![]() |
Cytat:
jak w tlenie ustawic by wyskakiwalo mi takie powiadomienie o nowej wiadomosci jak w gadulcu ? |
Cytat:
|
Cytat:
dokładnie :) od siebie dodam że wszelkie koszty rozprawy w sądzie a nawet zwrot kasy za adwokata pokrywa osoba któa przegra proces czyt. osoba która kupiła od Ciebie samochód , gdyż zgodnie z prawem handlowym oferta została między wami zawarta i kupujący może od niej odstąpić tylko i wyłącznie jakby oferta sprzedaży różniła się ze stanem faktycznym. ( jakbyś napisał że auto ma podgrzewane siedzenia a w tak naprawde nie jest) . Także jak za dobrą kase sprzedałeś to do sądu :) a najlepiej przytocz kilka artykółów z kodeksu kolesiowi i na pewno pójdzie na ugode:) |
Chciałbym kupić do samochodu radio,tube,wzmacniacz i głosniki ale nieznam sie na tym.Mógłby ktoś odezwać sie na priv kto sie w tym orientuje...
|
Wie ktoś może dlaczego dziewczyna z Ultra Girls która prowadziła blog wislaczka.blog.pl zawiesiła swoją działalność? Bardzo fajnie prowadziła tego bloga i sympatycznie to się czyta. Jak coś to PW może być.
|
hutnik 100%
|
nie nie musisz przynajmniej jeszcze w maju bylo normalnie
|
Cytat:
Cytat:
|
A ja mam takie pytanie: gdzie znajde prace??;/ ulotkarz, ochroniarz odpada. Nie posiadam ksiazeczki sanepidowskiej a wiec rowniez praca w marketach odpada
|
Cytat:
Nie koniecznie odpada praca w marketach,to zależy czy jest wymagana (a nie zawsze jest) , tyle,że w razie kontroli Ty płaciłbyś karę a nie sklep (100 zł),a to jest mało prawdopodobne,bo w razie kontroli sklep jest informowany :D |
A prócz tych marketów są gdziekolwiek miejsca pracy?:D
|
Nie wiem czy jesteś zainteresowany pracą tymczasową? jesli tak to nawet w miarę warunki daje firma Randstad. Oni maja kilka miejsc gdzie zatrudniają. Wg zdecydowanie najlepiej jest pracować za ich pośrednictwem w Philip Morris w Czyżynach. Przyjmują od ręki a siedzibę maja na Kalwaryjskiej bodajże 24.
|
Ja kilka dni chodziłem do Marketu,więc pisze co wiem.Nie wiem co chcesz robić,bo jeżeli sie uczysz to oprócz magazynu(wykładanie towaru) zostaje Ci jeszcze np drukarnia.
ja_ka : mógłbyś napisać coś więcej o Philipie Morrisie? przyjmują uczących sie? Może być priv :) |
Magazyn moze byc:D potrzebuje na szybkosci dorobic. Jedyna uwaga to by wynagrodzenie netto nie było nizsze od 1000 zł :D a jak jest z tymi drukarniami. Gdzie są wmiare dobre warunki?
|
potrzebuje adres strony o ligach w europie tak zeby moza bylo zobaczyc 1lige i druga
|
Cytat:
|
Cytat:
http://www.efortuna.pl/content.php?node=865 |
Psa należy szczepić przeciw wściekliźnie co roku, tak?
|
tak, co roku.
|
Cytat:
|
O **** chodzi w tej jebanej Viscie ? Postawilem na nowo system na partycji 20 GB, poinstalowalem to co potrzebuje, wszystko zajmowalo ok 13GB. Dzisiaj odpalam kompa, a tutaj zajetych ponad 19GB, a nic nie instalowalem ani nie zgrywalem. Przez pare dni tylko z neta korzystalem. WTF ?!?!?!?!
|
Cytat:
|
Wiślackie LO.
|
powiedzcie mi, gdzie mogę kupić szal "JAK DŁUGO NA WAWELU...ZYGMUNTA BIJE DZWON" - TAKI GRANATOWY Z NAPISEM NA ŚRODKU "Wisła"
?? :] :P |
Takie troche oryginalne pytanie ;) Jaki jest najlepszy sposob na powieszenie szalikow na scianie zeby jak najmniej zniszczyc szaliki i sciane? :)
2. Jest strona z meczami Wisły do ściągnięcia? Odp najlepiej na priv |
Cytat:
|
a orientuje sie może ktoś jak to jest z rozmiarami ubrać w Angli ? czy u nich Large naprzykład to to samo co u nas L?
|
Kupował ktoś tutaj perfumy??
http://www.pedet.pl/ << Mozna na nich polegac? Bo nie chciałbym kupic w ciemno i sie naciac na pseudo orginał(jakich dużo na allegro :D) |
Cytat:
martinho -> można. |
potrzebuje ściągnąć filmik który jest na stronie,niestety nie jest on na żadnym YT czy czymś podobnym,tylko działa on na jakimś wewnętrznym odtwarzaczu tak że nawet bezpośredniego linku nie da się wyłuskać ,da rade to jakoś pobrać ?
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 19:37. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl