![]() |
Cytat:
Oceniać Juszczyka po przeszłych dokonaniach można źle, ale oceniać go po skrócie ostatniego sparingu, gdzie nie miał nic do powiedzenia, to przesada. |
Wg mnie 3 gol jego.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Przy stracie pierwszego gola Juszczyk był bez szans, przy drugiej bramce troche niefortunnie interweniował, mogł odbić nogami zamiast rzucać sie na murawe, aczkolwiek strzał był z bliska i bramkarz był zasłonięty. Trzecia bramka była również z bardzo bliska i bramkarza sie z przepuszczenia takiego gola raczej nie rozlicza. Także wrzućcie na luz..
|
Według mnie też to nie do końca wina Juszczyka , takie strzały są nieobliczalne , nie popełnił jakiegoś wielkiego błędu , zresztą nie sadze aby wygrał rywalizację z Pawełkiem. Mariusz to lepszy golkiper
|
Cytat:
|
Jak się oczywiście załapie do składu :D
|
Cytat:
|
Odnosnie Juszczyka powiem krotko: gowno mnie obchodzi jak bronil wczesniej, wazne jest to jak moze bronic. Zadna bramka nie obciaza jego konta, wiec prosze przestancie .......ic od rzeczy...
|
wg mnie jedynie przy 2 był bez szans bo był zasłonięty..
koyot proszę Cie a 1 bramka co to było?? jeszcze piłka nie doszła do strzelca a on się rzucił w miejscu.. a piła nawet nie leciała w str bramki. jakby zamist tego zrobił krok w przód skruciłby kąt to by miało jakiś sens a tak to rzucił sie na powietrze a kolo strzelił bez problemu.. i przy 3 to samo kryje krótki słupek i wpada mu tam brama, zawsze jak tak jest obwinia się po części bramkarza |
A ja mu będe z całego serca kibicował i mam nadzieje że Juszczyk mnie pozytywnie zaskoczy (hmm kiedyś?) W końcu to nasz wychowanek..
|
wychowanków mielismy bardzo dużo i się gdzies porozchodzili po innych drużynach, jak nie ma się umiejętnosci aby występować w takiej drużynie jak Wisła to trzeba szukać pracy gdzie indziej i nie ważne czy się jest wychowankiem czy nie. To niech mi ktos powie po jaka cholerę nie przedłużali z nim kontraktu ostatnio żeby teraz znowu go podpisać co nagle podskoczyły mu skille: refleksu,zachowania na linii i w polu, wyczucia strzału przeciwnika itp. o jakies 50 % po grze na cyprze ???????. Zresztą o nieudolnosci w poszukiwaniu bramkarza przez nasz klub można by napisać książkę wiec może nie ma co tu za bardzo wchodzić w ten temat :)
|
Cytat:
|
No i nie prędko to się zmieni . U nas też na żadnego nie postawią , mimo , że młodzi jezdża z drużyną na zgrupowania , grają w sparingach to i tak potem co najwyżej będzie dla nich miejsce w meczowej 18 i nic poza tym. A jak będą starsi to się ich będzie wysyłać po innych klubach , żeby niby sie rzekomo ograli a i tak u nas nie zagrzeją miejsca. Wystarczy spojrzeć na naszych wychowanków , którzy teraz grają w zespole. Bo nie chce mi się wierzyć , że Juszczyk teraz się sprawdzi a Mączyński się u nas w końcu przebije. Tak zawsze będzie , że wychowankowie nie będą u nas znaczącymi zawodnikami i zawsze będziemy szukać towaru gdzie indziej. To nie to co kiedyś..
|
A tam pitolocie
kazdy tu juz skresla Juhu a przeciez gosc wyjechal na chwile na Cypr cos tam pogral a nie u nas gdzies tam w II lidze na wypozyczniu siedzial. Przyjdzie jakis mecz ,moze PP z Lechia ? to jak SKorza go wystawi kazdy osądzi i wyda swoja opinie. Nie skreslajcie go tak z marszu. |
Michał Czekaj obchodzi dziś 18 urodziny.
Ciekawe czy ktoś z nim podpisał profesjonalny kontrakt czy mamy czas .... |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Ale Małeckiemu po 20 minutach na boisku w Ekstraklasie nie odpaliło finansowo, tylko ciężko na swój kontrakt zapracował.
|
Cytat:
|
Utalentowanego wizytatora nocnych klubów jak słyszałem. Ponadto jego zachowania w kwestii testów w innych klubach także najlepiej o nim nie świadczy. Proszę bardzo niech się rozwija i pokaże co umie. Zobaczymy.
Rozumiem, że Ty natomiast doskonale znasz sytuację Małeckiego, bywasz na treningach i fachowym okiem oceniasz, że Leszczak starał się bardziej niż Mały? Rozumiem również, że Małecki zarabiał krocie jeszcze przed podpisaniem obecnego kontraktu? Wiesz bo jesteś doradcą finansowym obydwóch? A co do zachowania poza boiskiem to dlaczego Twoim zdaniem taka paka jaką miała Wisła w latach siedemdziesiątych zdobyła tylko jedno mistrzostwo? Dlaczego w meczu Malme dostaliśmy cztery bramki w ostatnich kilkunastu minutach? Dlaczego jeden z największych talentów polskiej piłki Andrzej Iwan zrobił raczej średnią karierę? I dlaczego po mistrzostwach w Hiszpanii w środowisku piłkarskim mówiono o nim, że raz poszedł na full i mięsień nie wytrzymał? A były to wszystko czasy wręcz luzackie jeśli chodzi o zaangażowanie fizyczne w porównaniu z dzisiejszą piłką. Nie każdy jest Georgem Bestem i nie sądzę aby w dzisiejszej piłce Best sobie poradził na dłuższą metę. |
Cytat:
Ale co do Czekaja: ile razy widziałeś go w akcji, że uważasz, że już jest niewiele gorszy od Jopa? |
Wie ktoś może co dzieje się z Sebastianem Janikiem?
Chłopak ciekawie się zapowiadał, był w pierwszej drużynie, a teraz nie widać go nawet w Młodej Wiśle. Był chyba gdzieś na testach, ale od jakiegoś czasu ani widu, ani słychu. |
Cytat:
|
pomocnicy: Maciej Bębenek, Rudolf Urban, Dariusz Gawęcki, Marcin Stefanik, Rafał Berliński, Peter Hlousek, Madrin Piegzik, Michał Jonczyk, Sebastian Janik, Mateusz Broź, Tidiane Niane;
No faktycznie pojechał z nimi na zgrupowanie. Dzięki picasso |
No to Sandecja zbiera Wiślaków :D
Jonczyk, Bróź a teraz Janik. I jeszcze chyba Kominiaka testują :D A podobno trzymaja z Cracovia haha |
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 17:47. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl