Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Hyde Park Sportowy (moderowane) (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=8)
-   -   Reprezentacja Polski (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=181)

Johny84.ts 04.06.2011 21:35

ktoś potrafi powiedzieć ile biletów sprzedano na jutrzejszy mecz z Argentyną?

Donki 04.06.2011 21:43

A to juz jutro mecz :D
biletów cos koło 14 tysiecy sprzedanych.

zdzichu411 05.06.2011 08:18

Przykro że aż tyle biletów poszło, przy wielce zapowiadanym bojkocie. I nie piszcie że tylko 14, to jest za dużo o 10. Szkoda

kreseq 05.06.2011 10:23

Borek i Kolton jada po reprezentantach od rasistow bo nie lubia Arboledy... Co za tluki glupie. "Lobbing bialych by wylaczyc czarnego".

TymonPRO 05.06.2011 10:33

Nie dla Arboledy w kadrze!!!
Nie dla Smudy w kadrze
Nie dla PZPN

3 razy nie :)

flamengista 05.06.2011 10:48

Cytat:

Pierwotnie napisane przez kreseq (Post 1106398)
Borek i Kolton jada po reprezentantach od rasistow bo nie lubia Arboledy... Co za tluki glupie. "Lobbing bialych by wylaczyc czarnego".

Idąc takim tokiem rozumowania, Borek z Kołtoniem to 100% rasiści. Po pierwsze - o ile mi wiadomo - żadne z nich nie ma czarnej żony. Po drugie, w Cafe Futbol nie ma żadnego czarnego dziennikarza.

W zasadzie to bulwersująca sprawa, należy złożyć stosowne zawiadomienie do RPO.

A w sprawie Arboledy. Nie jestem obiektywny, bo faceta nie cierpię. I to nie za kolor skóry - tylko za zachowanie na boisku. Wtykanie palców, pajacowanie i płakanie.

Ale prawda jest taka, że gdyby Arboleda był w świetnej formie, to byłby przynajmniej jakiś argument by o nim w kontekście kadry rozmawiać. W sytuacji, gdy Manu jest cieniem tego zawodnika, który zachwycał swoją grą jeszcze rok temu - ten argument odpada.

Jakoś nikt nie płacze po Arku Radomskim, że nie dostaje powołań. Bo gra kichę w Pasach, więc na powołanie nie zasługuje. Analogicznie jest z Arboledą. I kolor skóry nie ma tu nic do rzeczy.

Eternit 05.06.2011 10:53

Romek to ma jakiś % od transferu Manuela, że go tak promuje na siłę? Czy to po prostu czysta miłość.

For_FuN_ 05.06.2011 12:27

Raczej chodzilo o argumentacje jaka posluguja sie niektorzy reprezentanci Polski, a nie o to, ze go nie lubia...

Czekam z niecierpliwoscia na dzisiejszy mecz, bo jest szansa, ze jesli Argentyna B/C nas rozniesie, to Smuda pozegna sie ze stanowiskiem.

szprotson 05.06.2011 14:31

raczej spodziewałbym sie meczu w stylu :
-Argentyna (postoją popatrzą jaki ładny stadion ma Cabral, od czasu do czasu jakąs akcje zrobię)
-Polacy (powinni zapierdalać jak małe samochodziki, mecz niczym o życie, czasem wytrąca hamburgera z ręki jakiemuś obrońcy albicelestes)

2-1 dla Naszych Orłów

EDIT ! : Zapomniałem o najważnieszym przeciwniku Naszych chłopców : Godzina 17, niedziela, pogoda też nie dopisuje

tarantulaw2 05.06.2011 14:37

Niestety, obawiam się, że w dzisiejszym meczu Polacy zagrają na maksa (Argentyna oczywiście Sobie odpuści), Polacy wygrają, i Smuda zostanie na stanowisku...

DJ Hazel 05.06.2011 15:27

Mam nadzieję że Smuda wyleci po dzisiejszym meczu.Słyszałem gdzieś że kadrę może objąć...Klopp jednak to chyba mało realne a szkoda.

lorddavy 05.06.2011 15:41

Cytat:

Pierwotnie napisane przez For_FuN_ (Post 1106429)
Raczej chodzilo o argumentacje jaka posluguja sie niektorzy reprezentanci Polski, a nie o to, ze go nie lubia...

Czekam z niecierpliwoscia na dzisiejszy mecz, bo jest szansa, ze jesli Argentyna B/C nas rozniesie, to Smuda pozegna sie ze stanowiskiem.

To byłoby zbyt piękne by mogło być prawdziwe :-/

Kaan 05.06.2011 15:48

Cytat:

Pierwotnie napisane przez DJ Hazel (Post 1106509)
Mam nadzieję że Smuda wyleci po dzisiejszym meczu.Słyszałem gdzieś że kadrę może objąć...Klopp jednak to chyba mało realne a szkoda.

Klopp? To dopiero by g.wno z tego wyszło :) A ja nie wiem co Wy chcecie od Smudy? Z takim materiałem piłkarskim, posługując się "nomenklaturą" z pierwszego zdania, z g.wna bicza sie nie ukręci.

Niestety piłkarsko jesteśmy mierni i w tej sytuacji baty od druzyn z góry będziemy dostawać, a jak akurat nie dostaniemy to znaczy, że im się nie chciało. Żaden trener tego nie zmieni.

rw88 05.06.2011 15:49

Cytat:

:rotfl:

Marzenia ściętej głowy...:-P

grzesiek632 05.06.2011 15:55

Cytat:

Niestety nawet po ewentualnym zwolnieniu Smudy trenerem zostanie ktoś z Polski.. jestem o tym przekonany w 100%. Lato wie co robi.
Mi obiło się o uszy nazwisko Probierza w kontekście trenowania kadry.

Jednym słowem jesteśmy skazani tak czy siak na kompromitacje na Euro. Miejmy tylko nadzieje żeby ta kompromitacja obiła się jak największym echem, tak by i prezesowi się dostało po dupie.

Nie znaczy to że nie kibicuje polskiej kadrze.

Glova91 05.06.2011 15:55

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Kaan (Post 1106520)
(...) A ja nie wiem co Wy chcecie od Smudy? Z takim materiałem piłkarskim, posługując się "nomenklaturą" z pierwszego zdania, z g.wna bicza sie nie ukręci.
(...)

Do Smudy mamy to ze jest polglowkiem:
-Malecki nie gra w Repce, bo sie nie angazuje w defensywe, albo on jest slepy albo glupi.
-wypowiedzi w mediach, kompromitowanie sie w wywiadach
-zaklinanie rzeczywistosci
-styl gry zespolu
-lganie w zywe oczy

To wystarczy, zeby spostrzec ze mamy trenera idiote.

heoij 05.06.2011 15:58

Miał być cały stadion a jest 15 tysięcy (jeżeli w ogóle tyle jest) :rotfl:

BOJKOT REPREZENTACJI I PZPNU musi trwać !!!

A gdzie doping ? :-D

Mario Nh 05.06.2011 16:26

Komentatorzy gadają jak potłuczeni.
Pierwszy raz w życiu wyłączyłem mecz polskiej reprezentacji, nie oglądam go mając możliwość.
Nie dlatego, jak sądzi Szpakowski, że jest zła otoczka wokół polskiej reprezentacji, są słabe wyniki.

"Nie ma dopingu, jest przecież upał." Ludzie oderwani od rzeczywistości albo zwyczajnie zakłamani.
Żenada i wstyd.

szczepek19 05.06.2011 16:27

jaja 1-0 dla nas xD chyba na kodach grają ;D

Sartre 05.06.2011 16:28

No i piłkarz roku ekstraklasy strzela gola ;)

Edit: o, a teraz Lewandowski zagrał sam na sam do Barriosa ;) Nie jest zgrany z polską reprą, to zagra jak w BvB ;)

Kamil17ABG 05.06.2011 16:28

Polska 1:0 Argentyna...
Ech ... Nie wiadomo czy cieszyć się czy nie...

Jagul 05.06.2011 16:30

Para Polczak - Wasiluk przy tym co wyprawiają Argentyńczycy, to para wirtuozów...

robert1980 05.06.2011 16:31

Polska -Argentyna E 1;0 chciałeś napisać ;]

Fiti 05.06.2011 16:42

Grosicki to porażka... Gdzie jest Mały ja się pytam ?

Damianek_ABG 05.06.2011 16:46

Cała nasz reprezentacja to porażka ... Wszyscy do wymiany, zaczynając od Smudy.

leszekm_ 05.06.2011 16:47

W ataku nieźle, w obronie dno.

fialo 05.06.2011 16:49

10 tysięcy małyszowców dziś na trybunach :) Doping kozacki, aż musiałem głośniki w tv wyregulować, bo membramy zaczynały pękać.

Nie ma atmosfery bez 'kiboli' ! A do Adama oczywiście nic nie mam, chodzi mi tylko o styl kibicowania.

For_FuN_ 05.06.2011 16:50

Ale kopanina...jednak sie pomylilem, Argentynczykom nie chce sie grac, a w dodatku dopiero 2 raz wychodza w takim skladzie na boisku, wiec nasze zwyciestwo jest raczej pewne. Ale mimo wszystko stworzyli sobie 2 setki, ktore powinni spokojnie wykorzystac. Chcialbym zobaczyc, jak nasi prezentowaliby sie na tle Messiego, Teveza, Aguero i Di Mari :D...

rw88 05.06.2011 16:57

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Jagul (Post 1106541)
Para Polczak - Wasiluk przy tym co wyprawiają Argentyńczycy, to para wirtuozów...

Musacchio - 20 lat, Villareal, 31 występów w Primera Division, 13 w LE.
Fazio - 24 lata, Sevilla, 19 występów w Primera Division.

To niewiarygodne jak zdemotywowani muszą być dziś Argentyńczycy, żeby grać tak beznadziejnie jak grają. To nie są słabi piłkarze:

CA Indepediente (ARG)

Manchester City
FC Villareal
Sevilla
Rubin Kazań

Real Saragossa
SC Internacional (ARG)
Legia Warszawa

UD Almeira
Metallist Charków
FC Villareal

U nas zero gry drużynowej, zero gry piłką, wszystko oparte na indywidualnych akcjach, głównie Mierzejewskiego i Kuby...

Teqcontroller 05.06.2011 16:58

Brawo ! w 14 min oddali 1 celny strzał na bramkę :rotfl:

Gadanie o Murawskim i o tym ze nie jest przygotowany do sezonu mnie wkurza , skoro nie jest w formie to po chuja on gra ? on w ogóle gra dziś ?

Obrona tragedia , Lewandowski jakieś sztuczki robi , kombinuje nie wiem po co , ni to efektu nie ma , tylko straty piłki.

Jeszcze tylko 45 min , może nie zasnę.

IncognitoTSW 05.06.2011 17:04

Czy są jakieś racjonalne powody dla których Grzegorz Wojtkowiak gra w reprezentacji i to na pozycji stopera? Człowiek, który ma 27 i przez cała karierę w naszej buraczanej lidze rozegrał tylko w jednym sezonie więcej niż 20 meczy(21) i to zazwyczaj jako boczny obrońca.

Acima 05.06.2011 17:07

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Incognito2192 (Post 1106556)
Czy są jakieś racjonalne powody dla których Grzegorz Wojtkowiak gra w reprezentacji i to na pozycji stopera? Człowiek, który ma 27 i przez cała karierę w naszej buraczanej lidze rozegrał tylko w jednym sezonie więcej niż 20 meczy(21) i to zazwyczaj jako boczny obrońca.

Jest jeden powód. Smuda ubzdurał sobie, że Wojtkowiak to urodzony środkowy obrońca i próbuje to wszystkim udowodnić.

RAF 05.06.2011 17:13

jezeli ktokolwiek z Was jest pilkarskim patriota i lezy mu na sercu dobro druzyny narodowej powinien trzymac dzis za Argentyna a w nastepnym meczu za Francja. Gdyby - nie daj Bog - wyniki osiagniete byly w miare dobre to Smuda zostanie na stanowisku. Jezeli przegralibysmy i z Argentyna i z Francja to istnieje szansa na zmiane na stanowisku selekcjonera. Nikt mi nie wmowi ze mamy az tak tragicznych pilkarzy jak pokazuja i wyniki i rankingi.

63624 05.06.2011 17:17

Smuda zostanie na stanowisku, nawet jak będzie regularny wp..l z we wszystkich meczach. PZPN musiałby mu wypłacić tyle co za awans do ćwierćfinału EURO plus chyba całą pensję jaką by dostał do mistrzostw Europy jako odprawę wg umowy. To są miliony złotych. Lato z kasą ma problemy, to tego nie zrobi.

leszekm_ 05.06.2011 17:26

Co jak co, ale Paweł potrafi wykańczać akcje chyba najlepiej w Polsce

filemon 05.06.2011 17:26

Bramka Pawła Brożka na 2:1 :)

Sartre 05.06.2011 17:27

No i proszę, Brożaldinho którego chciałem już dyscyplinarnie wy*ierdalać z kadry po paru jego bezsensownych stratach ładniutko "wylisował" gola :) 2:1. Będą z niego ludzie :D

yogul 05.06.2011 17:28

aż przed oczami stanęły mi piękne akcje Brozka i Błaszczykowskiego w Wiśle ; )

krkgiba 05.06.2011 17:30

Co to za idiota jest tam spikerem ?

fialo 05.06.2011 17:33

Hadaj, jak zwykle na Legii.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 16:30.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl