![]() |
Cytat:
Nasi ofensywni pomocnicy: 1. Maor Melikson 2. Łukasz Garguła 3. Tomas Jirsak 4. Daniel Brud 5. Krzysztof Mączyński (powrót z wypożyczenia) 6. Kamil Rado (powrót z wypożyczenia) Trzeba będzie, więc zdecydować kogo wypożyczyć, a komu dać szansę. |
Cytat:
Niewypał.. czy jak to inaczej nazwać? Wiem wiem.. kontuzja ^^ |
Czyli tam to mamy prawie jak Barca... 6 zawodników na 1 pozycję, bo my gramy 2 defensywnych ( Sobol i Wilk) i 1 ofensywnym (Melikson).
|
ja bym dał szanse Gargule. Zieńczuk tez był skreślany a potem odpalił wiec dajmy mu szanse na kolejny sezon niech udowodni ze jest przydatny do Wisły.
|
niech wszyscy przepracują okres przygotowawczy, pokażą się w sparingach - będziemy wtedy mogli każdego oceniać :)
|
No i jeden transfer ukoił całą brać forumową. Czekam na więcej !
|
Z wyglądu i sposóbu gry przypominał mi Marcina Zająca z najlepszych lat gry . Można powiedziec że obaj bazowali/ bazują na szybkości , prostych zwodach , przyśpieszeniu i próbach strzałach z dystansu . Myśle że to w czym może mieć przewage to psychika , którą zając miał katastrofalną .
Co tez wazne , ograny w bundeslidze i zasmakowal ligi mistrzow . Bedzie wzmocnieniem , czekamy na nastepnych! |
אלופת פולין וקבוצתו של מאור מליקסון, ויסלה קראקוב, רוצה לצרף לשורותיה את חלוץ נבחרת ישראל ושרלרואה הבלגית, דודו ביטון. Polskich mistrzów światła Mlixon jego grupy, Wisła Kraków, chcesz dołączyć do swoich szeregach i pionierem izraelskiej drużyny Charleroi w Belgii, Dudu Biton. נציגים של הקבוצה הפולנית כבר הביעו התעניינות רצינית בשחקן ורוצים לצרף אותו לקראת תחילת האימונים ב-10 ביוני. ביטון עצמו אמר: "זה מאוד מחמיא לי שקבוצה כזאת רוצה אותי. עכשיו רק צריך לחכות ולראות איך זה יתפתח". Polska grupa przedstawicieli już wyraziła poważne zainteresowanie graczem i chcesz przyłączyć się do rozpoczęcia szkolenia w dniu 10 czerwca:. Bitton sam powiedział: "To bardzo pochlebne mi, że grupa która chce mnie rozwijać. Teraz tylko czekać i zobaczyć jak to." |
Cytat:
|
Cytat:
Można coś więcej o tym Bittonie? |
Cytat:
|
MISTRZOWIE ŚWIATŁA :D hahahahahaha na pierwszy rzut oka myślałem że to jakaś sekta
|
|
|
@crate digger
Mistrzowie światła to są przecież przywódcy religii Jedi :D Co do tego Dudu Bittona - statystyki ma przyzwoite... |
|
Z tego tekstu ze środy wynika, że albo wróci do Belgii, albo pójdzie do Wisły, ale tak naprawdę chciałby wrócić do Izraela.
|
Kolejny Izraelczyk. Niektórzy chyba jednak skoczą z tego okna ;]
|
Cytat:
|
Cytat:
|
gianbuffon źle to ująłeś on ma dziarę :D więc jest twardzielem!
Mam nadzieję że Chaveza potwierdzą jutro/ |
Iliev czystorkwisty Serb, raczej Rusek, taki zarost, ale wyglada na 40 latka, widac ze moze dowalic kazdemu wiec takich ludzi trzeba
|
Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=AozII9XxMww Zobacz sobie początek spotkania - w 2min 40s i w 7min 50s. Myślę ze to będzie odpowiedz na Twoje pytanie. |
Oj chcialbym zeby Iliev pozamiatal tak Arbolede...
|
czy mi się wydaje ale oficjalna strona padła?
|
Przed godzina mialem blad 502 ale teraz jest ok
|
Cytat:
http://i.imgur.com/KTMm5.jpg |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
pewnie z przeciążenia :p |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 11:29. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl