![]() |
Brożek bardzo by się nie przydał, bo teraz gramy inny systemem niż wczesniej. 442 to co innego niż 4331, bo w tym drugim dużą rolę odgrywa u zawodnika gra głową, siła fizyczna zastawianie się a tego Brożek nie umiał.Gdy ktoś mu zabrał piłkę to machal łapami.
Wywalenie jego, to najlepsze co mogli zrobic. |
Cytat:
Skoro Małego udało się oduczyć machania łapami Pawła również by się tego oduczyło. Myślę, że trochę przesadzacie z tym trudnym charakterem Brożka. |
powrot brozka do wisly = walka o 2-3 miejsce w lidze i srednia 0,78 gola na mecz + popsute morale w druzynie , niechec do grania tutaj
|
http://babol.pl/kat,1025465,wid,1368...l?ticaid=5cd48 ja rozumie ze Niedzielan to przerzut ale bez jaj, nie tedy droga chyba
|
faktycznie bezsens , nawet nie nazwalbym niedzielana przezutem , ot pilkarz ktory KIEDYS gral u nas teraz gdzie indziej
nie lansowal sie z wislackoscia , nie mowil ze nie zagra nigdzie indziej itp gdyby malecki poszedl do kauflanduy czy blaszczykowski to rozumiem , ale niedzielan... akcja kiepska |
Cytat:
Do Niedzielana absolutnie nic nie mam, ale - no właśnie... Nie trzeba geniusza żeby przewidzieć jak skończy się gra dla dwóch znienawidzonych klubów z jednego miasta. Myślę, że wynagrodzą mu to z nawiązką premie za utrzymanie Cracovii w lidze. O ile się utrzymają:> |
e tam przecież to nie My.
My zrobilibyśmy to w sytuacji gdy Niedzielan w tej Cracovii gra dobrze , a póki co to jest odwrotnie. To napewno prowokacja metala :) ale zeby taka akcje nagłaśniać ehh. |
Cytat:
Mnie to osobiście ani ziębi, ani grzeje. Finansowo wyjdzie na pewno na swoje, a jeżeli nie wkalkulował czegoś takiego w potencjalne straty to znaczy, że jest debilem. Biorąc jednak pod uwagę jego blog i wypowiedzi - zaskoczony być nie powinien. To tak jakbym ja poszedł pod kaufland w dniu ich meczu w szaliku Wisły, śpiewając "Zawsze nad wami...". Mam prawo? Mam. Mogę się ubierać jak mi się żywnie podoba pod warunkiem, że nie jest to obsceniczne (w dzisiejszych czasach trzeba by się było zresztą o to naprawdę postarać). A przecież każdy normalny człowiek by pomyślał: "wariat albo samobójca". Ot, zdrowy rozsądek. Kibiców Wisły jest w Krakowie i okolicach może z 30-tys. Do zorganizowania takiej akcji potrzeba jednej, góra dwóch. Jakie jest prawdopodobieństwo, że się takie osoby nie znajdą? A Niedzielan niech się lepiej nie żali mediom, bo w ten sposób zapewnia sprawcom darmową reklamę, na której im pewnie zależy. "Weszło" zwyzywało kibiców Wisły od debili, na pewno teraz wszyscy Cię będą - Andrzejku - szanować. Tak trochę w ich stylu napisałem :-) |
|
Kosa szaleje :-D Bełchatów gra z Lechem . Kamil jest the best ! Na Eurosporcie 2 jest transmisja, jakby ktoś C+ nie miał.
|
Z ciekawostek, Kemy Agustien, testowany kiedyś przez nas grał dzisiaj 90 minut w meczu Manchester City - Swansea. Nie musze chyba mówić w którym z tych klubów grał.
|
Cytat:
|
Dziś Tomasz Frankowski kończy 37 lat! Sto lat panie Tomku!
|
37. urodziny Frankowskiego. Bramkami do historii [VIDEO]
http://krakow.naszemiasto.pl/artykul...ideo,id,t.html |
Deportivo La Coruna zaintersowane Pawłem Brożkiem
http://www.90minut.pl/news/165/news1...-Brozkiem.html |
Podobno Deportivo La Coruna chce wypożyczyć Pawła Brożka.
http://www.przegladsportowy.pl/Pilka...507,1,379.html Ciekawe, jak Paweł poradziłby sobie w lidze hiszpańskiej. |
Cytat:
|
Myślę, że to nie głupia droga dla niego. Szansa, że Depor wróci do Primiera Div jest spora. Mógłby pograć w swojej wymarzonej lidze. Do tego czasu miałby sporo szans na grę w Segunda i odbudowałby formę. Kiedyś tak Uche zaczynał w Almerii, Franek też nieźle sobie radził w Elche.
|
według mnie lepsza 2 liga hiszpańska niż turecka dla Pawła, poza tym to tylko wypożyczenia, może tam będzie grał we wszystkich meczach.
|
ludzie, on poszedł do Turcji za kasą
naprawdę myślicie, że zgodzi się na jakieś 300-400 tysięcy za grę w Deportivo? |
Cytat:
|
Cytat:
|
rabi86 to masz kiepską pamięć ja Augustiena pamiętam z testów, gdzie dobrze wypadł tylko jak to było za czasów Skorży problem z dogadaniem kontraktu się włączył i na tym sprawa się zakończyła
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
w sumie jeśli kasa ta sama, to rzeczywiście jakaś szansa dla niego |
Czy to Jaś Paulista nas wczoraj odwiedził?
|
Może pomagał rozpracować Apoel:
http://www.krakow.naszemiasto.pl/art...d.html#galeria |
Kosa i Żuraw w studiu Polsatu na stadionie . Przed chwilą był wywiad z Jaśkiem Paulistą. :-D
|
Kosa - mistrz asyst. Hehe. Ale mu tam cedził :D
|
Cytat:
|
|
tacy właśnie są piłkarze dlatego denerwuje mnie krzyczenie podczas meczu ich nazwisk! najpierw był Baszczu który się zarzekał że nie zagra w innym klubie w Polsce i co? teraz ten wyżej wymieniony gwiazdor.
i nie rozumiem jak można ładnie krzyczeć Małecki podczas gdy ten odrzuca kontrakt zaproponowany przez klub bo dostaje (o dziwo) ZA MAŁO pieniędzy! dla przypomnienia obecnie zarabia 30tys MIESIĘCZNIE!! załóżmy że proponują mu 50tys czy to mało? a gdzie się podziały jego słowa że Wiśle zawdzięcza całą swoją karierę? skoro tak to nich gra na obecnych warunkach i za rok odejdzie sprzedany z zyskiem. sądzę że kibice by to zrozumieli (patrz Błaszczu). Wisła to nie kopacze którzy jedno mówią a inne robią. |
Cytat:
|
Z powyższego wywiadu:
Cytat:
Weszło coś wiedziało... |
Jasiek tu nie przyjechał po to żeby opowiedzieć Wiślakom o Apoelu to było wiadome.
No.. póki może kopać to chce na tym zarabiać (dlaczego w Polsce?). Taka sama sytuacja z Baszczem (@wiślak86). Wisła Go nie chciała to ma skończyć karierę albo zostać w Grecji i dostać po łbie w wyniku zamieszek albo grać za jaiś czas za darmo? Podobnie Kosa... zapowiadał, że chce grać tylko w Wiśle albo Zabrzu - tu nie, tam nie to co? Emerytura? Pożyjecie - zobaczycie. |
Tak czy inaczej Jaska zawsze będę lubił.
|
Arek Glowacki w pierwszej 11stce Trabzonsporu, Paweł Brozek na ławce, Piotrek na trybunach
|
http://www.wislakrakow.com/www/pictu...86855cbc44.jpg
U mnie szacunek traci bezpowrotnie,ktoś kto całuje Białą Gwiazdę bo do dziś pamiętam jak na meczu z Legia (3:1) gdy schodził z boiska to uczynił, zreszta to zdjęcie jest włąsnie z tego meczu chwile przed wykonaniem tego gestu a idzie do "pasów" to znaczy że jest zwykłą sprzedajną ... Nikt nie wymaga od pilkarzy zeby "kochali" ten klub,ważne zeby zapieprzali,walczyli i go szanowali , ale jak ktoś już porywa się na coś takiego to niech jest konsekwetny, widać on zrobił to tylko po to by przypodobać sie kibicom, w moich oczach ktoś taki na szacunek nie zasługuje. Tyle. |
Gdyby na świecie istniały dwa kluby: Wisła i Cracovia i piłkarz w Wiśle grać by nie mógł, to zrozumiałbym, że wybiera Cracovię. Będąc jednak byłym wiślakiem, znając krakowskie realia i mając do wyboru tysiąc innych klubów na całym świecie, Cracovii się nie wybiera. Amen.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 12:27. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl