![]() |
Zbigniew Boniek poinformował na swoim koncie TT, że każdy z klubów Ekstraklasy otrzyma jednorazową wypłatę w wysokości 280 tys. euro w ramach tzw. Solidarity Payment. To bezpośredni wynik występów Legii Warszawa w rozgrywkach Ligi Mistrzów.
pierwszy raz o tym słyszę, ale zawsze dodatkowa kasa się przyda, w naszym wypadku to sporo :) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Mam nadzieję,że zarząd nie pójdzie śladem Pogoni ani Legii i nie ukarze grajków finansowo, przecież to byłby strzał w kolano....
|
Cytat:
Nie masz nic lepszego do roboty niż takie pierdoły pisać? |
Ja tylko wyraziłem swoje zdanie....
|
Klub i tak wisi kasę piłkarzom więc jakby wstrzymali kasę to pewnie nawet by sie nie kapneli :-)
|
Wedlug GK osrodek treningowy w Myslenicach ma zostac rozbudowany miedzy innymi o dwa nowe boiska.
Ma byc glowna baza wszystkich rozcznikow mlodziezowych na Wisle. W planach tez umowa z okoliczna szkola dot klas sportowych, tak by mlodzi mieli wszystko w jednym miejscu. Brawo! |
Moim marzeniem jest aby jakiś młodzieniec odpalił pograł w Wiśle kilka lat i poszedł za dużą kasę....
|
Świetnie się dzieje.
O planach AP w Myślenicach wspominał ostatnio Damian Dukat. |
Ten ośrodek od początku miał być taki tylko porzucono plany. Kto był to wie że obok są nieużytki.
|
|
I tak dzieci janekxa będą gadać, że gdyby Stechert kupił Wisłę to by nie zbankrutował...
|
Ci co pluli na TS niech teraz po 100 zł wplaca na akademię Wisły
|
Ale jaja ciekawe co na to Miga vel zmięty brawo TS!!
|
Biedny Stechert! Ta mafia i Kibole z TS doprowadzili do bankructwa super prosperującą firmę! Na dodatek działali na szkodę klubu, ponieważ jak by sprzedali udziały tej firmie to byśmy byli teraz w lidze mistrzów i zjadło te ligę na śniadanie! Skandal
|
ciekawe co teraz ma do powiedzenia niejaki "wislafan xxx" :D
|
sl@y wislafan123 wraz z Janekx89 płaczą teraz....:D
|
Cieszy fakt, że władze Wisły, środowisko związane z TSem jak i spora grupa sympatyków obroniła klub przed tym przejęciem.
Jest satysfakcja, że z kilkoma osobami na tym forum staraliśmy się pokazać,że to zły interes dla naszego klubu. Wiele osób wykonało tytaniczną pracę by wyjść z tego obronną ręką, by nie ulec presji części środowiska dziennikarskiego, piłkarskiego czy nawet wiślackiego. Martwi z kolei postawa części środowiska kibiców, którym niesprawdzona wizja wielkich pieniędzy oraz niechęć to rządzących Wisłą odebrała jakąkolwiek zdolność racjonalnego i rozsądnego myślenia. |
A ja w dalszym ciagu twierdze ze zarzad Stecherta nic o rzekomym kupowaniu Wisly nie wiedzial :D
I byc moze do dzis sie nawet nie dowiedzial :D |
7
Cytat:
|
Cytat:
http://www.nordbayern.de/region/fuer...eite-1.6720448 Tłumaczenie (google rzecz jasna :D): Cytat:
|
najgorsze jest to że taka menda jak miga , dalej funkcjonuje i nie spotka tej szuji żaden ostracyzm ze strony "środowiska"
przeciez dla każdego (tzn chodzi mi o ludzi myślących , czyli np ta część forum którzy odpoczątku wiedzieli że ta oferta to lipa) jest jasne że to nie było żadne wprowadzenie w błąd, żadne tam mylne informacje, tylko najzwyczajniej w świecie ta zmięta kvrwa odegrała swoją rolę w tej szopce (prawdopodobnie nie za darmo) |
Cytat:
Redaktor Miga zamiast wykorzystać każdą możliwą sytuację, by nie wypowiadać się już na ten temat, nie daje zapomnieć o swojej niekompetencji. Pod wieloma względami to jest symbol dzisiejszych czasów - brak myślenia i brak kompetencji, a jednocześnie pretensje dziennikarskie/literackie. Mając to wszystko na uwadze, jestem ciekaw, jaka jest rzetelność tej jego książki o Wiśle. Ktoś to weryfikował? Bardzo się cieszę, że ten letni koszmar już za nami, chociaż miałbym łatwiejsze życie, gdybym wtedy nie siedział tyle na forum ;) |
Czy jednak miałem rację, przegląd się ujowo sprzedawał to wymyślili akcję ze sprzedażą Wisły wzięli jakąś tam firmę i bach
|
Cytat:
1. Wiekszosc to debile, ktorym dobro Wisly jest obojetne a ostatni raz stadion widzieli w czasie, gdy po murawie stadionu podpierdalal na rowerze holender. 2. To gołosłowne huje... |
Jakoś nie widzę na stronie PS, żadnej wiadomości na temat bankructwa.
Zmięty, może warto coś napisać? Np: że jak pelikany łykacie każdą głupotę, a dla zwiększenia zysku puścicie się z każdym. |
Gdyby nie interwencja TS'u to pewnie dziś zwijalibyśmy interes... i szykowali do gry w 4 lidze albo i niżej!!! Brawo Pani Prezes Sarapata !!!! Brawo !!!
|
Kiedy ten Bernatzky ma przyjechać? Trzeba by te przelewy zaczął robić bo ....a nie pogramy w LM za rok jak się coś nie ruszy :D
To są właśnie te "osoby zbliżone do klubu". Dobre duszki R22. |
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 07:22. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl