeba na jakiegoś "babola" czekać... oby dla Jagi.
|
z onetu:
Cytat:
A gdzies w telewizji leci mecz tych podpasów ? Nie zebym chcial ogladac, ale chyba kogos powalilo, zeby tracic cenny czas antenowy na pokazywanie tych elfów ? Mozna swobodnie było puscic przegląd wędkarski czy wembley ‘73 http://www.arka-tv.pl/zmiany-w-sztabie-trenerskim hahahhahhaha |
Ale niestety Jaga dostosowała swój poziom do żydów. Tak tragicznego meczu się nie spodziewałem. Nic się nie dzieje a w tej połowie groźniejsza cracovia...
Jage remis zadowala bo u siebie coś zawsze nazbiera ale sytuacja żydów po remisie będzie dalej słabiuteńka. |
GOL! :D Jaga prowadzi
|
Jaga jeden ! To się teraz worek otworzy.
edit : na orange sport "meczyk" leci. Słychać gromkie : Pasy grac k.. mać :) Dość to zabawne |
Cytat:
|
Cabaj to przekot taki sam jak Pawełek. Jaga ładna akcja z klepki poszli i wykorzystali to że w bramce stoi tyczka.
|
Cytat:
Podziękowania dla Cabaja:-) |
Kraków bramkarzami stoi ;) Komplet publiczności ma okazję obejrzeć świetny mecz swojej drużyny, któa utrzymuje równie świetny wynik! ;-)
|
Derby w przedostatniej kolejce moga byc ciekawe my mam nadzieje o Mistrza ,oni mam nadzieje o spadek
|
Widzę przyszłość! Widzę! :
W derbach Krakowa zespół z ulicy Reymonta gromiąc trzy do zera Cracovie postawił kropkę nad spadkiem tego "zasłużonego" klubu do 2 ligi ( wg. aktualnej nomenklatury I ligi) . |
I kolejny raz w pochodzie na rynek śpiew... Oj co ja widzę... ;)
btw. Prędzej się skończą sms'y w 36.6 niż cracovia zapełni stadion. ^^ |
Mecz Jagi z Cracovia slaby, jednak wiadomo Jagiellonia gra lepiej , choc na pewno nie jakos niewiadomo jak swietnie... Ale Craxa slabiutenka, Cabaj zenua(nie wiem co on robi w ekstraklasie). A i ten El Mehdi wyglada dosc przyzwoicie .
|
pejsy na dobrej drodze żeby wylądować tam gdzie powinni być od początku sezonu
|
cos Bruno dzis słabo, no ale El Mehdi od poczatku sprawia swietne wrazenie, podobnie Grzyb.
|
Cracovia jedzie do Lubina za tydzień :P OJ coś czuje bumbumbum Micański może dojdzie Lewadowskiego.
|
Wygląda to tak, jakby wszyscy w Cracovii grali przeciw Lenczykowi. Goście dzisiaj stali na boisku bez żadnej inicjatywy.
Cabaj tradycyjnie na swoim poziomie i znowu zawalił im mecz. Ciekawe kiedy zrozumieją, że z tym bramkarzem nie da się budować dobrej drużyny...? |
Cytat:
Oby tak dalej a w meczu z Crakovia moze byc zajefajnie mistrz i wylot dwa w jednym |
Pytanie czy Odra ich dziś wyprzedzi? GKS słaby był ostatnio z Lubinem nic nie grali, oby, oby.
Chociaż znając pasiastych to jak spadną, to się odwołają że oni nie byli przygotowani w tym sezonie do gry w ekstraklasie bo sie przygotowywali do 1 ligi :) I że chcą być przywrócenie :) |
Mecz słaby? Wg mnie w drugiej połówce Jaga grała klepke na wysokim poziomie i parchy goniły piłke....
|
Druga połowa lepsza od 60 minuty. Pierwsza godzina to straszna padaka.
|
Cytat:
Z mojego punktu widzenia, czyli patrzac jako kibic, marzy mi sie aby wreszcie wynalazki typu Wodzisław, Bełchatów, Gliwice, Polonia W. itp razem ze swoimi kurnikami spadły. Żeby w najwyższej klasie rozgrywkowej grały kluby z dużych miast, z zapleczem kibiców (Kraków, Śląsk, Warszawa, Wrocław, Bydgoszcz,Gdańsk,Szczecin itp itd na ładnych pojemnych stadionach. |
Cytat:
Cytat:
|
hmmmm... Odra jak osiągnie remis to będzie dla niej git. Nie mas dziś Mauro, może tylko na Onyczkę liczyć. Choć w sumie to sam Onyszko im przynajmniej połowę punktów zdobył w tej rundzie.
A co do Pasiaków to jest naprawde słaba drużyna. To że Wisła z nimi przegrała ( nie oni wygrali tylko Wisła przegrała), to będzie ich największy sukces piłkarski w tej połowie wieku. Najwiekszym będzie postawienie nowego stadionu takiej drużynie ( ale to już nie na temat ). |
Co to za złotousty komentuje ze Smokowskim mecz GKS - Odra ?
|
Jak do Pasów przyszedł Orest Lenczyk, twierdziłem że spokojnie utrzymają się w ekstraklasie. Faktycznie, na jesieni grali nieźle.
Ale dziś zobaczyłem Pasów w meczu z Jagą... Wygląda to dramatycznie. Mniejsza o poziom meczu. Komentujący ten mecz Iwan (oczywiście - komentujący złośliwie) trafnie zwrócił uwagę, że zawodnicy Pasów w ogóle nie podejmują walki! Drużyna jest przygaszona, nie ma lidera na boisku. Zawodnicy są bez formy. Niezawodny jest tylko Cabaj - regularnie zawala im bramki, dziś było podobnie. Pasy nie miały ani jednej klarownej sytuacji bramkowej, a po stracie bramki siadła im psychika. Orest jest w bardzo trudnej sytuacji. Powoli dochodzę do wniosku, że mogą mieć problem. Jeśli szybko nie nastąpi przełamanie, sytuacja będzie dramatyczna. Tym samym Pasy mogą być pierwszym zespołem w historii polskiej piłki nożnej, który spadnie dwa razy pod rząd z ekstraklasy. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
@AS82 przedstawiał się ten człowiek mówiący przez nos, ale zapomniałem |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 05:40. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl