![]() |
Panowie powiedzcie mi bo nie mogę znaleść na oficjalnej więc się pytam teraz przed meczem z Zagłębiem cena karnetu ulgowego wynosi 125zł na trybune C a ja na ten mecz nie dam rady przybyć i czy po tym meczu cena karnetu spada i o ile ??
|
|
Cytat:
|
Cytat:
|
jak może być 2500 jak sprzedano 21100? = 23600? więcej jak na Litexie a gosci ma byc więcej :shock:
|
Cytat:
|
Wczoraj klub sprzedał 3900 biletów w ciagu prawie 11 godzin.
Kolejki były jakie wszyscy wiemy. Wyobraxcie sobie jednak, że zamiast Zagłębia w sobote jest mecz z Legią albo derby. Na mecz wtorkowy klub sprzedaje kilkanaście tysięcy biletów na Legie to samo... Pije do tego, że te 10 kas nie było by w stanie sprzedać tych wszystkich miejsc, które klub sprzedać mógłby... Na prawde, będzie paranoją jak bedziemy mieli niezapełniony stadion dlatego, że mamy za mało kas i niewydalają ze sprzedażą biletów |
Cytat:
Jesli więc faktycznie sprzedano 21 100 to pozostało do sprzedania 1337 biletów |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Witam! Nie wiedziałem, gdzie mam taką wiadomość napisać, więc piszę tutaj. Do wtorku ze względów osobistych nie
mogę zjawić się w Krakowie,a do tego czasu z pewnością bilety będą wyprzedane. Więc mam prośbę do kogoś, kto będzie sobie dziś jeszcze w kolejce. Chodzi o to, by kupić mi po prostu bilet. W dniu meczu można się potem gdzieś spotkać. Oddaję kasę za bilet + 50zł za fatygę. Jeśli ktoś byłby zainteresowany, to proszę o kontakt na priv. |
dzwonił ktoś i pytał ile biletów na C na mecz dzisiaj zostałó?
|
http://www.sport.pl/pilka/1,70994,10...nie_Legii.html To tak apropos narzekania na sprzedaż biletów na Wiśle. Ten etap mamy jednak już dawno poza sobą.
|
Był ktoś dziś do 12:30 po bilety na C na Apoel? Jak sytuacja wygląda? :)
|
Jest możliwość wyrobienia karty dla 10 letniego chłopaka jeśli wniosek wypełnią rodzice, a przyjdzie go złożyć z pełnoletnim bratem?
|
Cytat:
|
myślę, że bez żadnego problemu :)
|
Cytat:
(niecałe 3 pierwsze rzędy na G1) Kolejka na 5 minut stania. |
ja jak dzwoniłem o 12 to mówili że sporo biletów na C zostało i przed meczem nie powinno być problemu z zakupem.
|
Cytat:
Ktoś może wie kiedy zostanie uruchomiona? I jak wtedy zostanie rozwiązana kwestia karty kibica, która nie będzie mogła zostać "przeciągnięta" przez terminal. Sporo osób (w tym ja) przejechało się na tym, że choć karta kibica nie obowiązuje na rozgrywkach UEFA, to jednak biletu bez karty nie mogą kupić, bo system podczas podania pesel-u wyrzuca, że jest na niego zarejestrowana karta i trzeba ją "przeciągnąć" przez terminal. W moim przypadku do kosztów biletu trzeba było dołożyć koszt przesyłki karty kibica taksówką, bo nie miałem jej przy sobie. |
Cytat:
Karta to tak samo jak karta kredytowa. Masz środki płacisz, tak samo tu ma być nabijasz "wejście przez internet" a to jest w systemie i tyle;; w razie ewentualnych problemów tak jak w przypadku problemów "BANKOWYCH" wydrukujcie sobie potwierdzenia.... Jasny gwint,,, epoka kamieniołoma łupanego jeszcze co u niektórych...... |
Cytat:
Cytat:
|
ej jest mozliwosc kupienia biletu na zaglebie przed samym meczem ??
|
potrzebuje kogoś kto kupi mi 5 biletów na apoel za fatygę 100 zł prosze o kontakt na priv.
|
jest. przeciez nie ma inf o wyczerpaniu sie biletow.
a tak z innej beczki, jesli bylo to sory nie widzialem... co w wypadku gdybym chcial jechac np na Lechie, slyszalem ze KK mozna miec tylko w 1 klubie, wiec jak kupie bilet na Lechie? |
dzieki, tak myslalem ale na oficjalnej pisze ze w soboty do 16 jest sprzedaż i miałem pewną watpliwość przez to :)
|
Jutro nie będzie można kupić biletów, bo jest jakieś tam święto.
tak na wszelki wypadek, bo jutro posypią się żale, że nie kupili. Niektórzy nie czytają oficjalna a później płaczą. |
Czyli jakaś tam garstka biletów została? A istnieje jakaś szansa, że dodzwonię się jutro do klubu i potwierdzą mi tą informację, czy porostu we wtorek od 4 okupować kasę ?
|
Cytat:
|
Cytat:
Marsz po bilety we wtorek wszyscy zainteresowani, w środę ma być komplet i kocioł przez 90 minut! |
W niedzielę koło koło 11 dzwoniłem do WŚ i powiedziano mi, że na C zostało około 20-30 biletów. Zebrałem się szybko i udało mi się nabyć bilet. Aha, pani mówiła że na G jest jeszcze sporo wolnych miejsc.
Jeśli nie ma informacji na oficjalnej o końcu biletów, trzeba przyjmować że nie sprzedali wszystkiego i we wtorek rano uderzać na Reymonta. Ile by tego nie zostało, nie jest tego wiele. W poniedziałek się na pewno nigdzie nie dodzwonicie. Pomyślcie, jakby ktoś wtedy w klubie siedział na 'infolinii', mógłby od razu bilety sprzedawać. A ustawowo wolny dzień jest więc.. |
Drodzy forumowicze, a ja mam do Was takie pytanie... Wie ktoś, czy można oddać bilet do kasy ze zwrotem pieniędzy (opcja lepsza) , lub przedrukować go na inne nazwisko (opcja gorsza) ? Kumpel ma ten problem, że zmarł mu ktoś z rodziny, i musi odpuścić sobie mecz, i poprosił bym spróbował mu w związku z tym biletem pomóc... Próbował ktoś kiedyś oddać/przedrukować bilet?
PS. Bez głupich komentarzy typu "możesz sobie zadzwonić przecież" - nie, nie mogę, dzisiaj mamy wszak święto. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Nie da rady wejść. Na Zagłebie sprawdzali jak nigdy chyba. Legitymacje, KK, i dowód. To jakaś masakra bo ochroniarzowi zdjęcie się nie podobało. Także z wchodzeniem na stadion posiadając bilet na nie swoje dane nie wejdziesz na 80%
|
Cytat:
też trzeba mieć trochę sprytu i przypatrzeć się gdzie sprawdzając, poczekać na większy tłum zeby nie wchodzić gdy maja dużo czasu na wszystko. jednak wiadomo zawsze jest ryzyko. |
Trochę to dziwne, że na mecz trzeba nosić KK dowód i jeszcze legitymację, mnie na Zagłębiu sprawdzali legitymację bo mam ulgowy karnet, ale przecież liczy się zniżka w momencie zakupu, więc nie wiem po co i czy nie dałoby się tego ograniczyć. Chyba po to są karty kibica, żeby wszystko było sprawdzone wcześniej, czy mam zniżkę itepe, żeby na mecz wejście jedynie z KK na której przecież jest zdjęcie i powinno byc głównym sposobem na sprawdzenie czy wchodzi dana osoba ;/
|
ja mam ulgowy karnet, wchodzilem na C4 przed meczem 2min i nic nie sprawdzali. Tylko przyłożylem karte i przeszedłem. Nawet cieć mnie nie wymacał prawie w ogóle, zupełnie inaczej niż zwykle. Chociaż może tak trafiłem...
|
jam mam takie pytanie miałem karnet naklejony na kartę kibica i niestety dane z karnetu się zdarły został tylko napis karne jesień, numer sektora i data wie ktoś czy muszę iśc do strefy kibica czy będę mógł wchodzić na ten karnet
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 16:28. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl