![]() |
Cytat:
Ja dzisiaj Czarnogora u21 (juz trwa) , Holandia u21, CSKA w kosza, Anglia, Portugalia, sporo DNB towarzyskich: Słowacja, Szkocja, Bośnia, Włochy, Azerbejdzan |
Jeśli ktoś z was korzysta z bukmachera EXPEKT niech napisze p.w
|
Wracam do typowania "sobie", bo ****a co mi żre i tu się wpiszę licząc na przedłużenie passy, to jest wtopa :lol: Niemki dały dupska strasznie. Dobrze, że myliłem się co do naszych dupeczek. Teraz trzeba coś mądrego wykminić na nhl.
|
jakies typy na nba bo musze troche odrobic :P
|
Cytat:
|
WISŁA- Brno 1
Polska-Bułgaria 1 Algieria-Serbia 2 Holandia-USA 1 Anglia-Egipt 1 Włochy-Kamerun 1 Ku...a mać !:evil: Bardziej bym się spodziewał, że nasze orły nie wygrają.. I jeszcze jeden.. Gruzja-Estonia 1 Luksemburg-Azerbejdżam 2 Francja-Hoszpania 2 Słowacja-Norwegia 1 ......... |
Jednak kupon z Wisełką wszedł:D drugi niestety Anglicy zje... ale i tak na plus :)
|
albo cos z nhl macie na noc?:P
Afryka Południowa - Namibia Turcja - Honduras Słowenia - Qatar Holandia - Stany Zjednoczone Francja - Hiszpania :[ |
Cytat:
|
Cytat:
Mnie też się udało :) a na noc ryzykuje Chicago - Edmonton over 5,5 Buffalo - Washington 2 :foch: edit: kolego niżej, mam nadzieje, że zagałeś te ekipy, że przegrają ? :> |
Calgary, Red Wings, Ducks
|
Korona-Polonia Bytom 1
Katowice-Górnik (1,5-0) 2 Stawka 20 e.w 110 |
Frolunda-Sodertalje 1
Jokerit-Tappara 1 no i Graz musi wygrać :) |
Ja ostatnio nawiazalem ciekawe kontakty i efekt z wczoraj: http://www.imagenerd.com/uploads/scr...1.06-De01Y.jpg
|
Cytat:
|
Nawiązałem pewną ciekawą znajomość. Na początek trochę zaryzykowałem i się udało. Dzisiaj się dowiem, czy rzeczywiście coś z tego będzie.
|
fixy i insidery , skad ja to znam :D , dostales to info gratis, czy musiales cos odpalic.
|
Czyżby płatne typy ?:)
Dziś to 1/10000 takich specow co sprzedaja fixy jest prawdziwy,reszta banda oszustow i oszolomow co kase na tym bija.. |
jak kiedyś kupiłem fixa za 100zł i gościu mówił, że pewniak wiec dałem 200zł na mecz francuski, 60min prowadzą moi, a w 90min karny dla tamtych i 1:1, myślałem, że mnie krew zaleje:(
|
Cytat:
|
Mógłbyś wrzucać jakieś typki czasem, a my za drobne za gramy:D:D
|
no przydaly by sie czasem takie dobre typy :D
|
Fredzio jak mozesz to podaj chetnym kontakt do tego goscia na pm.
|
Nie wiem kto jest chętny, ktoś chce niech pisze na pm.
|
Gdzie moge znaleźć wynik meczu Francja u 19 - Ukraina u19?
Dziekuje. |
|
No to chyba Graz popłynął .Mnie dziś Tappara oszukała :P
Na jutro coś Panowie macie ciekawego? |
Ktoś odważny i daje na Wisełke jutro?:)
|
Za drobne zagram na noc
Washington - Tampa 1 Phoenix Suns - Utah Jazz 1 Chicago Bulls - Memphis Grizzlies 1 |
za 10 zł puszcze na wariata:
Korona-Polonia X (3,65) Karlovic-Lapentti 2 (5,5) |
Cytat:
Masz dostęp do strefy zamkniętej pewnego forum bukmacherskiego? :> A kontakt, możesz podać mi na pw, jeżeli możesz. I uważaj też komu dajesz, bo buki nie spią :rotfl: Już jednego takiego znam co się dzielił z bukmacherem :rotfl: EDIT: Campbell (6) v Wattana (3) - 5.0 x 4j |
Racja,buki maja teraz wtyki raczej we wszystkich wiekszych forach i spolecznosciach.Ale tego tematu tak bardzo bym sie nie obawial ;)
|
Powiedzmy sobie szczerze i otwarcie, coś takiego jak FIX czy nawet Insider nie istnieją w publicznym obiegu i nigdy istnieć nie będą. Dlatego zdajcie sobie sprawę, że jeśli ktoś Wam chce sprzedać FIXa to jest zwyczajnym oszustem.
Dostęp do FIXów, o ile w ogóle takowe istnieją obecnie, ma bardzo wąska grupa ludzi, która na pewno nie wypuszcza tych informacji w świat. Podobnie jest z insiderami, czyli informacjami od prezesów, zawodników itd. To już nie te czasy, a samo pojęcie "insider" zostało stworzone przez naciągaczy, którzy w ten sposób ciągną kasę od naiwnych internautów wierzących w cudowne wyniki po wielkich kursach... |
powyzszy post swietnie podsumowuje temat. insidery obecnie to glownie takie typy, w ktorych dzieki wiedzy na temat podejscia do meczu/ kontuzji/ warunkow na boisku wykorzystuje sie wysoki kurs u buka , ktory tej wiedzy nie posiada. Ale ciezko o takie pewniaki :P
Na noc: Capitals, Boston, Sharks |
Swego czasu na forum dobretypy.pl był gość o nicku Mucha... Powiem wam szczerze, że gość dawał początkowo ustawki w ogólnodostępnym temacie i nieźle na tym się nachapałem. Teraz daje dalej tylko w strefie zamkniętej (podobno) w obawie przed szpiegami. A żeby się dostać do strefy zamkniętej naprawdę trzeba się bardzo udzielać na forum, a ja niestety na to czasu nie mam :) Gość dawał typy Ukrainy, Rosji, Węgier, z Polski nigdy nie dał niestety ;) Skuteczność 100% :) Nie zapomnę jak raz dawał typ na X a gospodarze HT wygrywali 3-0 na forum płacze jęki, a od 70min zaczęło się wielkie strzelanie :D
|
Cytat:
|
Cytat:
W koncu na plus, bo ostatnie 2 dni z nhl były prawie same pudła (z tych ktore tutaj podawalem) |
Ty to strasznie mocno w ten Boston wierzysz hehehe :) odkad pamietam to w nhlu niemal zawsze na nich grasz:)
|
Cytat:
|
Tychy-Podhale 1 (1,6)
Skoro Podhale u siebie nie potrafiło zapewnić sobie awansu to myślę że w Tychach też im to się nie uda i o wszystkim zdecyduje niedzielna konfrontacja w Nowym Targu. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 02:51. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl