Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Polityka transferowa Wisły (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=8819)

KoJaK 09.06.2011 13:32

http://sport.onet.pl/pilka-nozna/eks...wiadomosc.html
Odnosnie tego czy Stan odejdzie:]

prezes85 09.06.2011 13:32

Cytat:

Pierwotnie napisane przez szprotson (Post 1108082)
I teraz jest sytuacja w ktorej Wisła bedzie płacic a nie miasto.
Tylko prosze cie forumowiczu, nigdy wiecej nie pisz ze chciałbyś jakis transfer etc ,bo powinienes wiedziec ze klub nie ma na takie cos pieniedzy bo włożył je w beton.

jak się z tego betonu później nie wyjmie w postaci wpływów z biletów to owszem nie powinno być transferów
odkąd jest prawo bosmana to uważam że transfery gotówkowe są bezsensem

szprotson 09.06.2011 13:33

Cytat:

Pierwotnie napisane przez prezes85 (Post 1108085)
jak się z tego betonu później nie wyjmie w postaci wpływów z biletów to owszem nie powinno być transferów
odkąd jest prawo bosmana to uważam że transfery gotówkowe są bezsensem

dlatego przyjdz za 4 lata, teraz nie oczekuj transferow i nie płacz jak ich nie będzie.

lobbujesz miasto czy jak?

Angmir 09.06.2011 14:40

Ciekawe czy w tym roku też będzie zdziwienie jeżeli na mecz z jakimś "Karabachem" wybiegnie obrona złożona z Kowalskiego Pajicia Bunozy i Jailensa + ewentualnie jakichś 2 gości kupionych w ostatniej chwili co o grze obronnej w na poziomie europejskim nie będą mieli pojęcia (bo będą prawdopodobnie z zacofanych lig jak Serbska Chorwacka itd.)
Ciekawe czy wtedy też będzie sensacją porażka z jakimś przeciwnikiem "z du^y"

A nawet jeśli się uda to w 3 i 4 rundzie nie ma się co oszukiwać bez dobrze ustawionej obrony nie ma czego szukać. Na jesieni mieliśmy gigantyczne problem w obronie z drużynami typu Poloni Bytom, a wątpie żeby nasi przeciwnicy prezentowali gorszy poziom.

I przy okazji - Kowalski jest po prostu beznadziejny - kiedyś orędowałem za nim żeby dać mu szansę ale ten sezon pokazał wielokrotnie że on po prostu nie nadaje się żeby grac w jakimkolwiek klubie z Ekstraklasy a co dopiero w Wiśle...

Markus 09.06.2011 14:52

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Sopranos
Moje posty są przecież tylko podsumowaniem Twoich. Jeżeli bawią Cię Twoje własne, pisane wcześniej posty to proszę bardzo. Możemy pośmiać się razem.

Nawet teraz mnie bawisz sugerując jakoby Twoje posty, promujące Pazdana, Magierę czy innych podobnych zawodników, atakujące Wolfiego, próbujące mnie pouczać, lub autorytarnie wypowiadające się na temat moich źródeł informacji, o których nie masz bladego pojęcia, a o których nigdy się nie wypowiadam publicznie - były "tylko podsumowaniem moich". :-D

Jak tu się nie śmiać? :rotfl::-D

Cytat:

Tak z grubsza Ty ostatnio w rzadko którym aspekcie się nie mylisz,

Więc wykaż to. Cały czas na to czekam. Widać, nie potrafisz opowiadając tylko puste formułki, licząc pewnie jak niegdyś Goebbels, że kłamstwo powtarzane 100 razy stanie się prawdą. Podałeś razem z Kwolfem trzy, czy cztery przykłady na kilkadziesiąt postów i różnych zagadnień – to jest ta większość uprawniająca do stwierdzenia, że w rzadko którym aspekcie się nie mylę? :-D Nie jestem Bogiem, by zawsze mieć 100% rację we wszystkim. Problem byłby, gdyby żadnych pomyłek nie było. Nie masz argumentów, masz tylko obsesję na moim punkcie. Ale nie dziwię się jej, skoro czas prawie nigdy nie przyznawał Ci racji, tylko Twoim oponentom.

Cytat:

a ja nie jestem jedyną osobą, która zwraca Ci uwagę na wypisywanie bzdur o własnym klubie. Nie sprowadzaj więc problemu tylko do mnie.

Teraz próbujesz grać efektem tłumu? Wiele osób ma i miało przeciwne zdanie do mojego. Dla wielu nawet najbardziej oczywiste sprawy, o których pisałem były niepojętą bzdurą - i taką dla nich pozostawały nawet wtedy, gdy upływ czasu pokazywał, że były w błędzie. Jak przy Liczce, Praskim, Kapce, konsekwencjach braku wzmocnień dla wyników w pucharach etc. Dlatego powoływanie się na nich jest kiepskim pomysłem, który nic Ci nie da i nie czyni Twoich słów bardziej sensownymi.

Cytat:

Zatem Twój problem polega na tym, że zanadto żyjesz przeszłością, bo jako kibic Wisły doskonale powinieneś wiedzieć, że ruchów Cupiała do końca przewidzieć się nie da. Od momentu wejścia Tele-Foniki do Wisły mieliśmy już kilka okien, gdzie wydawane były grube miliony oraz kilka, gdzie zaciskano pasa i transferów nie było, a jeżeli już były, to zatrudniano zawodników z kartą w ręku.

Polityka Cupiała względem Wisły w ostatnich latach była stała – brak poważnych inwestycji w sprawy podstawowe (scouting, marketing, bazę, wartościowych zawodników), regularne osłabianie zespołu, konsumowanie zysków ze sprzedawanych zawodników na bieżące wydatki, otaczanie się psedofachowcami typu Rogali itd. itp. Nie oceniam teraz tego, nie wartościuję, jedynie przypominam fakty. Cupiał niczym tu w ostatnich latach na plus nie zaskakiwał.

Realne zmiany pojawiły się dopiero po przyjściu Holendrów. Dobrze, że wtedy Wiślacka „góra” w swojej strategii wreszcie zdołała nas czymś miłym zaskoczyć.

Cytat:

na Twoim miejscu (i nie piszę tego złośliwie) wstrzymałbym się z jakimikolwiek przewidywaniami i oceniał fakty.

Więc oceniamy fakty. Są nimi kolejne problemy ze stadionem, brak nowych, niezbędnych zawodników mimo upływu czasu, kłopoty z przedłużeniem niektórych wypożyczeń. Te fakty na dzień dzisiejszy podlegają dyskusji i dyskusja o nich po prostu się toczy. Od tego jest forum. Nie widzę, by ktokolwiek już dziś ostatecznie przesądzał, jaki wymiar i efekt będzie mieć nadchodzące okienko transferowe. Nie ma powodu nie rozmawiać też o potencjalnych konsekwencjach blokowania transferów przez RN, „przewidywać”, gdzie ta droga może Wisłę zaprowadzić jeśli się w pełni ziści, czy „przewidywać”, co może się stać i bardzo prawdopodobnie stanie jeśli zespół znów zostanie osłabiony etc.

Jesteśmy na forum. Tu się rozmawia, ocenia, przewiduje, wypowiada. Nie tylko wtedy, gdy Tobie się podoba lub kiedy kończy się okno transferowe. Wisła istnieje i działa cały czas.

wolfy 09.06.2011 14:59

Cytat:

Pierwotnie napisane przez kristos (Post 1108075)
To co robiła linia obrony w tym sezonie pozwala mi nie specjalnie martwić się utratą jednego,czy dwóch kopaczy z tej formacji.
Gorzej jeśli chodzi o czas na zgranie ewentualnych następców.

Czyli, jeśli przystąpimy do eliminacji z czwórką Burliga - Jaliens - Kowalski - Pajlić, to niczym się to nie będzie różniło od składu z Chavezem i Cikosem?
Ale spoko, od dawna żyjesz w wirtualnej rzeczywistości w której każde działanie (lub jego brak) naszego klubu jest najlepsze z możliwych.

Normalni ludzie raczej widzą, że na chwilę obecną nie wygląda to ciekawie.

Angmir 09.06.2011 15:01

A ja czekam kiedy w studiu przed meczem z drużyną z Uzbekistanu komentator TVP powie klasyczne już zdanie:
Pomimo szumnych zapowiedzi o wzmacnianiu drużyny i walki o ligi mistrzów, drużyna Wisły Kraków przystępujje dizś do rozgrywek eliminacyjnych w osłabionym składzie...

Eh - tylko trzeba powiedzieć szczeże że żadnych "szumnych zapowiedzi" w tym roku nie było :) I tego się trochę boję :)

bridgeburner 09.06.2011 15:14

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Angmir (Post 1108111)
A ja czekam kiedy w studiu przed meczem z drużyną z Uzbekistanu komentator TVP powie klasyczne już zdanie:
Pomimo szumnych zapowiedzi o wzmacnianiu drużyny i walki o ligi mistrzów, drużyna Wisły Kraków przystępujje dizś do rozgrywek eliminacyjnych w osłabionym składzie...

Eh - tylko trzeba powiedzieć szczeże że żadnych "szumnych zapowiedzi" w tym roku nie było :) I tego się trochę boję :)

Uzbekistan jest zdaje sie w strefie azjatyckiej:P

hcgn 09.06.2011 15:20

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Markus (Post 1108108)

Realne zmiany pojawiły się dopiero po przyjściu Holendrów. Dobrze, że wtedy Wiślacka „góra” w swojej strategii wreszcie zdołała nas czymś miłym zaskoczyć.

System się nie zmienił, jest nadal dokładnie taki sam czyli sprzedawanie i reinwestowanie może 30% tej sumy.Pewnie tak to już musi być, tego nie przeskoczymy i nie widzę zbytnio sensu debatowania o tym

Zmieniła się w zasadzie 1 niby niewielka ale jakże ważna rzecz.Postawiono na profesjonalistów i tu faktycznie ukłony bardziej dla Basałaja, że ich wynalazł
Ręki sobie uciąć nie dam ale jestem przekonany że gdyby po zwolnieniu Kasperczaka kontynuowano 'stary model', czyli zatrudniono przeciętnego trenera i kolejnego dyrektora sportowego w stylu Bednarza,Trzeciaka,Jóźwiaka itp - to dziś bylibyśmy klubem bez żadnych pucharów i po kolejnym pseudo trzęsieniu ziemi

Zespół po tej ubiegłorocznej masakrze to przecież była tragedia.Kwestia zgrania to raz ale on był masakrycznie słaby do tego.Pozyskaliśmy słabych skrzydłowych, obrone z kosmosu i napastników którzy wszystko potrafią, tylko nie strzelać gole.
Nic nas nie odróżniało od drużyn pokroju Ruchu,Górnika,Korony

O tym że dziś gramy średnio - co uważam za duży sukces, zadecydowała gigantyczna praca Maaskanta, który zrobił wszystko co możliwe by z tego zlepku cokolwiek wydobyć + niesłychanie udane okienko zimowe, gdzie za stosunkowo niewielkie pieniądze, pozyskaliśmy solidnych zawodników, bo jak Pareiko i Melikson to były strzały w 10, to także i Genkow jak i niedoceniany Jaliens - dali radę.

Szczególnie ten ostatni który nie ma warunków by dobrze czuć się w tej siłowej ligowej napierdzielance - ogarnął się w miarę szybko i pod koniec grał pewnie.
Gdzie Jaliens nigdy nie będzie drugim Cleberem - to jest obrońca bazujący na technice, umiejętności ustawiania się i dobrego rozegrania piłki.
Stąd też jemu potrzebny jest silny i wysoki partner a nie do końca takim jest Chavez.Siłę on ma ale nie do końca sprawdza się w walkach o górne piłki - stąd naszym największym przekleństwem były wszelkie dośrodkowania czy to z wolnych czy z rogów.Bunoza znów dobry jest w górnych piłkach ale ma duże braki w ustawianiu się i w technice.Jak dodamy do tego przeciętnych bocznych, robiących postępy ale nadal grających za słabo w destrukcji, to kłopot całej obrony jest nadal.Jest on mniejszy niż był ale jest

Angmir 09.06.2011 15:24

Cytat:

Pierwotnie napisane przez bridgeburner (Post 1108112)
Uzbekistan jest zdaje sie w strefie azjatyckiej:P

Wiem do tego maja zajebiście silną ligę Rivaldo itd :)

Mi chjodzi o to że znowu dziennikarze będą nam wmawiać jak tro Wisła wszystkich oszukala i mamiło zapowiedziami o walce o Ligę Mitrzów transferami Gwiazd VNRoyuem itd. A zacznie się jak zwykle z rozsypaną obroną z zaciągiem nieznanych piłkarzy z Bałkanów i czarnego lądu, i zanim trener zdąrzy tą zgraję jakoś ogrnąć będzie już październik. a my bedziemy mówić że za rok się uda...

Problemem Polskich klubów nie jest niski poziom sportowy czy brak pieniędzy, ale bajzel jaki panuje w naszych klubach w szczebulnościu na początku sezonu... W takich warunkach nigdy nic sie nie osiągnie. Lech zagrał fajny sezon w LE bo byli jako tako zdeterminowani i przygotowani organizacyjnie na tą LE, a u nas od 3 lat w okrezie letnim, jest łapanka jak kiedyś co roku w Odrze Wodzisław, gdzie sezon w sezon Odra wymieniała 70% składu.

brylant17 09.06.2011 15:34

Powtórka z przed sezonu? znowu zostaniemy bez obrony?Ja mam nadzieję, że Erik zostanie jak i Osman przyjdą nowi piłkarze i będzie git.

Arked 09.06.2011 15:50

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wolfy (Post 1108110)
Czyli, jeśli przystąpimy do eliminacji z czwórką Burliga - Jaliens - Kowalski - Pajlić, to niczym się to nie będzie różniło od składu z Chavezem i Cikosem?
Ale spoko, od dawna żyjesz w wirtualnej rzeczywistości w której każde działanie (lub jego brak) naszego klubu jest najlepsze z możliwych.

Normalni ludzie raczej widzą, że na chwilę obecną nie wygląda to ciekawie.

Czy naprawdę wierzysz, ze przystąpimy do eliminacji z tą czwórką? Na chwilę obecną rzeczywiście nie wygląda to ciekawie ale nawet nie rozpoczęliśmy jeszcze treningów.

troj88 09.06.2011 15:53

Jak to mówią, nie srajmy żarem:) Valckx jest profesjonalistą i do tego nie dopuści.

_ukoL 09.06.2011 16:03

Wisła interesuje się kolejnym piłkarzem Videotonu. Tym razem węgierskie media piszą o zainteresowaniu bramkarzem Mladenem Bozoviciem.

Pastor777 09.06.2011 17:04

Ewentualna strata Cikosa bedzie sporym ciosem dla naszej obrony.

W pierwszych meczach sezonu zastanawialem sie, co ten gracz robi w Wisle, ale z kazdym meczem widac bylo ogromny progres i juz w tej chwili Eric jest jednym z lepszych bocznych obroncow, jacy grali w Wisle. A biorac pod uwage jego wiek, jesli zostanie w Wisle moze sie wkrotce okazac najlepszym. Oby sie udalo!

Tak samo Chavez... Jesli utrzyma forme, to bedzie (ba... wedlug mnie juz jest) najlepszym obok Marcelo srodkowym obroncom, jaki gral w naszym klubie.

Titto 09.06.2011 17:15

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Pastor777 (Post 1108142)

W pierwszych meczach sezonu zastanawialem sie, co ten gracz robi w Wisle, ale z kazdym meczem widac bylo ogromny progres i juz w tej chwili Eric jest jednym z lepszych bocznych obroncow, jacy grali w Wisle. A biorac pod uwage jego wiek, jesli zostanie w Wisle moze sie wkrotce okazac najlepszym. Oby sie udalo!

Tak samo Chavez... Jesli utrzyma forme, to bedzie (ba... wedlug mnie juz jest) najlepszym obok Marcelo srodkowym obroncom, jaki gral w naszym klubie.

:shock:
A mógłbyś uzasadnić?
Erik Cikos to nie jest obrońca na puchary, popełnia zdecydowanie za dużo błędów w defensywie...

djjamajczyk 09.06.2011 17:16

Angmir mówisz z lig zacofanych jak serbska czy chorwacka ? Do gdzie do licha jest nasza liga :P ja tam będę się cieszył jak ściągną do rozpoczęcia batalii o faze gr. LM kogokolwiek ...

Dean 09.06.2011 17:16

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Pastor777 (Post 1108142)

Podobno o Chaveza Wisła się jeszcze stara, ale z Cikosa zdaniem Zbymaka już zrezygnowali. Lepiej nie śledzić tego wszystkiego na bieżąco tylko czekać na pierwszy trening i wypowiedzi Holendrów i Basałaja.

Dariook 09.06.2011 17:22

Cytat:

Pierwotnie napisane przez troj88 (Post 1108122)
Jak to mówią, nie srajmy żarem:) Valckx jest profesjonalistą i do tego nie dopuści.

No z pustego to i Salomon nie naleje... Narazie cos blado polityka Stana wyglada. Oceniajac na sucho mozna powiedziec ze poległ na obronie, gdyz jak inaczej, jesli nie porazka mozna nazwac zmiane warunkow umowy dot ceny pierwokupu Cikosa oraz brak porozumienia z najlepszym naszym obronca Chavezem. Po kiego huja oni grali do konca sezonu ? skoro nie chcial ich wykupic za ustalone kwoty? Juz mogl grac Burliga by przynajmniej cos zaliczyl statystyk skoro i tak zostaje a gorsi odchodza!

Jesli za Bunoze dali 300tysE a Chavez kosztuje 500$ i go skreslaja to gdzie tu jest logika? Bunoza to tylko cien Chaveza, mowia ze podobno ma talent choc trudno go dostrzec. Jesli Rasiak drewninio to Bunoza mebel kuchenny. Z podbeskidziem ladnie glowkowal stoper od siedmiu bolesci, wypisz wymaluj nasz Jacek Matyja. Zle mu nie zycze ale jestem pewien ze jesli nie ta kontuzja to Mistrza by nie bylo. Pogratulowac tylko menago Bunozy bo walnol dil zycia.

IncognitoTSW 09.06.2011 17:26

Jutro 10-ty czerwca, pewnie na forum będzie płacz i zgrzytanie zębów

Sopranos 09.06.2011 17:28

Cytat:

Nawet teraz mnie bawisz sugerując jakoby Twoje posty, promujące Pazdana, Magierę czy innych podobnych zawodników, atakujące Wolfiego, próbujące mnie pouczać, lub autorytarnie wypowiadające się na temat moich źródeł informacji, o których nie masz bladego pojęcia, a o których nigdy się nie wypowiadam publicznie - były "tylko podsumowaniem moich". :-D

Oczywiście, że są, bo staram się wyjaśnić tok mojego ówczesnego rozumowania i wyjaśnić Twoje kłamliwe insynuacje, a Ty dalej wiesz swoje. Jeżeli Twój regres, jako użytkownika forum, doszedł już do tego momentu, że postradałeś zdolność czytania ze zrozumieniem, to może czas dać sobie spokój z pisaniem i moderowaniem na TWSD? Nie było żadnego promowania Magiery i Pazdana. Był za to wtedy problem z wąską kadrą i brakiem lewych obrońców.

Cytat:

Więc wykaż to. Cały czas na to czekam.

Wykazałem już wystarczająco wiele żebyś uświadomił sobie, że w kluczowych aspektach dotyczących zimowego okna transferowego się myliłeś, siejąc niepotrzebny defetyzm, snując różnej maści spiskowe teorie na podstawie poszlak, własnych przypuszczeń i artykułów z mediów, a nie znając rzeczywistej sytuacji i nie mając pełnej wiedzy na dany temat.

Cytat:

masz tylko obsesję na moim punkcie.

Sądzisz, że gdybym miał obsesję na Twoim punkcie, to dyskutowalibyśmy (wymieniając kilka postów) średnio raz na pół roku? Chyba niespecjalnie znasz znaczenie tego słowa?

Cytat:

Ale nie dziwię się jej, skoro czas prawie nigdy nie przyznawał Ci racji, tylko Twoim oponentom.

Jesteś chłopie niesamowity. :D Najpierw silisz się na anegdotkę o Goebbelsie i pustych formułkach, a kilka zdań później robisz dokładnie to samo - piszesz kolejny raz o czymś, czego nie popierasz żadnym konkretnym argumentem. Słucham zatem jakie to były sytuacje, w których czas przyznawał rację moim oponentom, poza Pazdanem i Magierą, gdzie zinterpretowałeś po swojemu moje posty. Może jakiś kolejny zmyślony Rado?

Cytat:

Teraz próbujesz grać efektem tłumu? Wiele osób ma i miało przeciwne zdanie do mojego. Dla wielu nawet najbardziej oczywiste sprawy, o których pisałem były niepojętą bzdurą - i taką dla nich pozostawały nawet wtedy, gdy upływ czasu pokazywał, że były w błędzie. Jak przy Liczce, Praskim, Kapce, konsekwencjach braku wzmocnień dla wyników w pucharach etc. Dlatego powoływanie się na nich jest kiepskim pomysłem, który nic Ci nie da i nie czyni Twoich słów bardziej sensownymi.

Wielokroć Twoi dyskutanci mieli rację, co oczywiście łaskawie przemilczałeś. Są na tym forum osoby, które często z Tobą dyskutują i wielokrotnie na pewne aspekty zwracały Ci już uwagę, ale Ty się nie zmieniasz - wolisz zaklinać rzeczywistość i rozrysowywać te bardziej pesymistyczne scenariusze. Czasem po prostu zachowujesz się jakbyś zapominał, że czas leci do przodu i że w klubie, z biegiem czasu jednak trochę się zmienia. Nie ma już Praskiego, a Kapka jest na mało znaczącym stanowisku.

Cytat:

Grunt, że się pojawiły, lepiej późno niż wcale.

wiśnia 09.06.2011 17:31

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Incognito2192 (Post 1108156)
Jutro 10-ty czerwca, pewnie na forum będzie płacz i zgrzytanie zębów

nie będzie, mamy asa Kowalskiego on nam załata każda dziure, jak nie na obronie to w ataku:lol:

Filippo 09.06.2011 17:31

Ja jeszcze zyje nadzieją, że przeciągające się transfry Chaveza i Cikosa to tylko kwestia negocjacji kasy, a pojawiające się sprzeczne informacje w prasie to efekt niecierpliowsci "sprzedających" próbujących postawić pod murem "kupującego", który targuje się o kazdy euro-cencik. W innym przypadku pozostaniemy tylko z 1 obroncą(Jaliens - Pajlic nigdy nim nie byl i nie bedzie, Kowalski za słaby, Bunoza po kontuzji), a to bylaby katastrofa przed LM i nawet zakup następców nic nie zmieni, bo kazdy sredniak zgrany i przygotowany pod wzgledem fizycznym bedzie przeszkoda nie do przeskoczenia dla Wisły.

fialo 09.06.2011 17:32

Panowie, ale może użyjecie do tego PW, bo tak mi się wydaję, że waszej jakże przyjemnej 'pogawędki' nikt raczej nie czyta, a spam na kazdej stronie zaśmieca forum, a do porozumienia zapewne i tak nie dojdziecie.

Przepraszam za OT :)

FraMat 09.06.2011 17:40

z ust mi to wyjąłeś

Angmir 09.06.2011 17:44

Cytat:

Pierwotnie napisane przez djjamajczyk (Post 1108147)
Angmir mówisz z lig zacofanych jak serbska czy chorwacka ? Do gdzie do licha jest nasza liga :P ja tam będę się cieszył jak ściągną do rozpoczęcia batalii o faze gr. LM kogokolwiek ...

W tej chwili pod względem organizacyjnym taktycznym i poprostu medialności i profesjonalności nasza liga jest równie odległa od Serbskiej jak Niemiecka jest od Polskiej.

A że Serbowie mają kilku dobrych piłkarzy to wiadomo, ale to i Macedończycy mają kilku dobrych, a kraj jest zadupiem niesamowitym - wiem bo mam tak rodzine i bywam tam czasami.

R33 09.06.2011 19:21

To ja pytanie trochę off-topowe:
Na jaki czas przed konferencją klub musi ogłosić, że coś takiego w danym dniu będzie miało miejsce?

Domello 09.06.2011 19:23

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Reksio33 (Post 1108207)
To ja pytanie trochę off-topowe:
Na jaki czas przed konferencją klub musi ogłosić, że coś takiego w danym dniu będzie miało miejsce?

Klub nic nie musi, co najwyzej moze chciec bo to dobry PR

R33 09.06.2011 21:11

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Domello (Post 1108209)
Klub nic nie musi, co najwyzej moze chciec bo to dobry PR

To inaczej, na ile czasu jest to z reguły ogłaszane?

Św. Mikołaj 09.06.2011 21:13

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Reksio33 (Post 1108285)
To inaczej, na ile czasu jest to z reguły ogłaszane?

Z tego co pamiętam to jak Żurawia podpisywali rok temu, to jakoś na godzine, dwie przed ;)

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 11:45.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl